abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 23:55 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 24.05 linuxové distribuce NixOS (Wikipedie). Její kódové označení je Uakari. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání. O balíčky se v NixOS stará správce balíčků Nix.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 1.48.0 sady nástrojů pro správu síťových připojení NetworkManager. Novinkám se v příspěvku na blogu NetworkManageru věnuje Fernando F. Mancera. Mimo jiné se v nastavení místo mac-address-blacklist nově používá mac-address-denylist.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 5
    včera 17:11 | Komunita

    Před 25 lety, 31. května 1999, započal vývoj grafického editoru Krita (Wikipedie). Tenkrát ještě pod názvem KImageShop a později pod názvem Krayon.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 12:55 | Nová verze

    Farid Abdelnour se v příspěvku na blogu rozepsal o novinkám v nejnovější verzi 24.05.0 editoru videa Kdenlive (Wikipedie). Ke stažení brzy také na Flathubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 11:22 | Zajímavý článek

    David Revoy, autor mj. komiksu Pepper&Carrot, se rozepsal o své aktuální grafické pracovní stanici: Debian 12 Bookworm, okenní systém X11, KDE Plasma 5.27, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    30.5. 22:44 | Nová verze

    Wayland (Wikipedie) byl vydán ve verzi 1.23.0. Z novinek lze vypíchnout podporu OpenBSD.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 21:22 | Zajímavý článek

    Craig Loewen na blogu Microsoftu představil novinky ve Windows Subsystému pro Linux (WSL). Vypíchnout lze GUI aplikaci pro nastavování WSL nebo správu WSL z Dev Home.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 12:44 | Pozvánky

    V sobotu 1. června lze navštívit Maker Faire Ostrava, festival plný workshopů, interaktivních činností a především nadšených a zvídavých lidí.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 12:22 | Nová verze

    Webový server Caddy (Wikipedie) s celou řadou zajímavých vlastností byl vydán ve verzi 2.8 (𝕏). Přehled novinek na GitHubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 8
    29.5. 22:11 | Nová verze

    Byla vydána verze 3.0 (@, 𝕏) svobodného softwaru HAProxy (The Reliable, High Performance TCP/HTTP Load Balancer; Wikipedie) řešícího vysokou dostupnost, vyvažování zátěže a reverzní proxy. Detailní přehled novinek v příspěvku na blogu společnosti HAProxy Technologies.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (90%)
     (3%)
     (4%)
     (4%)
    Celkem 1054 hlasů
     Komentářů: 17, poslední včera 15:31
    Rozcestník

    KOMIX - Roskomnadzor

    12.3.2022 00:00 | Přečteno: 3263× | KOMIX | poslední úprava: 11.3.2022 23:57

    Anonymous napadli ruský cenzurní Roskomnadzor a zveřejnili utajované dokumenty.

    Ale i toto je jistě součást důmyslného plánu, v duchu celého nynějšího, jistě geniálně promyšleného, západního tažení a vlastně se jedná o další vítězství Ruské federace nad jejími neschopnými nepřáteli a o další hřebíček do rakve prohnilého a dekadentního západního světa. Nelze si nevzpomenout na jistého Pyrrhu :-).

     

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Obrázky

    KOMIX - Roskomnadzor, obrázek 1

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    12.3.2022 08:26 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Ukradené dokumenty se sice týkají jen Baškirska, ale naznačují, že je v RF cenzurováno je vše co se týká invaze do Ukrajiny.

    Tak to je úlet. Myslím, že by se pánové měli poučit v minulosti, co vedlo k rozpadu východního bloku. A nemám tímto na mysli jen státy SNS.

    12.3.2022 08:45 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Jakže se to říká, s tou třískou a trámem? Ať se na mne p. Gregorová nezlobí, ale během uplynulých dvou let jsme měli možnost názorně vidět, že za dezinformaci je automaticky považováno vše, co není v souladu s názory hlavního proudu.
    14.3.2022 12:11 Petr
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    To je zjevná lež. Na vše jsou miliony názorů, a nikdo je nijak neomezuje.

