abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 15:44 | Nová verze

    Byl vydán Mozilla Firefox 126.0. Přehled novinek v poznámkách k vydání, poznámkách k vydání pro firmy a na stránce věnované vývojářům. Vylepšena byla funkce "Zkopírovat odkaz bez sledovacích prvků". Přidána byla podpora zstd (Zstandard). Řešeny jsou rovněž bezpečnostní chyby. Nový Firefox 126 je již k dispozici také na Flathubu a Snapcraftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 15:22 | Nová verze

    Grafana (Wikipedie), tj. open source nástroj pro vizualizaci různých metrik a s ní související dotazování, upozorňování a lepší porozumění, byla vydána ve verzi 11.0. Přehled novinek v aktualizované dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 14:55 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 24.0 linuxové distribuce Manjaro (Wikipedie). Její kódové jméno je Wynsdey. Ke stažení je v edicích GNOME, KDE PLASMA a XFCE.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 13:00 | Nová verze

    Byla představena oficiální rozšiřující deska Raspberry Pi M.2 HAT+ pro připojování M.2 periferii jako jsou NVMe disky a AI akcelerátory k Raspberry Pi 5. Cena je 12 dolarů.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    dnes 12:44 | Pozvánky

    V Praze o víkendu proběhla bastlířská událost roku - výstava Maker Fair v Praze. I strahovští bastlíři nelenili a bastly ostatních prozkoumali. Přijďte si proto i vy na Virtuální Bastlírnu popovídat, co Vás nejvíce zaujalo a jaké projekty jste si přinesli! Samozřejmě, nejen českou bastlířskou scénou je člověk živ - takže co se stalo ve světě a o čem mohou strahováci něco říct? Smutnou zprávou může být to, že provozovatel Sigfoxu jde do

    … více »
    bkralik | Komentářů: 0
    dnes 12:33 | Humor

    Kam asi vede IllllIllIIl.llIlI.lI? Zkracovač URL llIlI.lI.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 22:00 | IT novinky

    Společnost OpenAI představila svůj nejnovější AI model GPT-4o (o jako omni, tj. vše). Nově také "vidí" a "slyší". Videoukázky na 𝕏 nebo YouTube.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 15:44 | Zajímavý článek

    Ondřej Filip publikoval reportáž z ceremonie podpisu kořenové zóny DNS. Zhlédnout lze také jeho nedávnou přednášku Jak se podepisuje kořenová zóna Internetu v rámci cyklu Fyzikální čtvrtky FEL ČVUT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 14:22 | IT novinky

    Společnost BenQ uvádí na trh novou řadu monitorů RD určenou pro programátory. První z nich je RD240Q.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 19
    včera 13:00 | IT novinky

    Byl aktualizován seznam 500 nejvýkonnějších superpočítačů na světě TOP500. Nejvýkonnějším superpočítačem nadále zůstává Frontier od HPE (Cray) s výkonem 1,206 exaFLOPS. Druhá Aurora má oproti loňsku přibližně dvojnásobný počet jader a dvojnásobný výkon: 1,012 exaFLOPS. Novým počítačem v první desítce je na 6. místě Alps. Novým českým počítačem v TOP500 je na 112. místě C24 ve Škoda Auto v Mladé Boleslavi. Ostravská Karolina, GPU

    … více »
    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (72%)
     (6%)
     (11%)
     (11%)
    Celkem 246 hlasů
     Komentářů: 16, poslední dnes 11:05
    Rozcestník

    Kočičákův Kulinářskej Koutek

    9.7.2012 02:19 | Přečteno: 1418× | ==>> K K K <<== | poslední úprava: 13.7.2012 15:12

    Protože všichni rádi žerem...
    ...vaříme a pečem! Každej máme svý vychytávky, ale jen tak mezi řečí se o tom nebavíme, rozjíždim to teda tady...

