abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 10:44 | Zajímavý článek

    Alyssa Rosenzweig se v příspěvku na svém blogu Vulkan 1.3 na M1 za 1 měsíc rozepsala o novém Vulkan 1.3 ovladači Honeykrisp pro Apple M1 splňujícím specifikaci Khronosu. Vychází z ovladače NVK pro GPU od Nvidie. V plánu je dále rozchodit DXVK a vkd3d-proton a tím pádem Direct3D, aby na Apple M1 s Asahi Linuxem běžely hry pro Microsoft Windows.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 01:00 | Nová verze

    Byla vydána (𝕏) květnová aktualizace aneb nová verze 1.90 editoru zdrojových kódů Visual Studio Code (Wikipedie). Přehled novinek i s náhledy a animovanými gify v poznámkách k vydání. Ve verzi 1.90 vyjde také VSCodium, tj. komunitní sestavení Visual Studia Code bez telemetrie a licenčních podmínek Microsoftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 00:44 | Nová verze

    Byla vydána (Mastodon, 𝕏) nová verze 2024.2 linuxové distribuce navržené pro digitální forenzní analýzu a penetrační testování Kali Linux (Wikipedie). Přehled novinek se seznamem nových nástrojů v oficiálním oznámení.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 16:44 | IT novinky

    Počítačová hra Tetris slaví 40 let. Alexej Pažitnov dokončil první hratelnou verzi 6. června 1984. Mezitím vznikla celá řada variant. Například Peklo nebo Nebe. Loni měl premiéru film Tetris.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 10
    včera 10:44 | Nová verze

    MicroPython (Wikipedie), tj. implementace Pythonu 3 optimalizovaná pro jednočipové počítače, byl vydán ve verzi 1.23.0. V přehledu novinek je vypíchnuta podpora dynamických USB zařízení nebo nové moduly openamp, tls a vfs.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 10:22 | Nová verze

    Canonical vydal Ubuntu Core 24. Představení na YouTube. Nová verze Ubuntu Core vychází z Ubuntu 24.04 LTS a podporována bude 12 let. Ubuntu Core je určeno pro IoT (internet věcí) a vestavěné systémy.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    včera 01:00 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    4.6. 19:55 | IT novinky

    Intel na veletrhu Computex 2024 představil (YouTube) mimo jiné procesory Lunar Lake a Xeon 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    4.6. 13:44 | IT novinky

    Na blogu Raspberry Pi byl představen Raspberry Pi AI Kit určený vlastníkům Raspberry Pi 5, kteří na něm chtějí experimentovat se světem neuronových sítí, umělé inteligence a strojového učení. Jedná se o spolupráci se společností Hailo. Cena AI Kitu je 70 dolarů.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    4.6. 13:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 14.1 svobodného unixového operačního systému FreeBSD. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    Rozcestník

    Chlap

    7.4.2010 23:54 | Přečteno: 1792× | poslední úprava: 8.4.2010 00:22

    Ve filmu „V pravé poledne,” je scéna, kdy bývala milenka šerifa, říká jeho pomocníkovi, který ji vyhrožuje ztrátou své přízně v případě ohrožení asi toto: „Jsi hezký chlapec Harry a máš pořádně široká ramena. Ale Kane, Kane je chlap.” Vzpomněl jsem si na tuhle větu dnes, když jsem vzpomínal na Jindřicha.

    Jindřich byl můj můj pacient. Obtížný pacient, vzpurný, chytrý, skvěle racionalizující. A Jindřich byl můj kamarád a nakonec i učitel. Umřel loni. V září. Tehdy se se mnou opět z nějakého důvodu rozešla Justýna, a do toho umřel Jindřich. Vlastně jsem to čekal dva roky. Měl rakovinu plic. Byla to pro mne blbá doba. Jindřichovi jsem mluvil na pohřbu. Požádala mě o to jeho dcera. Mluvit na pohřbu pro mne byla nová zkušenost. Zjistil jsem že je to jedna z činností, které si mohu zkusit a nemusím je opakovat.

    Na tom pohřbu, vlastně na mši, která byla za Jindřicha sloužená jsem to nedoříkal. Utekl jsem protože jsem se musel schovat do lavice abych se tam nerozbulel. Stejně sem se rozbulel, ale aspoň jsem nedělal nikomu kino. Tak si říkám že bych aspoň něco málo z toho co jsem ondy neřekl, mohl říci tady.

    Jindřich byl docent, překladatel, učitel a opilec. Abstinující opilec. Setkal jsem se s ním v roce 1997, když jsem se vrátil z Anglie. Moc rád mě tehdy neměl a jako většina pacientů mě považoval za pitomce. Konečně to mě neuráží, jelikož se někdy jako pitomec chovám. I když v blázinci si dávám větší pozor. Věčně rebelující, věčně diskutující Jindřich. Tak si ho z té doby pamatuji. Ale přeci jen bylo vidět, že o mnohém přemýšlí. Myslelo mu to. Dámy ho neměly moc rády, protože byl věčný rebelant. V předepsaném čase skončil léčbu a abstinoval. Až do smrti. To se stává, že většinou hodní chlapci ne a tihle „páskové,” ti ano. A že „měl důvod chlastat.”