    Ale ty jsi placená trouba Kremlu, takže tu neustále šíříš propagandu nepřítele.
    14.3.2022 13:11 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Sám jsi trouba. Je to stejné, jako by tě někdo zavřel do sklepa a chtěl po tobě abys věštil jaké bude venku počasí.

    Uvědom si laskavě, že ty svoje názory si děláš ze zdrojů, které protěžují jednu stranu. A co horšího, stranu pro kterou jsou lži a klam regulérním způsobem boje.

    Izolace Rusku jenom prospěje, zato tady to vidím bledě. Rusové si tak alespoň naplno uvědomí, že je nikdy evropané nepřijali jako rovnocenné partnery. A že pro ně skutečně nastal zápas o bytí a nebytí. O to, jestli se stanou otroky západní demokracie, nebo Číny. Ve skutečnosti je to prašť jak uhoď, protože ve skutečnosti se už ony západní demokracie dávno staly jejími pohůnky. Jenom si to stále nechtějí připustit.
    14.3.2022 13:22 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Uvědom si laskavě, že ty svoje názory si děláš ze zdrojů, které protěžují jednu stranu. A co horšího, stranu pro kterou jsou lži a klam regulérním způsobem boje.

    1. s rusáky mám jak já, tak mí rodiče a další blízké osoby osobní historické zkušenosti - ty nejdou přes žádné prostředníky - od druhé světové, přes 1968 až po současnost

    2. ukrajinci jsou nám velmi blízký národ, máme mnoho přímých kontaktů, opět, bez nějakých zprostředkujících zdrojů

    3. na ukrajině jsem byl, naposledy v sobotu. sice jen na západě, ale i tak jsem viděl dost
    rusové si tak alespoň naplno uvědomí, že je nikdy evropané nepřijali jako rovnocenné partnery.
    nepřijali a nepřijmou, dokud se rusové nezmění, nezcivilizují a nepochopí, že nejsou něco víc a už vůbec ne žádná velmoc, ale jen zaostalá země třetího světa

    btw čínu čeká dříve nebo později stejný osud jako rusko - je to také vnitřně nesourodá totalitní a necivilizovaná země vedená bláznivými diktátory
    14.3.2022 19:03 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Pro mne jsou blízkým národem Slováci, se kterými jsme byli ve společném soustátí víc jak 300 let, a pak Poláci, ke kterým to bylo z OV blíž než do Olomouce.
    14.3.2022 19:28 Petr
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    S Polákem jsem se osobně bavil asi třikrát v životě (fakt nejsem z Ostravy), zato Ukrajinců je tu plno - od prodavaček a uklízeček, přes kolegy ajťáky (o ty jsme teď bohužel přišli) až po mou zubařku. A dělají svou práci dobře. A narozdíl od Slováků se skutečně integrují a mluví česky.
    14.3.2022 21:32 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Kdyby se tak pěkně integrovali na Ukrajině, udělali by líp.
    14.3.2022 22:28 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    ty by ses mohl jit integrovat do ruska - o ukrajince se tu radi postarame

    o tebe taky, ale jinak
    14.3.2022 22:40 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Vypadnout bys měl spíš ty mrzáku.
    14.3.2022 22:42 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    ruska filcka vyhrozuje na uzemi nato? :D
    15.3.2022 07:06 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Táhni odkuds přišel. Tohle není žádné území NATO. Je mi jedno, koho si zveš k sobě domů, ale pokud si někoho zveš, tak se o něj taky starej, ale ne na úkor těch, co si nejdřív rozmyslí co to obnáší. Do té situace je dostali hlupáci jako ty a dokud jejich populace neklesne opět na únosnou mez, lepší to nebude. Takže s přihláškou do ukrajinské legie opravdu neváhej.

