abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 23:55 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 24.05 linuxové distribuce NixOS (Wikipedie). Její kódové označení je Uakari. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání. O balíčky se v NixOS stará správce balíčků Nix.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 1.48.0 sady nástrojů pro správu síťových připojení NetworkManager. Novinkám se v příspěvku na blogu NetworkManageru věnuje Fernando F. Mancera. Mimo jiné se v nastavení místo mac-address-blacklist nově používá mac-address-denylist.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    včera 17:11 | Komunita

    Před 25 lety, 31. května 1999, započal vývoj grafického editoru Krita (Wikipedie). Tenkrát ještě pod názvem KImageShop a později pod názvem Krayon.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 12:55 | Nová verze

    Farid Abdelnour se v příspěvku na blogu rozepsal o novinkám v nejnovější verzi 24.05.0 editoru videa Kdenlive (Wikipedie). Ke stažení brzy také na Flathubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 11:22 | Zajímavý článek

    David Revoy, autor mj. komiksu Pepper&Carrot, se rozepsal o své aktuální grafické pracovní stanici: Debian 12 Bookworm, okenní systém X11, KDE Plasma 5.27, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    30.5. 22:44 | Nová verze

    Wayland (Wikipedie) byl vydán ve verzi 1.23.0. Z novinek lze vypíchnout podporu OpenBSD.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 21:22 | Zajímavý článek

    Craig Loewen na blogu Microsoftu představil novinky ve Windows Subsystému pro Linux (WSL). Vypíchnout lze GUI aplikaci pro nastavování WSL nebo správu WSL z Dev Home.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 12:44 | Pozvánky

    V sobotu 1. června lze navštívit Maker Faire Ostrava, festival plný workshopů, interaktivních činností a především nadšených a zvídavých lidí.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 12:22 | Nová verze

    Webový server Caddy (Wikipedie) s celou řadou zajímavých vlastností byl vydán ve verzi 2.8 (𝕏). Přehled novinek na GitHubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    29.5. 22:11 | Nová verze

    Byla vydána verze 3.0 (@, 𝕏) svobodného softwaru HAProxy (The Reliable, High Performance TCP/HTTP Load Balancer; Wikipedie) řešícího vysokou dostupnost, vyvažování zátěže a reverzní proxy. Detailní přehled novinek v příspěvku na blogu společnosti HAProxy Technologies.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (90%)
     (3%)
     (4%)
     (4%)
    Celkem 1074 hlasů
     Komentářů: 17, poslední včera 15:31
    Rozcestník

    Chce USA napadnout Irán?

    20.1.2015 20:38 | zážitky běžného dne

    Izrael čistě náhodnou zabije při přeshraničním útoku íránského generála. Irán se zapojuje do boje proti ISISu a tak operuje v Iráku a Sýrii, při tom úzce spolupracuje s Libanonem. Až shodou náhod potopí neznámý útočník (Izrael) francouzskou nebo americkou letadlovou loď, začne mela. Samozřejmě nejde o ropu, vždyť ta je na nejnižším bodě v historii a další suroviny také nikoho nezajímají. A kdo dělá vlastně bordel v Africe a podporuje multikulti emigraci do EU, aby ji oslabil? Qui bono?        

    Hodnocení: 44 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    20.1.2015 20:53 marek_hb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    měl bych ještě doplňující otázku - proč se všichni ti uprchlíci cpou horem dolem do zlé, xenofobní a rasistické evropy/usa/austrálie když mají třeba saudskou arabii a další muslimské státy kde by mohli žít a vzkvétat podle svého?
    20.1.2015 20:57 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Vyšší životní standard, každému jde o korýtko. Austrálie se imigraci celkem slušně brání a USA v omezeném počtu přijímá vysoce kvalifikované síly a lidi, kteří otročí. Přitom si udržují trvalý konflikt - rozděl a panuj. Spíš by mě zajímalo, proč je právě ta Evropa tolik podporuje? A occamova břitva zde vyznívá strašlivě. Zdar flejmu, Marx
    20.1.2015 22:24 ant
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Když už jsme u vyššího životního standartu. Saudská arábie, Katar a další ropné země jsou bohaté země. Lidi jsou chorý, když vidí za vším konspiraci, Evropa má lidi ráda, ráda pomáhá chudým, když někdo potřebuje pomoc ráda pomůže. Vážně teď opravdu potřebujeme choré občany kteří vidí za válkou na ukrajině spiknutí západu, židy vidí za vším a Izrael jako úhlavního nepřítele, který donutil Spojené státy si "schodit dvojčata" a podobné módní "názory".

