abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 17:00 | IT novinky

    Společnost AMD na veletrhu Computex 2024 představila (YouTube) mimo jiné nové série procesorů pro desktopy AMD Ryzen 9000 a notebooky AMD Ryzen AI 300.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 16:22 | Nová verze

    OpenCV (Open Source Computer Vision, Wikipedie), tj. open source multiplatformní knihovna pro zpracování obrazu a počítačové vidění, byla vydána ve verzi 4.10.0 . Přehled novinek v ChangeLogu. Vypíchnout lze Wayland backend pro Linux.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 14:00 | Zajímavý software

    Národní superpočítačové centrum IT4Innovations s partnery projektu EVEREST vydalo sadu open source vývojových nástrojů EVEREST SDK pro jednodušší nasazení aplikací na heterogenních vysoce výkonných cloudových infrastrukturách, zejména pro prostředí nabízející akceleraci pomocí FPGA.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 13:22 | IT novinky

    Společnost Valve aktualizovala přehled o hardwarovém a softwarovém vybavení uživatelů služby Steam. Podíl uživatelů Linuxu aktuálně činí 2,32 %. Nejčastěji používané linuxové distribuce jsou Arch Linux, Ubuntu, Linux Mint a Manjaro Linux. Při výběru jenom Linuxu vede SteamOS Holo s 45,34 %. Procesor AMD používá 75,04 % hráčů na Linuxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 4
    dnes 11:33 | Pozvánky

    Blíží se léto, chladiče topí, tranzistory se přehřívají, novinářům pomalu docházejí témata a nastává klasická okurková sezóna. Je tomu tak i mezi bastlíři? Na to se podíváme na Virtuální Bastlírně! Tentokrát se strahováci podívají na zoubek velmi slibně vypadajícímu open-source EDM projektu - ne, nejde o taneční hudbu, ale o elektroobrábění. Ukáží taky, jak vypadá starší cykloradar zevnitř nebo jak se testuje odolnost iPhonů.

    … více »
    bkralik | Komentářů: 0
    dnes 11:22 | Humor

    CEO Microsoftu Satya Nadella odstoupil z představenstva Starbucks [CNBC, SEC].

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:22 | Upozornění

    Společnosti Ticketmaster byla odcizena databáze s osobními údaji (jméno, adresa, telefonní číslo a část platebních údajů) 560 miliónů zákazníku. Za odcizením stojí skupina ShinyHunters a za nezveřejnění této databáze požaduje 500 tisíc dolarů [BBC].

    Ladislav Hagara | Komentářů: 18
    31.5. 23:55 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 24.05 linuxové distribuce NixOS (Wikipedie). Její kódové označení je Uakari. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání. O balíčky se v NixOS stará správce balíčků Nix.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    31.5. 17:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 1.48.0 sady nástrojů pro správu síťových připojení NetworkManager. Novinkám se v příspěvku na blogu NetworkManageru věnuje Fernando F. Mancera. Mimo jiné se v nastavení místo mac-address-blacklist nově používá mac-address-denylist.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 32
    31.5. 17:11 | Komunita

    Před 25 lety, 31. května 1999, započal vývoj grafického editoru Krita (Wikipedie). Tenkrát ještě pod názvem KImageShop a později pod názvem Krayon.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    Rozcestník

    Software Media se představuje

    16. 6. 2003 | Reklama | Tiskové zprávy | 2972×

    aneb konečně (nejen) linuxové časopisy v češtině!

    Společnost Software Media, s.r.o. se na český trh uvedla začátkem tohoto roku s cílem poskytnout to, co na českém trhu dosud chybělo - kvalitní školení, workshopy a prezentace, stejně jako specializované časopisy a magazíny, zaměřené do světa informačních technologií, primárně pak GNU/Linuxu.

    Software Media, s.r.o. není v oblasti informačních technologií žádným nováčkem. Už více než šest let působí v Polsku pod názvem Software Wydavnicztvo, z.o.o., jako přední vydavatelství a nakladatelství zaměřené právě do oblasti informačních technologií. Za tuto dobu si získalo mnoho příznivců z řad laické i odborné veřejnosti a to jak díky zcela unikátním titulům, jež uvedlo na trh, tak i díky řadě velmi profesionálních školení, která tato společnost pořádá v zemích EU.

