Portál AbcLinuxu, 5. června 2024 23:48

SUSE Linux Enterprise Server pro SAP a Intel x86

2. 3. 2016 | Redakce
Články - SUSE Linux Enterprise Server pro SAP a Intel x86  

Nový SUSE Linux Enterprise 12 Service Pack 1 (SLES) pro platformu Intel x86 zjednodušuje nasazení a zvyšuje dobu provozuschopnosti kritických řešení, jako je SAP HANA běžící na Amazon Web Services, a také dalších aplikací založených na SAP pro Linux.

Richard Jan Voigts

SUSE Linux Enterprise Server (SLES) pro aplikace SAP, který je založen na SUSE Linux Enterprise 12 Service Packu 1, nabízí pro hardwarové platformy Intel x86 nové funkce, lepší dostupnost kritických aplikací a jednodušší správu řešení SAP. Mezi další novinky patří vylepšené funkce pro efektivní nasazení a řízení aplikací SAP, vylepšená dostupnost pro veřejný cloud a aktualizovaná optimalizace pro SAP HANA. Znamená to úsporu nákladů a méně času, který bude nutné věnovat instalaci a správě systému.

Nejnovější verze SLES pro aplikace SAP nabízí vyšší spolehlivost díky podpoře vysoké dostupnosti pro SAP HANA běžící na veřejném cloudu Amazon Web Services. Zákazníci, kteří budou přesouvat procesy SAP z UNIXu na linuxovou distribuci, mohou těžit i z vylepšeného rozhraní pro snazší nastavení a administraci clusterů s vysokou dostupností určených pro aplikace SAP, a také z podpory pro další automatizované scénáře SAP HANA System Replication.

SUSE Linux Enterprise Server pro SAP aplikace 12 SP1 také poskytuje i nástroje pro automatizaci každodenních úloh, snížení manuálních úkonů a automatizaci systémových nastavení aplikací SAP. Instalace celého Service Packu 1 přináší také zkrácení odstávek způsobených neočekávanými aktualizacemi nebo nečekanými obtížemi aplikací.

Dostupnost a ceny

Podnikoví zákazníci SUSE Linux Enterprise Serveru pro aplikace SAP založeného na SUSE Linux Enterprise 12 Service Packu 1 dostávají prioritní podporu 24x7, včetně osmnáctiměsíční lhůty plné podpory, v jejímž průběhu došlo k vydání nového service packu. Další informace a ceny na www.suse.com/products/sles-for-sap.

Další články z této rubriky

Zvláštní slevy na software v pololetí, Windows 11 za €20 a mnoho dalších na Goodoffer24
Květnový výprodej na Goodoffer24 nabízí Windows 11 Pro za €20 a mnoho dalších slev
Získejte Windows 10 jen za €14 nebo Windows 11 za €20 ve velkém květnovém výprodeji na Goodoffer24
Jarní výprodej s až 91% slevou: originální a permanentně aktivovaný OS Windows 10 jen za €14, Office za €24!
Speciální jarní slevy na software, Windows 11 za €21 na Goodoffer24

Diskuse k tomuto článku

ISSN 1214-1267, (c) 1999-2007 Stickfish s.r.o.