    Problémem za vším je islám, falešné náboženství, které založil lhář Mohamed. V poušti se nestarají o cizí lidi, kteří prchají před válkami do všech stran a chce absurdně tvrdé zákony a vynucenou poslušnost a ne svobodnou společnost, která ráda koná dobré skutky a dodržuje pořádek.
    21.1.2015 01:14 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Vážně teď opravdu potřebujeme choré občany kteří vidí za válkou na ukrajině spiknutí západu, židy vidí za vším a Izrael jako úhlavního nepřítele, který donutil Spojené státy si "schodit dvojčata" a podobné módní "názory".
    Malá ale horlivá skupinka.
    Problémem za vším je islám, falešné náboženství, které založil lhář Mohamed.
    +1

    Darth Phantom avatar 22.1.2015 21:19 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    měl bych ještě doplňující otázku - proč se všichni ti uprchlíci cpou horem dolem do zlé, xenofobní a rasistické evropy/usa/austrálie

    Není tomu tak. Uprchlíky ze Sýrie a okolí absorbují okolní státy jako Libanon, Jordánsko a Turecko. Zvláště Libanon je přeplněný k prasknutí, tam je přes milion uprchlíků a to je na tak malý stát opravdu velká zátěž.

    Do Evropy směřují hlavně uprchlíci ze severu Afriky a "osvobozené" Libye. Kdo "osvobodil" Libyi, je celkem známo. Za příliv uprchlíků do Evropy můžeš poděkovat osvoboditelům Libye. Zajisté to ti osvoboditelé dělali jen s dobrými úmysly, NATO pěstuje růže na záhrádce a žádné zlé úmysly nemá.

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    24.1.2015 15:31 marek_hb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    no ale to pořád není otázka proč se hrnou sem když se jim tady nelíbí a jsme na ně zlí.... a už vůbec to není odpověď na případnou otázku proč tady dělaj bordel ...
    Darth Phantom avatar 24.1.2015 17:23 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?

    To bych neřekl, že se jim tady nelíbí, jinak by se sem nehrnuli. Ty bys chtěl žít v osvobozené Libyi a Iráku?

    A hrnou se sem proto, že jim to systém umožňuje, ba je k tomu dokonce podbízí. Zjisti si, co je EUROMED. To má být navenek jakési „partnerství“, ale ve skutečnosti je to program na přerozdělování uprchlíků, který počítá s přílivem mnoha milionů utečenců, válka neválka.

    Kdože to stojí za projektem EUROMED není těžké se dopátrat, a kdo stojí za projektem Rozvracení Blízkého východu a okolí by ses mohl taky dovtípit, a když ne, tak je to níže v tom povídání pana generála Clarka, to jest těch „7 zemí za 5 let“.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    24.1.2015 21:00 marek_hb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    to nelíbí jsem myslel tak, že si furt stěžujou jak jim nerozumíme a tak podobně. O euromedu vím a přijde mi to jako naprostý zvěrstvo ... jinak v tomhle máš bohužel pravdu
    20.1.2015 21:45 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Proč by teď USA chtěly napadat Írán? Vztahy mají nejlepší od revoluce, Írán bojuje proti Daíši a ropa je nejlevnější za posledních 10 let.
    Darth Phantom avatar 20.1.2015 22:13 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?

    Že se nějaký blbeček z americké diplomacie (Kerry) setká s iránským ministrem ještě neznamená, že mají dobré vztahy. Ten šulda Miriam troluje, ale má to něco do sebe.

    A kdybych měl odpovědět na to, zda chce USA napadnout Irán nebo ne, tak říkám, že ano. Čekají jen na vhodnou příležitost. To jsou jen diplomatické tanečky. Tak jak Američané demokratizovali Libyii, Irák a Afhgánistán, chtěli by i demokratizovat Irán, o tom nemám žádné pochybnosti. Nynější rozložení sil tomu nenapovídá, a tak si USA můžou zatím trhnout nohou, demokratizace Iránu je v nedohlednu.

