Portál AbcLinuxu, 20. května 2024 13:04

Snadný výdělek s provizním systémem 64bit.eu

22. 9. 2010 | Reklama
Články - Snadný výdělek s provizním systémem 64bit.eu  

E-shop 64bit.eu nabízí jednoduchý, ale velmi schopný provizní systém, který vám umožní zúročit návštěvnost vašeho webu. Na rozdíl od jiných podobných systémů má velmi dlouhou „paměť“, takže je vám připsána provize i z nákupu provedeného až rok po té, kdy zákazník navštíví e-shop prostřednictvím odkazu z vašeho webu.

64bit.eu logo

Jednoduchý výdělek na internetu

Dodáváme profesionálům z oboru IT v celé Evropě již několik let. Specializujeme se na komoditní ICT technologie jako jsou servery, storage, firewally, pracovní stanice, licence software pro virtualizaci a databáze a třeba i tenké klienty. Nenabízíme drobnou spotřební IT techniku. Hlavním přínosem pro zákazníky 64bit.eu je výrazné rozšíření sortimentu zboží a jejich pečlivá specifikace včetně dokumentace a návodů ke stažení. Hardware od společnosti Oracle / Sun Microsystems nyní doplňují kompletní produktové série od firem Lenovo, Hewlett-Packard a Cisco a IBM.

Vydělávejte jednoduše peníze propagací zboží 64bit.eu na vašich stránkách

Umístěte reklamní provizní box nebo reklamní prvek (malé okno, box), či textový odkaz na své internetové stránky. Provizní boxy zobrazují na vašich stránkách zboží z akční nabidky ve slevě nebo nové zboží z 64bit.eu a obsahují váš unikátní identifikační kód. Pokud zákazník přijde na náš eshop kliknutím na tento box nebo odkaz a provede objednávku, tak vy jako zprostředkovatel získáváte provizi. Bez jakékoli práce, bez námahy.

Kolik na provizním boxu vyděláte?

Provize jsou 3 % při obratu do 200 000 Kč a 4 % při obratu do 500 000 Kč z cen bez DPH. Pokud zákazník přišel z vašich stránek a pořídil si licenci Red Hat Linuxu spolu se serverem Sun za 43 000 Kč, vydělali jste na provizi 1 290 Kč.

Jak mohu sledovat výši své provize?

64bit.eu eviduje jak seznam objednávek provedených přes vaše stránky, tak i výši aktuální provize. Tyto přehledy naleznete po přihlášení běžným jménem a heslem do 64bit.eu pod odkazem Stav provize.

Jak vyplácíte provizi?

Po přihlášení běžným jménem a heslem do 64bit.eu pod odkazem Zaslat provizi můžete požádat o zaslání provize online, pokud jste dosáhli min. výše provize 500,- Kč.

Bonus navíc pro vás

Na rozdíl od jiných provizních systémů, eviduje 64bit.eu historii vašich návštěvníků po dobu jednoho roku. Naproti tomu konkurenční programy evidují vaše návštěvníky pouze okolo 30 dní. Po příchodu zákazníka z vašich stránek na 64bit.eu se uloží unikátní číslo návštěvníkovi do jeho cookies, kde je uchováno po následujících 365 dní. Když zákazník v následujících 365 dnech nakoupí, je vám na účet připsána příslušná provize.

Jak na to?
  1. Vytvořte si běžný účet na 64bit.eu novou registrací zákazníka, pokud ji ještě nemáte.
  2. Registrací vám systém vygeneruje číslo, takzvané ID. Toto ID potřebujete
  3. Přihlašte se, ID se samo doplní do reklamních formátů
  4. Vyberte si jeden z reklamích formátů, jeho HTML kód vložíte do svých stránek.
  5. Hotovo!

Typy nabízených reklamních formátů najdete na http://www.64bit.eu/clanky/provizni-system-navod/. Může vypadat například jako reklamní boxík, který se zobrazuje v pravém horním rohu stránek AbcLinuxu.cz.

Související články

64bit.eu – tradiční kvalita i množství novinek

Odkazy a zdroje

64bit.eu

Další články z této rubriky

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze zve na Letní biomedicínský den 2018
SUSECON 2017, světová konference o open source, 25. až 27. září 2017 poprvé v Praze!
Konference Oracle Code zavítá do Prahy
Veletrh CeBIT 2017 startuje 19. března 2017
Nenechte si ujít Oracle Digital Day

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.