    Kočičákův Kulinářskej Koutek


    Protože moje kuchyňský aktivity prezentovaný na "jiném místě" dosáhly celkem slušnýho ohlasu a některý záležitosti týkající se mýho vaření/pečení prosákly až sem, nemoh sem prostě odolat a o této nejperverznější, rozkoší nepopsatelný a chtíčem posedlý činnosti, odhalování svého nejintimnějšího "já" - v zálibě ve vaření, se musím duševně rozonanovat i zde...

    Vepřový Falus Hanse Reisera

    Věnováno muži, který našel odvahu partnerské vztahy opravdu řešit...

    Není to tak dávno, co jsem si chtěl udělat ptáčky, kamarád kuchař mi poradil, ať si je do pekáčku udělám tak velký, abych jim nemusel dělat "bondage", "piersing" a jiné podobné zvrhlosti. Dal sem na jeho radu, jen v obchodě mi padla do oka krásně prorostlá krkovička bez kosti. Proč ne?! Řejkl jsem si a byla na světě první beta...

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    Po několika dnech jsem akci zopakoval, do oka mi padla vepřová kýta. I když beta2 nedosahovala úrovně bety1, stejně šlo o výjimečný kulinární zážitek, což potvrdili i kluci v hospodě, který ze mně měli nejdřív největší prdel, ale po ochutnání mi už jen mazali med kolem huby, jakej sem machr! (bez prdele!)

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    No a dnes bude vydaná:

    ostrá verze

    Vepřový Falus Hanse Raisera v1.0



    Modifikoval jsem obyčejný "ptáčky" namačkaný v pekáčku, na pořádnýýý čůůůůráááákyyy!!!! Proč taky dělat ptáky tak, aby se sesyslily v pekáči proto aby se tak nějak nerozplyzly, když tam můžem narvat pořádnej kotel masa v úžasném falusiálním tvaru rolády, chcete-li, ve tvaru romantických svinutých penisoidních závitků...

    ...protože nesnášim "technicky nedefinovaný" rcepty typu "vezmeme dvě větší/menší cibule/mrkve/úsečky", moje verze receptu je pro normální lidi bez křišťálový koule.

    Maso rozmlátíme na tenké ploché kusy a následně první polovinu z celkového počtu naskládáme z lehka přes sebe po celé délce předem vyolejovaného pekáče. Následně naskládáme slaninu/šunku na maso a do úzkého úseku který budeme zavíjet (viz. obr.) naskládáme vejce, okurku a párek, nařezané na "celodélkové" proužky max. 5x5mm (u vejce 10x10mm).

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    Celé zvěrstvo potom dokonale zavineme do tvaru falusu, aby ani kapka zevnitř neprosákla ven. Následně stejným způsobem připravíme druhý falus a oba dva otočíme "hlavou dolu", aby nám pěkně držely pohromadě, posypeme pepřem a kořením dle chuti vlastního zmlsaného jazýčku a podlijeme vodou. POZOR! Fakt max. velkýho panáka, protože maso pustí šťávu, takže vodu potřebujeme fakt jen jako forsáž při startu!

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    Po té pekáček i s obsahem strčíme do trouby předehřáté na 180-200 stupňů (mám elektrickou bez cirkulace, u jiného hardware nezkoušeno) a pečeme. Sem tam můžeme falusy polévat vlastní šťávičkou, případně pouze slintat za skleněným okénkem.

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    Po cca 45-50ti minutách pečení dáme vařit osolené kartofle, napižlané na oblíbenou velikost a dochutíme je efektním a delikatesním kmínem. Při tom stále kontrolujeme falusy, aby se nám zezhora nepřipálily, po dovaření brambor (cca 25min.) vyjmeme pekáč z trouby, nezapomeneme jí vypnout a servírujeme nakrálené na plátky s bramborama přelitýma sosýkem z pekáčku (já dávám ještě tatarku, tzv. Hansovu šťávičku).

