abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    včera 22:11 | Nová verze

    Byla vydána verze 3.0 (@, 𝕏) svobodného softwaru HAProxy (The Reliable, High Performance TCP/HTTP Load Balancer; Wikipedie) řešícího vysokou dostupnost, vyvažování zátěže a reverzní proxy. Detailní přehled novinek v příspěvku na blogu společnosti HAProxy Technologies.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 21:11 | IT novinky

    Společnost Framework Computer představila novou vylepšenou verzi svého modulárního notebooku Framework Laptop 13 s Intel Core Ultra Series 1, displej s lepším rozlišením a novou webovou kameru. Přímo do Česka jej zatím koupit nelze.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 15:44 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 2.16 svobodného video editoru Flowblade (GitHub, Wikipedie). Přehled novinek v poznámkách k vydání. Videoukázky funkcí Flowblade na Vimeu. Instalovat lze také z Flathubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    28.5. 21:22 | Zajímavý software

    TerminalTextEffects (TTE) je engine pro vizuální efekty v terminálu. Zdrojové kódy jsou k dispozici na GitHubu pod licencí MIT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 32
    28.5. 17:11 | Pozvánky

    Od čtvrtka 30. 5. do soboty 1. 6. lze v Praze navštívit Veletrh vědy, tj. největší populárně naučnou akci v České republice, kterou každoročně od roku 2015 pořádá Akademie věd ČR. Vstup zdarma.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    28.5. 14:11 | Komunita

    Canonical představil Ubuntu optimalizované pro jednodeskový počítač s RISC-V procesorem Milk-V Mars.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    27.5. 21:22 | Nová verze

    Armbian, tj. linuxová distribuce založená na Debianu a Ubuntu optimalizovaná pro jednodeskové počítače na platformě ARM a RISC-V, ke stažení ale také pro Intel a AMD, byl vydán ve verzi 24.5.1 Havier. Přehled novinek v Changelogu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    27.5. 19:44 | IT novinky

    Společnost xAI založena Elonem Muskem a stojící za AI LLM modelem Grok získala investici 6 miliard dolarů.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    27.5. 15:44 | IT novinky

    Finálový zápas mistrovství světa v ledním hokeji přinesl nový rekord NIX.CZ (𝕏): "Dosavadní absolutní maximum našeho propojovacího uzlu bylo překonáno v čase 21:10, kdy jsme při přenosu dat dosáhli 3,14 Tbps. Je třeba také doplnit, že po deváté hodině večerní byly na maximu i ostatní datové přenosy nesouvisející s hokejovým šampionátem".

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    27.5. 15:11 | Pozvánky

    Přihlaste svou přednášku na další ročník konference LinuxDays, který proběhne 12. a 13. října na FIT ČVUT v pražských Dejvicích. CfP poběží do konce prázdnin, pak proběhne veřejné hlasování a výběr přednášek.

    Petr Krčmář | Komentářů: 0
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (89%)
     (3%)
     (4%)
     (4%)
    Celkem 977 hlasů
     Komentářů: 16, poslední 14.5. 11:05
    Rozcestník

    Jak správně flamovat (včetně cvičení)

    26.7.2013 11:30 | Přečteno: 6679× | Různé | poslední úprava: 25.7.2013 20:47

    Po jistých zkušenostech jsem se rozhodl sepsat pár rad k tomu, jak vyprovokovat a vést flame. Po přečtení tohoto zápisku budete umět správně flamovat. Jak se tak dívám do definice flamewar na wikipedii, článek se vlastně týká trochu flamewaru a trochu trollování. No nic, přepisovat to nebudu.

    Pro autory

    Správné téma

    Abyste svým článkem/blogem vyvolali flame, musíte přilákat flamery. K tomu je potřeba vhodné téma. Nejosvědčenější je něco, čemu "přece každý rozumí". V naší malé české kotlině to jsou: politika, pivo, auta, fotbal. Podle toho, kde publikujete můžete použít i další témata, například na abclinuxu to může být cokoliv o programování a počítačích obecně. Téma ani nemusí být moc kontroverzní, i když to je výhodou.

    Když už máte téma, tak prostě něco napište, na obsahu až tak moc nesejde, oni to flameři stejně moc nečtou. Navíc se začnou hádat navzájem. Takže splácejte něco, co vypadá rozumně a jste z půlky hotovi.

    Kategorická tvrzení

    Pro úspěch flamu musíte mít něco, o čem jsou flameři ochotni se hádat. Nejlepší jsou universální tvrzení (tj. s obecným kvantifikátorem). Flamer je lehce napadne protipříkladem. Pokud však nechcete lhát, někde v textu předtím si definujte množinu, o které se vyjadřujete, aby tvrzení bylo pravdivé. Flameři to stejně nečtou a vy máte čisté svědomí.

    Přehledné členění

    V podstatě pro každý psaný dokument platí, že by měl být přehledný. Pokud chcete vyprovokovat flame, platí to dvojnásob. Jak tady pořád opakuji, flameři moc nečtou a nechápou psaný text. Pokud flamer narazí na složitější větu nebo odstavec, může to vzdát a jít jinam. Proto je obzvláště vhodné text přehledně členit do podkapitol a odstavců, aby flamer mohl jen projít nadpisy a začátky odstavců. Odstavce by měly být spíš kratší a nemělo by jich být moc, nepíšeme přece beletrii.

    Internetové memy

    Pro oživení a povzbuzení čtenářů není špatné otřít se o nějaký internetový mem. Je jich spousta, takže pro každou příležitost se něco najde.

    Vhodná délka

    Zápisek by neměl být úplně krátký, protože vyspělejší publikum ho vyhodnotí jako trollování a bude ho ignorovat. Pokud je zápisek naopak moc dlouhý, asi to ničemu nevadí, ale je to zbytečné plýtvání silami. Je tedy na každém autorovi, kolik času chce strávit psaním.