    Do České Republiky přináší řadu novinek, které, jak všichni doufají, přispějí k popularizaci GNU/Linuxu, či například FreeBSD a v neposlední řadě také ke zvýšení povědomí o bezpečnosti linuxových systémů.

    Právě na tato témata se totiž specializují časopisy a školení, které Software Media, s.r.o. v České Republice prezentuje.

    Vydávané časopisy

    Společnost Software Media, s.r.o. uvedla na český trh už několik zajímavých časopisů a vyplnila tak mezery, které zde dosud existovaly. Řadu dalších časopisů navíc ještě připravuje.

    Mandrake Magazín

    V druhé polovině května byl na trh uveden časopis Mandrake Magazín, který poprvé přináší populární linuxovou distribuci Mandrake ve formě časopisu s CD. Rozsah i cena jsou jistě více než zajímavé, časopis totiž obsahuje 48 plnobarevných stran spolu se sedmi CD, na nichž naleznete vše potřebné. Samotný časopis je přitom souhrnem tipů, triků a všech možných rad a zajímavostí, které při práci se systémem využijete. Cena časopisu je 260,- Kč.

    Hacking

    Dalším slibným titulem je magazín Hacking. Ten obsahuje přesně to, co příznivcům linuxové bezpečnosti dosud chybělo - kompletní popis toho, jak útočníci napadají a kompromitují systémy a jak je možné se proti jejich technikám bránit. Časopis má 80 stran a v prvním čísle naleznete informace například o tom, jak si napsat vlastní sniffer nebo jak si útočníci udržují stálý přístup do systému. Časopis je také doplněn doprovodným CD. Titul podobného zaměření zde nemá obdoby. Jeho výhodou je především aktuálnost, neboť vychází v intervalu dvou měsíců a flexibilně reaguje na současnou situaci. Cena časopisu je 230,- Kč.

    FreeBSD

    Nejen GNU/Linux doznává v posledních letech rozmachu. Téměř stejně úspěšným je i systém FreeBSD. A právě jemu je věnován další titul z nakladatelství Software Media, s.r.o. V tomto časopisu naleznete 32 stran s popisem instalace, konfigurace a nejrůznějších rad pro další práci. Vše je doplněno pěti CD, na nichž naleznete plnou instalaci FreeBSD 5.0. Cena časopisu je 250,- Kč.

    Aurox

    V zahraničí získává stále větší popularitu linuxová distribuce Aurox Linux. Ta je plně kompatibilní s Red Hatem. Protože však na této distribuci usilovně pracují dva týmy v Evropě s cílem vybodovat nejlepší distribuci GNU/Linuxu, která bude maximálně použitelná začínajícími i pokročilými uživateli, můžeme ve finále očekávat další skvělou free software alternativu ke komerčním systémům. Rozsah časopisu je 48 stran, které jsou naplněny praktickými informacemi pro práci se systémem. Samozřejmostí je i šest CD s plnou instalací. Cena časopisu je 260,- Kč.

    PHP Magazín

    Připravovaný titul nakladatelství Software Media, s.r.o. s názvem PHP Magazín se orientuje na populární jazyk pro vývoj webových stránek a aplikací. Naleznete v něm řadu tipů, triků a doporučení pro vaši tvorbu. Tento časopis bude na trh uveden v červenci a bližší informace o něm naleznete na stránkách společnosti - http://www.softwaremedia.cz.

    OpenOffice.org

    Další z připravovaných titulů nakladatelství Software Media, s.r.o. se orientuje na stále populárnější kancelářský balík OpenOffice.org. Obsah tohoto časopisu tvoří nejrůznější rady a praktická doporučení pro práci s tímto kancelářským balíkem. Vše je navíc doplněno třemi doprovodnými CD. Tento časopis se na trhu objeví v červenci a bližší informace o něm získáte na stránkách společnosti - http://www.softwaremedia.cz

    Linux +

    V tuto chvíli posledním připravovaným titulem nakladatelství Software Media, s.r.o. je časopis Linux +. Ten si získal velkou přízeň čtenářů v zahraničí a stal se bezesporu nejprodávanějším časopisem svého druhu. Jedná se o podařený měsíčník ze světa GNU/Linuxu, který je vždy obohacen třemi doprovodnými CD. Jeho vydání se u nás plánuje na srpen tohoto roku. Bližší informace naleznete opět na stránkách společnosti - http://www.softwaremedia.cz

    Konference, přednášky a workshopy

    Vydavatelská činnost však není jedinou oblastí, na níž se společnost Software Media, s.r.o. specializuje. Významnou měrou totiž přispívá i k popularizaci jednotlivých témat formou ucelených přednáškových cyklů, workshopů a konferencí. Na letošní rok jich je naplánováno už několik.