    Jindřich byl chlap. V tom nejlepším slova smyslu. Znal jsem hodně chlapů, ale málo jich bylo jako on. Jednoho dne se zbláznil. Doslova. Jen tak. Škodolibí jazyci tvrdili, že to má z toho že přestal chlastat. Ale zřejmě to byla nějaká latentní psychóza. Prošel znovu blázincem, dál abstinoval dál se potýkal s nepřízní života. Být abstinující alkoholik a blázen není nic moc. Jeho výrazně mladší partnerka se s ním rozešla. On u ní sice bydlel a ona mu zvesela chlastala doma. Zajímavá kombinace. A hodně osamělý život. Později dostal byt, ale moc ho neužil,

    V roce 2001 jsem se s ním potkal na Poříčí. Šel na „AA” a povídá mi. „Tak jsem slyšel, že když někdo abstinuje víc jak rok má právo si s vámi tykat?” Říkám mu že jo, že je to tak. Tak jsme si začali tykat. Po nějaké čase se ozval jestli by nemohl ke mě hodit na individuál a na skupiny. Byl jsem rád. Potřeboval jsem někoho jako on, do skupiny naprostých začátečníku. Dělal tam dobrou práci. Chodil na individuál a tam jsem objevoval všechny potíže. Dokonce jsem zjistil, že se znám z jeho dcerou, která byla u nás kdysi jako stážistka.

    Jeho děti k němu k vůli jeho minulosti nijak zvlášť nelnuly. Měly důvod, jak už to u dětí alkoholiků bývá. Vzpomínám si, jak jeho dcera přišla za mnou, když se dozvěděla tu blbou zprávu a ptala se bezradná co dál. Nedivil jsem se ji. Léta se nestýkali a najednou ji táta umírá. I ona musela projít se svým bratrem kus cesty k Jindřichovi. Při tom setkání mě nenapadlo říci nic chytřejšího než: „Co dál? Co by, pohřbíte ho a opláčete. Nic jiného.” Kupodivu se vzpamatovala. Nakonec udělala jak jsem jí řekl. Pohřbila ho a oplakala. Ta moje řeč na pohřbu byl její nápad.

    Jak už bývá jeho blízcí si pamatovali si minulost a přítomnosti mnoho nevěřili. To se jednoduše stává. Je to daň, kterou alkoholici často platí za svou minulost. I já platím podobně jako on. Ukázalo se i naštěstí pro ně, že něčemu někdy lze věřit a je dobré věřit.

    Rozuměl jsem jeho potížím s rodiči, s bývalými partnerkami. Prožil jsem s ním smrt jeho bratra, který umřel stejně stejně jako on na rakovinu plic. Čím dál víc jsem si uvědomoval jeho kvality jako člověka a zároveň jsem odhaloval hloubku jeho osamění. Lidem jež projdou podobným osudem jako on, vlastně moc přátel nezbývá. Psychotici i ti zaléčení, bývají nejosamělejší lidé na světě. Měl naštěstí aspoň ty nimiž se stýkal na tom čemu se říká „doléčovací aktivity,” a potom kolegy a kolegyně. Chodil za mnou každý týden, chodil na individuál a na asertivitu. Jsem dnes rád, že jsem mu mohl aspoň něco málo poskytnout.

    Díky němu jsem si také uvědomil bídu českého vysokoškolství.Člověk z jeho vzděláním měl plat téměř jak nekvalifikovaná síla. Byl mi bližší a bližší. Pak jsem najednou onemocněl. Po dvaceti pěti letech. Byl mezi těmi , kteří za mnou chodili do nemocnice a pokoušel se mi pomoci zvládnout strach z rakoviny, který jsem prožíval v té době. Zápal plic jimž jsem onemocněl byl tak náhlý a prudký, že bylo podezření na nádor.

    Tehdy jsem byl skutečně vděčný za každé slovo podpory a naděje. Jindřich byl mezi těmi, kdo mi jej poskytl. Později, když se to vyloučilo a mě se značně ulevilo jak na těle tak na duši, jsem si uvědomil, co i on pro mne udělal. Strach jsem měl tehdy veliký. Najednou jsem si uvědomil, že také mohu skutečně umřít a to dost v relativně krátké době.

    A potom to přišlo. Skončil jsem program s pacienty a šel jsem k sobě. Na chodbě vidím stát u sesterny Jindřicha a říkám mu. „Jindro, ale ty máš přijít až zítra.” Kouká na mě a s klidem v hlase mi povídá. „Našli mi nádor na plících, poslal jsi mě k doktorovi a on mě poslal na rentgen a je to nádor.” Poslal jsem ho protože se mi nelíbil věčný kašel. Zůstal jsem jako opařený. Najednou jsem mu rozuměl ještě víc, vzpomněl jsem si na svůj strach a pochopil jsem co asi prožívá. Prognóza byla mizerná. Operovat to nešlo.

