abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 01:00 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 19:55 | IT novinky

    Intel na veletrhu Computex 2024 představil (YouTube) mimo jiné procesory Lunar Lake a Xeon 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Na blogu Raspberry Pi byl představen Raspberry Pi AI Kit určený vlastníkům Raspberry Pi 5, kteří na něm chtějí experimentovat se světem neuronových sítí, umělé inteligence a strojového učení. Jedná se o spolupráci se společností Hailo. Cena AI Kitu je 70 dolarů.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 14.1 svobodného unixového operačního systému FreeBSD. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:55 | Zajímavý software

    Společnost Kaspersky vydala svůj bezplatný Virus Removal Tool (KVRT) také pro Linux.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    včera 12:33 | Nová verze

    Grafický editor dokumentů LyX, založený na TeXu, byl vydán ve verzi 2.4.0 shrnující změny za šest let vývoje. Novinky zahrnují podporu Unicode jako výchozí, export do ePub či DocBook 5 a velké množství vylepšení uživatelského rozhraní a prvků editoru samotného (např. rovnic, tabulek, citací).

    Fluttershy, yay! | Komentářů: 1
    včera 12:00 | Nová verze

    Byla vydána (𝕏) nová verze 7.0 LTS open source monitorovacího systému Zabbix (Wikipedie). Přehled novinek v oznámení na webu, v poznámkách k vydání a v aktualizované dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 11:11 | Nová verze

    Organizace Apache Software Foundation (ASF) vydala verzi 22 integrovaného vývojového prostředí a vývojové platformy napsané v Javě NetBeans (Wikipedie). Přehled novinek na GitHubu. Instalovat lze také ze Snapcraftu a Flathubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    3.6. 17:00 | IT novinky

    Společnost AMD na veletrhu Computex 2024 představila (YouTube) mimo jiné nové série procesorů pro desktopy AMD Ryzen 9000 a notebooky AMD Ryzen AI 300.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    3.6. 16:22 | Nová verze

    OpenCV (Open Source Computer Vision, Wikipedie), tj. open source multiplatformní knihovna pro zpracování obrazu a počítačové vidění, byla vydána ve verzi 4.10.0 . Přehled novinek v ChangeLogu. Vypíchnout lze Wayland backend pro Linux.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    Rozcestník

    O lidské péči

    6.3.2011 16:24 | Přečteno: 1025×

    Tak jsem si přečetl některé komentáře na ábíčku týkající se reformy, ať už se to týká daňové reformy, nebo důchodové. Nechci se zabývat touto reformou, protože tohle opravdu není můj obor, navíc jsem skutečně příznivcem řešení, že by si člověk měl průběžně šetřit na stáří, o starého člověka by se měla v konečné fázi postarat rodina, aby nejen mu oplatila jeho péči, ale aby mladí lidé více chápali onu neodvratnou skutečnost, že stáří přichází, sice z hlediska některých dlouho, ale přesto. Ona mezilidská péče, je naprosto nenahraditelnou zkušeností. Citovou i duchovní.

    Lidé bezdětní, žijící sami, postrádají některé zkušenosti, jež dovolují pochopit člověka jako takového, a především pochopit sebe sama. Chápeme druhé lidi skrze své vlastní pochopení. Prožíváme sebe sama skrze prožívání druhých. Jestli jsem něco pochopil během samotného psychoterapeutického výcviku, tak samotné terapie, tak dvě věci. Většinu událostí, rozhodnutí, musíme udělat sami. Nikdo a nic nám v nich nepomůže, neporadí. Ale, bez druhých lidí jednoduše na některé místa nedohlédneme.

    Lidé bezdětní se v průměru dožívají nižšího věku, jsou více nemocní a mají větší potíže ve stáří, právě díky tomu, že jim chybí rodina jako taková. Jsou odkázáni na péči státu, případně charitativních organizací. Jedině řeholní řády dokázaly eliminovat tuhle smutnou realitu. Je až zvláštní, jak a kolik se objevuje uměleckých děl, které se zabývají samotou člověka ve stáří. Odcizenosti.

    Mám v terapii několik žen, které se odhodlaly mít děti až po třicítce. Budovaly kariéru, do toho například pily, ztratily roky, kdy mohly bezproblémově otěhotnět. Dnes si nejsou jisty, co je větším problémem. Zda bezdětnost, nebo závislost. Jsou ohroženi, a také se i tak cítí díky své bezdětnosti recidivou v závislosti.

    Jsou ženy, které opravdu nemohou mít děti a pokoušejí se uspokojit svoji mateřskou touhu buď adopcí, nebo tím, že si najdou partnera, který má své děti ve výchově. Co tak vím, není to většinou pro ně samé příliš úspěšný krok ani v jednom případě. Stejně tak muži, kteří se někam přiženili, najednou mnohdy zjistí, že děti, kterým dali všechno je mnohdy vnímají jako cizince, vetřelce. Skrytě, či otevřeně. Vyslechl jsem příliš mnoho takových vyprávění, než abych se nechal zaslepit tím, že se občas něco v tomto směru povede.

    Řeči v komentářích, „že budu raději sám, než abych přivedl dítě do takového světa,” svědčí jen o jediném. Strachu z toho, že budu muset zažívat nepohodlí, že se budu muset mírně omezit, Omezit se v době, která se vyznačuje největší životní úrovní v dějinách lidstva. Vnímám tyhle řeči jako projev, buď sobectví, nebo strachu, případně obojího.

    Lidská solidarita levicového typu, zbavuje lidi toho nejcennějšího co mají. Lidské sounáležitosti. Dává informaci, že víc než rodina je společnost. Což je asi ten nejtěžší a nejhorší nesmysl, který levicová propaganda mohla vymyslet. Právě tou zvěstí, že se nějaká chytrá a slušná společnost postará o děti a staré. Že vlastně zbaví té dřiny o ty druhé, jak děti, tak rodiče. Máme dětské domovy plné dětí, které tam umístila státní moc, protože nějaký úředník rozhodl, že pro dítě bude lepší, když bude v dětském domově. Dost často se tam umisťují ty děti na základě rozhodnutí soudu, protože rodiče se nejsou schopni dohodnout o tom kdo ho bude vychovávat. Nebo máme plné LDN zařízení, kde lidé umírají sami, bez nikoho, protože jejich děti jsou vychovány k tomu, že stát má povinnost se postarat.

    A kolo Zákona se roztáčí. Jak by řekli buddhisté, či hinduisté. Kolo Zákona se točí vždy, když kvete sobectví a pěstuje se strach a katastrofické scénáře. Lidé si vždy poradili. I v dobách, které moc nebyly k životu. Tedy z dnešního hlediska. Někdy se mi zdá, že existuje jakási skupina lidí, kteří sami sebe i druhé chtějí přesvědčit, že jsou neschopni, přežít v náročných podmínkách, jen z toho důvodu, aby ty druhé přinutili se o ně starat. V tomhle je ta levicová propaganda nejnebezpečnější. A nakonec k té důchodové reformě. Žádná vás nezbaví povinnosti myslet na zadní kolečka. A žádná státní instituce vám nezajistí důstojné stáří a blízkost vašich bližních.        

