Portál AbcLinuxu, 9. června 2024 17:27


Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
3.1.2020 13:15 Lukáš
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Dá se do toho onanovat? Udělat to jako s otvorem vhodných rozměrů. Ten název je sexy.,
Gréta avatar 4.1.2020 02:22 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky

se zeptej ovococucníčka z čeho doma jako dělaj sněhový pusinky ;D

já to vědět nechci :D :D :D :D

3.1.2020 13:44  
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Fuj Gréto, ze slepičí ovulace? Že se nestydíš vykořisťovat slepičky zmutované aby za cenu zdraví vyprdnuli jedno vejca denně oproti jednomu měsíčně. Jde to lépe.
Gréta avatar 4.1.2020 02:20 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky

pusinky z fazolí nebo cizry neni to podvod :O :O

proč ne rovnou z čočkový polívky jako :D :D

regine2 avatar 3.1.2020 16:37 regine2 | skóre: 14
Rozbalit Rozbalit vše sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

How to make meringues

sněhový pusinky
Dokud nepřiletí mimozemšťané, všechno už jaksi bylo.
Gréta avatar 4.1.2020 02:15 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: sněhový pusinky

supr :D :D ale dvě hoďky a něco v troubě to je šílený si myslim!! sem slyšela že nějak kolem ani ne 80°C chcípne většina běžnejch mrňavejch breberek a bacilů co v tom muže bejt a tý teploty se musí dosáhnout v celým tom pečeným jídle. když tam uďály jakoby ty velký bobky a pekli je při těch 90°C tak to dlouho trvá než to proleze dovnitř v celý tý pusince :'( jak je ta pusinka velká tak si myslim že kdyby se jako pekla při větší teplotě a kratší době tak by jako mohla praskat na povrchu jak by tam už byla upečená a jak by se uvnitř jako ještě roztahovala ta studená hmota :'(

z pytlíku jsem vytlačila jako menší bobky než v tom videjku takže ty čísla neseděj. podobný hodnoty se opakujou ve víc receptech na netu takže to mam u sebe dobře si jako myslim ;D

jo a s tim skladováním nevim. se neskladovaly zase tak dlouho aby se to nějak stačilo projevit :D :D

4.1.2020 12:44 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: sněhový pusinky
Díky za krásný příběh.
Gréta avatar 5.1.2020 03:27 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: sněhový pusinky

sse příště budu snažit aby měl jako nějakou pointu teda ;D

3.1.2020 21:49 odin
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Fuj, to radsi ty bilky hodim hned do sebe.
Gréta avatar 5.1.2020 03:31 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
4.1.2020 12:43 Tomáš Roll
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Moc pěkné počtení, nebránil bych se ani pokračování.

Díky
4.1.2020 12:56 _
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
+1 za Gretobota )))
PepaSFI avatar 4.1.2020 16:39 PepaSFI | skóre: 7 | blog: zlodej_casu
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
vznáším protest! Čočková polívka je skvělá! Včera jsem jí sežral velikej hrnčál a to v ní ani nebyla klobása. Vlastně kromě sádla co se na něm smažila cibule, to bylo skoro veganský jídlo a po tom všem svátečním žraní všemožných nesmyslů takový obyčejný jídlo přišlo k chuti. A vlastně i prospělo, páč jsem měl po těch svátkách nějak rozhozený trávení, nějak se mi bouřili ti mikrouti ve střevech, břišní nepokoj s občasným urychlením. Čočkovka to srovnala, dnes už pohoda, ani po tý čočce neprdím.
Jediný správný stav mysli je úžas. Jediný správný stav srdce je radost.
4.1.2020 21:18 kotrcka | skóre: 23 | blog: Onééé 2 | Praha
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
+2

a ešte červená šošovica (čočka), to je ham ham.. Chodím do takej polokebabárne práve preto, že ju tam denne majú, takže keď dostanem chuť, viem kde ju nájdem.
Keďže tu účet nejde zrušiť, zmenil som si heslo na random a "zabudol ho".
Gréta avatar 5.1.2020 03:48 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky

se mi nelíbí jak je jakoby jenom napůl polívka a napůl kaše to je takový divný

PepaSFI avatar 5.1.2020 10:03 PepaSFI | skóre: 7 | blog: zlodej_casu
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
to je právě omyl. Řídká čočková polívka je nesmysl. Čočkovka je právě typická "svačinová" polívka jako třeba gulášovka nebo držťková. Plně nahradí hlavní jídlo, obzvlášť když se vylepší třeba klobásou nebo uzeným masem, kousek chleba nebo nějaké pečivo k tomu a máš vystaráno. Můžeš si ji vzít v nějaký piksle třeba na svačinu do lesa, ohřeješ to v ešusu na ohýnku nebo třeba na motoru traktoru. Když si to ohřeješ v kanclu v mikrovlnce, třeba v hrnku na kafe, tak všichni kolem budou čuchat a slintat jak bernardýni, můžeš přidat pár hipsterských ekohomobio keců o superpotravině a budeš hvězda maximální :-)
Jediný správný stav mysli je úžas. Jediný správný stav srdce je radost.
22.1.2020 08:27 MM
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Já nemám rád čočku na husto, ani kašovou čočkovou polívku, ale miluju čočkový vývar (nesmí se to moc rozvařit - je tam jen čočka a voda).
26.1.2020 10:08 SKK
Rozbalit Rozbalit vše Re: grétiny sněhový pusinky
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
kurník, mne sa v živote z bielkov nič nepodarilo upiecť, ani tá poleva mi nevyšla, bolo to ako sopeľ... a tak si to dávam nakoniec na ksicht ako pleťovú masku, na špárovanie to je fakt dobrá vec, len to potom nesmieš príliš dôkladne poumývať... si jednička, Grétka, rodičia a iní pedagógovia z teba museli mať obrovskú radosť tak okolo puberty a adolescencie.... (tie pusinky skúsim podľa tvojho receptu, pleťových masiek v mojom veku nie je nikdy dosť) :-)

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.