    Nepřidávat se do komentářů

    Pokud nedokážete rozdmýchat flame dobrým článkem/blogem, vlastním zásahem do diskuse už toho moc nezachráníte. Poslední záchranou je použití druhé identity, ale není to nadlouho, většinou se to provalí.

    Pro komentátory (flamery)

    Reagujte brzo, reagujte často

    Je třeba si uvědomit, že pokud komentář nenapíšete, nemůže na něj nikdo reagovat. Proto pište komentáře co nejdřív. Protože jde o čas, nečtěte pečlivě projevy svých předchůdců, to se od vás ani nečeká. Pokud to server umožňuje, zapněte si sledování diskuse a reagujte co nejdřív.

    Nečtěte pořádně

    Jak jsem psal výše, nečtěte pořádně ani podrobně. Jednak ušetříte čas, druhak při pořádném čtení byste se mohli dozvědět, co nechcete. Například, že tvrzení, které chcete napadnout je v textu dostatečně dobře vysvětleno.

    Nebojte se chválit a souhlasit

    Ve flamu jde o to, aby se zapojili i ostatní. Proto je třeba ukázat svoji lepší tvář a autorovi předchozího komentáře zalichotit. Nejlepší je pochválit snahu a souhlasit s částí jeho tvrzení. Potom už je čas na nesouhlasné stanovisko a jedovaté plivnutí.

    Odbíhejte od tématu

    Pokud někdo napíše článek, který se dá číst, asi o tématu něco ví a byla by velká náhoda, kdyby se přesně trefil do vašich znalostí. Není třeba se ztrapňovat nad tématem, kterému nerozumíte, odběhněte jinam, kde se cítíte jistější. Nejlepší je vlastní příhoda, kde si můžete vymyslet cokoliv.

    Vymýšlejte si

    Když už to nejde jinak, vymýšlejte si. Volitelně se ještě můžete lživě odvolat na zdroj, který není rychle dostupný, či je tak složitý, že to nikdo stejně nebude kontrolovat (např. Leninovy spisy, díl X, strana Y). Pozor, Bible je online v mnoha jazycích a různých překladech a hodně lidí ji dokonce zná zpaměti, takže Bibli nebrat.

    Pravopisné chyby

    Občas je dobré utrousit pravopisnou chybu. Maximálně tak 3 na jeden komentář, pak trpí srozumitelnost. Dosáhnete tím toho, že případný čtenář nad vámi bude cítit morální převahu a zareaguje nesouhlasným komentářem (to přece chcete), případně se objeví pravý nefalšovaný Grammar Nazi, který bude reagovat na každou hrubku. Bohužel (nebo Bohudík?), Grammar Nazis s pořádným všeobecným vzděláním pomalu vymírají, uvidíme, jestli přijde další generace.

    Neslušná slova

    Flame bez neslušných slov je jako neskutečně dlouhá a nudná debata v anglickém pánském klubu. Nic proti tomu, ale flamer na to nemá trpělivost. Občas je tedy potřeba sdělení okořenit nějakým peprnějším slovem, nejlépe ve spojitosti s autorem předchozího komentáře. Ale nepřehánějte to, ať si vás ostatní nezařadí do kategorie "sprosťák, na kterého se nereaguje". Pokud nechcete být sprostí můžete aspoň utrousit jinak slušné slovo, které se používá v pejorativním významu (např. kofola, králíkárna, pumpičkář, silniční veš apod.).

    Ovšem pozor na Godwinův zákon, přece se nechcete ztrapnit.

    Vyhodnocení úspešnosti

    Dostáváme se k těžké otázce, a to jak vyhodnotit úspěšnost flamu. Pokud jde o autora, nabízí se několik kritérií: Osobně se kloním k první možnosti, protože 1) je to jednoduché kritérium, 2) ve věcných diskusích je tak do 50, maximálně 100 komentářů, kdežto flame má typicky aspoň několik set komentářů. Nehrozí tedy riziko, že toto kritérium vyhodnotí věcnou diskusi jako flame.

    Pokud jde o komentátory (flamery), počítal bych na základě nějakých pravidel nějaké skóre, podle kterého se pak dá porovnat úspěšnost konkrétního flamera. Skóre navrhuji počítat takto, o konkrétních číslech se můžeme bavit:

    Pomoc k následujícícmu příkladu

    Pokud vás vyloženě nenapadne, jak začít flame, nabízím následující nápovědu. Je zašifrovaná klasickým algoritmem rot13, aby vás zbytečně neovlivňovala. Pokud opravdu potřebujete nápovědu, stačí si ji nechat rozkódovat jedním z mnoha online překladačů, například na http://www.rot13.com. Z pochopitelných důvodů je psána bez háčků a čárek.

    Příklad

    Abyste si mohli nabyté poznatky ověřit v praxi, připravil jsem malý příklad. Je až tady úplně dole, aby to bylo blízko ke komentářům. Text ke flamování je:

    ---------------

    1+1=2

    ---------------

           

    Hodnocení: 85 %

            špatnédobré        

    Anketa

    Potřeboval jste číst nápovědu? Pokud jste ji četl a bylo v ní něco, co vás už předtím napadlo, odpovězte "Nepotřeboval".
     (57 %)
     (43 %)
    Celkem 35 hlasů