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    No a to je pro dnešek vše, dobrou noc a dobrou chuť pokud právě taky něco žerete... :-D

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Luk avatar 9.7.2012 02:55 Luk | skóre: 47 | blog: Kacířské myšlenky | Kutná Hora
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Místo specifikace rozměrů okurek atd. by stačilo použít odkaz na příslušnou eurosměrnici, kde je to definované. Například: standardní eurookurka nakládačka třídy 3A, podtřída 7, ve smyslu § 726, odst. 2 Směrnice Komise č. 2001/263/ES, o některých požadavcích na okurky.
    Šifrování je absolutní nutnost a pomáhá chránit před nekalými živly
    gtz avatar 9.7.2012 10:37 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    :-)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    AraxoN avatar 9.7.2012 21:46 AraxoN | skóre: 47 | blog: slon_v_porcelane | Košice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Toto výrazné zjednodušenie by sa určite malo dostať do receptu verzia 1.0-rev2 :-D
    9.7.2012 22:03 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Místo specifikace rozměrů okurek atd. by stačilo použít odkaz na příslušnou eurosměrnici, kde je to definované. Například: standardní eurookurka nakládačka třídy 3A, podtřída 7, ve smyslu § 726, odst. 2 Směrnice Komise č. 2001/263/ES, o některých požadavcích na okurky.
    Aha, to je nejpíš ta směrnice, kde je v dodatku 252 na straně 6628 vlevo dole v přídavné tabulce malým písmem deklarovaná univerzální nutnost century internetu, že? :-D
    9.7.2012 22:04 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    9.7.2012 07:53 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Neřiká se přerostlému hispánskému falusu závitek? Tak tu požívatinu tedy znám já.

    Každopádně tohle je nesporně lepší název a vypadá to chutně. Doporučená příloha? Kolik kusů piv jaké značky?
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.7.2012 10:41 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Psal sem že brambory :-D Jinak pivka stačej dvě a já preferuju Kozlíka 10. ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.7.2012 10:49 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Teďka se akorát jedu podívat na ten hotel kvůli wifině, takže odpoledne budu vědět jak sem na tom časově ohledně tý naší věci. ;-) ten prodlouženej víkend všechno rozhodil...
    9.7.2012 13:48 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    jasně! A teď jsme zamotali možná místním palici, co spolu máme za "věc". A kdyby věděli pravdu! Netroufám si domyslet následky! To by s nima seklo, s tim nikdo nemohl počítat! Ty, takovej slušnej kluk!
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.7.2012 17:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Nechci to ani domyslet...
    9.7.2012 08:01 sad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Já jsem před několika dny vařil irské dušené vepřové, naprosto vynikající žrádlo.
    Marcela* avatar 9.7.2012 08:30 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    To jsou tedy pořádný flaxy. Mamutí falusy? :-). Na první pohled to vypadá jako sekaná alias fašírka, drahouši. Mńam.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.7.2012 10:48 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Mńam
    Ty dotykáče sou mazec, co? háčky, čárky... :-D

    ...na falus máte chuťku, tak na falus... :-D :-D :-D
    Marcela* avatar 9.7.2012 12:17 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Putičkáři :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    belisarivs avatar 9.7.2012 21:53 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    A to ani nevite, kdo je to Hans Reiser (Amigo, mas tom, chybu).
    IRC is just multiplayer notepad.
    =^..^= AmigaPower® avatar 13.7.2012 15:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Dobře ty! Já si toho všim při vkládání obrázků, ale zapoměl sem na to, dík. :-D
    Bedňa avatar 9.7.2012 11:09 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    >> OBRÁZEK NEZOBRAZEN, pravděpodobně blokujete stránky Facebook.com <<