    Jinak všem idiotům co by opět uvítali povinnou vojnu - podívejte jak to s těmi záklaďáky Putin vyhrál!
    15.3.2022 11:03 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Ach promik rašisto Kapico, nevedel nsem, ze uz pises z Moskvy. Ja jsem porad v Praze na uzemi NATO.

    A ti zakladaci, vis, je rozdil mezi moralkou zakladaku (ci jen civilu) branicimi vlast a moralkou zakladaku, ktere diktator poslal pachat nesmyslne valecne zlociny,navic se zastaralym vybavenim a bez zradla.
    15.3.2022 12:25 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Opakuji ti už podruhé, že ČR není žádné území NATO. NATO je aliance svrchovaných států. Alespoň se tedy takto deklaruje. A ČR není její protektorát. Pokud dřepíš v Praze, tak jsi stále na území ČR. A chceš-li se upínat k nějakému nadnárodnímu celku a při tom nelhat, tak můžeš mluvit ještě tak o území EU.

    A vůbec by sis měl udělat pořádek v pojmech, protože si pleteš patriotismus s nacionalismem. A o rasismu víš maximálně to, že to slovo existuje, jinak bys neplácal takové nesmysly.

    Já na rozdíl od tebe na vojně jako záklaďák byl, v době kdy NATO zaútočilo na Irák, takže moc dobře vím jaká byla bojeschopnost a co by se dělo v případě, že by skutečně nějaký blb vydal rozkaz, aby se do toho armáda ČR zapojila.

    Pokud se domníváš, že Rusko napadlo Ukrajinu proto aby ji obsadilo, nic ti nebrání v tom abys ji šel bránit. Já za nácky svoji kůži nasazovat nehodlám. A ti co je podporovali ve volbách by si měli uvědomit, že teď sklízejí plody jejich politiky. Evropané o Ukrajince nestojí. Zajímají je akorát jako zdroj levné pracovní síly, energií a surovin. Ti co se teď prsí jako humanisté, si nevidí ani na špičku nosu. A pokud je štvalo ruské švitoření v Karlových Varech, tak teď si toho jó užijou. Už jsem několikrát zmiňoval, že ukrajinci jsou v pohodě – pokud jich není víc pohromadě a nezačnou se cítit jako doma. Tak se pak nedivte až budete mít pocit, že jsou z vás cizinci ve vlastní zemi.

    Nevím co má Putin za lubem, ale už jednou jsem tu napsal, že je to celé divné, protože kdyby chtěl Ukrajinu skutečně vyřídit, postupoval by jinak. Žijeme v informačním vakuu, pokud vám to nedochází. Kdybych měl věřit těm nekonečným žvástům, tak bych se musel domnívat, že ti ukrajinci bijou rusy čepicemi. Média brnkají na city, prezentují srdceryvné příběhy, z poblázněné krávy v televizi dělají celonárodní odboj, píšou o mrtvých civilistech. Ale informace o ukrajinských ztrátách nikde. Zvláštní to supermani, bijou rusy kde se dá, ale nějak to nikde není vidět.

    Neustále se skloňuje Putinovo bláznovství ve všech pádech. Mně ale spíš připadá jako blázen Zelenskij. Ale chápu. Nemá-li skončit s kulkou v zádech, jako ten jeho vyjednavač, nic jiného mu nezbývá. Bohužel s takovou ale ten konflikt žádné rozumné řešení nemá. A potáhne se tak dlouho, až někomu ujedou nervy a začně tahat horké kaštany z ohně za ukrajince. A bude-li to NATO, tak to nedopadne dobře, protože jde o válku kterou nelze vyhrát, což ví i ten Putin. Uvědomte si, že Rusko má 144 milionů obyvatel. Podle mne jejich hlavní síly číhají někde za bukem.
    15.3.2022 12:45 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Opakuji ti už podruhé, že ČR není žádné území NATO.

    Samozřejmě, že je ČR území NATO, protože ČR je součást NATO.
    A o rasismu víš maximálně to,
    co do toho pleteš rasismus?
    Já na rozdíl od tebe na vojně jako záklaďák byl
    narozdíl ode mě? wtf?