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    25.7.2013 21:25 Tomáš | skóre: 31 | blog: Tomik
    Rozbalit Rozbalit vše Diskuse o zápisku
    První diskusní vlákno je vyhrazeno k věcné diskusi o samotném zápisku. K diskusi o příkladu použijte jiné vlákna.
    26.7.2013 11:54 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    blbost.. prve vlakno je VZDY o tom, ze "som prvy".. takze si to pekne pohnojil. do kuta a hanbit sa.
    Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 12:20 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Proč lžeš?! Dokaž to! Odkaz!
    26.7.2013 14:40 Mooriam
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    statistickú analýzu!
    26.7.2013 18:50 '; DROP TABLE comments; --
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 12:24 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    použijte jiné vlákna.
    • jiná vlákna
    • jiné vlákno
    • neměls ve škole češtinu?
    Bystroushaak avatar 26.7.2013 18:22 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Správně! To mi připomíná, že úplně zapomněl na grammar nazzi.
    26.7.2013 18:56 FℲ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    možná by sis to měl napřed přečíst celý ;-)
    Bystroushaak avatar 26.7.2013 19:38 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Já bych rád, ale hned ze začátku se píše, ať to celý nečtu :)
    26.7.2013 20:14 FℲ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    to máš sice pravdu, ale určitě se tam píše i o tom, že alespoň nadpisy bys číst měl, abys věděl o čem vůbec flajmovat
    26.7.2013 19:22 zxtlpn | skóre: 8 | blog: zxtlpn
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Nazi se píše s jedním z.
    Bystroushaak avatar 26.7.2013 19:39 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Já vím, vytvářím tím pracovní příležitosti pro všechny.
    27.7.2013 09:16 vedoucí teamu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    strategické cíle mám na starost já, tak se do toho nepleť
    kotyz avatar 27.7.2013 14:50 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Bystroušáku, nejsi náhodou taky furry? Už mi to vrtá hlavou delší čas, ta liška a tak...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Bystroushaak avatar 27.7.2013 18:34 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    V podstatě ne. Dřív jsem se na pár jejich stránek registroval, ale zjistil jsem, že množina společných zájmů je skoro nulová. Navíc se považuji za psychicky stabilního, což se o většině ostatních říct nedá. Když vezmu v úvahu to drama co se občas strhne v diskuzi, tak je abclinuxu klidné místo i v těch největších flamech.
    =^..^= AmigaPower® avatar 27.7.2013 23:03 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    sou to vobyčejný buzeranti...
    kotyz avatar 28.7.2013 14:45 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    ne, sou to neobyčejný buzeranti. ale tuhle vyjímečnost neni tzv. "normální člověk" schopnej pochopit ani ocenit... :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 28.7.2013 14:44 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    A to si možná ani neviděl ND na fcz, to je teprv něco! To už může překonat leda tak 4chan... Připravilo mě to o část iluzí který sem měl o český furry scéně i obecně (a taky sem si na pár konkrétních lidí musel opravit názor). Taky proto se od těch fór držim co nejdál a chodim jen do galerií a na irc. Tam to je takový civilizovanější.
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Bystroushaak avatar 28.7.2013 17:47 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Připravilo mě to o část iluzí který sem měl o český furry scéně i obecně
    Hahah, vím přesně jak to myslíš. *utírá slzu upřímného smíchu v oku*
    kotyz avatar 28.7.2013 19:43 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Tak aby to nebylo náhodou špatně pochopeno, nemyslel sem ty úchylárny a spol. (ty mi fakt nevaděj) ale to jak tam na sebe byly hnusný a v uzavřený diskuzi se tam pomlouvali a kydali na sebe špínu a lži a přitom navenek se tvářili jako nejlepší kamarádi. Když to pak jeden vytáh na světlo bylo z toho nemalý pozdvižení. To sem fakt nečekal a při čtení se mi z toho otvírala kudla v kapse protože se to dotýkalo pár lidí na kterejch mi záleží...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Grunt avatar 28.7.2013 19:49 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Rád bych tě přivítal v absolutně normální společnosti. Já vždycky jen rychle hledám východ.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    kotyz avatar 28.7.2013 19:51 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Já nemam v úmyslu odcházet, jen teď nevim komu můžu věřit a komu ne...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Grunt avatar 28.7.2013 19:53 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    To je přece jasný, ne? Mně můžeš větřit vždycky ;-)
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    kotyz avatar 28.7.2013 19:58 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Tobě bych nevěřil ani nos mezi vočima :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.7.2013 22:58 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Všichni ste "divný" buzeranti...
    kotyz avatar 29.7.2013 01:18 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    ale notak, nebuď na nás tak přísnej, sám seš "divnej" heterák... ;-) :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Bystroushaak avatar 28.7.2013 20:34 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Tak aby to nebylo náhodou špatně pochopeno, nemyslel sem ty úchylárny a spol. (ty mi fakt nevaděj)
    Tak já běžně chodím na 4chan, takže tohle mi taky vůbec nevadí.
    to jak tam na sebe byly hnusný a v uzavřený diskuzi se tam pomlouvali a kydali na sebe špínu a lži a přitom navenek se tvářili jako nejlepší kamarádi.
    Jo, tohle jsem měl na mysli. Jenže takhle to celý zní dost obyčejně. Aby to člověk pochopil, tak to musí vidět naživo, nebo se toho třeba částečně (nedobrovolně) zúčastnit. Ten shitstorm, který se pak vždy roztrhne jde tak daleko, jako že se mažou celé stránky (ve smyslu portálů) a z lidí se stávají nepřátelé na život a na smrt. Taková cikánská hádka. Přitom to vždy začíná jako naprostá blbost někde v diskuzi.

    Ekvivalent je, jako kdyby se tady dva lidi chytili v diskuzi, postupně se k nim všichni přidali, až by admin radši celé abclinuxu smazal. Madness.