    A v té době, během těch dvou let co mu zbyly, i přesto že měl prognózu na dva měsíce, mi ukázal, jak se dá využít čas k životu. Smířil se z dětmi, vykonal cestu do Francie, kam se léta chystal a udělal si docenturu. Podrobil se nějakému výzkumnému programu složeném z chemoterapie a ještě něčeho. Chodil dál na skupiny a na individuály. Tam svým chováním a svým přístupem dělal službu lidem, kteří se tváří tvář jeho údělu museli zamýšlet nad sebou mnohem více. Stal se autoritou.

    Občas měl naději, že se nádor zmenšuje. Potom to začalo metastázovat a už moc naděje nebylo. Už jsme nedělali terapii, chodil jsem za ním jako kamarád a povídali jsem o všem možném. Učil jsem se od něj snášet strach ze smrti. Nevím jestli jsem se to naučil, ale snažil jsem se. Co jsem ho znal, žil jako chlap a umřel jako chlap. Bál se, ale přesto hleděl životu i smrti do tváře. Se vším tím strachem.

    Tak bych ti chtěl Jindřichu říci, co jsem nebyl schopný v tom kostele. Na začátku jsem si nemyslel, že by jsi mohl být pro mne nějak užitečný. Ukázalo se, že jsem se jako mnohokrát v životě mýlil. Naštěstí. Měl jsem tě rád jako mužskýho a jako kamaráda. Občas si na tebe vzpomenu, když se mi nevede a říkám si co bys mi asi řekl. A slyším to. Tak se měj. Neměl jsem moc kamarádů jako si byl ty. Jan

    Ukázka z mé knihy "Ze závislosti do nezávislosti"

           

    Hodnocení: 72 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Dent avatar 8.4.2010 00:19 Dent | skóre: 21 | blog: Standovo | České Budějovice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Tohle se četlo skoro samo... pěkně napsané.

    Jen drobnost:
    říká „doléčovací aktivity,” a a potom kolegy
    - přebývá vám tam jedno "a".
    8.4.2010 00:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Pravdivé příběhy se píšou samy.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 8.4.2010 01:38 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Je to tak. Spousta příběhů, které se staly, by snad ani nemohla být vymyšlena. A tohle je navíc dobře napsáno.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Prcek avatar 8.4.2010 01:36 Prcek | skóre: 43 | Jindřichův Hradec / Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jo jo, pěkný...
    Člověk je takový, jak vypadá... A já vypadám jako pravá, nefalšovaná děvka!!!
    8.4.2010 00:59 anonym (zdravim pana Literaka)
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    chybi mi nekolik informaci:

    - jaky operacni system mel ten docent nainstalovan na svem pocitaci

    - byla draha lecba docenta placena ze statnich penez a jestli ano, proc se nepostaral docent o sebe sam

    - co se zmenilo na Porici proti te dobe, kdy tam potkal JJ docenta

    - byly na pohrbu docenta pritomny take damy Marcela a Rita-Gabriela

    - do ktere kavarny pozval JJ dceru docenta po terapeuticke porade a pouzil slov 'jste krasna zenska'

    - byl docent kapitalista

    - proc se ksakru vubec JJ vracel z te Anglie
    8.4.2010 01:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Navštivte kartářku a nebo astrologa.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 07:12 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Hezky pěkně :-)
    8.4.2010 07:26 Já by všechny ty anonymy zakázala
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    > byly na pohrbu docenta pritomny take damy Marcela a Rita-Gabriela

    LOL!

    > do ktere kavarny pozval JJ dceru docenta po terapeuticke porade a pouzil slov 'jste krasna zenska'

    LOL!!!

    > byl docent kapitalista

    LOL!!

    Jílkovy kydy zásadně nečtu, ale komentáře k jeho neskrývané hlouposti si vychutnám vždy rád. Díky
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 07:29 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Špatnej den? Trefils při vstávání nohou nočník? :-D
    8.4.2010 07:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Správně. "Nevím co píše, ale vím že je to blbost i když jsem to nečet." Jak geniální a hlubokomyslné. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Cubic avatar 8.4.2010 09:49 Cubic | skóre: 24 | blog: obcasne_vyplody | Essex
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jen to prosim ne. Prave diky tomu, ze tyhle pravidelne nalezitosti chybi, je to po rade zmatenosti neco co se skutecne dobre cetlo.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 07:27 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Tak já si schválně nařídi budík na 6:30 a holky tu nejsou...
    8.4.2010 07:51 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Tak v jejich věku už je třeba si trochu pospat.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 07:58 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    V jakym věku?
    8.4.2010 07:59 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jejich.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:02 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    tzn.?
    8.4.2010 08:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    A vy víte kolik jim je? Se vám svěřovaly?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 08:07 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Přesně to jistě nevím, soudím pouze podle fotky z profilu. Tudíž jde o jakýsi kvalifikovaný odhad.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:21 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jako čí fotky? :-D
    8.4.2010 08:24 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Zdá se, že kromě tebe každý ví, o kom jde řeč. To je pech co ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Osvěť mně! :-D Profilovou fotku jsem viděl zatim jen jednu (+jednu jinde) a móóóc se mi líbila. ;-)
    8.4.2010 08:33 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Já taky viděl jen jednu fotku, a neříkám že se mi nelíbila, o tom řeč není. Ale asi se shodneme, že podle fotky se dá odhadnout věk. O kterém je řeč po mé rádobyvtipné glose.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:37 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    No, mladá, krásná, inteligentní, každej jí musí mít rád!
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:39 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...taková jemňoučká, křehoučká, až "andílkovatá"
    8.4.2010 08:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Amigo, to ji udělá radost až si to přečte. nebo jí to mám vyřídit? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:52 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Já už jí to psal, ale ona bohužel evidentně neuznává mojí teoriji "ženy jako bohyně" a navíc sem měl ty blbý keci o pivu v lednici a obědě na plotně... :-(
    8.4.2010 08:37 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jste kvalifikovaný odborník v odhadu věku žen?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 08:48 Marián André | skóre: 10 | blog: Qblog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Tak snáď každý vie z fotky odhadnúť či má žena 20 alebo 40 rokov, nie ?
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:53 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    No...
    AsciiWolf avatar 9.4.2010 17:04 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap

    8.4.2010 08:55 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Asi jako každej chlap.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 08:57 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    čili ne?
    8.4.2010 09:21 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Pokud nejsi podle fotky schopný rozlišit 50 letou paní a 20 letou buchtu, pak bys po tom asi vůbec pátrat neměl.
    8.4.2010 09:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jednou jsem šel na rande s dámou, se kterou jsem se seznámil na chatu. Poslala fotky, psala inteligentně, řekl jsem si, že to tedy testnu. věk dobrý, kolem 29 let, tedy vysoce přijatelná pro tehdy 55 letýho staršího pána. Přijdu na domluvené místo a nevěřil jsem svým očím. Podoba trochu odpovídala, ale ... no nebudu ji pomlouvat, jistě pro někoho mohla být akorát. Můj typ to tedy nebyl. Na těch fotkách vypadala docela dobře, ale jen na těch fotkách, ve skutečnost vypadala asi o dvacet let starší. Jo a na těch fotkách bych ji hádal dvacet.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 09:28 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Ale já tu celou tu dobu mluvím o opačném případu. Tedy kdyby někdo na fotce vypadal na řekněme 40, a na schůzce na 20. Takových případů bude statisticky méně, nehledě na to, že nátura ženy přikazuje vypadat v každé situaci co nejlépe. Tudíž pokud někoho na fotce odhadnu na 35-40, s dost velkou pravděpodobností bude toto spodní věková hranice skutečnosti.
    8.4.2010 09:39 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    A já mluvím o tom jak je ošidné hádat věk z fotky a jak je obtížné se pak z toho na rande vykecat. Statistika nefunguje. V tomhle směru jsem přesvědčen že ne. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 09:47 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Gentleman se o věku dámy co??
    8.4.2010 09:56 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    baví. protože gentleman, který chce mít třeba rodinu a děti, tak potřebuje vědět, že "dáma není mimo laktační období." Jak kdysi pravila jedna má známá veterinářka Jelena Horáčková.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 10:03 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...a co když se gentleman baví o dámě se kterou nehodlá kopulovat, pak je to taky O.K.?
    8.4.2010 10:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    S dámou se kterou nehodlá gentleman kopulovat nemá důvod mluvit o věku. Pokud o ní chce koupit noviny, banány, nebo přijmout zaměstnání, pak s e neptá, koupí co potřebuje, řekne co je nutný, přidá nebo nepřidá núsměv a jde po svém. Jestli s ní má nějaký přátelský vztah, pak stejně ví kolik její let, případně, když s ní chodil do školy
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 10:31 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Dobře, takže že se v tom věku hnípete vy - chápu, ale co pan Pasmen?
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 09:55 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...a poznáš čtrnáctiletou od osmnáctiletý?

    BTW: minulej tejden stojim na zastávce a čekám na kámoše, z autobusu vyskočila taková sexy buchtička, v takový tý krátký, skládaný, červený, kostkovaný sukýnce, rozhlídla se, naše pohledy se střetly a ona si to namířila přímo ke mně. Přijde, postaví se a hlásí: "Dobrý den pane, nevíte prosimvás kde je tady ulice XYZ?" V tu chvíli se mi scvrknul pinďour o centimetr... :-(
    8.4.2010 10:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jinak amigo,myslím, že Jidřichovi bysme těmihle kecy udělali radost, ty on miloval.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 10:24 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ;-) tak to je dobře
    8.4.2010 10:17 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To se mi stalo mockrát. Vidim takovou vyspělou, světem protřelou buchtu a ono se ukáže, že tohle by se paní prokurátorce nelíbilo, že jí je 13. :-)