    Hodnocení: 67 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    tomboytom-deviant avatar 6.3.2011 17:16 tomboytom-deviant | skóre: 7 | blog: lojdovo | .com
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Perfektní zamyšlení. +1

    Mrzí mě, že v debatách o důchodovém systému se furt řeší stát, stát, stát a o rodině nepadá ani slovo. Osobně mám v hlavě návrh důchodové reformy, který by byl založen na mezigenerační solidaritě v rodině, byl by motivační a vše by zůstalo v rodině. Má to jednu nevýhodu, nikdo by si z venčí nenakradl a kalouskovi finančníci by nenaplnily svoje fondy. Možná k tomu sednu a zepíšu.
    6.3.2011 17:20 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Chudáci, pak by zjistili, že je potřebujeme mnohem méně, než jsou si ochotni připustit.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.3.2011 17:36 pic | skóre: 30 | blog: Perdido_Street_Station
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    1) - nechci Ti brát iluze o mezigeneračních vztazích, ale například největší návštěvnost v domovech důchodců je těsně po tom, co jejich obyvatelé dostanou důchody a podobně :(

    2) - naprostý souhlas s tím Kalouskem/fondy a spol - asi by jim prdla cévka a to by se mi moc líbilo
    6.3.2011 20:45 scitac
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    největší návštěvnost v domovech důchodců je těsně po tom, co jejich obyvatelé dostanou důchody

    Kde žiješ, 85 % důchodu připadne domovu důchodců a ze zbytku si důchodci platí poplatky u lékaře, doplatky za léky, oblečení, obuv, poplatek za rádio, popř. televizi a nezůstane jim prakticky nic.
    6.3.2011 21:00 pic | skóre: 30 | blog: Perdido_Street_Station
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    žiju na zemi a ještě k tomu v čechách ...

    motal jsem se okolo rekonstrukcí několika DD, s nějakými důchodci přijdu do styku i teď (pro změnu se přichomejtnu k rekonstrukcím paneláků a v nich je alespoň u nás v brodě hodně vysoký věkový průměr) a dost často s důchodci mluvím.

    A vím kolik třeba dokázala našetřit manželčina babička a to si platila pečovatelák, jídlo a podobně

    ps. zažil jsem, že jsem babičce (cizí) přinesl objednávku na asi 1500 (nějaké žaluzie) a ona že nepůjde na poštu, že mi to dá hned a vytáhla přede mnou z komody obálku snad 3 cm silnou plnou peněz - a viděla mě poprvý v životě :( - a to pořád někde říkají jak si mají dávat pozor na cizí lidi a podobně :(

    7.3.2011 11:02 qiRzT | skóre: 14 | blog: U_Marvina
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já asi žiju v nějakém ideálním světě, ale ta mezigenerační solidarita v rodině, jak to pozoruju, funguje. Fungovalo to, když se babička starala o svého otce, funguje to, když teď máma (a semtam já) pomáhá svým rodičům. Funguje to v rodině slečny, jejíž rodiče se starají o dědu....
    Důležité je vědět jak problém vyřešit, zbytek zvládne i cvičená opice...
    7.3.2011 11:32 marek_hb
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    ale jo, funguje, ale daleka ne všude a u všech + jsou případy kdy stařík prostě nemá nikoho
    7.3.2011 15:34 qiRzT | skóre: 14 | blog: U_Marvina
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    ale jo, funguje, ale daleka ne všude a u všech
    Co brání tomu aby se to změnilo?
    jsou případy kdy stařík prostě nemá nikoho
    To je problém, ale stejně jsou tu děti, které nikoho nemají. Pro takové lidi je potřeba zařídit instituce, které se o ně postarají.
    Důležité je vědět jak problém vyřešit, zbytek zvládne i cvičená opice...
    Dalibor Smolík avatar 6.3.2011 18:49 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Na ty kalouskovy fondy jsem zvědav. Škoda, že se nedožuju už toho, až dnešní třicátníci budou si jednou peníze z těch fondů vybírat. Aby si nesáhli na prázdné dno a nějaký "šibal" se po straně nechechtal ..:-D
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.3.2011 17:47 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Je to hezka idea, ze by se meli postarat o stare rodice deti. AFAICT deti se snazi z pod kridel rodicu dostat co nejdrive, zit si svuj zivot. Mnohdy bydli jinde, maji svoje deti, okruh pratel stejneho veku. Vytyci si svuj zivotni cil, snazi se ho realizovat. Zestarlemu rodici se radeji vyhnou, na zchatralost jejich rodicu neni prijemny pohled.
    6.3.2011 17:59 Lukáš Kotek | skóre: 15
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    (...) o starého člověka by se měla v konečné fázi postarat rodina, aby nejen mu oplatila jeho péči, ale aby mladí lidé více chápali onu neodvratnou skutečnost, že stáří přichází, sice z hlediska některých dlouho, ale přesto.

    Kéž by tomu tak mohlo být. Ale co situace, kdy není co oplácet? Kdy děti nemají co vracet, když se o ně samé rodina prve starat nemohla nebo nechtěla? Za příznivce levicového typu solidarity bych se asi úplně neoznačoval, ale jsou okamžiky, kdy je stát jedinou (nebo poslední) možností pro narovnání situací, v nichž rodina selhala.

    Lidstvo vydává obrovské prostředky na ochranu sebe sama před sebou samým. Znáte lepší definici šílenství?
    6.3.2011 18:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pokud je stát jedinou, nebo poslední možností, pak ano, ale ne dokud jsou jiné možnosti.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.3.2011 18:13 Lukáš Kotek | skóre: 15
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak to bylo vlastně víceméně myšleno :-)
    Lidstvo vydává obrovské prostředky na ochranu sebe sama před sebou samým. Znáte lepší definici šílenství?
    Marcela* avatar 6.3.2011 18:47 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Řeči v komentářích, „že budu raději sám, než abych přivedl dítě do takového světa,” svědčí jen o jediném. Strachu z toho, že budu muset zažívat nepohodlí, že se budu muset mírně omezit
    Já bych to tak jednoznačně neviděla. Co když někdo zkrátka vnímá život spíš jako strastiplný než radostný? Pak nemusí mít chuť přivést další bytosti do tohoto světa. Anebo prostě si někdo uvědomuje, že se pro rodinný život nehodí, a tak raději děti nemá. To je každého právo, třebaže důchodové reformě a tradičním modelům navzdory ;-).

    Jinak, tvrzení, že když se staráte o dítě, tak se musíte mírně omezit, je úsměvné... Dítě změní od základů život.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 6.3.2011 18:52 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pak nemusí mít chuť přivést další bytosti do tohoto světa.
    Jednou mi maminka vyprávěla, že když jsem se měl narodit, tak nějaká úřednice OBPH na ni řvala, proč zrovna musí mít dítě v takové době, proč nepočká, až přejde bytová krize :-) .. No, asi bych tu své řádky nepsal. Když se měly narodit moje děti, tak také jeden z mých kamarádů se smál, že mohu do takové doby přivést dítě ..
    Každá doba je těžká pro přivedení nové bytosti do tohoto světa. Ale to bychom jako lidstvo vymřeli. Rodily se děti i za války ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Marcela* avatar 6.3.2011 19:08 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já neměla na mysli zrovna nějakou krizi. Spíš jako velmi osobní věc každého člověka, jak se cítí na světě. Možná má na tom vnímání podíl výchova, okolí, psychika, zdraví, něco je vrozené...

    Určitě bych zkrátka nikoho nesoudila za to, jak a na co se cítí...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    6.3.2011 19:32 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    No, takové hlášky jsou velmi vypovídající, především o tom sobectví a strachu.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 6.3.2011 21:22 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    To je možné.