    Jinak určitě na to má vliv i to, že většina z furríků si tím něco kompenzuje a deprese je mezi nimi slovo popisující každodenní realitu života. Když pak kolem sebe začnou rozhazovat emocema, tak je mi z toho nablití.
    kotyz avatar 28.7.2013 22:44 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    To s těma depresema a kompenzovánim si něčeho je podobný i u broníků. Už sem si všim že na jistou sortu lidí to funguje jako magnet (to je samej autista, asperger, hsp, porucha osobnosti, úchyl, děcko, atd.). Skvěle se tam mezi ně hodim... :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 28.7.2013 23:02 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o stytkém pysku
    (to je samej autista, asperger, hsp, porucha osobnosti, úchyl, děcko, atd.)
    pedofil, gerontofil, nekrofil, atd.
    Bystroushaak avatar 28.7.2013 23:58 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o stytkém pysku
    Příloha:
    Vorafil, macrofil a pár dalších úchylek, pro který nebudu jmenovat, protože by to některým mohlo zkazit iluze o světě :D

    Jinak pro otrlé: je docela sranda hledat tag "nightmare fuel", "what" a "what has science done" v porno galeriích. Člověk si tak uvědomí, že lidská představivost je nekonečná.
    kotyz avatar 29.7.2013 01:23 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o stytkém pysku
    njn, vore, gore, futa, tentacle rape, cum inflation, scat, watersports a podobný "libůstky" se mi taky nelíběj, kvůli tomu sem přestal chodit na e621.net a rule34.paheal.net protože sem tam párkrát narazil na takovej humáč že sem se pak pomalu bát usnout aby se mi to nevracelo ještě ve snu (a protože to bylo na mlp který sem v tý době prožíval hodně intenzivně o to to bylo horší)...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    AsciiWolf avatar 28.7.2013 23:59 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o stytkém pysku
    Ještě, že ne Gentoofil...
    kotyz avatar 29.7.2013 01:19 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o stytkém pysku
    no pár zoofilů tam je, pedofil by se snad taky našel, ale z toho ostatního nic...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Bystroushaak avatar 28.7.2013 23:49 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Tak tyhle komunity se do jistý míry prolínaj. Některé galerie jsou MLP úplně otrávený :>
    kotyz avatar 29.7.2013 01:27 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    taky spousta lidí je nalezlá ve všech fandomech - mlp, furry, pokémon, doctor who, draci, otaku... to pak narážíš furt na ty samý lidi, některý sou pak něco jako celebrity (^h^h^hgrovajlh^h^h^hdrageah^h^h^), každej je zná a každej ti řekne ať si na ně dáváš bacha (a ty jim to nevěříš a pak se dějou věci) :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Bystroushaak avatar 29.7.2013 01:33 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    J, zrovna s tou druhou zmíněnou jsem viděl drama za všechny prachy :)
    Grunt avatar 29.7.2013 09:25 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Přestane s tím dokuď to jde. Nebo mi úplně zkazíte iluze o světě.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    AsciiWolf avatar 28.7.2013 18:18 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    >irc

    >civilizovanější

    Hm... :-D
    Jendа avatar 28.7.2013 05:55 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Nevím, co je to furry, ale vím, že má několik účtů na Zvědavci! Sám se k tomu přiznal!
    kotyz avatar 28.7.2013 14:50 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Tak si to zjisti, ale pozor, můžeš se dozvědět něco co si nikdy vědět nechtěl...

    Furry fandom
    WikiFur
    Co je to furry?

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Grunt avatar 28.7.2013 22:04 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Nevím, co je to furry
    V podstatě něco jako ty.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    28.7.2013 16:44 já
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Tys k těm zoofilům nějakou dobu inklinoval (anebo šlo jen o participantní pozorování?) jestli si tě s někým nepletu. Céčka, mončičáky, tamagoči vychovaly již několik generací psychicky deprivovaných dětí... furry je jen jejich vyústění do vyšší úrovně :-D
    kotyz avatar 28.7.2013 19:49 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    YAY, to je Joshua od Zena, muj oblíbenec. SFW verzi mam vylepenou na zdi ;-)

    Furríci nejsou žádný zoofilové, sou to fajn lidi/zvířátka a je mi s nima dobře...

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    28.7.2013 20:17 Valašku gront
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Furríci nejsou žádný zoofilové, sou to fajn lidi/zvířátka a je mi s nima dobře...
    v uzavřený diskuzi se tam pomlouvali a kydali na sebe špínu a lži a přitom navenek se tvářili jako nejlepší kamarádi. Když to pak jeden vytáh na světlo bylo z toho nemalý pozdvižení.
    Tobě bych nevěřil ani nos mezi vočima
    kotyz avatar 28.7.2013 22:51 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Co tim sleduješ? To jako chceš naznačit že si odporuju? Ani ne, jen sem zapomněl specifikovat jaký podmnožiny se to týká. Z těch 400 co sou na fóru (kam nechodim) jich znam tak 20, možná 30 a z těch je většina fajn a v pohodě. Ty mrchy neznam (až na jednu nebo dvě) a o těch jejich nehezkejch aktivitách sem se dozvěděl teprve nedávno. A Grunt trollí kudy chodí a musí taky porád do všeho rejpat, takže toho nejde brát vážně...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    29.7.2013 09:18 Valášku gront
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Co tim sleduješ? To jako chceš naznačit že si odporuju?
    Hele, nerozčiluj se, vůbec nic tím nesleduju. Jsem taky jen troll. Osobní :-D, gruntův. Sem-tam melouch bokem :-D.