    Moje neteř ve 13 vypadala na tak 28, dnes je jí třicet a vypadá na 17.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 10:28 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...ale někdy k tomu člověk přijde jak slepej k houslím, viz. včera, jsem koukal sem na jeden z mých oblíbených filmů... Youtube ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 10:32 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To se mi stalo mockrát.
    BTW: Ale mně je teprv 33 !!! :-D
    8.4.2010 11:12 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    A víš jak dopadl namátkou třeba takový Ježíš když mu bylo tolik :-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 14:25 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Vim, on jí za to na místě zabil? Ten kříž dostal za to? :-D
    Dalibor Smolík avatar 8.4.2010 10:51 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Moje neteř ve 13 vypadala na tak 28, dnes je jí třicet a vypadá na 17.
    Jéje. To je pro ženu úplně ideální situace... Má štěstí.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.4.2010 11:13 krotitelODS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    to bych pane kolego nerekl. Ve 13 se o ni nezajimli chlapci v odpovidajicim veku a nyni se o ni zajimaji akorat pedofilove ...
    Dalibor Smolík avatar 8.4.2010 14:26 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    No to je fakt. :-) Ale až jí bude 45, tak ocení mladý vzhled, pokud jí vydrží. A právě v tomhle věku bývají ženy nejzranitelnější, co se týká vztahu.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.4.2010 10:39 Martin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Šel do mínusu???

    Jinak ty uvedené dvě dámy Jílek propagoval na svých TV představeních, tam vypadaly takovým neurčitým věkem kolem čtyricítky - plus mínus autobus....
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 10:41 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...hmm, tak to sem se zrovna nedíval :-(
    8.4.2010 10:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210572230640002-rodina-a-ja/?streamtype=RL2

    internetový vysílání, záznam pořadu
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:04 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Real player 10.4 - modul není dostupný :-(
    8.4.2010 11:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    http://eu.real.com/realplayer/other-versions/
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Hmm, ".bin" a sem v :-D :-D :-D
    8.4.2010 11:21 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    root

    chmod a+x RealPlayer.bin enter ./RealPlayer.bin

    tedy celý název a pak už jen entry, jde to samo
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:32 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...i vy šibale, vy nějak hrozně chcete, abych to viděl ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:46 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Tak to nic nedělá :-D to první neudělá nic a to druhý neexistuje :-D

    ...na starý kolena se učim konsoli, no to sem dopad :-D
    kotyz avatar 8.4.2010 11:52 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    .bin je instalator, ten by melo stacit spustit a mel by to tam natlacit sam. stejne funguje na linuxu trebas acrobat reader a google earth stazenej ze stranek vyrobce. ja bych to neinstaloval, real player je pekny svinstvo, spis bych se pokusil rozbehat ten mplayer plugin (pripadne si stahnout wmv stream (u vsech poradu v archivu je na vyber mezi rm a wmv streamem) tim skriptem na stahovani z ct, ) ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 12:05 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    spustit to právě nejde
    [root@TUX rat]# sh /home/rat/Plocha/RealPlayer11GOLD.bin
    /home/rat/Plocha/RealPlayer11GOLD.bin: /home/rat/Plocha/RealPlayer11GOLD.bin: binární soubor nelze spustit
    Dent avatar 8.4.2010 12:07 Dent | skóre: 21 | blog: Standovo | České Budějovice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    cd /home/rat/Plocha ./RealPlayer11GOLD.bin
    Dent avatar 8.4.2010 12:08 Dent | skóre: 21 | blog: Standovo | České Budějovice
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Sakra...

    cd /home/rat/Plocha

    ./RealPlayer11GOLD.bin
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 12:27 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    jo jasně, sem blbec...

    nicméně...
    ** (gconftool-2:26218): WARNING **: Can not stat /root/tmp/orbit-rat
    
    
    ** ERROR **: I can't write to '/root/tmp/orbit-rat', ORB init failed
    aborting...
    
    ** (gconftool-2:26222): WARNING **: Can not stat /root/tmp/orbit-rat
    
    
    ** ERROR **: I can't write to '/root/tmp/orbit-rat', ORB init failed
    aborting...
    
    ** (gconftool-2:26226): WARNING **: Can not stat /root/tmp/orbit-rat
    
    
    ** ERROR **: I can't write to '/root/tmp/orbit-rat', ORB init failed
    aborting...
    Configuring Mozilla...
    Installing .mo locale files...
    .install: cannot create regular file `/usr/share/locale/ko/LC_MESSAGES/realplay.mo': No such file or directory
    install: cannot create regular file `/usr/share/locale/ko/LC_MESSAGES/libgtkhx.mo': No such file or directory
    Setting selinux context...
    Succeeded.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 12:41 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To sou kreténi!!!
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 12:49 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Bomba, ve FF se mi to ani nehne, takže z toho mam rádio, externě to mam bez zvuku a najednou to pustit nejde... :-(
    8.4.2010 12:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Restartovat FF
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 13:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Máte dobrý háro ;-)
    kotyz avatar 8.4.2010 17:07 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    koukam ze si to uz vyresil a ja to zrovna zacal stahovat ...

    budes to jeste chtit, do archivu, nebo ti to stacilo videt jen jednou?