    Technika nabourávání se do zabezpečení počítačových systémů

    Tento workshop je u nás prvním svého druhu. Zaměřuje se na techniky, které s oblibou využívají útočníci ke kompromitaci systému. Popisuje jednotlivé metody z hlediska jejich provedení stejně dobře, jako z pohledu administrátora, který se proti těmto útokům aktivně i pasivně brání. Průběh je rozdělen na dvě části - teoretickou (přednášky) a praktickou (cvičení na počítačích).

    Seminář bude probíhat od 25. do 26. června v prostorách školícího střediska EIITE v Praze a povede jej odborník na slovo vzatý, Jan Rutkowski. Podrobnější informace o tomto workshopu spolu s přihláškou naleznete na adrese: http://www.softwaremedia.cz/hacking_uvod.html

    Základy testování programů

    Další ze série workshopů, pořádaných společností Software Media, s.r.o. Tentokrát se zaměřením na testování programů. Řeč bude o principech, dynamických a statických metodách a správě celého procesu testování. Seminář je třídenní a jeho absolvování je zakončeno zkouškou ISEB, při jejímž úspěšném absolvování získá uchazeč prestižní certifikát, vydaný BCS (British Computer Society). Do tohoto školení jsou zapojeny také přední společnosti ze světa informačních technologií, konkrétně pak IBM, DTI, BT, Marval Group a mnoho dalších.

    Seminář bude probíhat v termínu od 30. června do 2. července a povede jej Bogdan Bereza, pracovník švédské firmy Enea (http://www.enea.com), který je akreditován k udílení prestižních certifikátů British Computer Society. Bližší informace spolu s přihláškou získáte na adrese: http://www.softwaremedia.cz/iseb_uvod.html

    DTP publishing graphics multimedia systems

    Dvoudenní konference o DTP, počítačové grafice, digitálním tisku, webdesignu, digitální fotografii a mnohém dalším, to je DTP publishing graphics multimedia systems. Této konference se zúčastní více než čtyři sta pozvaných účastníků a proběhne zde téměř čtyřicet odborných přednášek. Konference proběhne 8. a 9. září v prostorách hotelu Novotel v Praze 2. Vstup pro veřejnost je zdarma.

    Bezpečnost a spolehlivost informačních systémů a technologií (BIST 2003)

    BIST 2003 je konference určená pro odbornou veřejnost, která se zaměřuje na principy bezpečnosti a spolehlivosti informačních systémů a technologií. Řeč se tak dostane na IDS, kryptografii, firewally, bezpečnostní audit nebo například clusterování. To vše ve více než čtyřiceti přednáškách vedených předními odborníky. Ptáte se, kolik bude stát vstupné? Ani korunu. BIST 2003 proběhne 10. a 11. září v prostorách hotelu Novotel v Praze 2.

    Tolik tedy k základní struktuře nabídky společnosti Software Media, s.r.o. Doufáme, že vás tato naše nabídka zaujala a těšíme se na setkání s vámi na některém z našich workshopů či konferencí.

           

