Portál AbcLinuxu, 1. června 2024 09:37

Týden na ITBiz: ERP a CRM je třeba sjednotit

11. 10. 2020 | Redakce
Články - Týden na ITBiz: ERP a CRM je třeba sjednotit  

Softwaroví agenti s teorií mysli. ERP a CRM je třeba sjednotit. Odhalte budoucnost IT.

Softwaroví agenti s teorií mysli

Současné systémy umělé inteligence nepracují s koncepcí toho, „co druhý ví“, respektive „co někdo jiný dokáže“, nebo alespoň tato kategorie nebývá do modelu zahrnuta explicitně.

ERP a CRM je třeba sjednotit

Většina firem bude i při nasazování nového ERP systému volit cloudovou verzi. Problém je, že ale těžko poznat, kdy řešení má skutečně povahu cloudové platformy se všemi výhodami, které to přináší, a kdy jde pouze o obdobu tradičního softwaru v datovém centru poskytovatele.

Odhalte budoucnost IT (Red Hat)

Red Hat umožní českým a slovenským podnikům nahlédnout na nové trendy v oblastech jako automatizace, kontejnerový vývoj nebo pokročilé zpracování velkých dat. Online Red Hat Fórum nabídne po čtyřech letech i českému publiku řadu technologických přednášek a inspirujících zákaznických referencí, dema, online diskuze a příležitosti k networkingu. V rámci české části programu zazní prezentace předních českých odborníků na open source, kteří představí jak technologické novinky, tak i lokální projekty a nejdiskutovanější výzvy českých a slovenských podniků.

Zprávičky

Další články z této rubriky

Týden na ITBiz: Výkonný elektromagnet z 3D tiskárny
Týden na ScienceMag.cz: Neutronové molekuly – neutrony se mohou vázat na kvantové tečky
Týden na ITBiz: Polovina českých firem si není jistá blízkou budoucnosti svého oboru, většina ale počítá s velkým vlivem AI
Týden na ScienceMag.cz: Působivá simulace pádu do černé díry
Týden na ITBiz: Platby výkupného za ransomware vzrostly za poslední rok na pětinásobek

Diskuse k tomuto článku

20.2.2022 19:26 PatrikS
Rozbalit Rozbalit vše Re: Týden na ITBiz: ERP a CRM je třeba sjednotit
Odpovědět | Sbalit | Link | Blokovat | Admin

Ahoj,

spustil jsem nový eshop s ručně dělanými hračkami pro děti. Používal jsem nějaké pluginy na WP, ale přijde mi, že to nepasuje do mého konceptu. Rád bych to měl ucelené na jednom místě. Začal jsem pátrat po nějakých systémech a aktuálně jsem narazil na tento. Pokud mi poradí někdo, co by doporučil za CRM systém pro správu, budu moc rád. Hledám rovnováhu mezi cenou/kvalitou. Nemám probém platit předplatné, pokud za to stojí. U tohoto systému vidím plusové body, že jde o českou firmu.

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.