    Já za nácky svoji kůži nasazovat nehodlám.
    děláš to tu snad každý den - nebo si myslíš, že ti nic nehrozí? tvá adresa je známá a pokud začnou rusáci zabíjet i tady, půjdeš taky, to je ti snad jasné - pokud tedy včas neutečeš do té Moskvy
    Evropané o Ukrajince nestojí.
    ale stojí, Ukrajinci jsou vzdělaný civilizovaný a kulturně blízký národ - víš kolik ukrajinských lékařů, zubařů atd. tu pracuje? dávno před válkou? no možná nevíš, protože většina z nich umí perfektně česky
    A pokud je štvalo ruské švitoření v Karlových Varech, tak teď si toho jó užijou.

    pleteš si rusy a ukrajince?
    nezačnou se cítit jako doma
    mnoho z nich se tadu uz davno doma citi - jsou to ti nejlepsi imigranti, ktere tu ve vetsim mnozstvi mame - a narozdil od vietnamcu je vetsinou ani nepoznas

    kdyby chtěl Ukrajinu skutečně vyřídit, postupoval by jinak
    jak? dela co muze, proste je to luzr
    ijeme v informačním vakuu, pokud vám to nedochází. Kdybych měl věřit těm nekonečným žvástům, tak bych se musel domnívat, že ti ukrajinci bijou rusy čepicemi. Média brnkají na city, prezentují srdceryvné příběhy, z poblázněné krávy v televizi dělají celonárodní odboj, píšou o mrtvých civilistech. Ale informace o ukrajinských ztrátách nikde. Zvláštní to supermani, bijou rusy kde se dá, ale nějak to nikde není vidět.
    v informacnim vakuu ziujes mozna ty - ukrajinske ztraty jsou v kazdych novinach a jsou obrovske - krom toho my, co se ukrajiony a ukrajincu nestitime, mame zpravy z prvni ruky nebo i na vlastni oci

    Uvědomte si, že Rusko má 144 milionů obyvatel. Podle mne jejich hlavní síly číhají někde za bukem.
    jo jasne, proto ze sebe uz tri tydny delaji neschopne blbce a nechaji zabijet tisice vlastnich vojaku a likvidovat techniku - master strategy
    15.3.2022 14:12 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor

    Pleteš si NATO s EU. Ovšem vzhledem k tomu jaký myšlenkový hokej předvádíš to nepřekvapuje.

    narozdíl ode mě? wtf?

    Pokud bys byl na vojně jako záklaďák, tak bys měl reálnou zkušenost s tím jak nesmyslný nápad je povinná základní vojenská služba. Pro obranu státu dává smysl jedině profesionální armáda, kombinovaná se systémem dobrovolné milice.

    A jen pro připomenutí ty šmejde, čeho je schopen ten tvůj „ vzdělaný civilizovaný a kulturně blízký národ” vůči svým spoluobčanům: Upálení 33 odpůrců nezákonných změn v Oděse, dodnes nebylo vyšetřeno. A kdo začal střílet na tom slavném Majdanu se dnes už také ví.

    jo jasne, proto ze sebe uz tri tydny delaji neschopne blbce a nechaji zabijet tisice vlastnich vojaku a likvidovat techniku - master strategy

    Každá válka má své oběti. Jenže ty se na to díváš pohledem příslušníka národa, který má 10 milionů obyvatel včetně nemluvňat. Navíc nejsi schopen nezaujatého pohledu na věc, protože jsi pod vlivem emocí.

    Já to vidím tak, že se Rusko cítí ze strany Ukrajiny dlouhodobě ohroženo. Bohužel její představitelé neudělali pro zmírnění napětí ani zbla. Naopak dohnali situaci do takové krajnosti, že se Putin rozhodl riskovat vše.