    Hodnocení: 0 %

            špatnédobré        

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    16.6.2003 08:49 Petr Mach
    Rozbalit Rozbalit vše distribuce
    Jak nebo kym jsou tyto casopisy distribuovany? Nebo jinak, kde je sezenu v Trebici?
    16.6.2003 08:52 Borg | skóre: 6
    Rozbalit Rozbalit vše distribuce
    V novinovem stanku běžně nebo dobírkou.
    16.6.2003 09:32 Petr Mach
    Rozbalit Rozbalit vše distribuce
    V novinovem stanku v Trebici jsem to rozhodne nikde nevidel. PNS to treba nesiri, ve stancich o tom nic nevedi. Proto se ptam kdo jo.
    16.6.2003 12:52 condor
    Rozbalit Rozbalit vše distribuce
    Oficialny distributor pre Slovensko: Abopress sa vobec k tomu nepriznava a teda moznost predplatneho tu nie je.
    16.6.2003 22:38 Pavel
    Rozbalit Rozbalit vše distribuce
    Jak píšou na jejich stránkách: Naše časopisy jsou prodávány na celém území české republiky, avšak na omezeném množství stánků. Doporučujeme navštívit prodejny Globus Hypermarkety, Tesco (pouze Hacking), prodejny Relay na hlavních nádražích větších českých a moravských měst, pražské metro, nebo internetové shopy, například www.itam.cz. Nově jsou časopisy zařazeny i do obchodu Abcpalírna, jenž provozuje ABCLinuxu, s. r. o. V případě neúspěchu zašlete mail na redakce@softwaremedia.cz, a my Vám rádi zašleme časopis na dobírku.
    24.6.2003 08:49 Petr Mach
    Rozbalit Rozbalit vše distribuce
    Tak jsem byl vcera v Praze, koukal jsem do stanku Relay na Hlavnim nadrazi a Florenci a stejne tam nic nebylo :-(.
    16.6.2003 23:36 Jiří Němec
    Rozbalit Rozbalit vše distribuce
    Nakonec jsem Hacking v Třebíči sehnal, měli to v trafice kousek od Jihlavský brány.
    16.6.2003 08:51 Borg | skóre: 6
    Rozbalit Rozbalit vše Nic Proti gustu.Ale!
    Nic proti tomu kdo napsal tento článek ,přesto by měl vědět že tato společnost vydala časopis "Open BSD" a nikoliv "Free BSD" v tomto časopisu je 5 CD se sofwarem "Open BSD" ,nevim jak vy sledujete BSD scenu ,ale ta je rozdělena stejně jako linux a jeho distribuce. Proto nechapu autora ,který toto napsal a neví že tyto distribuce jsou rozdílné , ikdyž vycházejí ze stejného počátku BSD. Proto kdo si koupí časopis od Software media tak si koupí distribuci "Open BSD" ,ovšem nepopírám že ji mám a je zajímavá. Pouze chci podotknout že ,pro toho kdo nemá zkušenosti ani s linuxem bude nevhodná neboť pro začátečníka je tam složitější instalace ,která bohužel není až tak dobře popsána. Tak prosím ! pěkně Je to "Open BSD",a než něco vyhodíte na net tak si to alespoň kupte nebo půjčte. Vyšla Kniha "FREEBSD" kde jsou rozdíly mezi distribucemi BSD jasně popsány .
    16.6.2003 08:54 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Nic Proti gustu.Ale!
    Jestli jste si nevšiml, jedná se o reklamu, čili výtvor PR dané společnosti. Tento "článek" jsem už četl na jiných serverech. --vo
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    16.6.2003 09:43 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Nic Proti gustu.Ale!
    Nic proti tobe, ale kdyz tak rves, sam by sis mel nejdrive zjistit jak se veci maji. Na strankach nakladatelstvi http://www.softwaremedia.cz je jasne uvedeno FreeBSD vcetne obrazku titulni stranky casopisu.
    16.6.2003 13:38 Peter Lehotsky | skóre: 26 | Prague
    Rozbalit Rozbalit vše FreeBSD
    Mam ten casak na stole a pokud nejsem slepy tak je tam FreeBSD ;-) Hezky den Peter Lehotsky
    16.6.2003 12:12 mepp
    Rozbalit Rozbalit vše Hacking
    Zminovany casopis Hacking jsem na stancich uz videl a po "zbeznem" prolistovani mi prisla cena neadekvatni, vzhledem k rosahu... Samozrejmne nevidel jsem cd a tak to muze byt i jinak, ale tistena cast me za tu "cenu" neoslovila.