    *nechci radit, ale nedávno zde byla řeč o eskapizmu - stojí za zamyšlení
    kotyz avatar 29.7.2013 10:52 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    o čem? byl by na to link?
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    29.7.2013 12:14 Valášku gront
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    třeba tady nebo zde ?;-)

    Grunt avatar 29.7.2013 09:26 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    A Grunt trollí kudy chodí a musí taky porád do všeho rejpat, takže toho nejde brát vážně...
    WTF? Kdy a kde?
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    29.7.2013 10:30 Valášku gront
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    WTF? Kdy a kde?
    Lžeš jak cyp!
    kotyz avatar 29.7.2013 10:52 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    takovej z tebe mam pocit. už máš nálepku, už seš zaškatulkovanej...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    Grunt avatar 29.7.2013 21:38 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Tak to ho máš blbě. Já nikdy netroluju.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    28.7.2013 19:01 pako
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Diskuse o zápisku
    Vyhodnocení úspešnosti:
    Šlo by měřit "zápalnost". Z nuly na sto (komentářů) za ... minut.
    Správné téma

    Abyste svým článkem/blogem vyvolali flame, musíte přilákat flamery. K tomu je potřeba vhodné téma. Nejosvědčenější je něco, čemu "přece každý rozumí". V naší malé české kotlině to jsou: politika, pivo, auta, fotbal.
    V Kotlině je téměř každý expert téměř na všechno (kromě těch, co nejsou). Mezi vhodnými a osvědčenými tématy by byla chyba nezmínit také: klimatologie, obnovitelné zdroje, zdroje světla, ekonomie, menšiny, cizinci a zahraničí obecně... zbytek (jako EU, USA) se asi vejde pod (zahraniční) politiku.
    David Ježek avatar 26.7.2013 11:34 David Ježek | skóre: 83 | blog: Mostly_IMDB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    autor je normální ubožák. v době, kdy planeta země trpí přelidněním, skandál s odposlechi zmýtá celím světem, pan mynistr kalousek skončil, prezident zema zápasí s alkoholyzmem a zhoršuje se kvalyta pečiva v obchodech, má potřebu řešit takovéhle kravyni. co kdybis radši ty chudáku vzal do ruki lopatu a šel něco pořádního dělat? :-(
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 12:18 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Náhodou je to super ty hovňousy! Přelidnění se brzo vyřeší samo až se navzájem pobijou arabáči! Zeman není alkoholik, trpí vyrózama, sám sem toho byl jednou svědkem, když sem u doktora poslouchal za dveřma! Za to pečivo může právě ten Kalousek a to nemluvim o cenách benzínu, díky kterejm teď musim jezdit po silnici na kole, bez helmi a odrazek. Dokonce musim pít pivo značky "pivo", protože už nemám na Plzeň, ta mně mimochodem taky sere, protože porazila Bohemku 5:0 i když Bohemka hrála evidentně líp, celej zápas tlačila a měla jasně navrch!
    26.7.2013 13:55 dementni.lojzik | skóre: 19 | blog: ze zivota na vsi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Zeman není alkoholik, trpí vyrózama
    virozama? To musi byt neco vzacneho, nepamatuju se, ze bych videl prase s virozou - nejcastejsi je asi cervenka, ale ta je bakterialniho puvodu
    musim jezdit po silnici na kole, bez helmi a odrazek
    wow, dalsi pumpickar. Doufam, ze se aspon mejes, abys nesmrdel, kdyz uz nejses na silnici videt...
    26.7.2013 15:50 Lempl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    A co prasečí chřipka ?
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 16:00 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Já sem na silnici vydět, drandim si to vot jedný krajnice k druhý!
    26.7.2013 18:44 ZX Spektrum
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Tebe potkat, vrazil bych ti 3roubov8k do dr8t;
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 22:21 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    3roubov8k do dr8t;
    ŠroubovÁk do drÁt; ??? Nevim co si pod tvym polodementnim projevem mam představit, ale už mi rači nepiš brouku, mucinky... .. .
    29.7.2013 02:03 ZX Spektrum
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Každý člověk s inteligencí větší než malou ví, že ; je na anglické tam, co je na české ů. A taky ví, že se to píše radši...
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.7.2013 18:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Ale na netrurecký, neanglický, nemaďarský a český je aniž bys křečovitě kroutil pět prstů přes sebe ";" před jedničkou, rači si skontroluj jestli se ten tvůj patvar nepíše "raději"...
    29.7.2013 20:30 ZX Spektrum
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    No jistě, celou dobu píšu omylem čísla, ale kvůli středníku přepnu na českou

    Radši si to zkontroluj sám, než napíšeš další kravinu
    =^..^= AmigaPower® avatar 29.7.2013 22:05 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    zalez trotle
    29.7.2013 22:10 ZX Spektrum
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Copak? Budou výhrůžky násilím nebo poníkama?
    =^..^= AmigaPower® avatar 30.7.2013 12:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Bude konec krmení trollů...
    30.7.2013 13:46 ZX Spectrum
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Tak to umřeš hlady
    30.7.2013 16:45 trud
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    +1
    26.7.2013 12:36 Mustafa al-Arab
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    planeta prelidnena neni, jen je lidstvo spatne rozprostreno, mel by se ustanovit vybor kterej by nas krasne promichal a rozprostrel, ja si zamlouvam misto kde je slunicko a zadna zasrana zima ci bilej bordel co pada z nebe.
    26.7.2013 14:49 Alena Kaidová
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    ci bilej bordel co pada z nebe
    WYFP BB?

    OMFG PRYČ S RASISMEM !!!!!!!!
    26.7.2013 18:42 Nemo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Takovýhle lidi bych přesunul na 48°52.6′S 123°23.6′W, ať si to užijou
    27.7.2013 23:51 phr | skóre: 13 | blog: no_comment | Klatovy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Máš to v blbým formátu, gůgl ani seznam nic nenajdou :)
    "Umělá inteligence se nemůže rovnat přirozený blbosti"
    28.7.2013 11:09 někdo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    29.7.2013 02:06 Nemo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    29.7.2013 23:19 phr | skóre: 13 | blog: no_comment | Klatovy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Jo tak, ono je to do oceánu.