    Obrázky pozriem až doma, ale za návod, to chce TUČŇÁKA :-)
    Věnováno muži, který našel odvahu partnerské vztahy opravdu řešit...
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    Dalibor Smolík avatar 9.7.2012 13:18 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Skvělé, tohle nemá chybu. Jeden z mála blogů, které mají opravdu hlavu a patu :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    9.7.2012 13:24 skywaker
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Tam kde se meso pece a pivo tece tam je fajn.. (pisen od alkehol)
    9.7.2012 19:54 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Pěkný, vyjde kuchařka KU? ;-)
    Vepřový Falus Hanse Raisera
    Věnováno muži, který našel odvahu partnerské vztahy opravdu řešit...
    :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.7.2012 23:54 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Hele, moc tu mojí hlášku nešiř, už vidim jak se to někde na netu chytne a já neprodám jedinou kočku... :-D
    Dalibor Smolík avatar 10.7.2012 09:31 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Ale prodáš, jenže v roládě :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Grunt avatar 9.7.2012 21:44 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Kde je zázvor?
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.7.2012 23:50 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    To nevim, ale u mně rozhodně neni, do mojí kuchyně nesmí... :-D
    belisarivs avatar 9.7.2012 22:01 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Ciste teoreticky, co to takhle jeste pomazat nejakou dijonskou horcici a podlit to treba nejakym pivem nebo vinem?

    Misto klasickeho oleje bych zvazil olivovy. Misto parku bych tam taky mozna dal nejakou klobasu (ale spise nejakou drubezi, ne moc suchou). Ani mi tam moc nesedi okurek.

    Na brambory bych se uplne vyprdnul a radsi si udelal nejaky salat.

    Ale to neni az tak prekvapive, kdyz si klohnim tohle.
    IRC is just multiplayer notepad.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.7.2012 23:49 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    ...a když nemáte olivový, dejte tam motorový :-D Jinak neřeš, tohle je verze za 250 korun, za pade pořádná porce, udělej si to třeba za 400, za 80...
    10.7.2012 00:41 boriz | skóre: 4 | Localhost
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Tak prodej ohorelych kocek uz ti nevynasi? :-D :-D :-D

    Jinak 10W40 do fritaku je taky mozne pouziti ( prezil jsem )
    I slackwaristi maji sve dny
    tsLnox avatar 10.7.2012 22:30 tsLnox | skóre: 31 | blog: Blog jednoho ukecaného Gentoolemana | Žďár nad Sázavou
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    polévat vlastní šťávičkou
    Až se bojím zeptat... svou vlastní šťávičkou? :-D
    belisarivs avatar 10.7.2012 22:46 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Jestli to tak bude chutnat, tak klidne.
    IRC is just multiplayer notepad.
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.7.2012 23:16 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Jóóóó, masíčko s mojí šťávičkou se ti zachtělo... :-D
    belisarivs avatar 11.7.2012 13:48 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Mne rozhodne ne.
    IRC is just multiplayer notepad.
    =^..^= AmigaPower® avatar 11.7.2012 23:06 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    tsLnox avatar 11.7.2012 23:13 tsLnox | skóre: 31 | blog: Blog jednoho ukecaného Gentoolemana | Žďár nad Sázavou
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    No já se jen ptal, jak to myslel. Já to dělat nebudu, a už kvůli názvu jídla k Amigovi na oběd nepůjdu... nehledě na to, že by mě stejně nepozval...