    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    8.4.2010 12:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Já RealPlayer používám dlouho a žádný potíže. Používám ho i na Macu
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    kotyz avatar 8.4.2010 11:36 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    tak to asi nemas ten mplayer modul do firefoxu, s tim to funguje (obcas).
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:42 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    nefunguje

    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:48 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    hele, Kotyz, že mi to stáhneš, přeformátuješ do něčeho normálního a hodíš na ftp?
    kotyz avatar 8.4.2010 11:57 kotyz | skóre: 25 | blog: kotyzblog | Plzeň
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    stahnout jo (asi to bude zajimavy i pro me), preformatovat mozna, na ftp ne (nemam). muzu to dat treba na ulozto nebo to nahrat k nekomu na jeho ftp odkud by sis to pak moh stahnout. ale az vecer, az budu doma. ve skole sice mame debian, ale nemuzu tu nic instalovat ...
    Hrdý člen KERNEL ULTRAS. | Furry/Brony/Otaku | Nemám čas ztrácet čas. | In 'pacman -Syu' we trust!
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 12:01 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ftp mam já ;-) 320GB :-D
    8.4.2010 12:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Ale ne, pokud to má na ploše, tak at se klidne přihlásí pod root, a pak to udělá jak jsem napsal chmod a+x RealPlayer11Gold.bin enter

    ./RealPlayer11Gold.bin enter a pak už mu to bude říkat co má udělat, tolik anglicky snad umí ne?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 12:21 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    no to mi právě neudělá nic :-(
    8.4.2010 12:27 Dag | skóre: 25 | blog: bzuk
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Někdy to chtělo nějakou knihovničku. JInak tenhle kousek mi často padal jak švestky na podzim, jen z toho nebyla slivovice. Asi záleží na distribuci jak to dopadne, nevim.
    8.4.2010 11:43 CD
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    tyhle přiblblé rádobyterapeutické repliky by si chlap určitého formátu mohl odpustit. Nebo že by fokus o fór?
    8.4.2010 13:13 krotitelODS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    neni skutecne mozno dohledat, na co reagujete. Prosim priste s citaci.
    8.4.2010 10:43 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To je zvláštní jak dvě ženský můžou tolika chlapům dělat takový starosti, když na ulici jich potkají denně stovky, někdy tisíce. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:01 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    "Nevěřím v osud, který člověka ovládá, ať udělá cokoliv, věřím však v osud, který ho ovládne, když neudělá nic"
    8.4.2010 11:04 krotitelODS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ne, z tech zenskejch jebe akorat amigovi a to jenom proto, ze ho ta Polka vykopla a nyni nejen ze nema pravidelny sex, ale take je ziven svym starym otcem a to mu pripada jiste nedustojne.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 11:10 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    je ziven svym starym otcem
    LOL! :-D Jo, čekám na pošťačku a kradu mu důchod, nebuďte směšnej, zatim mám dostatek vlastních finančních prostředků, dokonce ani podporu neberu, protože sm línej vyřizovat E302.
    default avatar 8.4.2010 20:41 default | skóre: 22 | Madrid
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    dvě ženský
    Dvě ženský? Jaký? Kde? :-o
    8.4.2010 11:51 Martin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Ten blog je moc hezkej, pěkně se to četlo.