    Nemaje Nautilus, dal bych přednost interpretaci Seznamu, ten když neví nebo se mu to nezdá, ukáže Prahu :)
    "Umělá inteligence se nemůže rovnat přirozený blbosti"
    30.7.2013 15:59 Nemo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Jiné lidi tam nepotkáte celý život a kousek odtamtud je R'lyeh.
    26.7.2013 13:49 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    No neviem, neviem, pod koho clankami byva najvia flamu :)
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    pavlix avatar 26.7.2013 11:45 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Nejlepší je vlastní příhoda, kde si můžete vymyslet cokoliv.
    Zásah!
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    26.7.2013 12:41 skunkos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Loď potopená.
    26.7.2013 12:15 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Metaflame :-D
    26.7.2013 12:33 Mustafa al-Arab
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    blbost, linuxak je homomoudry a jen tak se vyprovokovat nenecha, mozna jeste tak gentuisti a archisti, ti si mysleju ze jsou borci co umej zkonpilovat jatra. (pritom to dela komp sam)
    26.7.2013 19:56 anonymator | skóre: 3 | blog: anonymator
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    V priemere môžu byť linuxáci inteligentnejší, než zvyšok populácie, ale medzi linuxové distribúcie patrí aj Ubuntu, ktoré sa jednoduchosťou a intuítivnosťou snaží dostať aj na BFUiodné desktopy. A keďže je to zrejme najpopulárnejšie distro vôbec, zrejme nejde o zanedbateľný vplyv.
    26.7.2013 20:07  Wyvern
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    nemohu nez neprojevit zarputily nesouhlas podporeny empirickymi pozorovanimi limitne se poctem blizicimi znacnu
    26.7.2013 12:46 Ovoce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Příjemný čtení na léto :)
    26.7.2013 12:55 x
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Docet jsem to jenom do pulky, ale je to hrozna blbost.
    26.7.2013 18:31 AMIGA osobně
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    +1 a to sem čet jenom tytulky
    26.7.2013 19:09 FℲ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Kdybys četl i text, najdeš komentář, na který reaguješ, mezi těmi ukázkami v rot13
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 22:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    jen že to nejsem já ;-)
    29.7.2013 02:07 FℲ
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Dokaž to ;-)
    26.7.2013 18:35 z
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Takovou blbost jsi nemusel psat, to vi kazdy.
    26.7.2013 19:10 x
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Mels to zapsat binarne, vpravo ma byt jednicka a nula.
    26.7.2013 23:17 y
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Sám jsi nula! ;-)
    29.7.2013 02:08 z
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    V Boolove algebre se to rovna jedne.
    26.7.2013 18:58 marvn
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    jo, je to tl;dr...staci proste napsat systemd, ubuntu nebo nsa
    29.7.2013 02:12 €vym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    nebo rsa
    29.7.2013 12:07 Roslav | skóre: 6 | blog: mamblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    <sepot>SELinux</sepot>
    Hmmpf... Niečomu tak deterministickému ako počítače sa jednoducho nedá veriť.
    26.7.2013 13:11 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Pěkný zápisek.

    K tomu výběru tématu: Jak to tak pozoruju, nejúčinější je rozdělit lidi na dva tábory a tyto tábory nechat mezi sebou flejmovat. Zajímavé je, že je naprosto lhostejno, jak jsou obě skupiny definované, podstatné je jen to, aby měla každá z nich dostatek fanoušků (tedy víc než 0) a aby se obě znepřátelené skupiny potkaly v diskusi - ie. je potřeba přilákat zástupce obou. Například začátečnícká chyba by byla nazvat zápisek Výhody a nevýhody grafických čipů firmy Nvidia. Mnohem účinější je nadpis Nvidia vs AMD, případně to ještě do perexu okořenit něčím jako Nvidia je jednoznačně lepší, fanoušci AMD jsou idioti a podobně.

    Ale nemůsíme se omezovat jen na GPU, populárních rozdělení na dvě strany existuje celá řada. Snad nejpopulárnější je pravicová vs levicová politika (pokud se zaměřujete na Američany, tak to budou Republikáni vs Demokraté). Další populární politická rozdělení na dva týmy jsou: USA vs Rusko, Izrael vs Palestina, některá z vlád v arabských zemích versus rebelové a podobně, u nás v ČR pak ČSSD vs ODS, Schwarzenberg vs Zeman (podle aktuální volební situace) a podobně, možností je dost. Ale i mimo politiku existuje řada dalších možností, může to být v zásadě cokoli; např. ateismus vs náboženství, Arsenal vs Chelsea, Star Wars vs Star Trek, pivo vs víno, Praha vs Brno atd. atd., možností je nepřeberně. Samozřejmě je možné ušít spor na míru publiku, např. tady na Abc bude učinné něco jako systemd vs tradiční init, Java vs C++ nebo XML vs JSON. Na nějakém herním fóru by pravděpodobně sklidilo úspěch něco jako Battlefield 3 vs Modern Warfare 3 apod. V komunitě lidí hrajících na hudební nástroje zase nezůstane bez flamewaru něco jako Yamaha vs Roland atp. Může to být i naprostá kravina, detail pochopitelný jen pro skupinu zasvěcených, a přesto se lidi pohádají.