    16.6.2003 12:30 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Hacking
    Já jsem si koupil to FreeBSD. Myslím, že se nejedná o klasický časopis, ale spíše příručku k diskům. I když to tak není prezentováno. Je fakt, že ke čtení tam není mnoho textu, ale součástí je (tuším) pět cdček. I když se jedná o komerční firmu, jsem velice rád, že se takové věci objevují, i když mají amatérské stránky, špatné překlady z polštiny a vůbec to trpí mnoha dětskými nemocemi. Ale ať jich víc a víc. --vo
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    16.6.2003 18:31 Pavel
    Rozbalit Rozbalit vše MDK 9.1 + FreeBSD
    Taky se přikláním k tomu že je to spíš příručka. Klasický časopis to rozhodně není. Ale moc jim držim palce ať v tom pokračujou. Za tu cenu to snad konečně lidi zláká ke koupi a zájmu o něco jinýho než Windows. Taková kniha může bejt lepší, ale kdo si cestou do práce koupí knihu o Linuxu nebo BSD? Jedině ten kdo má konkrétní zájem a jasnou představu co chce. Navíc musí navštívit specializovanou prodejnu. Takhle se to konečně dostane i mezi ty, kteří o tom třeba jen někdy zaslechli, nebo ani nikdy neslyšeli. A je dobře že byla vybrána zrovna distribuce Mandrake, která hned na začátku neodradí pro svou uživatelskou přívětivost.
    Pavel Dobeš avatar 16.6.2003 12:32 Pavel Dobeš | skóre: 21 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Hacking
    Hmm, ale to je veci maleho nakladu. Az se naklad zvedne (asi se nezvedne), tak bude cena nizsi. Ja jsem o koupi uvazoval, ale zatim jsem se k nemu nedostal... Proc u nas neni zadny konkurencni casopis? Protoze jeho realna prodejnost je mala. Az bude o unixu vedet vice lidi (alespon ze existuje), tak se situace asi zlepsi. Do te doby by jsme meli podporovat tyto (vydavatelske) snahy, nebo se situace nezlepsi nikdy. Je to stejne jako kdyz si koupim CD v ABC palirne, protoze podporuje OpenSource a nestahuji ho. PaD
    Windows? A kdo to ještě používá?
    Pavel Dobeš avatar 16.6.2003 12:46 Pavel Dobeš | skóre: 21 | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Kde jsou?
    -- cut http://www.softwaremedia.cz/ -- Nově jsou časopisy zařazeny i do obchodu Abcpalírna, jenž provozuje ABCLinuxu, s. r. o. -- cut -- Od kdy je v distribuci? Nejak jsem je tam nevidel... PaD
    Windows? A kdo to ještě používá?
    16.6.2003 13:23 Ondrej Prokop
    Rozbalit Rozbalit vše Kde jsou?
    Taky me to zajima - nebo to jde koupit jen u vas v obchode?
    16.6.2003 14:01 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Kde jsou?
    Ahoj, ano, budeme je prodavat v Palirne. Zatim ale nemame jeste podepsanou smlouvu, snad zitra. Vyhledove ale jejich casopisy budou u nas k dostani ..
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    16.6.2003 22:10 Vlastimil Ott | skóre: 66 | blog: Plastique | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Kde jsou?
    Já jsem je v Opavě viděl poprvé už snad koncem května, jeden jsem koupil já, další tři zmizely během týdne. ;-) Mám stánek pod oknem. --vo
    Práce: Liberix, o.p.s. | Blog: OpensourceBlog.cz | Online kurz Zlatý WordPress
    17.6.2003 01:03 Tomáš Bárta | skóre: 4
    Rozbalit Rozbalit vše Kde v Ostravě???
    Já jsem běhal po celé Ostravě a sháněl je, ale marně...:-(
    17.6.2003 12:28 Lukas Danihelka
    Rozbalit Rozbalit vše Kde v Ostravě???
    Ostrava Tesco, Ostrava Globus. Ostrava Hlavni nadrazi, Ostrava nadrazi stred - prodejny Relay. Tam casopisy s urcitosti najdete.
    17.6.2003 13:48 Ivan
    Rozbalit Rozbalit vše Kde v Ostravě???