    Zas se mi zdá pořád lepší se rozhodnout nemít děti, než si je lehkovážně "udělat" a pak se o ně nestarat.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 6.3.2011 19:53 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak každý má právo volby, zda chce mít děti či nikoliv. Jako mladý člověk to bere jako určité omezení, nemůže cestovat, sníží se mu životní úroveň a tak - ale jakmile příjde určitý věk, bývají děti oporou. Mívá z nich radost (jistě, ne vždy), je to určité naplnění života. Samozřejmě u lidí, kteří děti mít nemohou z fyziologického hlediska, je to něco jiného. Tito lidé možnost volby nemají. (odmyslíme-li si adopci, což také bývá řešení)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    6.3.2011 20:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já nechci jim vzít právo volby, jen říkám, že většinou takové projevy svědčí o mnohém. Někdy jen o obyčejné nezralosti a neschopnosti právě domyslet, co bude později.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.3.2011 21:20 Edois
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    O nezralosti to je hodně... Když mi bylo 18, tak jsem říkal "proboha dítě nikdy", teď o tom smýšlím úplně jinak a jsem zatraceně rád, že toho synka mám, i když je to samozřejmě starost navíc :) Ale je to i radost a to to rozhodně více než vyváží
    Dalibor Smolík avatar 6.3.2011 21:23 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Přesně tak .. každý navíc vyzrává jindy, někdo je ve dvaceti letech hotový člověk a může mít dítě, někdo až po třicítce. Je to individuální. Ale později je rád, když to dítě může mít.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Marcela* avatar 6.3.2011 21:24 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Popravdě, já ty lidi, kteří nechtějí děti, moc nechápu, vždycky jsem si dítě moc přála. Ale jak tak sleduji, co se děje, říkám si, proboha, proč tyhle lidi splodili dítě, když se k němu chovají hůř než k psovi, nebo o něj nemají zájem... To potom má přeci větší hodnotu, když si někdo dokáže zavčas uvědomit, co všechno rodičovství obnáší. A třeba se raději předem rozhodne dítě nemít..
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    7.3.2011 04:46 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    když si někdo dokáže zavčas uvědomit, co všechno rodičovství obnáší.

    To si clovek uvedomi az kdyz ma svoje dite. Nekdo ho ma nesmirne rad, vidi se v nem, nic mu neni zatezko pro to dite udelat. Pro jineho je z ruznych duvodu mit dite nepohodlne.
    Marcela* avatar 9.3.2011 21:56 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    To si clovek uvedomi az kdyz ma svoje dite.
    Třeba nedávný případ týraného Dominika /6let/ je nepochopitelný v tom, že byl již několikáté dítě v pořadí, měl starší tuším 2 sourozence, též týrané. Nechce se mi věřít, že by si "rodiče" nestihli uvědomit po prvním, ani po druhém dítěti, že situaci nezvládají...

    Kluk za pár let života, co je na světě, prožíval převážně jen peklo a utrpení, výhledově bude v ústavu. V lepším případě ho časem čeká adopce. Pokud se vydaří...(Možná bezdětnými párem)

    Tohle považuji za opravdové sobectví, plodit děti bezhlavě a pak o ně řádně nepečovat. Oproti "vědomě bezdětným".

    Pozn.: Odhaduje se, že v ČR žije na 40.000 týraných dětí.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.3.2011 22:50 krotitel populismu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tohle považuji za opravdové sobectví, plodit děti bezhlavě a pak o ně řádně nepečovat.

    Tak tohle tady nezpochybňuje snad nikdo. Bohužel některé děti takhle 'vyrobili' feťáci a alkoholici i ve více partnerstvích, a ani nějaké směšné výživné několik stovek měsíčně těm dětem nenahradilo fungující rodinu a nebo dokonce velmi pravděpodobné poškození jejich organismu :-(.
    9.3.2011 23:26 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Máš s tím krotiteli vlastní zkušenost viď. Jen se vypovídej, uleví se ti, bude ti líp.:-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.3.2011 00:13 krotitel populismu
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Snad jste si to pane Jílek nevztáhl nesprávně na sebe?! To by mne mrzelo :-(, podle vašich blogů jste byl vždy příkladným tátou a vaše všechny děti mají jistě dodneška zarámované fotky svého střízlivého tatínka z nedělní procházky do ZOO nebo na Petřín, nad postýlkou hned vedle Luneticů, kde jste jim čítával před spaním jejich oblíbené pohádky. Úplně to vidím!

    Rozhodně bych nesouhlasil s nějakými asociálními projevy mladých pubescentů, kteří by toto vaše šťastné životní období zkoušeli jakýmkoliv způsobem shazovat. Vždyť každý článek, každá věta, každá myšlenka ukazují na úžasné sociální cítění člověka, pro kterého rodinný život byl a je vším, obětoval tomu svou profesní kariéru, a veškeré finance investoval do radostného mládí a studia svých ratolestí. Ať tady ti Zimo-Létové a jim podobní dokážou opak těchto nezpochybnitelných faktů, hergot už jednou!!
    10.3.2011 00:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Samozřejmě že jsem byl dobrým tátou a mé děti mě nikdy neviděly opilého, nebo zfetovaného. To si piš, toho jsem jich ušetřil, to že jsem svým dětem četl pohádky, chodil s nimi na koupaliště je také pravda, když jsem se rozvedl, tak za mnou jezdily a dodnes se se mnou rády stýkají, ale ty máš zřejmě nějaký problém s mou historií,zřejmě čteš špatně mé blogy,protože já jsem se svými dětmi v Praze nikdy nebydlel, Jinak máš soudruhu krotieli opravdu špatné informace a zřejmě máš potíže se svými parchanty a pravděpodobně se domníváš, že takové jako má každý. Ale chápu tě, každý soudí podle sebe. Trápí tě tvoje fetující děti, co kradou po samoobsluhách. Nemají vzdělání, protože ho pro samé fetování nedokončily, jistě tě utěší, že je naděje, že mě potkají a podaří se mi je vrátit na lepší cestu, než si prožil ty a nedal si jim dobrý příklad. :-)

