Portál AbcLinuxu, 5. května 2024 08:55

Soutěž s Mandrake.cz

28. 3. 2002 | Leoš Literák
Články - Soutěž s Mandrake.cz  

Servery AbcLinuxu.cz a Mandrake.cz pořádají velkou soutěž o tři balíčky s populární distribucí Mandrake 8.2. Zúčastněte se i vy, nerozhoduje náhoda, ale vaše znalosti.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá: vyhrává ten, kdo vloží do rozsáhlé databáze AbcLinuxu nejvíce nových a kvalitních záznamů. Můžete vkládat jak návody na zprovoznění hardwaru, tak i triky pro software. Za nový záznam se nepovažuje úprava existujícího záznamu. Podobně budou ze soutěže vyjmuty klony existujících záznamů (z více než 50% stejné informace). Záznam je považován za kvalitní tehdy, pokud obsahuje návod užitečný začátečníkům i pokročilejším a text návodu má nejméně pět řádků. Bude se počítat maximálně jeden záznam na člověka a položku (například dva záznamy pana Nováka o HP Deskjet 840C mají hodnotu jednoho).

Soutěž probíhá od pátku 29. března do středy 10. dubna 2002 včetně. Vyhlášení výsledků proběhne v nejkratším možném termínu, nejpozději však 15.4.2002. Hodnotit kvalitu záznamů bude porota ve složení Leoš Literák, David Jež a Pavel Kysilka (kteří se nemohou zúčastnit soutěže). Vyhrávají tři soutěžící s nejvíce platnými záznamy. V případě rovnosti bodů na třetím místě rozhoduje celkový počet záznamů, které uživatel za dobu existence systému AbcLinuxu (respektive Linux Hardware) do databáze vložil. Na výhry není právní nárok.

O Mandrake.cz

Mandrake.cz je server, který se zaměřuje na informace, podporu a propagaci distribuce MandrakeLinux.

Návštěvníci zde najdou:

Výherci od nás dostanou 1 balení aktuálního GPL setu Mandrake Linux 8.2, které na 3 CD přináší to nejlepší, co Mandrake momentálně poskytuje.

O AbcLinuxu.cz

Server AbcLinuxu se zaměřuje na poskytování technické podpory uživatelům Linuxu. V současné době mají návštěvníci k dispozici tyto služby:

Odkazy:

AbcLinuxu: http://AbcLinuxu.cz
Mandrake: http://www.mandrake.cz

Další články z této rubriky

Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze zve na Letní biomedicínský den 2018
SUSECON 2017, světová konference o open source, 25. až 27. září 2017 poprvé v Praze!
Konference Oracle Code zavítá do Prahy
Veletrh CeBIT 2017 startuje 19. března 2017
Nenechte si ujít Oracle Digital Day

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.