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    20.1.2015 22:45 Odin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    +1 Souhlasim. Akorat v tom nevidim nic spatneho. Valky, souboje kultur, expanzivnost velmoci jsou prirozene.
    21.1.2015 01:17 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Socialismus je take prirozeny. Proto ho plne podporuji, bohatym brat, chudym davat, jako Robin Hood.
    20.1.2015 23:13 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Možná někdy později, teď rozhodně ne. Pokud se na někoho USA vrhnou, bude to Daíš. Ten je mnohem nebezpečnější než Írán, Tálibán a Asad dohromady.
    Darth Phantom avatar 21.1.2015 12:38 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Tálibán a Asad dohromady

    Á pán zřejmě poctivě hltá články Marjanoviče s Palatou reportáže Karase s Pazderkou na ČT. Asad je nebezpečný jenom pro teroristy, o nikom jiném nevím.

    Nedávný obrat americké politiky vůči Sýrii a Asadovi považuji za pokrytectví. Teď najednou přijdou po čtyřech letech, kdy už je Sýrii všechno zničeno s tím, že není dobré svrhávat Asada. Ve skutečnosti se nic v americké politice vůči Asadovi nic nemění. I nadále vyzbrojují a cvičí tzv. „moderate rebels“, kteří mají Asada svrhnout. Podle informací debkafile (to je izraelský server, takže židozednářské spiknutí a další řeči můžeme ponechat stranou) a i jinýchnejlépe vyzbrojené jednotky „syrské opozice“ brigády Yarmuk vycvičené CIA v Jordánsku přešly kompletně i s výzbrojí a těžkou technikou k ISILu.