    Sakra, zase jsem si chtěl udělat srandu, a zase jsem byl špatně pochopen. Ach, to je ten můj životní úděl :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 12.7.2012 11:27 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Co kecáš, pozval bych kohokoliv kromě Fauna... :-D
    kotyz avatar 12.7.2012 12:19 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Kolibáče taky? Děláš si prdel? :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 12.7.2012 12:31 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Kolibáč je v pohodě... ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.7.2012 23:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Můžeš samozřejmně použít i svojí šťávičku, když seš takovejhle labužník... :-D
    12.7.2012 14:51 s0 | skóre: 32 | blog: nejchytřejší kecy | prágl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    jako pěkný. Ale já se teď dal na jiný vaření... pivo!
    Kuolema Kaikille (Paitsi Meille).
    kotyz avatar 12.7.2012 14:59 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Vaříš vlastní pivo? To je taky muj sen. :-D Jak to víčkuješ? Na to je nějakej spešl nástroj? Je to GNU pivo nebo je receptura tajná? ;-)
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    12.7.2012 15:10 s0 | skóre: 32 | blog: nejchytřejší kecy | prágl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    jasne vlastni. Tohle je jeste fotka vareni z koncentratu, ale ted uz jedu pekne chmelovar a ze surovin. Receptura je jasna: voda+chmel+nejaky cukry z obili, cekat, lemtat. Na zatkovani je takovej pakostroj. Je to snadny. jako nejtezsi je udrzet potrebnout cistotu, protoze jsem stary prase.
    Kuolema Kaikille (Paitsi Meille).
    kotyz avatar 12.7.2012 15:37 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    A máš už nějakej pracovní postup nebo to je metodou pokus-omyl? Záleží hodně na tom kolik se tam čeho dá a jak dlouho se to vaří nebo to neni tak kritický? Zatim sem přemejšlel o nějaký sadě pro lamy kde je všecko už navážený v pytlíčkách a sou k tomu i kýble na kvašení případně další nádobí. S tim že když to vyjde, tak se pak posunu dál k tomu dělat to "pořádně". Akorát na to nemam zrovna zbytečný peníze.
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    12.7.2012 15:50 s0 | skóre: 32 | blog: nejchytřejší kecy | prágl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    samozřejmě, že jsou postupy. A jsou toho plný internety. Já mám ještě kliku, že kámoš už vaří dlouho, takže když mne přepadne panika, tak poradí. Jinak za pár stovek jsem si taky tu sadu pořídil a je to supr - máš tam všchny potřebný hardwary. K tomu jeden, dva kastroly, savo a víc nepotřebuješ. Jasně, jsou borci, co maj třeba v baráku maketu velkýho pivovaru včetně šrotáku a tak, ale my z bytových jednotek máme plastovej kyblík. Pak už jenom doplňuješ suroviny. Taky pěkná část vaření je, že musíš vyprázdnit lahve.
    Kuolema Kaikille (Paitsi Meille).
    kotyz avatar 12.7.2012 16:10 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Aspoň vim na koho se obracet až se do toho jednou pustim :-D A Amigapower mi to pomůže vypít :-D
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 13.7.2012 07:32 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Tak desátou várku, všechny co znám co vařej pivo, tak prej tak čtvrtá už je trefená, tobě dávám jednou tolik a kousíček :-D
    13.7.2012 09:23 s0 | skóre: 32 | blog: nejchytřejší kecy | prágl
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    na druhou stranu tobě, jakožto milovníkovi kozla10, by stačilo nakoupit basu ambrosiů, sloupat z toho nálepky a napsat tam "Kotyzův výborný ležák"...
    Kuolema Kaikille (Paitsi Meille).
    kotyz avatar 13.7.2012 10:23 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    LOL. Já sem taky milovník kozla desítky, ale černý. A i toho Ambrosia sem pil když sem byl na vejletě v Těšíně a dalo se to. Baník pivčo se taky dalo.
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    kotyz avatar 13.7.2012 10:25 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Příloha:
    To je vono ^^
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    xxxs avatar 14.7.2012 23:31 xxxs | skóre: 25 | blog: vetvicky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    mas tam preklep.

    banik
    =^..^= AmigaPower® avatar 13.7.2012 14:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Leda ve snu kámo...
    Grunt avatar 12.7.2012 21:36 Grunt | skóre: 23 | blog: Expresivní zabručení | Lanžhot
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Příloha:
    Hele to chci taky…umět. Hodilo by se mi to k domácímu chlebu a guláši z kotlíku. To bych pak byl vyloženě místní asskicker.
    Na co 64-bitů když to jde i s jedním? | 80.78.148.5 | Hack (for) free or Die Hard!
    Bedňa avatar 13.7.2012 14:24 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Kočičákův Kulinářskej Koutek
    Pozerám koňak so zelenou nálepkou, to nepoznám, priblížim a to je NesTea :-D
    KERNEL ULTRAS video channel >>>

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.