    Moje mají všechny vysokoškolské vzdělání, až na tu nejmladší, ta zatím teprve bude studovat, Jinak budu po druhé dědečkem a dcera mi tu radostnou novinu hlásila jako prvnímu. No myslím, že si přes to že jsem rozvedený, mohu být docela hrdý jak jsem dokázal udržet styk s esvými dětmi, staral s eo ně, řádně na ně platil. Ano trefil ses, moje děti mají zarámované moje fotografie a jsou na mě hrdé jako na tátu, který jim nedělá ve světě ostudu, stejně jako jsem hrdý já na ně. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.3.2011 07:45 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ubohe deti. Nejhorsi je pravdepodobnost ze jednou budou tyrat jejich vlastni deti. Co se v detstvi naucis....
    6.3.2011 19:41 Edois
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Moc hezky napsáno, jsem rád, že nejsem sám, kdo to tak vidí :)
    6.3.2011 21:33 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    člověk kážící o rodině a morálce a přitom si nedokázal udržet ani svoji rodinu pohromadě a o děcka se nikdy nestaral je podle mě pokrytec, pane jílek...
    6.3.2011 21:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já jsem se o svoje děti staral, živil je, platil na ně alimnety a starám se o ně dodnes. Takže klidně o morálce mohu kázat. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.3.2011 21:55 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Jo tomu se říká rodinná pouta... :-)
    6.3.2011 21:58 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ano děti mají se mnou dost silné pouto, to tak chodí, když víš jak na to.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.3.2011 22:10 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    To je dobře že to víš, jeníčku. :-))
    6.3.2011 22:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ty žádný děti nemáš, stejně jako ženskou, takže můžeš jen souhlasně kejvat hlavou. :-) Až budeš mít nějaký děti, neřkuli ženskou, pokud se ti takový "zázrak" povede, pak se budeme bavit o výchově a starosti o děti. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    6.3.2011 23:06 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    to víš, honzíku, ještě hodně dlouhou cestu budeš muset ujít, aby jsi pochopil lidskou podstatu a dokázal odhadnout situaci lidí kolem... :-) Zatím teda nic moc... Ale doufám že tví pacienti jsou na tom lépe když už z nich taháš korunky... :-))
    7.3.2011 00:26 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já mluvím jen s bolševickým hlupákem Zimou, co by bral těm schopným aby rozdával, ne potřebným, ale líným. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 00:37 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Jinak ty tlustej hlupáčku. Mě lidi platí, za to že jsem schopný a jim prospěšný. Že jim rozumím a ukážu jim cestu, kudy.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 7.3.2011 01:21 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Mě lidi platí, za to že jsem schopný a jim prospěšný.
    Pozor. Tohle se neuznává. Ty jenom prostě z nich taháš korunky. :-). To, že při téhle logice je nemorální i pekař, který z hladových lidí tahá korunky, není až tak důležité.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.3.2011 01:36 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Aha, tak jsem to nepochopil. Jo, lidi mi platej za práci a já jsem svině, co si za tu práci bere peníze. Takhle je to asi správně, že jo? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 07:46 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Vy jste nepochopil význam mé věty, jeníku. Pokoušel jsem vám naznačit jak daleko se nacházíte od pravdy o mé osobě a na této zkutečnosti jsem vyslovil pochybnosti o kvalitě vaší péče, respektive vyslovil jsem pochybnost zda vynaložené peníze na terapii vašich pacientů nejsou vyhozené... Když opravdu nedokážete odhadnout mou situaci a přitom jste pln soudů, tak to vypadá že s vaší živností to po kvalitativní stránce nebude až tak horké... :-) Aby jsi to pochopil i ty s tvojí nízkou inteligencí: Odvádíš nekvalitní práci!!! :-)
    7.3.2011 08:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Milý Zimo, mě je zcela u prdele jak si na tom, je mi u prdele, že máš v té hlavě nasráno, je evidentní z té debaty o reformě a politice. :-) A že mluvíš jako ten, co mu sperma tlačí na zbytek mozku, je nepopiratelné. Takže asi tak. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 12:36 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Takže je ti jedno že tvůj úsudek je špatný, stejně tak jako ti muže být jedno jaký si uděláš usudek o svém pacientu. Proto jste pro mne jako terapeut neduvěrychodný... Mě hlavně na vás moc baví to že absenci argumentů nahrazujete vulgaritou. Nemám nic proti vulgaritě, obsahuje-li nějaké myšlenky, ale jak zkoumám vaši odpověď, respektive pokud o souvětí, tak je činnosti mozku prosta... Bohužel pro vás...
    Dalibor Smolík avatar 7.3.2011 12:55 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Aby jsi to pochopil i ty s tvojí nízkou inteligencí: Odvádíš nekvalitní práci!!!...Mě hlavně na vás moc baví to že absenci argumentů nahrazujete vulgaritou.
    Já jsem klidný člověk. Ale kdyby mě někdo takto napadl, přiznám se, že od vulgarity nebudu daleko ..Zejména po takové informaci bez relevantních důkazů .
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.3.2011 14:26 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    A pan jenda z Prahy snad nějakou argumentaci dodal??? Takže můžete zůstat klidní a nelžete si do kapsy... :-)
    Dalibor Smolík avatar 7.3.2011 18:00 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    A tahle diskuze začala slovy: "člověk kážící o rodině a morálce a přitom si nedokázal udržet ani svoji rodinu ..". Takže osobní výpad. To chápu, že to leckdo nenechá bez odezvy.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.3.2011 19:09 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    No pane Smolíku, pouze jsem napsal větu kterou si ještě jednou a pozorně přečtěte a zamyslete se nad ní. Mluvím tam někde že se to týká pana Jílka? :-)))) A teďka se zeptejte sám sebe, kdo přiřtknul obsah věty nějakému člověku? :-)))) Pane smolík nedůvěryhodného člověka z jiloše děláte vy sám! :-)))) Jednoduše jste skočil na špek a já se královsky bavím! :-)))
    Dalibor Smolík avatar 7.3.2011 20:34 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    To je dobře, že se bavíte! Aspoň máte trochu radosti ze života :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Marcela* avatar 7.3.2011 20:55 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Marcela* avatar 7.3.2011 20:59 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    (Já si dnes raději dala bobříka mlčení)...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 7.3.2011 22:14 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Nojo, je to lepší. Tady začíná být nebezpečno! :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    7.3.2011 23:51 Daddy Cool
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    (Já si dnes raději dala bobříka mlčení)...

    A tak se safra neostychejte :-). Hodte do placu zase nějakou hlasku, že Vladimir závidí dedkovi to a to, a hlavne sex-appeal :-D. To byla urcite nejpovedenejsi hlaska, co ste tady vyprodukovala, ze si to i Kolibac dal do paticky.

    Ale budiz, sex-appeal je hodne subjektivni zalezitost, takze neni vylouceno, ze pro vas sexy ucamtany obezni dedek s panderem maleho vzrustu, co si zde pise denicky jak imbecil kazdy den. Tak do toho, Marcelo! :-D :-D :-D)))

    Marcela* avatar 8.3.2011 09:24 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Proč dnes inkognito, soudruhu (Aliene) ;-) :-) ;-)...?
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.3.2011 15:48 Daddy Cool
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči

    Jakepak inkognito soudruzko, ja jsem Daddy Cool :-D. No a vy ste Marcela s hvezdickou. Pred tim ste byla Marcela bez hvezdicky, pac ste asi trosku blba a zapomnela ste nebo ztratila heslo. Takovych soudruzek Marcel z hlavniho mesta bude urcite pozehnane, takze ste tady de facto porad inkognito.

    Cili ste nejaka soudruzka Marcela, ktera tady dela dobrovolne krovi pod ruznymi nicky (s hvezdickou a bez hvezdicky :-) ). Kdybych pouzil retoriku vaseho sex idolu dochtora Jilka, tak nejste dostatecna autorita, takze zalezte do popelnice a poradne zaklapnete viko :-D :-D :D

    Marcela* avatar 8.3.2011 19:12 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Nejapné výmluvy, soudruhu! Klidně rozheslujte Arafata a nestyďte se :-).

    Jinak, je znát, že máte s popelnicemi velmi osobní zkušenosti. Snad už už vám někdy neuvízla hlavka v té velké zelené, při vybírání lahví?

