abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 21:11 | Zajímavý článek

    V lednu byl otevřen editor kódů Zed od autorů editoru Atom a Tree-sitter. Tenkrát běžel pouze na macOS. Byl napevno svázán s Metalem. Situace se ale postupně mění. V aktuálním příspěvku Kdy Zed na Linuxu? na blogu Zedu vývojáři popisují aktuální stav. Blíží se alfa verze.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 14:33 | Pozvánky

    O víkendu 11. a 12. května lze navštívit Maker Faire Prague, festival plný workshopů, interaktivních činností a především nadšených a zvídavých lidí.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 21:55 | Nová verze

    Byl vydán Fedora Asahi Remix 40, tj. linuxová distribuce pro Apple Silicon vycházející z Fedora Linuxu 40.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 13
    včera 20:22 | IT novinky

    Představena byla služba Raspberry Pi Connect usnadňující vzdálený grafický přístup k vašim Raspberry Pi z webového prohlížeče. Odkudkoli. Zdarma. Zatím v beta verzi. Detaily v dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    včera 12:55 | Nová verze

    Byla vydána verze R14.1.2 desktopového prostředí Trinity Desktop Environment (TDE, fork KDE 3.5). Přehled novinek v poznámkách k vydání, podrobnosti v seznamu změn.

    JZD | Komentářů: 0
    7.5. 18:55 | IT novinky

    Dnešním dnem lze již také v Česku nakupovat na Google Store (telefony a sluchátka Google Pixel).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    7.5. 18:33 | IT novinky

    Apple představil (keynote) iPad Pro s čipem Apple M4, předělaný iPad Air ve dvou velikostech a nový Apple Pencil Pro.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    7.5. 17:11 | Nová verze

    Richard Biener oznámil vydání verze 14.1 (14.1.0) kolekce kompilátorů pro různé programovací jazyky GCC (GNU Compiler Collection). Jedná se o první stabilní verzi řady 14. Přehled změn, nových vlastností a oprav a aktualizovaná dokumentace na stránkách projektu. Některé zdrojové kódy, které bylo možné přeložit s předchozími verzemi GCC, bude nutné upravit.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    7.5. 13:44 | Komunita

    Free Software Foundation zveřejnila ocenění Free Software Awards za rok 2023. Vybráni byli Bruno Haible za dlouhodobé příspěvky a správu knihovny Gnulib, nováček Nick Logozzo za front-end Parabolic pro yt-dlp a tým Mission logiciels libres francouzského státu za nasazování svobodného softwaru do praxe.

    Fluttershy, yay! | Komentářů: 0
    7.5. 13:11 | IT novinky

    Před 10 lety Microsoft dokončil akvizici divize mobilních telefonů společnosti Nokia a pod značkou Microsoft Mobile ji zanedlouho pohřbil.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (63%)
     (8%)
     (13%)
     (16%)
    Celkem 145 hlasů
     Komentářů: 10, poslední včera 17:35
    Rozcestník


    Vložit další komentář
    20.12.2007 10:17 outsider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Ty jo, dneska je vyznamnej den. Poprve jsem dal blogpostu od Alese hodnoceni "dobre" :-)
    20.12.2007 10:18 Semo | skóre: 45 | blog: Semo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Od toho je tu pri kazdom poste link "blokovat". Toooolko casu som usetril, ze som ho pred 2 mesiacmi na PT pouzil.
    If you hold a Unix shell up to your ear, you can you hear the C.
    20.12.2007 10:33 Aleš Kapica | skóre: 51 | blog: kenyho_stesky | Ostrava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    No jo, jenže občas je jeho připomínka i k věci. A rozbalovat zablokované příspěvky abych zjistil jsou-li opět o ničem, nebo jestli za nimi nenásledují další reakce se mi opravdu nechce.
    20.12.2007 12:03 Filip Jirsák | skóre: 68 | blog: Fa & Bi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    A stojí za to hledat těch pár příspěvků k věci v té hromadě (čehosi), co vyprodukuje? Navíc, pokud by věděl, které jeho připomínky jsou k věci a které ne, asi by to sám nějak filtroval (no, i když taky si někdy zaflejmuju, i když vím, že to k věci není – ale snažím se to omezovat). Takže bych spíš čekal, že o tom, který jeho příspěvek je k věci a který není neví – pak bych byl ale i na jeho příspěvky k věci dost opatrný, protože moc nevěřím na to, že skrze něj občas promluví něco „vyššího“. No a pokud ten jeho příspěvek je k věci jenom náhodou, asi nestojí za to po něm pátrat, protože pak je dost pravděpodobné, že ho stejnou náhodou plácne někdo jiný, a ještě daleko pravděpodobnější je, že ke stejné věci dojde někdo uvažováním.