    Dobrým pomocníkem ve flejmech tohohle druhu je falešné dilema.
    26.7.2013 13:49 gn
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Zapomňěl si na emacs vs. vim, vim vs. vi a vi vs ed.
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 13:51 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    ...a na předpony vi a vy
    bambas avatar 26.7.2013 16:42 bambas | skóre: 20 | blog: bambasovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    ja teda pouzivam editori vym a vy. Ty jsou totiz nejlepsi. Ostatni jsou debilni sracki, ve kterejch se neda nic napsat. Jo a jsou pod windows, takze fungujou i rychlejs nez na tom vasem androidxu.
    26.7.2013 18:36 z
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    vym
    27.7.2013 14:30 m-a
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Handroid, iba Handroid.
    28.7.2013 11:06 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Chybí ti tam nano, pico :-D
    29.7.2013 02:15 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    26.7.2013 14:06 Ovoce
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Já myslím, že i ty "výhody a nevýhody nVidie" zaberou. Minimálně to přiláká lidi, co mají potřebu okopávat, protože zahoří touhou evangelizovat o těch nevýhodách ("binární blob mi do kompu nikdy nesmí!" etc).

    Sice to přiláká míň těch lidí, co by třeba šli chválit AMD, ale takové to šití do konkurence se jim nežádá, ale ta skupina kritiků bude stejně asi výřečnější...
    26.7.2013 18:45 nox
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    jak může někdo chválit amd,to nikdy nepochopím
    26.7.2013 21:18 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Málem bych zapomněl dodat, že OP je faggot.
    27.7.2013 18:44 sim
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Příloha:
    Už jsi viděl hlubiny?
    27.7.2013 20:27 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Pokud jsem neviděl hlubiny, odpovím, že ne, pokud ano, tak taky odpovím, že ne, takže ne ;-)

    Zajímavá infografika...
    27.7.2013 01:25 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Star Wars vs Star Trek
    BSG :-P :-D
    Václav 26.7.2013 13:22 Václav "Darm" Novák | skóre: 26 | blog: Darmovy_kecy | Bechyně / Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    První!
    Cross my heart and hope to fly, stick a cupcake in my eye!
    =^..^= AmigaPower® avatar 26.7.2013 13:48 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Proč lžeš?!
    26.7.2013 18:52 ɹǝʍoԀɐƃıɯ∀
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    26.7.2013 21:37 ʞıʌǝšןoq
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    jak to ty vole do prdele děláš?
    26.7.2013 13:28 manasekp | skóre: 29 | blog: manasekp | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    naprosty nesmysl
    BIOKOMP | Cas od casu se pokousim nekoho srazit k zemi abych se tam nevalel sam.
    26.7.2013 13:40 Miriam
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    nadlouho, většinou se to provalí.
    neprovalí
    26.7.2013 15:33 tydýt
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    tak tohle je tedy slabej zápisek, máš to marný Krokodýlí řeku a Zmiji za dveřmi nepřekonáš
    vencour avatar 26.7.2013 17:29 vencour | skóre: 56 | blog: Tady je Vencourovo | Praha+západní Čechy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Že by ... jo? Pak musí být pořádný flejmovní téma ... ;-)
    Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny.
    pavlix avatar 26.7.2013 18:38 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Ne každý chce hned vyrobit test přežití prohlížeče.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    26.7.2013 20:35 Miriam3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Njn... jako bolševik jsem tehdy přiměl-a toho, kterého je lepší nepřivolávat, protože pak se převtěluje a ne a ne se ho zas zbavit, k sáhodlouhému monologu.
    26.7.2013 18:37 rastos | skóre: 62 | blog: rastos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    A tak som sa tešil, že ma niekto konečne naučí flámovať :-(
    26.7.2013 19:52 Cože?!
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Flambovat?
    26.7.2013 19:13  
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
     
    26.7.2013 20:14  
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
     
    26.7.2013 20:25  
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
     
    28.7.2013 01:37
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    29.7.2013 02:09 €
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    €
    Bystroushaak avatar 29.7.2013 02:12 Bystroushaak | skóre: 36 | blog: Bystroushaakův blog | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    CCcccccombo breaker.
    29.7.2013 02:26 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Ehm škoda, že v komentářích nefunguje ten <!-- bug, to by pak byla legrace :-D.
    26.7.2013 19:50 Miriam2
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Příště radši napiš, jak správně komunikovat a balit holky, snad se toho pak chytíš a nebudeš psát takovýhle kraviny, miláčku.
    26.7.2013 20:10 Miriam3
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    mám dvě vstupenky na travesty show, doprovodíš mě, prdélko zlatá?
    gtz avatar 26.7.2013 21:51 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Sakra zase další Miriam s kolíkem
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    26.7.2013 22:56 Miriam4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    26.7.2013 20:59 fri
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)

    S příkladem souhlasím, nápovědu nepotřebuju, jak ji používat nevím.

    To já, když už napíšu článek, tak se žádný táborák vyvolat nesnažím. Nepíšu analýzy, nad kterými chci, aby se někdo zamýšlel. Z hlediska článku mám trochu úspěch, když na abclinuxu napíšu v poznámce ke článku, že jsem velký překladatel, ale to jen u některých lidí, takže jsem v tomto docela břídil. Zlepšovat se v tom ale nehodlám.

    Poznámky k článku výše jsem nečetl, odbíhat od tématu dokážu, protože téma je něco, co ke psaní komentářů nepotřebuju, a to od přírody, pánové.