    Nebojte, vy jste jedinečná, neopakovatelná bytost a báječně děláte 2.křoví 1.křoví /3.pád/, a tím se vždycky prozradíte ;-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.3.2011 10:27 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    sexy ucamtany obezni dedek s panderem maleho vzrustu

    + 1
    7.3.2011 12:57 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Co ty kreténe zkoumáš a jestli jsem pro tebe důvěryhodný mám u prdele včetně tebe. Vypláchni si mozek ve svý nasraný hlavěa prober se. Pro tebe žádný argumenty není třeba, protože tvoje IQ by je stejně neobsáhlo. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 14:33 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    ÁAAAA PANÁČEK SE ROZEPSAL! :-))) Děkuji za lichotky jeníku, mám však pocit zda se vaše ústa v prdel neobrátila, neb psané slovo připomíná tekutou stolici... bye. :-) Jendo jedno jeníku, vypořád nechápete jak snadno se s vámi dají rozehrávat hry. Průměrný uživatel ABClinuxu tyto hry chápe a pro mne je zdejší osazenstvo v průměru etalonem inteligence, bohužel vaše slaboduchá osůbka zatěžuje její medián...
    7.3.2011 16:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    tak zdejší osazenstvo vyjma tebe má vysokou inteligenci, a ty ji kazíš průměr, tak se bavím, jak si s tebou zahraju já ty blbe co by rád hrál hry a nakonec je jen za vola, co mi plní přání. Už ti to říkám bolševiku rok. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 19:19 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    No pokud by jste si hrál vy semnou, tak by jste měl mít vůdčí ulohu v debatě a tu debatu někam směřovat, což jak dokazují vaše reakce nemáte. Abych vám to vysvětlil polopaticky, když já útočím na vaši inteligenci tak pokud chcete debatu vést, tak musíte odvést pozornost na nějaklé jiné téma a útočit v jiné úrovni. Což neděláte když na útok týkající se vaší inteligenci odpovídáte protiútokem týkající se pro změnu mé inteligence. Prostě nejste dostatečně kreativní ve vedení boje, ba dokonce bych řekl až servilní, přičemž se nevzmůžete na protiúder. Což dle mého soudu naznačuje vaší nedostatečnou inteligenci... :-))) Jo a za tyto rady a poznatky si účtuji 600kč na hodinu. Takže vám pošlu fakturu na cca 1nu pracovní konzultační hodinu, jendo. :-)))))
    7.3.2011 21:33 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Jo jo, ta vůdčí úloha a kreativita se projevuje v tvých projevech demence? To jste u vás V Břehách tedy spolek. :-) Jinak mě stačí, když tady předvádíš celý svůj duševní potenciál v debatách a soustavně vypadáš jako bolševický pako, který v jakékoliv debatě, od kohokoliv dostane na prdel a co napíšeš do blogu, obdivují leda tobě rovní, tedy pubertální kreténi tvého typu. :-) Takže mě stačí, když ti vysvětlím jak si na tom, sice ti to není k ničemu, ale druzí se aspoň zamyslí.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 22:03 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Opravdu líto... :-(
    tomboytom-deviant avatar 8.3.2011 20:12 tomboytom-deviant | skóre: 7 | blog: lojdovo | .com
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Víte, že je o Vás už i písnička?

    Zádrhel
    9.3.2011 07:52 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Hele písnička docela dobrá. Docela i v pohodě text. :-)
    tomboytom-deviant avatar 7.3.2011 01:54 tomboytom-deviant | skóre: 7 | blog: lojdovo | .com
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Všichni, kdo si opovažují směnit svoji práci za peníze jsou kapitalistický hyeny :-)
    7.3.2011 07:47 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ne to pozor, všichni ti co se dopouští nekvalitní práce za kterou chtějí peníze jsou kapitalističtí hyeny. Kam spadá i váš vzor! :-))))
    tomboytom-deviant avatar 7.3.2011 12:49 tomboytom-deviant | skóre: 7 | blog: lojdovo | .com
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    A jak by jste nazval člověka, který si myslí, že ví lépe co je kvalitní, než ten kdo danou službu potřebuje/využívá?
    7.3.2011 14:24 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    potenciální zákazník? :-)
    tomboytom-deviant avatar 7.3.2011 15:06 tomboytom-deviant | skóre: 7 | blog: lojdovo | .com
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Myslím, že Vás by ani Jílek nespravil! :-D
    7.3.2011 19:11 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Takže logická odpověď nikde, co? :-))) To naznačuje chybějící inteligenci... Ale být vámi se držím VZORU, sice je uplně blbej :-)) ale pořád chytřejší než vy když ho považujete za MÁSTRA. :-)))) Pro vás tato strategie bude znamenat přízeň VZORU, takže výhra. :-)))
    7.3.2011 21:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Zimo, já tě chápu, nulová úspěšnost v životě, blbý kecy na abíčku, v každý debatě na libovolné téma dostaneš na prdel, ženský tě mají na háku, protože když se na tebe podívají je jim šoufl. :-) Neříkej mi, že by nějaká byla ještě blbější než ty, taková snad ani neexistuje, to raděj zůstane sama do konce života. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 22:02 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ne teďka vážně. Začínám pozorovat na sobě že je mi vás líto... fakt... :-(
    7.3.2011 22:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já bych na tvým místě Zimo se staral o sebe, abys konečně něčím byl, našel si ženskou obstaral si znalosti k tomu o čem chceš diskutovat a uleví se ti. Prostě zatím ti dávám zcela zdarma informaci, že mi skutečně připadáš jako přiblblý vševěd, co má potřebu se ke všemu vyjadřovat a každého, kdo ho v nějakém oboru převyšuje nazývat blbem. Nebo mu zdůrazňovat, že má v hlavě nasráno, zatím máš podle všeho nasráno v hlavě ty, přesto, že se chlubíš titulem inženýr. Můžeš si myslet, že ti ho závidím. :-) A jestli chceš se mnou mluvit, tak zkus změnit tón a způsob, jinak se ode mne dozvíš, jen co ses doposud dozvěděl.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.3.2011 07:39 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    je mi vás opravdu líto. Začínám litovat že jsem vám něco psal, protože tohleto už není prdel, to je trápení zvířátek... :-(
    8.3.2011 07:27 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pane Zimo. Narkl jste zde nekoho z nekvalitni prace. Zajimalo by me zda pracujete ve stejnem oboru. Pokud ano, jake jsou vase vysledky? Pokud ne, nemuzete snahu a usili druheho objektivne posoudit.
    8.3.2011 07:42 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Mohu pouze porovnat stav svých věcí s odhadem Jendy. A tento stav se diametrálně liší a z tohoto hlediska musím konstatovat že Jeník nemá dobrý odhad z čehož vyplývá moje pochybnost o jeho spůsobilosti v oblasti jeho živnosti. Protože jako terapeut by měl mít tu vlastnost proniknout do duše druhého a odhadovat, respektive se alespoň přiblížik ke stavu věcí aby mohl tomu druhému pomoci...
    8.3.2011 08:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Soudruh Zima, poté, co rozdával "máš v hlavě nasráno", když mu došly argumenty v debatě na docela zajimavé téma a s lidmi, co mají rozhodně na rozdíl od soudruha Zimy v hlavě mozek, to zkusil tady osobním napadáním a zpochybnováním, soudruh Zima neví, že tohle je pro mne oddech. :-) Soudruh Zima by se měl věnovat víc sociálním dovednostem a vzdělat se i v něčem jiném, než ve sprosté mluvě a citací marxistických brožurek. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.3.2011 08:41 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Je mi vás opravdu líto... :-(
    Marcela* avatar 8.3.2011 09:27 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Safra, vy jste ale lítostivej :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.3.2011 10:09 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    to víte považuji se v podstatě za sociála a některé věci jsou už i na mne moc... :-(
    Marcela* avatar 8.3.2011 13:22 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak proč sem stále hážete ty asociální mračouny?