    Teď už je situace taková, že si řešení, které by uklidnilo situaci nedokážu představit. Tak naivní, abych si myslel že by Ukrajina dodržela vynucenou dohodu o neutralitě, fakt nejsem. Bez toho, že by Ukrajinu alespoň nějakým způsobem zpacifikovali se rusové nestáhnou. Tak naivní zas nejsou pro změnu oni, protože hrajou o všechno. Jediné co by z mého pohledu mohlo představovat alespoň nějaké řešení, by bylo zapojení vojsk OSN, které by dohlížely na dodržování dohodnutého příměří. Jenže to pochopitelně nevoní ukrajincům, protože by museli začít dodržovat původní smlouvy z Minsku.

    15.3.2022 14:27 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Pleteš si NATO s EU.
    ne nepletu, hokejisto
    Pokud bys byl na vojně jako záklaďák, tak bys měl reálnou zkušenost s tím jak nesmyslný nápad je povinná základní vojenská služba. Pro obranu státu dává smysl jedině profesionální armáda, kombinovaná se systémem dobrovolné milice.
    to mas zkreslene predstavy z rusacke armady - podivej se treba na izrael nebo na finsko
    A jen pro připomenutí ty šmejde, čeho je schopen ten tvůj „ vzdělaný civilizovaný a kulturně blízký národ” vůči svým spoluobčanům: Upálení 33 odpůrců nezákonných změn v Oděse, dodnes nebylo vyšetřeno. A kdo začal střílet na tom slavném Majdanu se dnes už také ví.
    ano, rusky smejd nam tu cpe ruske lzi a propagandu a nazyva nas smejdy... do oci bys mi to asi nerekl, to by sis kaknul do gati - presne kvuli takovym ruskym svabum jako ty je ve valce potrebna cenzura
    Já to vidím tak, že se Rusko cítí ze strany Ukrajiny dlouhodobě ohroženo. Bohužel její představitelé neudělali pro zmírnění napětí ani zbla. Naopak dohnali situaci do takové krajnosti, že se Putin rozhodl riskovat vše.
    jo to dava stejny smysl, jako kdyz se 15lety pepicek citi ohrozen 10letou anickou a proto ji musi sikanovat a bit
    protože by museli začít dodržovat původní smlouvy z Minsku.
    smlouvy z minsku to je neco jako mnichovska dohoda

    reseni je jednoznacne - totalni porazka ruska, likvidace putina, norimberske procesy s rusaky, soudy s kolaboranty - ale na to se pochopitelne netesis
    15.3.2022 16:41 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    reseni je jednoznacne - totalni porazka ruska, likvidace putina, norimberske procesy s rusaky, soudy s kolaboranty - ale na to se pochopitelne netesis

    Mi to je upřímně řečeno u prdele. Stejně jako ty. Iluze, které bych mohl ztratit, na rozdíl od tebe, nemám. A pokud jde o to tvé „káknutí” – s čím kdo zachází, tím taky schází. Tak doufám, že pak nebudeš kňučet, kam jsme to díky nadšení pro ten „vzdělaný, civilizovaný a kulturně blízký národ” dopracovali.

    15.3.2022 16:54 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Kňučíš tu Kapico pořád jenom ty, ať je téma jakékoliv. Kňučení je tvůj přirozený způsob projevu.
    15.3.2022 17:47 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Tos mi to nandal hrdino. Měl bys honem pádit na hrad pro metál. Dnes už ho dává Zeman kdejakému sráči co vyje s davem.
    15.3.2022 17:49 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    za tou proruskou spinou jdi sam :)
    16.3.2022 07:19 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Byl to tvůj kámoš, ne můj. Jo a taky bys mohl svým blízkým prozradit, že starý papír se u nás nenosí do směnárny, ale do sběrných surovin.
    16.3.2022 08:46 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    uz mluvis z cesty
    16.3.2022 22:00 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Všichni máte pravdu, spletl jsem se...
    Petr Tomášek avatar 15.3.2022 15:10 Petr Tomášek | skóre: 39 | blog: Vejšplechty
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Tak a teď mi soudruzi komsomolci nadefinujte, co si představujete pod pojmem „součást“, LOL.
    multicult.fm | monokultura je zlo | welcome refugees!
    15.3.2022 15:14 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    https://www.nato.int/cps/en/natohq/nato_countries.htm
    15.3.2022 15:27 Ariczek | skóre: 5
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Naš MZV říká:
    Vstupem do NATO se ČR stala pevnou součástí nejsilnější politicko-vojenské organizace světa
    16.3.2022 08:25 j
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    "jako záklaďák byl, v době kdy NATO zaútočilo na Irák"