    Kdysi mi známý-kolega řekl, že je mě na to, co dělám, tedy (...), škoda, a že bych se měl dát na politiku, protože jsem vynikající demagog. Tak to, jak jsem tehdy okamžitě odpověděl, nemám v žádném případě v úmyslu.

    pavlix avatar 26.7.2013 21:03 pavlix | skóre: 54 | blog: pavlix
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Neumíš to, píšeš příliš srozumitelně a příliš česky. Jen počkej, až tuhle diskuzi objeví pravý fri.
    Já už tu vlastně ani nejsem. Abclinuxu umřelo.
    26.7.2013 21:32 fri
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Tuhle diskuzi kazíš ty, když se mnou souhlasíš. To je jak u vás doma.
    26.7.2013 22:31 Miriam4
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    hihi...
    27.7.2013 00:24 David Jaša | skóre: 44 | blog: Dejvův blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    A nemá tam jediné vytučněné slovo.
    28.7.2013 17:37 fri
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    To je proto, že má silnou vůli.
    30.7.2013 13:48 frúd
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    spíš neví, jak se to dělá a dělat se to má
    30.7.2013 16:39 trud
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    a ty, zlatá česká levá ručičko, jestlipak jen radíš, jak se to dělat má, anebo máš i nějaké vlastní manuální zkušenosti :-)
    30.7.2013 19:56 frúd
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    manuální aji orální
    31.7.2013 19:32 fri
    Rozbalit Rozbalit vše fri má rád lidi
    Tučný řez je dobrý, tučný řez je lépe čitelný, proto jej fri používá, protože fri má rád lidi.
    31.7.2013 19:44 zelenina
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    To by moh rict kazdej! Dokaz to!
    31.7.2013 22:25 frúd
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    teď jsem dokázal manuální užití, orální předvedu zase až na nějaké demonstraci
    31.7.2013 23:09 zelenina
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    teď jsem dokázal manuální užití, orální předvedu zase až na nějaké demonstraci
    30.7.2013 11:34 picibaba
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    tu už nikto nespozná ani sám seba
    Bedňa avatar 26.7.2013 23:59 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Ak by toto náhodou niekto čítal, fakt sa hanbím za niektoré príspevky a vyznievam ako flamer, nabudúce proste už na politiku jebu. Radšej sa vrátim k osvedčenej klasike cat /dev/urandom
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    27.7.2013 12:36 magyar
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    27.7.2013 01:24 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Výsledek je 227, ostatní znaky nemaj v Brainfucku význam. Co vyhrávám? :-D
    27.7.2013 09:19 Miriam
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    festovní kuřbu od Miriam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
    27.7.2013 16:48 nez d'Uř
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    až po finále ve výběrovém řízení
    27.7.2013 10:08 tydýt
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    blá blú blé blý ? lálá pá
    27.7.2013 10:56 Senior database developer
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Odkedy tu nieje ten homosexual co tu stale propagoval homosexualny styl zivota tak je tu klud. Asi videl ze IT ludia niesu blby a nenechaju si to vnutit.
    27.7.2013 11:24 Miriam5
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    HOMOFOBIE JAK PRASE
    27.7.2013 11:40 agnostyk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    křesťan a katolický dogmatyk
    gtz avatar 27.7.2013 17:20 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Proč lžeš (PT)?

    Proč přivoláváte toho o kterém se nesmí mluvit ...
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    27.7.2013 21:57 Ludvajs
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Takovejch je víc, stačí když vtrhnou ty dvě chytrý Ludvovy čísla - čy.
    xxxs avatar 27.7.2013 12:44 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    blog som sice necital, ale najlepsi je python.
    =^..^= AmigaPower® avatar 27.7.2013 12:52 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Nejlepší je Ferda!
    xxxs avatar 27.7.2013 20:10 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    myslis toho hmyzoviteho chlapika?
    28.7.2013 07:33 y
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    27.7.2013 13:24 mnam
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    obednajsia prestavka????
    kotyz avatar 27.7.2013 14:51 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Nečet sem to ale je mi jasný že to je zase hrozná kravina...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 27.7.2013 15:25 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Hovno! Je to supr!
    kotyz avatar 28.7.2013 15:05 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Supr kravina...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    28.7.2013 21:06 ا
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    už je to dávno, co jsme se tak nepobavyli:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    28.7.2013 22:34 Výstřik do tmy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Uvedu pár jednodušších, ale osvědčených příkladů :-) :
    Komentář k článku o řepce, kterou se tráví lesní zvířata:
    Spartá, spartá, bůůůzerantů partááá...

    nebo u článku o sebevrahovi, kterej někde skočil z mostu (bývá mi to velice často mazáno adminy)
    Kdo neskáče, není čech, hop, hop, hop...

    článek o vykolejeném vlaku ve španělsku, kde je záznam z cctv kamery:
    "to video je jasnej fake!"
    a tak by se dalo pokračovat :-)
    29.7.2013 01:14 Hojda
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Je to tak kryptofašistické!
    30.7.2013 08:04 gsnak | skóre: 22 | blog: gsnak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Ked uz sme pri tom, za zmienku stoji The Gentleperson's Guide To Forum Spies
    Čo Rys, to vrah!
    30.7.2013 11:16 Jan Grmela | skóre: 45 | blog: Kilo šťávy z lachtana | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Tomáši, tvůj článek mě skoro zabil. Sedím ve vlaku (kde se moc nedá smát nahlas, žeáno), tečou mi slzy a dusím se smíchem. Už dlouho jsem se tak nepobavil. WELL.DONE!
    30.7.2013 12:53 Karel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    docela ti zavidim. Lide, kteri se spokoji s málem ziji vetsinou stastny zivot.
    30.7.2013 19:54 Sten
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    Trolling is a art.
    8.8.2013 18:14 fri
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)

    Ten tvar "flamovat" je divný.

    Má to znamenat, že se máme učit, jak vyvolávat a vést spory?

    10.8.2013 23:21 JZD | skóre: 14 | blog: Na_dvorku
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    K tématu nic nemám, jen tu chci mít komentář :-).
    Víra znamená vyznávat to, o čem člověk dobře ví, že to není pravda. Mlčeti platina, mluviti v gajzu, býti v hajzlu.
    14.8.2013 01:25 trolič
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jak správně flamovat (včetně cvičení)
    já taky, i když pár jich tu již mám :-D

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.