    Koukejte zvednout koutky! :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.3.2011 13:32 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Mno projev citu znamená spíše sociabilitu, než asociálnost... Tu asociálnost vám poradil Jenda ve svých kurzech? to by totiž znamenalo že fakt moc odbornosti nepobral a nebo se lidé k němu do kurzu chodící špatně učili...
    Marcela* avatar 8.3.2011 19:14 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pane Vladimíre, nevím, na jaké kurzy chodíte, já se tomuto oboru nevěnuji. Vím však, že asociálnost znamená snížené společenské cítění jedince.;-)

    Takže když už chcete být sociální, můžete nakrásně začít u sebe :-).

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.3.2011 07:56 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Vidíte a to samé bych mohl napsati o vás. :-) Tohle je přízemní debata kdy se jeden dohaduje s druhým kdo je větší kretén... :-)) Do tohoto stylu mne nevtáhnete...
    9.3.2011 07:58 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak je zcela jasný, že největší kreten jsi na abíčku ty, to je evidentní, ještě k tomu bolševický kretén, to je obzvlášt viditelné. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.3.2011 07:59 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    :-*
    8.3.2011 19:30 xxyy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pane Zima, máte pravdu, asociál je širší pojem. Když se někdo v určité societě jeví asociálně,neznamená to nutně, že je nesociabilní - jen odmítá sdílet hodnoty a principy dané society.Je proti nim. Asociálem byl i kritik totalitní moci, i když byl na rozdíl od těch podléhajících démonu souhlasu sociabilní. Jen neměl potřebu sdružovat se právě s těma asociálama, co se tvářili zatraceně sociabilně, na MDŽ, kupříkladu:-).
    8.3.2011 13:01 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    MVR

    Hlavně, že vy máte na základě čeho posuzovat Jílka. Předpokládám, že máte k dispozici odbornou analýzu jeho pracovních výsledků, anebo toho pána dlouhodobě osobně znáte z oboru. Jako kolega? Možná jste úspěšně - zatím - vyléčený pacient.Což ještě není důkaz, že je to zásluha toho lidového terapeuta. Jste vy objektivní, když tady hájíte toho arogantního,agresivního primitiva, který zde jenom dokazuje svou zhovadilost?
    8.3.2011 14:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Vidím bolševický kreténe, že nezvládáš své emoce, tedy nezvládáš své chování a projevy, tedy jsi asociál jak vyšitej. :-) Pozdravuj bolševika Zimu, který se do tebe proměnil :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.3.2011 14:54 bzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Mýlíš se, nejsem Zima ani Léto, jen někdo, kdo ňezdílí názor těch naivních, kteří ti žerou, že jsi pohodovej chlapík a myslí si, že vůbec v pohodě nejsi. Nechci být jako TY a proto ti nenapíšu, co podle mého názoru jsi. Nebylo by to hezké slovo.
    8.3.2011 19:28 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    bzzzzzzzzzzzzzz

    Posuzuji na zaklade respektu a objektivity vuci jedinci. Zda prevazuji jeho klady nebo zapory. Pokud vyda dostatecne usili zapory zmenit, ziska tim jedinec i ja. Nerada pracuji v neprijemnem prostredi.
    8.3.2011 20:03 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Posuzuji na zaklade respektu a objektivity vuci jedinci.

    Otázka zněla, kde se bere to přesvědčení o objektivitě : Jílek bílej, Zima černej. Respekt může být důsledkem strachu, obav z trestu: pokud tě nebudu poslouchat, stratím tvou přízeň. Respektujeme i lidi, kteří s náma zacházejí jako s hadrem, zneužívají nás a manipulují (Stockholmský syndrom).

    Zda prevazuji jeho klady nebo zapory.

    Otázka zněla : na základě čeho to dovedete posoudit, kolik jste s tím člověkem strávil času a co o něm všechno víte kromě toho, co vám o sobě navyprávěl sám. Subjektivní výpověď o sobě bývá leckdy málo spolehlivý zdroj informací.

    Pokud vyda dostatecne usili zapory zmenit, ziska tim jedinec i ja.

    S tím se obecně dá jenom souhlasit, ale není jasné, kdy a jak konkrétně daný jedinec projevil úsilí o pozitivní změnu.

    Nerada pracuji v neprijemnem prostredi

    Vy s ním pracujete? A jak dlouho ?
    9.3.2011 08:13 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Bzzzzzzzzzzzzzzz

    Belisavrus? Tak jestli jste to vy, tak vam s cistym svedomim prozradim ze jsem Vas a Vase nazory doposud respektovala. Vase dotazy jsou osobni, odmitam na ne odpovedet. Domnivam se ze nametem blogu byly mezilidske vztahy, kdo by se mel postarat o zestarle rodice. K tomu mohu rict jen jedno. Potes panbu toho kdo by se chtel jednou postarat o Vas nebo o me.

    9.3.2011 13:46 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Bodejť by ne dokud se leze jílkovi do prdele a napadají se jeho oponenti, jsou moudří, milí a sympatičtí.

    Tak vy jste ženská? To mnohé vysvětluje. Jen to je záhada, proč se tohohle týpka drží několik ženských najednou. No jo,ženský se nechají zblbnout snáz než chlapi. Menší mozek ?:-)

    Domnivam se ze nametem blogu byly mezilidske vztahy, kdo by se mel postarat o zestarle rodice. K tomu mohu rict jen jedno.

    A která ženská nebo děcka který z nich se mají postarat o chlapa, kterej trénoval vícefázově ty mezilidské vztahy a jaxi celkem neúspěšně, zdá se?
    9.3.2011 15:59
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tobě žádná ženská do prdle neleze, tomu se říká mindrák. Ale dobrý doktor ti na něj napíše mazání.
    10.3.2011 00:01 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Kdyby mi kamkoliv vlezla některá z těch tvejch odbivovatelek chtělo by to skutečně gastroenterologa.
    10.3.2011 07:36 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    bzzzzzzzzzzzz

    Menší mozek?

    Ale, no tak...na velikosti mozku prece vubec nezalezi. Velryba, slon maji ten mozek mnohem vetsi, cist a psat se nenauci. Ptaci mnohem mensi, nikdy nezabloudi. Vite proc?
    11.3.2011 19:34 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Taže Zima, slinta-čubka a pak už nikdo. Pořád stejný blbci. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.3.2011 18:16 xxyy
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ty taky žádný děti nemáš.To,že si tu a tam přispíval jejich matkám na jejich výživu těma třema stovkama měsíčně,nebyl pro tebe ani dostatečně odpovídající trest za tu neodpovědnost, se kterou sis troufl ty děti splodit.Ty další tě taky na jejich štěstí viděly nanejvýš několikrát z rychlíku.Já na jejich místě tě pošlu rovnou do té prdele, kam posíláš všechny ty,kteří se ti do ní necpou.
    8.3.2011 20:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak vidím, že si vystrčil hlavu z prdele a zplodil si "moudro" :-) Kriple.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    tomboytom-deviant avatar 6.3.2011 23:24 tomboytom-deviant | skóre: 7 | blog: lojdovo | .com
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    A heleďme se, levičácké osobní podpásové útoky. A já už měl strach, že dnes to nepřijde.
    7.3.2011 07:48 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    A na koho jsem tím útočil? Vy ho znáte?
    7.3.2011 16:37 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Zimo, nesnaž se tady polemizovat,, polemiku nesvedeš, a nadávat neumíš, tak táhni do prdele a nevotravuj, přispívající. Jestli máš problém se mnou, protože si nula, řekni to mě. :-) Nuly jako ty a dad svedou jen bolševické parafráze, už se toho Marxe aspoň nauč zpaměti. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    7.3.2011 19:12 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Nulu beru, pořád je to víc než jednička. :-)))))
    7.3.2011 22:49 bzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Nuly jako ty a dad