    Taky ste dostali v ramci henty zvyseny pohotovosti tupy bodaky? To abyste meli jak branit to vrakoviste v garazich?

    Podotykam, ze na zaklade zcela duveryhodnych informaci vim, ze stav se od ty doby zmenil ... % pojizdny (o bojeschopnosti vubec nema smysl mluvit) techniky razantne kleslo. Uz totiz nemaj ty otroky (zakladaky) ktery to zadarmo oprasovali. Za me bylo pojizdnych tak +- 5%. A to horko tezko. Udrzovalo se to v provozu tak, ze se rabovaly komponenty z tech zbyvajicich 95%.

    Naktery roty na tom byly tak, ze mely trebas minomety ... vleceny za VSkou, ale nemely ani jednu pojizdnou VSku, takze se jim to na strelby vozilo nalozeny na korbe tatry. Dve papirovy roty tankanu mely dohromady dva horkotezko pojizdny tanky. Typicky se jeden z nich pri kazdym vyjezdu do neuveritelny vzdalenosti 3km posral a tahal zpatky. A nase socialisticka ... pardon, kapitalisticha army mela problem zaridit, aby si z toho kanonu aspon jednou vystrelili.

    Ostatne ja sem si v ramci toho kvalitniho vycviku za ten rok vystrelil celkem presne 2x 20 ran.

    ---

    Dete s tim guuglem dopice!
    16.3.2022 08:45 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Přesně tak. Mělo to jen jedno pozitivum - krásně se tam odkrývaly skutečné charaktery. Jinak se tam rekrut naučil akorát lhát, krást a ojebávat, protože to byly základní podmínky nezbytné k tomu aby ve zdraví přežil.
    16.3.2022 11:00 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    jhe vidět, že jsi se učil dobře

    žiješ z toho dodnes
    16.3.2022 12:16 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Přesně tak. Jako každý kdo tím prošel poznám svini na sto honů.
    16.3.2022 12:23 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    poznám svini na sto honů.
    no jo, to neni tezky, kdyz te provazi cely zivot a jeste ji kazdy den honis
    16.3.2022 13:02 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Chápu že ty kolem sebe nikoho jiného nemáš, takže jen těžko můžeš uvěřit, že kolem sebe žádné svině nemám. Za prostředí v jakém žiješ ty, si můžeš sám.
    16.3.2022 13:57 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    chtel jsem rici, ze ty sam jsi svine

    jak jinak nazvat nekoho, kdo obhajuje vrazdeni ukrajinskych deti a kdo tu neustale kope za rašisty
    16.3.2022 18:22 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Jsi se probudil s rukou v nočníku? Nikoho tu neobhajuju. Tuplem ne rusáky co se mydlej mezi sebou. To, že ukrajinci používají své obyvatelstvo jako živé štíty přijímám jako fakt, který si k srdci nepřipouštím. Navíc s nimi mám tu zkušenost, že se jim nedá věřit, protože lhát uměli přesvědčivě.