    A pokud přeci jen chcete některé lidi blokovat a přesto vidět jejich příspěvky a vlákno pod nimy, použijte pro Abíčko vlastní styl:
    @import url("http://www.abclinuxu.cz/styles.css");
    
    .ds_hlavicka_blacklisted + div {
    	display: block !important;
    }
    
    .ds_hlavicka_blacklisted + div > .ds_text,.ds_hlavicka_blacklisted + div > .signature {
    	font-size: 70%;
    	color: gray;
    }
    
    .ds_controls_blacklisted {
    	display: block;
    }
    
    Pokud si chcete naopak znevýraznit některého uživatele, ale nechcete ho blokovat, můžete použít variantu tohoto stylu (sám tohle používám trochu jinak, tak snad to bude fungovat):
    @import url("http://www.abclinuxu.cz/styles.css");
    
    .ds_text_user7713 > .ds_text
    {
    	font-size: 70%;
    	color: gray;
    }
    
    20.12.2007 10:39 Mr. T
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Málokdo je tak hloupej, aby veřejně pomlouval nevlastního syna svého nadřízeného... :-D
    20.12.2007 12:49 Scarabeus IV | skóre: 20 | blog: blogisek_o_gentoo | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Já to klidně dělam, protože lidem radši řeknu pravdu, nežli se tvářit "společensky".
    A chudák nadřízenej... :)
    20.12.2007 10:48 Miloslav Ponkrác | blog: miloslavponkrac
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Nevím proč, v poslední době zavítám na abclinuxu.cz jednou za několik dní a skoro vždy narazím na blog odsuzující někoho jiného jakožto nehodného.

    Chtěl bych poprosit, označujte nějak tyto zápisky už v nadpise, abych to nemusel otvírat a číst. Děkuji předem všem budoucím prudičům prudícím nesmyslnými zápisky o prudění v blozích.
    20.12.2007 11:31 h.xman | skóre: 10
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Mily priteli, hadam ze vam prispevky pana Tomese lezou krkem, a zaroven take hadam, ze jste prave timto blogpostem navysil hromadu zbytecnych a neprijemnych postu o takove dalsi dve stovky, ktere se tady jeste dnes objevi, az si to Tomes precte - prosimvas proc to delate?

    Muj nazor je - jake si to tady udelame, takove to mame. Prudici - a nejen oni - se snazi ziskat pozornost. Z toho rostou. Proc tady porad vidim, ze provokativnim, demagogickym a agresivnim postum se dostava nejvetsi pozornosti? Proc takove abicko vytvarite, a pak se divite, ze takove je? Prudici za to nemuzou (nemluve o tom ze to je subjektivni kategorie) - v kazde skupine lidi se najdou lidi zakomplexovani, agresivni nebo proste ne moc chytri, ale o tom jak moc prostoru ziskaji a do jake miry ovladnou prostredi a nebo jsou naopak umirnovani a kultivovani, rozhoduji ti ostatni - tim do jake miry jim venuji pozornost.

    Kdyz budeme nejvic reagovat na chytre posty, budemem mit chytre abicko. Kdyz budeme nejvic reagovat na hloupe posty, budeme mit hloupe abicko.