    Jenom jsem moc nepochopil, jestli terapeutujete dálkově, nebo jak. Vyklikal jsem si četnost vašich komentů na tomhle webu (nevím, zdali chodíte i na jiné), a jste tady vlastně durch und durch. Dokonce napíšete, že máte hodinu schůzku s klientkou a během 30 min. už zase píšete. Nebo že jdete na skupinu a budete až večer,ale další klik už je po dvou hodinách. Taková práce by mne moc bavila, já se musím dřít u PC....
    8.4.2010 12:05 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    no asi takhle, když mám klienta a klient mlčí, což občas klienti mlčí, klidne komentuji. Pokud se ohradí, nekomentuji. Jinak mám několik úvazku a nejsem středa čtvret v bláinci. Máte-li pocit. že mám havaj, pak samozřejmě se klidně vydejte mou cestou a zkuste to. :-) Terapii dálkově nedělám, jen o ní nekdy s laiky diskutuji. Tedy já je poučuji a oni mi nevěří. :-) Potom mám přestávky mezi skupinami. Což využívám k tomu abych trochu za pomocí PC odtáhl mysl od problémů skupiny a vyprázdnil hlavu pro druhou skupinu aby mě neztěžovaly problémy předchozí skupiny. Mimo PC mám ještě jiné techniky. Odpověděl jsem vám?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.4.2010 09:25 Martin
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    No tak to máte trénovanou hlavu, soustředit se naráz na rozlišné věci. Asi bych si jako klient připadal blbě, že při mé placené sešn si můj psycholog surfuje na netu.. Ale konkurovat v oboru vám nebudu, to co jste psal zhruba o příjmech, je tak o nulu míň než v mým, a hlavně by mně asi nebavilo řešit lidské problémy, stačí mi ty běžné firemní.
    8.4.2010 12:34 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    zdravím, opět - stále mi doma nejde internet, píši pozdravy z práce. Velmi zajímavá diskuse, zvlášť o tom věku, neskutečně se bavím, škoda že se v práci nemůžu moc smát nahlas:-) Posledně mi jeden ctitel hádal 20, protože mu bylo 21, tak na mě začal pomrkávat, a protože jsem nejevila jiný zájem než o pouhou konverzaci na četu, tak na libovolnou mojí větu konstatoval "bejvalka si mě taky testovala", "bejvalka na mě taky šla takhle" :-):-) (chybí mi smajlíky!)
    8.4.2010 12:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    No jo, máš to těžký, hlavně že víš kolik je mě. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 12:59 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jasně, hlavně že ti není 17.30 :-)
    8.4.2010 13:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jak říkáš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 13:04 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Podle fotky odhadem 40 let, podle příspěvků odhadem 13 let. Možná že se to nakonec pod těch 30 let zprůměruje :-)
    8.4.2010 13:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    to už ženský bejvají dospělý :-), když je jim těsně pod třicet
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 13:10 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To si řikám pokaždý taky, ale sem nepoučitelnej...
    8.4.2010 13:15 krotitelODS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    co vam dnes varil otec k obedu?
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 13:17 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Hrníček od medu
    8.4.2010 13:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ale s tím se dá žít. Ženy odcházejí, ženy přicházejí.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 13:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Co ten RealPlayer?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 13:20 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    viz. Výše
    8.4.2010 13:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jinak je dobrý ten realplay pustit samostatně, dát souhlas z licencí a pokračovat, pak se jako upgraduje poté už funguje. Shodit okno FF s odkazen na stránky realplayer . To on jen tak laškuje s upgradem.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 13:29 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jane, já tomu nerozumím, ale tady v té komunitě nejde přehrát úplně obyčejná aplikace z webu ČT, která mi na těch MS VISTA (které také proklínám protože jsem přišla o Solitare) jde spustit úplně normálně? Takže máte skupinově problém a skupinově si hrajete na hledání řešení? Jen abych byla více v obraze, po té, co technika ukázala providerovi u nás v domě že to mají skutečně rozbitý, jak hlásím celý měsíce, začínám mít pocit, že do toho tak trochu vidím :-) :-)
    8.4.2010 13:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Ne zlato, to je jen malý mistake mezi židlí a klávesnicí. Mě ve Slackwaru, v Madrivě, Debianu, OpenSolarisu v Mac OS X RealPlayer vždy a zásadně hraje. On se jen musí naučit práci v konsoli. Je mladý a jistě to zvládmne. Jestli má Mandrivu, měl by si stáhnout s koncovkou rpm myslím, že i pro Debian je RealPlayer.deb. Tak on se to naučí. Pokud si s tím pohraje. A neprovokuj geeky. Nebudou tě mít blondýno rádi. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 14:02 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Je mladý a jistě to zvládmne.
    ...mladej, děkuju! :-D

    Odkaz na rpmko se objeví, až při tom upgrade.
    8.4.2010 14:12 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    nejsem blondýna! Jen velmi, velmi světlá bruneta!!!
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 14:15 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jste moc hezká velmi světlá bruneta
    8.4.2010 14:03 Zdenek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Mila rito-gabrielo, nerozumim tomu, proc proklinate MS VISTA, kdyz si muzete zcela zdarma a legalne ten Solitare stahnout a nainstalovat. Po te co jsem zenaty, ale zacinam mit pocit, ze do toho taky tak trochu vidim ;-) ;-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 14:05 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...nevidíte, ona tam totiž určitě nemá admina, tak si nainstaluje pěkný kulový :-D
    8.4.2010 14:08 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Zdá se, že je tu minimálně jeden nadržený admin, který by to tam zvládl (a rád) nainstalovat, že jo :-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 14:12 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Nabourat se do Visty?
    8.4.2010 14:16 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Jak tomu říkáš je tvoje věc :-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 14:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    A dáš na Vistu klienta pro VPNku bez admina? (Vistu jsem moc neviděl)
    8.4.2010 15:05 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Visty mám na svém notebooku, v práci si nenainstaluji nic, jsem ráda že můžu vpisovat ve volných vteřinách do diskuse.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 15:20 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Vysta na notebooka? Tam se přece dává Mandriva, ne?.
    jsem ráda že můžu vpisovat ve volných vteřinách do diskuse.
    To je dobře, chyběl mi tu někdo s tak krásnýma, hlubokýma očima, jako jste vy.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 15:21 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    LOL! Tak to je zatim asi moje nejhustější hrubka! :-D
    8.4.2010 16:01 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    podvědomí?
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 17:45 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Ne Windows Vista s tvrdym Y :-D
    Cubic avatar 8.4.2010 18:04 Cubic | skóre: 24 | blog: obcasne_vyplody | Essex
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    no prave, jestli podvedomi nedela z mekeho tvrdy
    belisarivs avatar 8.4.2010 17:20 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Copak? Pan Jilek nechtel dat telefon tak to zkousis takhle? :-D