    A pokud mě duševní mrzák jako ty považuje za svini, je pro mne jenom dobře. Alespoň se mi zdaleka vyhne. Což je ten nejlepší způsob jak je kolem sebe nemít.
    16.3.2022 20:17 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    rusaci mezi sebou? to teprve zacne, doufejme

    no jo, osobni trauma a z nej nenavist k bratrskemu narodu

    takovy maly Hitler :)
    16.3.2022 21:26 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    To může trápit leda tebe.
    16.3.2022 23:09 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    uz i na tve milovane srby je tech rašistickych svinstev moc a rusi letecke spojeni s ruskem
    17.3.2022 07:53 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    No tak teď už je zcela evidentní že to máš v hlavě pomotané, protože ohledně Srbska jsem tu nikde nic nepsal. Tudíž je mi opravdu záhadou z jaké koule jsi vyčetl něco o mém vztahu vůči nim. Ale když už jsi to naťuknul, tak není od věci připomenout, jak díky NATO Srbsko přišlo o Kosovo.
    17.3.2022 08:35 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    proc lzes?

    srbsko prislo o kosovo vlastni vinou - zahajenim agresivni valky a genocidy

    17.3.2022 08:59 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Jak vidno, každý si to pamatujeme jinak. A ty si evidentně nepamatuješ co se ti nehodí.
    17.3.2022 14:55 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    oba si to pamatujeme dobre - ja realitu a ty skoleni z kremlu
    17.3.2022 18:50 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    To těžko, protože na rozdíl od tebe jsem v těch končinách nikdy nebyl.
    17.3.2022 19:24 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    to je mi jasne, ze jsi v jugoslavii nebyl, jinak bys nemohl neustale mlet ty sracky o hodnych srbech a zlych chorvatech, ale internet mas, takze e-lerning od sveho ridiciho dustojnika z ruske federace jsi si jiste nastudoval peclive
    17.3.2022 21:58 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Ty jsi mi ale pomatenec. Už jsi vytáhnul z paty i Chorvaty. Úplně hořím zvědavostí, kterou národnost o které jsem podle tebe psal vytáhneš příště.
    18.3.2022 00:16 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Nedelej ze sebe vetsiho idiota nez jses kapico.
    18.3.2022 07:02 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Na tebe nikdo nemá.
    18.3.2022 07:17 wtf
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Lmao co to tady vy dvě hovada zase předvádíte? Jděte si vyhonit, ideálně sobě navzájem :-) Moje tříletá má víc rozumu.
    18.3.2022 08:20 Want
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Když nerozumíš hře, tak se do ní neser.
    18.3.2022 05:35 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    18.3.2022 15:42 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    precti si o Vukovaru a pak se bez zastrelit
    15.3.2022 11:40 Petr
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    No pokud ti jde o prachy, tak to bude nepochybně na úkor zabaveného ruského majetku (včetně zabaveného majetku a nucenou prací "lidí", kteří rusko podporují, byť jen kolaborantskými kecy).
    19.3.2022 05:22 Wont
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Kapico ses fakticky idiot, z te tve fotky to ale neni hned patrne, v 50ti ale uz nevim, nevim.
    12.3.2022 08:55 John_Pitralon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    To je Klasickej východní chaos-bordel. Co NATO Mr. Snowden... Rusmeni chlastají a blují s Ukrajinci, židle lítaj, dým, sirény, letecký poplachy no jak na vojně. Bude ještě hodně srandy.

    Válečné zpravodajství

    12.3.2022 19:41 Kondrát
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    A už jste se omluvili Cibulkovi jak jste se mu posmívali a nakonec měl pravdu?
    12.3.2022 19:53 Mladý konsomolec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Ty jseš taky ruskej fízl, mi to povědělo kyvadlo!!!
    13.3.2022 20:35 Miriam | blog: RychlovarnaKonvice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    drž hubu, Cibulka je inteligentní člověk. Kdyby ho komouši netýrali ve vězení a nezkoušeli na něm chemické sračky, tak je dneska prezidentem. Chudák :-(
    13.3.2022 21:45 Mladý konsomolec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    A ty jseš taky ruskej fízl, mi to povědělo kyvadlo!!!
    14.3.2022 07:38 Miriam | blog: RychlovarnaKonvice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: KOMIX - Roskomnadzor
    Že se nestydíš.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.