    I přesto USA ve vycvičování a vyzbrojování „umírněné“ opozice, tedy budoucích teroristů, vesele pokračují dál. Je to náhoda, idiocie nebo záměr? Já si myslím, že to je záměr. Kdo s teroristy bojuje a kdo je cvičí vyzbrojuje je z toho dostatečně zřetelné.
    Pokud se na někoho USA vrhnou, bude to Daíš
    Proto bych tento výrok poněkud poopravil na: Pokud USA někoho v tom konfliktu podpoří, bude to Daiš.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Rezza avatar 21.1.2015 16:57 Rezza | skóre: 25 | blog: rezza | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    21.1.2015 17:17 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Hlavně, že mě máte za konspirátorskou mrdku. To, že říkám o co USAjtům jde se občas nenaplní, jsou tu i jiné síly - Čína, Rusko. Ale jejich dlouhodobá strategie je jasná, chtějí suroviny, chytrý člověk si dokáže dohledat jak je to s nalezišti vzácných kovů, jejichž momentálně největším vývozcem je Čína a už to dělat nechce...
    Darth Phantom avatar 21.1.2015 18:56 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Nic překvapivého. Je to signál, že si USA mohou na Irán nechat zajít chuť. Takže
    Možná někdy později,
    tím pádem odpadává. Teď nevim, jestli trolíš, ale s těmi zdroji a surovinami máš pravdu. Irán má největší zásoby zemního plynu na světě a ropy má taky dost.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    21.1.2015 19:32 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Netrollím, to já nikdy. Ale byla sranda, jak říkali, že Afganistán je přece holá pustina a že tam šli fakt jen šířit demokracii a bojovat proti Talibanu. Udělali tam průzkumy a jsou připraveni http://www.livescience.com/47682-rare-earth-minerals-found-under-afghanistan.html Zdar Max
    pavlix avatar 22.1.2015 08:39 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Nic překvapivého. Je to signál, že si USA mohou na Irán nechat zajít chuť.
    Nezabíjí to tak trochu celý ten systém operací USA za posledních patnáct let? Vždycky jsem měl za to, že je Írán ultimátním cílem. Zjevně Írán držel nezávislost dokud to šlo, ale teď už je nucen obrátit se k Rusku.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    Rezza avatar 22.1.2015 10:32 Rezza | skóre: 25 | blog: rezza | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    No hlavne ti lidi, co zijou v konsipiraci, ze USA neco planuji a maji to dobre promyslene, by meli nekdy okusit, jak se tam planuje :).
    Darth Phantom avatar 22.1.2015 12:13 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Příloha:
    Vy máte nějaké zkušenosti s plánováním militaristicko-útočných operací? A co třeba tohle: 7 zemí do 5 let - Generál Wesley Clark. Co byste k tomu řekl? Je bývalý vysoce postavený generál a kandidát na prezidenta konspirační teoretik a blázen? Nebo je to podvrh a vystupuje tam dvojník? Ve výčtu těch naplánovaných zemí je i Sýrie a Irán. Napadení Sýrie již přestalo být konspirací. Pro lepší pochopení přikládám obrázek v příloze. Doporučuji i zejména prohlédnout „pravobok“ Iránu (Afghánistán) a levobok Iránu (Irák). Ten obrázek vysvětluje leccos.
    Nezabíjí to tak trochu celý ten systém operací USA za posledních patnáct let?
    No to setsakramentsky. Irán měl být třešnička na dortu a zničení Sýrie jako klíčového spojence Iránu tomu jen předcházelo.
    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    Rezza avatar 22.1.2015 12:37 Rezza | skóre: 25 | blog: rezza | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Nedavno jsem nekde cetl citat (nevim, ci pravy) nemeckeho generala z WW2 - ze proti amikum se neda planovat, protoze na chaos se clovek nemuze pripravit. A jakekoliv planovani s amiky je jen o chaosu, ale umi v nem nejak zit a z diky te anarchii je tam jista flexibilita. Prida se to jejich klasicke nadseni.
    22.1.2015 21:28 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Hlavně pro amíky je Válka obchod. Čím více jich pomře, čím více je zabito lidí, čím více je svrženo bomb tím lépe. Pro někoho chaos. Pro někoho super kšeft... :-)
    22.1.2015 13:17 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    a pro ještě lepší pochopení doporučuju zjisti, kde jsou Kurdové, které teď USA celkem krutě vyzbrojuje. Bude moc hezké, až si budou chtít utrhnout kus toho hnusného nedemokratického Iránu. Ono se občas může zdát, že je na blízkém východě chaos, ale někomu to vyhovuje k prosazování svých mírových demokratických zájmů.
    Darth Phantom avatar 22.1.2015 21:44 Darth Phantom | skóre: 18 | blog: Kelvin_Fitnick | Doma
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?

    Kurdy vyzbrojuje i ČR. Kurdové jsou nejen v Iránu, ale i v Iráku, Turecku a Sýrii. Kurdové jsou většinou sunnité (+ nějaká další roztodivná náboženství), Irán je šíítský, Irák je většinově taky šíítský a Turecko sunnitské.

    Že Američané vyzbrojují Kurdy k boji proti IS je celkem správné. Ale má to i jiný aspekt. V Sýrii se Kurdové s armádou celkem snášejí (mají společný cíl porazit IS) ale jinak je to celkem na hraně. Kurdové chtějí svůj vlastní stát.

    A až někdy skončí válka v Sýrii (to je zatím v nedohlednu), Kurdové pozvednou zbraně i proti Sýrii a Iránu (Iráku). Až ustane jeden konflikt, tak je zaděláno na další. Američané vyzbrojují Kurdy a vědí, proč to dělají. Je tím totiž zaděláno na další konflikt. Ty jsi sice trololo, ale tvoje poznámka je věcná a celkem dobrá.