    Chapu, nekdy je tezke nereagovat - taky se nekdy sotva drzim, holt clovek ma slabe nervy;-) Ale cim jsem starsi, tim mi to jde snadneji. Tim vic si uvedomuju, jak je cas vzacny. Kdyz mi nekdo oponuje tvrde ale slusne - zkousim vysvetlovat, argumentovat, premyslet. Kdyz nekdo zacne prekrucovat, podsouvat mi neco co si nemyslim pripadne me oznacovat nejakymi nalepkami - okamzite odchazim a poustim to z hlavy. Muzu si treba myslet, ze nekdo ma narcistickou poruchu osobnosti a ze bych svou nesouhlasnou reakci jen zivil pocity zneuznaneho genia, ktery nas pak bude tak dlouho bombardovat prispevky, az presvedci sam sebe ze ne on ale vsichni ostatni jsou idioti. Pak se navic objevi nekdo s komplexem menecennosti, ktery se snazi kompenzovat tim jak si dokazuje jak je "svuj" a nekonformni - a ten zacne prudice hajit proti vsem a pri absolutni neznalosti faktu se vytasi s blaboly typu "vsichni proti chudackovi neco maji, protoze nechteji uznat neprijemnou pravdu tohoto nekonvencniho samorosta, pro ktereho jen ja mam pochopeni bla bla bla..." a muze to jit do nekonecna.

    Zivot je prilis kratky - je skoda ztracet cas diskusemi s lidmi, kteri proste nechteji opravdu diskutovat - copak to neumite poznat terym lidem jde o neco uplne jineho? Nanejvys je dobre pripsat nejakou faktickou poznamku pro neznale okoli, a dal to neresit, reagovat maximalne tak jen na fakta a ne na osoby. K nicemu to nevede. Kazdy kdo se do takovych diskusi pousti by se mel zahloubat nad realnymi duvody proc to dela - jestli si spis taky neresi nejaky svuj problem. Vadi vam Tomes - ok. Proc se jim zabyvate? Co si na nem dokazujete? Neni lepsi nechat to plavat? Napsat reakci na nekoho chytreho, originalniho, kdo vas necim zaujal?

    Ban nic neresi - naopak, jen vsechno rozdmycha. Jedinou vasi realnou zbrani je vas zajem nebo nezajem.
    Pro poutníky mezi vámi: Camino de Santiago
    20.12.2007 13:11 springer | skóre: 10 | blog: engineering
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    kdyz by prisel 7 lety chlapec, zacinaji tenista za Lendlem, jestli si nepujdou zapinkat, tak by Lendl urcite nesel. Urcite ne proto, aby se eventuelne od tocho chlapce snad priucil nejaky novy uder, jak se k nemu postavit apod. Lendl by to neudelal, protoze je na prvni pohled jasne, ze ta pravdepodobnost je nulova, ze by se mohl neco priucit.

    V IT je jina situace. Informace, nove postupy, nove produkty, zkusenosti s nimi, to vse je v dobe IT dulezite. Proto take mohou stale existovaz takove portaly jako tento. A Lendlove doufaji, ze se priuci nejaky novy uder a mali chlapci jsou radi, ze nemusi trenovat na zdi. Vzajemne se ale nepoznaji a proto je casto videt na IT-kurtu = IT-portal Lendl(Kapica)) s malych chlapcem(Tomes).
    kralovna Alzbeta a Stallmanuv holic diskutuji free software
    20.12.2007 13:37 h.xman | skóre: 10
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Smim-li pouzit ten tvuj primer, tak problem IMO je, ze zatimco maly tenista by se hrou s Lendlem hodne naucil, tak Tomes a spol. jsou s kazdou hrou horsi a horsi. Jejich potiz totiz spociva nikoli v tom, ze neumi hrat tenis (treba takovy Tomes je IMO dobry tenista - je chytry a hodne toho umi), ale ze neumi hrat fair play. Spravny pristup by myslim mel byt "chlapecku, muzes byt sebelepsi tenista, ale dokud se nenaucis hrat slusne, tak s tebou hrat nebudeme". Zatim to funguje tak, ze ti nejmene slusni si naopak nejvic zahraji - lidi stoji frontu aby se pokusili jim to "natrit", zatimco chytre a konstruktivni prispevky se krci v koute kurtu.
    Pro poutníky mezi vámi: Camino de Santiago
    20.12.2007 15:33 tezkatlipoka | skóre: 35
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    no hlavne ze vas to bavi, masturbovat si tady ega navzajem.
    Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
    Ilfirin avatar 20.12.2007 11:32 Ilfirin | skóre: 32 | blog: ilfblog | Liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Věc není tak jednoduchá jak by se mohla zdát. Za každým trollem stojí ti, co se nechají vyprovokovat. Když zařídite, aby na něj nikdo nereagoval, žádný ban není potřeba.