    BTW, asi jsem behem me nasranosti na vy zavrzenihodne diskuze mezi Anachronyxem a Panem Jilkem (ergo, mel jsem je v blokaci) neco prosvihnul. Kdes nabral ty hluboke oci? Ma to neco spolecneho s tvou obsesivni snahou zprovoznit ten bazmek Real Media Player nebo co je to za kram? :-D
    IRC is just multiplayer notepad.
    8.4.2010 14:13 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To jsem vůbec nevěděla! Kde? Jak?
    8.4.2010 14:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Já ti je nainstaluji. .-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.4.2010 14:16 rita-gabriela
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    tedy, můj dotaz směroval k těm kartám na Visty, ne k tomu "ženatý, taky do toho tak trochu vidím" .. tssss, na tohle téma v mým případě už bych byla skoro Bill Gages:-)
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 14:28 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To je ten co hrál toho vynervovanýho seržanta v Hamburgerhill?
    Dalibor Smolík avatar 8.4.2010 14:30 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Já si rád občas Solitaire taky zahraju, mám ho standardně v Debianu v distribuci.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.4.2010 15:38 krotitelODS
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    vy si to take jako podnikatel (tedy nekdo, kdo vlasni lopaty) muzete dovolit. My ostatni, co zde piseme ze zamestnani riskujeme ten job. Ale presto bych s Vama nechtel menit, treba budete muset nekdy nekoho propustit a mate misto na gauci u Jilka jisty.
    8.4.2010 15:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Nejsem psychoanalytik takže hezky sednout do křesla, face to face a pěkně existenciálně. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 8.4.2010 15:54 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    No, dovolit - někdy ano i v běžné pracovní době. Jindy na to není čas ani po 23. hodině ..A to propouštění? Už i na tohle došlo. Bohužel. Na místo na gauči u terapeuta zatím nepomýšlím. Zatím :-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.4.2010 13:41 tester
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Po přečtení tohoto zápisku jsem dostal chuť přečíst si nějakou Vaši knihu a koukám že "Svobodní v bolesti" je pro mě víc než aktuální (bohužel).

    Tím vším jsem jen chtěl říct, že za Vaše příspěvky děkuju, rád si je přečtu. Howgh.
    8.4.2010 13:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Svobodní v bolesti jsou pro opuštěné, jak ten rozvod, rozchod přežít. Všichni píšou jak vztah zachránit a on někdy zachránit nejde, tak aspoň jak to přežít.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.4.2010 09:50 tester
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Ano, proto jsem si ji objednal;-)
    8.4.2010 18:44 anonym (zdravim pana Literaka)
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    bohuzel neumum dat anketu, nemohl by to nekdo, kdo ma ucet udelat.

    Otazka by byla:

    - vyspi se amigapower s ritou-gabrielou

    - vyspi se s marcelou

    - vyspi se s obema

    - nevyspi se s zadnou a okradne misto toho sveho otce o uspory
    8.4.2010 20:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    Vypadá to, vojede anonym(zdravim pana Literaka) a ten okrade otce i matku o uspory aby mohl koupit amigapower neco hezkého a dráždivého na sebe
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 21:37 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    ...koupí si růžovej župánek s boa a následně vojede anonyma(zdravim pana literaka).
    naprosto dokonalý :-) Nemám dost se chechtajícího smajlíka, ale takhle jsem se dlouho nezasmála. Ještě tam chybí: bude se chtít vyspat s ritou-gabrielou a dostane od JJ přes čumák:-) :-) :-) No mě napadají varianty, to sem snad ani psát nebudu. To by byla anketa delší než VKVčka
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.4.2010 11:35 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    bude se chtít vyspat s ritou-gabrielou...
    Já bych vás musel nejdřív blíž poznat, vy jste na mně děsně hr, pro začátek bych navrhoval spíš nějaký kafe, nebo tak něco...

    ...Jsem tichej, citlivej typ, ale pokud dokážete využít příležitosti, můžete zjistit jakej jsem uvnitř. Chytrej, dobrodružnej, vášnivej, milující, oddanej, trochu bláznivej, trochu špatnej... Ale co? Nemilujete vy holky právě tohle?
    ... dostane od JJ přes čumák
    ...mi už by jsme se nějak domluvili...
    No mě napadají varianty, to sem snad ani psát nebudu.
    kdybych sem psal všechno co mně napadne, byl bych první zabanovanej v historii ábíčka, nebo by mně Robert rovnou zabil... :-D
    napsala jsem "chtít" :-) To jsem zvědavá, jak byste se s JJ domluvili, když nečtete co píšu já:-)

    Jinak jsem koukala, že se skoro všichni znáte na facebooku, zajímavé.
    Jsem tu vlastně omylem, ale jsem tu ráda.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.4.2010 12:29 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    "budete chtít"
    Nojo, ale to já přece nemůžu vědět, co budu chtít... :-D
    To jsem zvědavá, jak byste se s JJ domluvili
    pacifisticky :-D
    když nečtete co píšu já
    ??? něco závažnýho jsem přehlíd ???
    Jinak jsem koukala, že se skoro všichni znáte na facebooku, zajímavé.
    Mi jsme taková velká milující-se rodina, pod křídly CIA. :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.4.2010 21:45 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    - vyspí se s anonimem(zdravim pana Literaka), s Ritou-Gabrielou, s Marcelou, s Jílkem, s kočkama, s otcem a všechny je při tom ho okrade o úspory.
    8.4.2010 22:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    To bude radosti pro kočky a anonyma/zdravim pana Literaka) :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.4.2010 06:47 pasmen | skóre: 45 | blog: glob | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Chlap
    LOL, dobrý, jen tak dál do těch vopičáků! :-)

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.