    Například v Mariánských horách ulice Přemyslovců od křižovatky je to druhá trafika nalevé straně. V pátek jsem tam zahlédl Hacking i FreeBSD
    18.6.2003 08:50 maniac
    Rozbalit Rozbalit vše Kde v Ostravě???
    doporučil bych trafiku na vlakové zastávce Ostrava - Střed...
    17.6.2003 10:38 Leoš Literák | skóre: 74 | blog: LL | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše casopisy v AbcPalirne
    Ahoj, tak uz mame skladem dostatecne mnozstvi zminenych casopisu - Hackingu a FreeBSD. Pokud se vam nechce hledat trafika, kde je maji, muzete si skocit k nam. Pro mimoprazske je zde moznost objednani si zbozi postou, ale asi budete muset pribrat neco dalsiho, abyste splnili limit 400 kc. Na strankach Palirny se nabidka objevi brzy. Ceny budou o 10 kc mensi, nez v trafice.
    Zakladatel tohoto portálu. Twitter, LinkedIn, blog, StackOverflow
    17.6.2003 11:24 Lukas Danihelka
    Rozbalit Rozbalit vše Casopisy tistene
    Zdravim vsechny. Jsem ze Software Media a chtel bych vysvetlit par veci. Distribuce na uzemi cele republiky je problem vzhledem k poctu prodejnich mist (25 000). Takovy naklad je v pripade tistenych medii o Linuxu sebevrazda. Snazili jsme se o rozvrstveni v co nejsirsi forme a kvuli lepsimu dosahu dojde i k tzv. redistribuci. Nasim cilem je dostat Linux do obecneho povedomi a to formou nabidky mezi casopisy, kde vedle Mandrake mag. muze napriklad lezet Vlasta. Uz je nacase, aby lidi poznali co Linux je a zacali te znacce vice duverovat. Ve Vasich prispevcich zaznamenavam v nekterych pripadech podporu a dekuji za ni. Budeme ji potrebovat.
    17.6.2003 12:04 Lukáš Zapletal | skóre: 42 | blog: lzapův svět | Olomouc
    Rozbalit Rozbalit vše Casopisy tistene
    Pokud vím, tak Linux+ by neměl být měsíčník ale čtvrtletník, je to pravda? Nemohl byste se zmínit o tom, co v prvním čísle najdeme? Kolik bude mít stran? A KDY??? Jsme celí netrpěliví...
    17.6.2003 12:26 Lukas Danihelka
    Rozbalit Rozbalit vše Casopisy tistene
    Linux + bude mesicnik. Je a mel by zustat nasim hlavnim projektem. Diky laskaveho prislibeni ze strany ABC bude obsah a prispevky vybirany i za prispeni tohoto webu. Prvni cislo chystame na zari a jeho obsah by mel sledovat uroven ve smyslu: novinky, sloupky, technickou cast, forum ctenaru a uzivatelu, tematicke prispevky k jednotlivym distribucim - tedy co se deje v Debian, Slackware, Red Hat atd.. Na trech CD bude vse co se bude dat sehnat, vcetne ucetniho software atd... Pocitam s naplni cca 80 stranek. Casopis by mel fungovat ve smyslu... Linuxari spojte se... Vim ze to zni pateticky, ale zhruba takovy je cil.
    17.6.2003 15:23 mior
    Rozbalit Rozbalit vše Casopisy tistene
    Prosim, bratia, pri tej distribucii nezabudnite par kuskov prehodit cez cesko-slovensku hranicu, lebo tu samou tuzbou pohynieme.... (Inak, co sa Linuxovych casopisov tyka, na Slovensku zdochol pes. A vlastne, netyka sa to len Linuxu...., scheise!)
    17.6.2003 15:51 Lukas Danihelka
    Rozbalit Rozbalit vše Casopisy tistene
    Zdravim vsetky braty na Slovensku. Pres ceskou spolecnost to distribuujeme na Slovensko, kde to myslim dela Mediaprint Kapa Bratislava. Bohuzel poctem prostrediku v retezci trochu narostla cena. Skuste se mrknout na mediaprintkapa.sk a zeptat se v kterym prodejnim miste blizko Vaseho bydliste to je. Na trhu je ted Free BSD, Mandrake, Hacking. Diky.
    18.6.2003 09:43 Ivan Polak
    Rozbalit Rozbalit vše Casopisy tistene
    Na Slovensku ma tieto casopisy MediaPrint, konkretne v Bratislave MediaPress, dostal som kupit Hacking v TESCU - cena 410,- SK. termi

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.