    Tím jsem chtěl říci, že na hádku jsou potřeba vždy alespoň dva. A případný "trest" by měl postihnout všechny.
    alblaho avatar 20.12.2007 11:43 alblaho | skóre: 17 | blog: alblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    IMO musíme prostě počkat než ptomeš trochu dospěje, tím se to spraví. Taky jsem se dřív chtěl s každým hádat a přesvědčovat ho o své pravdě. V technických otázkách (lin vs win, ff vs opera atd) říkám svůj názor, jen když jsem dotázán o radu...
    20.12.2007 12:14 Drew | skóre: 15 | blog: Supi_hnizdo | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Mimochodem, co se vubc stalo s JXP? Nepohybuji se tu moc dlouho, ale obcas tu o nem vidim zminky, ale neni mi jasne, kam se podel, to ho to prestalo bavit?
    20.12.2007 12:17 h.xman | skóre: 10
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    JXP zemrel na rakovinu.
    Pro poutníky mezi vámi: Camino de Santiago
    20.12.2007 17:09 Eregon | skóre: 22 | blog: Eregonovy_vymysly | Všudezdejší
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Je to celkem offtopic, ale třeba někdo bude znát odpověď, když se to tu nakouslo: JXP byl jediný, koho jsem měl blokovaného. Když nás opustil, s tímhle nastavením jsem nijak nehýbal, nedávno se mi ale stalo, že jsem v nějaké diskusi našel čerstvý příspěvek od blokovaného uživatele. Nick si nepamatuju, ale myslím, že název blogu měl nastavený jako "mrtvý blog" a místo, kde žije, bylo "v nebi". Nebo to možná bylo naopak, neřešil jsem to. V blogu měl hromadu příspěvků zredukovaných na tečku v nadpise a tečku v těle blogpostu.

    Docela by sedělo, že to byl účet, který původně patřil JXP. Přehlédnul jsem něco, nevíte?
    ~ w w w w (oo)   [oo] w w w w ~
    20.12.2007 17:18 Martin | skóre: 10 | blog: Nádraží Perdido
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    To byl koffr. Sem tam tady napíše, takže nejspíš bude živý ještě celkem dost. :-)
    20.12.2007 18:22 Eregon | skóre: 22 | blog: Eregonovy_vymysly | Všudezdejší
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Aaa, vida, koffr, na toho jsem úplně zapomněl, a přitom je to skoro soused :-D Tak teď je to jasné :-)
    ~ w w w w (oo)   [oo] w w w w ~
    20.12.2007 17:20 Filip Jirsák | skóre: 68 | blog: Fa & Bi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Ne, to předpokládám byl blog Knížete Ignora. Profil JXP a jeho blog.
    Heron avatar 20.12.2007 19:21 Heron | skóre: 53 | blog: root_at_heron | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Já mám JXP dodnes v kontaktech na jabberu. Čas od času se stane, že je online (asi někdo používá jeho komp), ale na moje výzvy nereaguje.
    kyknos avatar 20.12.2007 21:25 kyknos | skóre: 18 | blog: Quid novi? | Ranša Rosa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Zní to skoro jako námět na béčkový horror.
    So the Nationalists and the Socialists have the same policy on Brexit. They should get together and form a...
    21.12.2007 08:43 s0 | skóre: 32 | blog: nejchytřejší kecy | prágl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Žaber ze záhrobí IV.
    Kuolema Kaikille (Paitsi Meille).
    20.12.2007 12:19 jm
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Mimochodem, co se vubc stalo s JXP? Nepohybuji se tu moc dlouho, ale obcas tu o nem vidim zminky, ale neni mi jasne, kam se podel, to ho to prestalo bavit?
    Prestalo ho to bavit uplne... R.I.P.
    multi avatar 20.12.2007 12:25 multi | skóre: 38 | blog: JaNejsemOdsut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Jeho bloky sice za neco stoji, ale jeho komentaze jsou onicem. Presto ze me nevadi, tak ho zatim jako jedineho blokuju, protoze jeko komentare jsou ztrata casu.
    20.12.2007 12:37 miro | skóre: 19 | blog: miro
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Hybaj radsej diskutovat s kyknosom o carodejniciach. To je vacsia sranda :)
    20.12.2007 12:43 ABCLinuxuIsAlive | skóre: 12 | blog: Cubix | Nodnol
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Don't feed the troll!
    Nejsem povinen byt takový, jaký bych podle ostatních měl být. Je to jejich omyl, ne moje selhaní.
    20.12.2007 13:10 tezkatlipoka | skóre: 35
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    dal jsem mluvi mi z duse, vubec jeho aktivity nesleduju, ale to co predvadelo par lidi v diskusi pod zpravickou o bete Firefoxu bylo ubohy a on do nich jen sil jejich zbranemi. Protoze na prispevky neumim to, nevim kde se to nastavi, a nezajima me to, ale jen sem musim napsat jak je firefox ubohej a vsechno jen kopiruje si jine odpovedi nezaslouzi. Takze jen za tento jeden boj, bod k dobru.
    Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
    20.12.2007 13:23 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Precetl jsem si jeho posledni blog o IE8 a jeho komentare a fakt nevidim jediny problem na jeho strane. Coz ale samozrejme neznamena, ze se v jine diskusi muze chovat spatne.
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    20.12.2007 13:35 Filip Jirsák | skóre: 68 | blog: Fa & Bi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Precetl jsem si jeho posledni blog o IE8 a jeho komentare a fakt nevidim jediny problem na jeho strane. Coz ale samozrejme neznamena, ze se v jine diskusi muze chovat spatne.
    Mám pod ten blog o IE8 napsat komentář, že pokud IE8 bude opravdu ACID2 kompletně zvládat, zůstane FF3 jediným z nejrozšířenějších prohlížečů, který tím testem někdy neprojde? Čistě ze studijních důvodů, samozřejmě ;-)
    20.12.2007 13:37 jm
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Čistě ze studijních důvodů, samozřejmě ;-)
    :-D :-)
    20.12.2007 15:35 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Když IE8 podporuje Acid2 je to milník, který ze špatného prohlížeče dělá méně špatný prohlížeč.