    Ty si neděláš srandu.Ty máš problém se sebepřeceňováním.Naprosto nereální odhad , kdo je tady nula a blbej. Je mi tě téměř líto.
    7.3.2011 22:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Polib mi prdel i se svou lítostí. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 7.3.2011 21:05 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Kurva, Proč zrovna Vy, takovej pohodovej chlapík, musíte mít tyhle zasraný klapky na vočích směrem doprava... :-( ...Vy vždycky když plácnete nějaký hovno jako třeba "Lidská solidarita levicového typu", tak se mi otvírá kudla v kapse...
    7.3.2011 23:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Jednou Jeníku pochopíš, co je opravdová solidarita.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.3.2011 06:38 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Nešlo mi o tu konkrétní "solidaritu", ale o ty klapky. ;-)
    Dalibor Smolík avatar 8.3.2011 01:13 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Příklad: Levicová pomoc je poslat rýži do země, zasažené suchem. Pravicová pomoc je snaha vybudovat školství, které vychrlí odborníky za zavlažování, aby postupně mohli zajistit dostatek polí pro pěstování rýže. Oba druhy pomoci jsou potřeba. Jeden k okamžitému odvrácení smrti hladem, druhý je systémový, aby již k hladu stále a stále nedocházelo. Je to jen hloupý příklad, ale tak nějak to je ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.3.2011 06:36 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Mluvim o voze Pane Smolík, né o koze. (Ale je hezký že jste zase pohotově přispěchal) :-D
    8.3.2011 10:30 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ale je hezký že jste zase pohotově přispěchal

    To je ta pravicova solidarita p.Smolika, Marcely a MVR pri ochrane sveho guru ;-), protoze neveri, ze by se sam tvemu argumentu ubranil.
    9.3.2011 18:23 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    protoze neveri, ze by se sam tvemu argumentu ubranil

    Proto potřebuje vždycky někoho, kdo ho bude udatně hájit. Posílá své cínové vojáčky do prvních řad, aby za něj hrdinně padli. A ti padají pak pod svou úroveň. Někdy, někteří.Možná ho litují, ubohého staříka. To on umí, hrát si na chudáka,na nespravedlivě stíhaného, kalkulovat s lidským soucitem. Vyděrač emocí:-).
    9.3.2011 18:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Bolsevicky zblblo Zima se zase podepsal peti nickama aby se sam nebal. Kdyby mel byt se mnou tvari vtvar zesere strachy a nevykokta kloudnou vetu. :-) natoz aby ji napsal.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.3.2011 19:20 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Jo, a to si fandíš, že umíš rozeznat styl.Ani si nedovedeš představit, jak jsou ty tvé reakce směšné. Se Zimou mám společné asi jen to, že tě přesně rozeznávám, narozdíl od těch, co si o tobě dělají plané iluze a namlouvají si, že jsi pohodovej.
    9.3.2011 21:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Jasně Zimo, piš dál at všichni vidí,že si pako zbolševizovaný. tak si tak neber a nezávid mi ty ženský,tvá pravá ruka kámoška, nejlepší pohodářka vid? :-) Levou jako od cizího.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.3.2011 23:55 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Levou jako od cizího.

    Levák, že ?:-)
    10.3.2011 00:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    tak máš to pravou jako od cizího, no nevadí, hlavně si užij, chápu tě, do tebe žádná ani nekopne, tak děláš ramena, že žádnou nechceš, to už jsem párkrát v životě slyšel. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.3.2011 20:58 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pozor Jeníku, já fakt nemám potřebu mít jiné přezdívky a k tomu ještě anonymní. A pokud jsem anonym tak se podepisuji buď jako Vladimír Zima a dříve USAMA/bin/ladin a nebo SADAM... :-) Ale pořád vás nedokážu pochopit proč si myslíte že vám tam píšu pod vícero identit??? Buď chcete této situace využít ku prospěchu svému a ze mně udělat sraba a nebo jste opravdu tak hloupej, že nedokážete rozeznat styl psaní... Po delší zkušenosti s vámi a vaším psaným stylem bohužel vsázím na druhou možnost. Jste jednoduše hloupej... :-(
    10.3.2011 21:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    NoBolševiku, na takové kecy nedám, prostě píše pod vícerema přezdívkama a jen kecáš. A na co sázíš a co si myslíš, mě od natvrdlýho bolševika fakt nebere. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 07:38 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Takže to sedí, jste úplně blbej... Jinak je směšně označovat člověka bolševikem, jehož rodina byla komunisty obrána o značný majetek... :-)))
    11.3.2011 07:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    jasně a ty ted hlásáš bolševický pravdy, takže si vlastně zasloužíš aby tě obrali zase. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 10:07 jj
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    takže si vlastně zasloužíš aby tě obrali zase. :-)

    Ty ses ale vopravdu zumpa a krysa, dedku bolsevickej. Takovy svinsky prani se doufam jednou dukladne votocej proti tobe :-(
    11.3.2011 11:50 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ty ses ale vopravdu zumpa a krysa

    TO JE TA NEJVĚTŠÍ TRAGEDIE, ŽE JSOU TO POŘÁD TI STEJNÍ,KTEŘÍ LEZOU DO ŘITI OFICIÁLNÍ MOCI PAPOUŠKUJÍ JEJÍ IDEOLOGICKÉ DOKTRINY.OTÍRAJÍ SI ŠPINAVÉ HUBY JEDNOU O BURŽOUSTY A PAK ZAS O BOLŠEVIKY. TI STEJNÍ OTROCI!
    11.3.2011 12:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    to jo kriple, patříš mezi ně vid? Proto ty velký písmena, patřilo by ti dát po tlamě bolševiku. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 13:11 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    KRIPL JE JILEK, VZRUSTEM ALE HLAVNE CHARAKTEREM.