    Tahle patička nemá hlavu ani patu
    22.1.2015 21:55 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Já nejsem trololo, já jsem cvok? Tobě z té situace kolem ještě nejeblo? Co říkáš na Ukrajinu? Když vidím záběry z Doněcku, tak si říkám, že tohle už slepit nepůjde ani náhodou. Až tihle lidé vymřou a dáli čas dojde k obdobím míru, tak se to snad uklidní. Těžko uvěřit, že se něco podobného děje v Evropě a bude hůř. Španělsko se drolí, centrální vláda nemá podporu a ani sama neví kam směřuje. V Řecku vyhraje levice, která je je poněkud extrémní a povede je ještě do větší prdele. Francie, Benelux maj muslimáky. Británie má imigrantů taky čtyři prdele. Docela se bojím, že za chvíli bude nejstabilnějším státem americkovlezdoprdleské pambíčkářské Polsko. EU nejen, že nikdy neměla dostatečnou podporu zdola, ale Amerika nechce konkurenci a oslabuje toho, kdo ji považuje za partnera. Ještě bude sranda, co udělá pokles EUra, všechny suroviny drahé jak prase, zastaví se průmysl, přijde hyperinflace, protože peněz je mezi lidma jak sraček, jen je doteď nechtěli utrácet.
    23.1.2015 08:03 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Británie má imigrantů taky čtyři prdele.
    tento rok nám tam za bratrancami, sesternicvami, strýkami a tetami odišlo už pár žiakov:)... straším ich Cameronom, ale oni si nedajú povedať:)

    inak, Mirča, žasnem, aK SI TERAZ NETROLIL, tak si snáď celkom normálny ( neorafal si len odniekiaľ komentáír, ktorý by sa mohol páčiť? :-))
    20.1.2015 22:05 drsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Qui bono?
    ja to vidim takhle. I kdyz se lide schovavaji za znama rceni, kterymi chteji dokumentovat svou inteligenci, mnohdy je prozradi mimodek mala chybicka.

    Qui bono je vulgarni forma te zname otazky, kterou by takhle Cicero nikdy nevyslovil. Jeho rceni - cui bono - patri do klasicke latiny, kterou hovorili vzdelani lide jeho doby a dodnes pokladaji vzdelani lide tuto otazku tou klasickou formou.

    Jsem presvedcen, ze autor blogpostu nema o tom vsem nejmensi poneti, ale jakoby sestym smyslem se sam zarazuje do te odpovidajici spolecenske skupiny. Svoji socializaci nikdo z nas nedokaze zcela odhodit. Vul zustane volem. To plati samozrejme i pro odina/lokiho/ a dalsi ....
    20.1.2015 22:43 Odin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Ja jsem se svou socializaci spokojeny. Klidne si mne zarad do skupiny volu, me ego to snese. ;-)
    23.1.2015 19:48 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Ja mám občas fakt dojem, že ste aj jardík, aj odin, aj miriam ;-) a že si skúšate rôzne roly. Alebo že ste (aj) dad.

    Dávajú taký dokument o undergrounde. Medzi výpoveďami tých dnes už bezzubých dedkov o tých ich provokáciách "boľševika" sú také krátke prestrihy na dobové oficiálne gýčovité "klipy", plné predpísaného optimizmu - ale mne aj ten undergroundový vzdor a jeho fanúšikovia pripadajú ako taká prázdna póza...gýčovitá. Tež svojím spôsobom len úniková záležitosť. (Aj keď tým Jirousom som bola nakoniec prekvapená.)

    Vy ste tu taký miestny underground ?
    23.1.2015 20:56 odin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Ja jsem pouze odin. Jardik je nedouk zavisly na rodicich, ktery odmita smysl existence penez. Miriam ani moc nectu, neprijde mi zajimava/y. Ja a dad? ;-) To opravdu ne. Dada bytostne nemam rad, ale svym zpusobem jej ctim, jelikoz na rozdil od nekterych levicovych intelektualu on ma technicke vzdelani a neco v hlave.

    Nevim, do jake miry jsem underground. Jirousovi rozhodne podobny nejsem. ;-)
    23.1.2015 22:51 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    jelikoz na rozdil od nekterych levicovych intelektualu on ma technicke vzdelani a neco v hlave.
    no vidíte, ja si zase vážim niektorých ľavicových intleketuálov na rozdiel od ľudí len s technickým vzdelaním, ktorí inak niekedy nič iné nemajú v hlave
    Nevim, do jake miry jsem underground. Jirousovi rozhodne podobny nejsem.
    nepodozrievam vás, že by ste písali poéziu, ale taký ten situačný komik, ktorému to obecenstvo žere, by ste mohli byť kľudne :-D