    Když FF3 neprojde Acid2, je Acid2 naprosto zbytečný a nicneříkající test, který se v žádném případě neblíží reálným situacím a jeho vypodídací schopnost o kvalitě prohlížeče je téměř nulová.
    Quando omni flunkus moritati
    frEon avatar 20.12.2007 19:00 frEon | skóre: 40 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    jj, jedinou stranku, kterou by ani mi ma Opera ani Firefox nezobrazil spravne, byl prave ten Acid....
    Talking about music is like dancing to architecture.
    21.12.2007 00:02 Petr Tomeš | skóre: 23 | blog: ptomes | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Nikde jsem nic takového nepsal, tak si prosím nevymýšlejte. Firefox 3 ten test samozřejmě podporuje.
    21.12.2007 00:39 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Copak jsem někde psal, že jsi to psal? Jsi nějak moc vztahovačný (jak je to o té potrefené huse?)
    Quando omni flunkus moritati
    21.12.2007 08:25 Filip Jirsák | skóre: 68 | blog: Fa & Bi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Pokud „podporuje“ znamená, že Firefox 3 tu stránku za šťastné shody okolností zobrazí správně, pak máte pravdu. Já budu Acid2 považovat za vyřešený až v okamžiku, kdy se správně zobrazí vždy.
    21.12.2007 12:28 Petr Tomeš | skóre: 23 | blog: ptomes | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Jak to přesně myslíte? Mně to tá druhá betaverze zobrazí vždy správně.
    21.12.2007 12:51 Filip Jirsák | skóre: 68 | blog: Fa & Bi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Chyba 352937 – pokud dojde při načítání stránky ke zdržení (ať už např. zdržením paketu an síti, nebo přidáním komentáře do kódu stránky), zobrazí se stránka špatně. V bugzille je na konci komentář s odkazem, který tu chybu demonstruje – HTML kód v obou rámcích je naprosto stejný, jenom v tom pravém se udělá při odesílání malá pauza.