    Abys vedel, nesjem Zima, nejsem Sadam ani zadna z prezdivek, ktere te pronasleduji ve tvych paranoidnich snech. Reaguju na tebe jen proto,ze podle meho uprimneho presvedceni takovym jako ty je nutne postavit se do cesty a dat jim ajevo, ze se svym obsahemjsou vhodny tak akorat do zumpy. Povazuji to za svou obcanskou povinnost)).
    11.3.2011 14:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak se postav :-) Hlavně se přitom nalitej nekymácej. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 16:50 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Bejvalej a možná i budoucí vožrala, ještě není všem dnům konec, a pokud tajně nerecidivuješ už teď, může tě to brzy potkat. Rád bys, aby měli tvůj problém i jiní,chápu tě. Ale, bohužel, nepotěším)).
    11.3.2011 17:33
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak tak
    11.3.2011 17:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    A až přijdeš, nalitej, vem si sebou hůl, abych žádnou nemusel hledat a já tě s ní ztřískám, že tě nepoznají ani po hlase. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 17:36 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Podle způsobu vyjadřování si nejen nalitej, ale taky pěkně sjetej. :-) Užij si to.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 18:36 xxxxxxxxxxx | skóre: 13 | blog: rhrtshrth
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Tak tomu říkám charakter. :-) Tuhle větu doporučím přečít všem vašim pacientům a lidem na abíčku, aby věděli co jste zač. Doufám že tuto větu čte i pan Smolík, který vás vehementně obhajuje kudy chodí, aby prozřel a uvědomil si KDO TO JE PAN JÍLEK...
    11.3.2011 18:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    To ty kretene bolševickej udělej,zapomněl si taky napsat do tý televize a podat na mě žalobu. Kriple umaštěnej. :-) Myslím, že docela rozumíš tomuhle jazyku, že?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 19:29 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    )) do toho televizního programu,kterému jílek udělal nežádoucí reklamu, pozývají teď po předešlých zkušenostech s jeho kontoverzní osobou skutečné profíky, kteří nemají zapotřeby komentovat svůj skvělý výkon svépomocně a za asistence pochlebovačů z vlastního webu
    11.3.2011 19:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    To jo, skutečné profíky, máš pravdu, ve středu jdu natáčet, pak samozřejmě ti dám odkaz aby ses moh podívat na internetu nebo televizi. Díky za uznání. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 19:32 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Jinak ty vylízaná slinto, česky je to zvou, nikoliv pozývají, nauč se česky přiblblice. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.3.2011 20:56 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    to je moc mýlíš, pozývají je taky česky,máš poněkud slovní zásobu, to bude z těch sešitů z trafiky))
    11.3.2011 21:12 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    vypadlo slůvko ,,OMEZENOU", to víš, tobě to samotnému nedojde
    11.3.2011 21:05 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    jo,a pokud tě tam zase zvou,i když se na to dohromady nikdo nedívá, kromě těch, kteří podlehli tvé vnucující se reklamní kampani a zvědavosti,mají v té redakci taky skvělé profesionály
    11.3.2011 23:48 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Nepij tolik, sama sebe slinto ošklivá stejně nepřesvědčíš, natož mě. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    12.3.2011 00:54 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pozoruji ty tvý autoterapeutický metody. Ale nezdá se, že by sis nima nějak pomoh, seš den ode dne víc mimo. Skončíš s téma svejma stařeckejma bludama na gerontopsychiatrii)).
    12.3.2011 01:11 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Pozoruj, vypadá to, že pro tebe brzy přijedou. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    12.3.2011 08:14 rum burák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Vzpamatuj se dědo, tatraplány už nejezdí, nejsou padesáta léta, a ty už dávno nejsi v aktivní službě, abys pro někoho jezdil v tom černém koženém kabátě. To co stojí pod tvým balkónem je sanitka rychlé pomoci, ty novopečený kapitalisto.
    12.3.2011 09:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Ty si asi skutečně v rauši, ale budiž za chvíli už ti bude líp,hned jak tě přikurtujou na detoxu, vyspíš se s z toho, a pa za pár dní dostaneš rozum. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    12.3.2011 09:54 rum burák bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Za budiž čárka - a přikurtovat, rauš, to je snad nějaká nádražní čeština. Ten tvůj argot je mi cizí)).
    12.3.2011 10:31 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Polib mi prdel a jdi přednášet cikánům češtinu, případně s tvojí kámoškou slintou, se bav o češtině. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    12.3.2011 11:32 rum burák bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Polib mi prdel a jdi přednášet cikánům češtinu, případně s tvojí kámoškou slintou, se bav o češtině.

    zas máš ty čárky blbě))
    12.3.2011 12:16 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Vždyť víš, že mám ty tvý rady zcela u prdele. :-) Kreténe. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    12.3.2011 13:05 rum burák bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    To je na tobě vidět, nemusíš to pořád tak zdůrazňovat. Komu není rady, tomu není pomoci))
    12.3.2011 13:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já tě kreténe o nic nežádal, tak neposkytuj nevyžádné rady a jdi přímočaře do prdele :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    12.3.2011 16:03 brrr
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    nech ho proboha na pokoji, z tech odpovedi je videt, ze je v permanentnim rausi a krejvingu. Na nic jinyho, nez na chlast a fet evidentne neumi myslet.

    Jestli takovi typci chodi v blazinci v bilych plastich...., tak je to docela kvalitni varovani pred zavislosti. Treba to tak maj nastaveny v systemu.
    12.3.2011 19:15 rum burák bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    nech ho proboha na pokoji

    neboj, nechám))
    12.3.2011 19:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Kecáš trotle,nemůžeš beze mě žít a kdybych sem přestal psát uschneš steskem omezenče. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 11.3.2011 19:24 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Díky za upozornění, jinak já si své názory utvářím sám.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Dalibor Smolík avatar 10.3.2011 09:50 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Vy prostě neuznáte, že mohou být lidé, kteří mají prostě jen podobné nazírání na svět. Necítím se být cínovým vojáčkem (mé jméno bylo výše také zmíněno, proto se ozývám) a hrdinně padnu pouze za své zájmy (nejsem zas takový filantrop). Nestavím se za konkrétní lidi, ale za názory, které jsou mi blízké. Ale jinak si nemyslím, že by J. Jílek byl nespravedlivě stíhaný, on se o sebe postará a bránit se umí.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    10.3.2011 20:22 bzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    pane Smolík, vy jste mi docela sympatickej, tak se do toho nepleťte))
    Dalibor Smolík avatar 8.3.2011 12:19 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Já jsem reagoval na pojem "Lidská solidarita levicového typu", který mě zaujal :-). Pejorativní nádech tohoto pojmu vás zřejmě rozčílil, tak jsem zaslal krátkou úvahu na tohle téma. Ale chápu, že to není jednoduché pochopit. "Kdo rychle dává, dvakrát dává" - to je moudré přísloví. Ale kupodivu neplatí ve všech případech. Tak se omlouvám za tuhle vsuvku.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.3.2011 14:37 petznaku | skóre: 11 | blog: lo0makovo_stesky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Hezké.. Ale" Řeči v komentářích, „že budu raději sám, než abych přivedl dítě do takového světa,” svědčí jen o jediném. Strachu z toho, že budu muset zažívat nepohodlí, že se budu muset mírně omezit," .. tohle je hrozná blbost.. doporučuji se z dobrovolně bezdětnými seznámit blížeji.. to, že někdo nevráží energii a prostředky do dětí, neznamená, že jí nevráží jinam.. a vlastně třeba i dětem, jen ne vlastním...
    8.3.2011 20:16 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    Hezké.. Ale" Řeči v komentářích

    Jsou i lide kteri se domnivaji ze je od zestarlych rodicu sobecke od deti ocekavat ze se budou ve stari o ne starat, ze si je poridili jejich rodice, oni si ty rodice neporizovali.
    9.3.2011 11:19 petznaku | skóre: 11 | blog: lo0makovo_stesky
    Rozbalit Rozbalit vše Re: O lidské péči
    samozřejmě.. zcela subjektivně to přikládám pocitu vyřazenosti z nějakého řetězce, případně odmítání vlastního stárnutí, ale zároveň ten názor nijak nedevalvuji.. jen mám jiný.. tedy, jsem připraven se o svoje rodiče ve stáří postarat.. ani ne z pocitu materiálního či "zabezpečovacího" dluhu, který vůči nim mám, i když to hraje taky svou roli, jako spíš z lásky, kterou si moji rodiče opakovaně dokázali zasloužit výchovou, trpělivostí, tedy skutky mimo animální pouto dítě-rodič...

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.