Portál AbcLinuxu, 11. června 2024 04:32


Nástroje: Začni sledovat (0) ?Zašle upozornění na váš email při vložení nového komentáře.

Vložit další komentář
25.1.2003 16:03 Zdenek
Rozbalit Rozbalit vše Vazim si prace druhych.
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin
Jsem zacatecnikem a prave tuto knihu jsem zvolil jako starovni.Nedokazu posoudit ,nakolik jde do hloubky u jednotlivych kapitol,ale v mem pripade je jeji rozsah casto mimo moje zkusenosti.Presto bych ji doporucil i zacatecnikum,protoze popis je velmi ctivy a dobre ilustrovany. Operacni system Linux je zde probiran mnohem mene,ale i "Linuxakum" ma co rici.V planu mam take knihu Velky pruvodce DNS a Bezpecnost,kera doufam bude stejne srozumitelna a prehledna.Diky autorum,kteri pisi takto srozumitelne! Jsem rad,ze jste upozornili na tento titul,protoze z meho hlediska,a bude nas asi vice,je dobra kniha opravdu cenna.
27.1.2003 09:23 frank
Rozbalit Rozbalit vše Vazim si prace druhych.
Mně přišla ta kniha místy nevyvážená. Pokud jde o knihu Velý průvodce DNS a bezpečnost - to je hutný text místy až nesrozumitelný :-) a hodí se opravdu pro specialisty a odborníky. Já bych doporučil spíše knihu TCP/IP kompletní průvodce (od Heather Osterloh) a k bezpečnostní tematice knihy Linux - hackerské útoky, Počítačový útok Detekce, obrana a okamžitá náprava a hlavně Bezpečnost Unixu a Internetu v praxi. Ta poslední kniha je postarší, nicméně je zaměřená na principy, které jsou nadčasové. Knihy (překlady) ovšem trpí chybami v překladech a překlepy, korektoři by potřebovali vypráskat kožich.
16.12.2003 23:24 Dave
Rozbalit Rozbalit vše Vazim si prace druhych.
Naprosto souhlasim. Heather napsala dokonalou knizku. Jsem vlastnikem prvniho vydani TCP/IP a musim rict, ze prave v knizce od Heather jsem nasel presne to co jsem hledal. Tzn, lepsi vyklad a velice dobre otazky na konci z kazde kapitol Vam jasne ukazi, jestli jste latce dobre porozumel. To se mi na teto knizce libilo.
19.5.2005 12:19 Lubos Dusany
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vazim si prace druhych.
Souhlas, kniha je psana dobre ale misty dost slozite a hlavne zacatek a ruzne definice rozhrani atd. chce hlubsi znalosti problematiky, jinak ale hezky skoro vse dulezite v jedne knizce, mam snad prvni vydani asi 5 let a stale se z ni da hooodne cerpat. Ostatne hlavne o TCP notabene IP se tam clovek dozvy dost.
27.8.2005 00:43 keyloger
Rozbalit Rozbalit vše Re: Vazim si prace druhych.

Založit nové vláknoNahoru

Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.