    Takže by stačilo, aby se zatoulal nějaký paket, a zobrazí se to špatně i vám.
    22.12.2007 10:49 Petr Tomeš | skóre: 23 | blog: ptomes | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    To je nepříjemné, ale s tou chybou jsem se opravdu nikdy nesetkal, a to brouzdám velmi často a intenzivně. Stejně tak podobné chyby mohou mít i jiné prohlížeče, jen jste na ně třeba ještě nenarazil.
    22.12.2007 11:43 Filip Jirsák | skóre: 68 | blog: Fa & Bi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    To je nepříjemné, ale s tou chybou jsem se opravdu nikdy nesetkal, a to brouzdám velmi často a intenzivně.
    Jistě, protože třeba tady na Abíčku (kde se tahle chyba projevovala) je workaround, který tu chybu napravuje. Pokud se vám někdy načetlo Abíčku s víceřádkovým menu a po nahrání celé stránky se to spravilo, byla to právě tahle chyba a její workaround.
    Stejně tak podobné chyby mohou mít i jiné prohlížeče, jen jste na ně třeba ještě nenarazil.
    Jistě, ale to není omluva pro FF, ani důvod, proč tvrdit, že FF3 projde Acid2 testem, když to není tak úplně pravda. Jiné prohlížeče mohou mít dokonce i stejné chyby – Opera 9.2x je na tom zrovna u téhle chyby stejně (9.5 je už myslím opravená). MSIE7 má ještě daleko horší chyby – třeba je fajn, že už konečně podporuje CSS position:fixed, ovšem soustavně zapomíná takový element překreslit v případě, kdy se v něm něco změní.
    20.12.2007 13:49 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Blokuj, neres...
    David Ježek avatar 20.12.2007 14:55 David Ježek | skóre: 83 | blog: Mostly_IMDB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    20.12.2007 17:00 Milan Hejpetr | skóre: 25 | blog: poznamky | Plzen
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    To jak se nekdy pan Tomes projevuje patri k jeho veku. Lide v tomto veku a podobnych zajmu a priorit se proste casto chovaji tak, ze nam to leze na nervy, travi nezdrave mnoho casu na ruznych diskusich, plamene siri nejake nazory a pak zase maji zachvaty neumele objektivity atd...
    Vetsina z nich z toho vyroste. O pana Tomese nemam strach. Co jsem jej tak pozoroval (nez jsem jej zablokoval nebo jinde prestal cist), je inteligentni a neda se rici, ze by leccos z toho co dela bylo neuzitecne. Vsadim se, ze Tomes za 5, 10, 15 let bude uplne jiny Tomes nez je ten, co nam ted tolik leze na nervy nebo ktereho vsemozne blokujeme...
    Abych se priznal, kdyz nekdy nahlednu do starych archivu konferenci na FidoNetu (nebo dokonce do textu, sirenych na kazetach a disketach v dobe 8bitu), take bych tam sam sebe obcas zablokoval :)
    kotyz avatar 20.12.2007 19:15 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    V ankete mi chybi moznost "reakce pt nemuzu posoudit, nebot je nectu/ignoruju/blokuju/nechapu/nezajimam se"
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    20.12.2007 20:04 tezkatlipoka | skóre: 35
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    neboli o danem tematu vubec nic nevim, presto citim povinost se k nemu vyjadrit ?????

    :-D
    Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne. Co je nad to, je od ďábla.
    Dalibor Smolík avatar 20.12.2007 21:35 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Proč by uživatelé tohoto portálu nemohli vědět, jak velké procento zdejších čtenářů se nezajímá o problém, který poslední dny hýbá celým abíčkem? :-) Třeba to číslo někoho trkne do čela
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    21.12.2007 00:27 fettgesicht
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    IMO je poslední dva posty ptomes v pohodě. Nechme ho dejchat, třeba měl svoje dny...
    26.6.2023 13:05 Adilkhatri
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    검증된 파워볼사이트 를 찾으신다면 eos파워볼사이트 가 있는 파워볼사이트추천 에서 파워볼 을 즐기시길 바랍니다. 5년 이상 운영된 메이저업체 이며 지금까지 많은분들께 사랑받은 안전한파워볼사이트 입니다. 안전한파워볼사이트
    29.6.2023 09:49 dejil ih 750
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Je to jen o ztrátě soudnosti?
    Such destinations are imperative since they give a huge measurement of valuable data ... 먹튀검증사이트

    Založit nové vláknoNahoru

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.