    21.1.2015 00:43 JS1 | skóre: 2 | blog: intuition_pump
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Miriam jen trolluje, vsiml sis toho?
    Lidstvo čelí v tomto století hrozbě civilizačního kolapsu. Podpořte hnutí klimatickakoalice.cz!
    21.1.2015 01:22 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Kdyz jsem to cetl tak jsem to bral jako trolling, ale po precteni diskuze nevim (a je mi to jedno). Kazdopadne, trollove jako Miriam by se meli dukladne banovat, byt adminem, vsechny jeji prispevky bych smazal a IP zablokval.
    23.1.2015 23:00 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Zase tá miriam nie je až taký strašný troll. že by ste sa ho museli báť, palica von z vreca. Je dokonca registrovaný ako Vy, takže rovnako ako Vy nie je anonym:-). Vy ste tiež jeden z rodených cenzorov. Viete presne, od koho a čoho by sa bolo treba očistiť, aby zavládla vhodná spoločenská atmosféra.
    23.1.2015 23:11 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    no halvní je, že si mě ten čůrák sám neblokne. Ohledně toho, že občas použvívám nevhodné pojmy - není problém vzít seznam nevhodných slov a utomaticky skrývat moje příspěvky, které je obsahují. Taky jsem byla globálně bloklá a i přesto jsem pořád psala pod svým nickem. Zdar Maxovu malému penísku.
    23.1.2015 23:16 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Zdar Maxovu malému penísku.
    Čo máš furt s tým Maxom? Ešte tam strč r a skončíš so mnou s niekoľkými ďalšími konšpirátormi medzi ruskými agentami a boľševikmi:-).
    23.1.2015 23:21 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    není problém vzít seznam nevhodných slov a utomaticky skrývat moje příspěvky, které je obsahují.
    to by bola škoda, Mirča, to by sa schovali Tvoje originálne vyznania lásky mojej osobe
    24.1.2015 09:11 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Ještě pořád čekám, až mi pošlete nudes fotky. Ale ono je to takhle možná lepší, že?
    24.1.2015 09:43 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Ako je to u teba s takhle, Mirča? takhle alebo takhle?
    24.1.2015 09:46 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Dík.
    24.1.2015 09:50 patentovy zakon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Rado sa stalo. Teraz máš predstavu o mojej predstave ;-).
    24.1.2015 12:23 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Me je spis odporny tvuj zpusob trollingu, takovy nechutne slizky. Dobry trolling muze byt korenim diskuze. Zdar slizka attention whore.
    24.1.2015 12:49 Miriam | skóre: 3 | blog: zivot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Dobrý trolling má výsledek, že si to přečteš, ačkoliv víš, že tě to ani v nejmenším nezajímá, nasereš se u toho a ještě máš potřebu to komentovat. Zdar Marxovi
    21.1.2015 01:40 Ondrej Santiago Zajicek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    AFAIK v klasicke latine to je spis CVI BONO, forma 'cui bono' je az dusledek stredovekych zmen v ortografii latiny.
    20.1.2015 23:41 ovoce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Píše se "Cui bono". Jinak ko**tina.
    21.1.2015 01:11 backinabag | blog: backinabag
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Jsem pro, kde to muzu podepsat? Budou zajimavejsi zpravy a hlavne rozsirovani vlivu Zapadu je v nasem zajmu. Cim mensi moc ve svete bude mit Rusko, Cina, Indie a teroristicko-stredoveke zeme, tim lip pro nas.

    S tim souvisi to, ze globalizace, uvolneni cel, uvolneni imigrace sice povede k celkovemu zbohatnuti sveta, ale ke zchudnuti Zapadu. Kdyz ted American ma 10 a Ind 1, po globalizaci to bude 7 a 7.
    21.1.2015 09:20 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Jsi trochu pozadu. Teď se jedná o dedolarizaci a přepsání monopolu moci. USA jakož to monopol moci končí a jak se říká umírající kobyla nejvíc kope... Zvykni si že moc se přesouvá jinam a záleží na EU zda-li se chytne trendu, nebo pujde na smetiště dějin...
    24.1.2015 18:15 JZD | skóre: 14 | blog: Na_dvorku
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chce USA napadnout Irán?
    Zajímavá myšlenka, chtělo by to více rozvinout.
    Víra znamená vyznávat to, o čem člověk dobře ví, že to není pravda. Mlčeti platina, mluviti v gajzu, býti v hajzlu.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.