abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 16:44 | IT novinky

    Počítačová hra Tetris slaví 40 let. Alexej Pažitnov dokončil první hratelnou verzi 6. června 1984. Mezitím vznikla celá řada variant. Například Peklo nebo Nebe. Loni měl premiéru film Tetris.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    dnes 10:44 | Nová verze

    MicroPython (Wikipedie), tj. implementace Pythonu 3 optimalizovaná pro jednočipové počítače, byl vydán ve verzi 1.23.0. V přehledu novinek je vypíchnuta podpora dynamických USB zařízení nebo nové moduly openamp, tls a vfs.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 10:22 | Nová verze

    Canonical vydal Ubuntu Core 24. Představení na YouTube. Nová verze Ubuntu Core vychází z Ubuntu 24.04 LTS a podporována bude 12 let. Ubuntu Core je určeno pro IoT (internet věcí) a vestavěné systémy.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    dnes 01:00 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 19:55 | IT novinky

    Intel na veletrhu Computex 2024 představil (YouTube) mimo jiné procesory Lunar Lake a Xeon 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Na blogu Raspberry Pi byl představen Raspberry Pi AI Kit určený vlastníkům Raspberry Pi 5, kteří na něm chtějí experimentovat se světem neuronových sítí, umělé inteligence a strojového učení. Jedná se o spolupráci se společností Hailo. Cena AI Kitu je 70 dolarů.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 14.1 svobodného unixového operačního systému FreeBSD. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:55 | Zajímavý software

    Společnost Kaspersky vydala svůj bezplatný Virus Removal Tool (KVRT) také pro Linux.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 11
    včera 12:33 | Nová verze

    Grafický editor dokumentů LyX, založený na TeXu, byl vydán ve verzi 2.4.0 shrnující změny za šest let vývoje. Novinky zahrnují podporu Unicode jako výchozí, export do ePub či DocBook 5 a velké množství vylepšení uživatelského rozhraní a prvků editoru samotného (např. rovnic, tabulek, citací).

    Fluttershy, yay! | Komentářů: 1
    včera 12:00 | Nová verze

    Byla vydána (𝕏) nová verze 7.0 LTS open source monitorovacího systému Zabbix (Wikipedie). Přehled novinek v oznámení na webu, v poznámkách k vydání a v aktualizované dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    Rozcestník

    Jen tak mimochodem

    21.5.2011 23:06 | Přečteno: 1183× | poslední úprava: 22.5.2011 09:47

    Mám kamaráda v jedné vegetariánské restauraci, kam mě už několikrát zval. No a tak jsme se s Ritou tam vydali, jmenuje se ten podnik „Lehká hlava„ je to na Boršově, kousek od Národního divadla. Kdysi tam byla čajovna, jedna z prvních v Praze, kde jsem jednou či dvakrát byl s dalším kámošem, Jakubem Zlámaným, se kterým jsme byli spolu v psychoterapeutickém výcviku. Rita má auto v servisu, tedy musela jet MHD, což se jí moc nezamlouvalo. Já šel pěšky z Barrandova a na Národní třídě jsme si dali sraz. Pro jistotu jsem na ni čekal v antikvariátu. Vyrazil jsem o něco dřív, abych měl čas si něco prohlédnout. Ne že bych si nutně musel něco koupit, ale už samotná prohlídka má své kouzlo.mají tam zajímavé tituly, gramofonové desky, naštěstí gramofon mám a nehodlám se ho zbavit.

    Rita dorazila, nakonec jela metrem B a vystoupila na Národní, jak jsem ji radil. Chtěla na Václavák, jenže tam se státní lehkoživkové brali za svá zaměstnanecká práva. Rita Václavák nechala odborářům. Prošli jsme Karoliny Světlé, trochu jsem pátral v paměti, kde to přesně je, nakonec jsem zavolal Zdeňkovi, ten mi vyrazil naproti a bylo vyřešeno. Krásná restaurace, nekuřácká, nebylo plno, ani prázdno, tak akorát útulně. Zdeněk přišel, poradil mi s výběrem, dal jsem si mexickou tortilu a Rita nějaké těstoviny, ale šmakovalo mi. Fakt, už dlouho jsem si takhle nepochutnal. Krásně jídlo vypadalo, skvěle chutnalo. Inu i očima se jí. A nebylo tam ani draho. Budu tam chodit častěji, pokud budu poblíž. Vezmu tam i svoje dcery.

    Ono se občas skutečně zadaří, a když má člověk kamarády kuchaře, pak se i dobře nají.Na zpáteční cestě jsme se stavili za Babetou v práci, domluvili s ní, že se zítra staví na oběd a šli jsme nakoupit. V Tescu jsme rozdělili síly, já šel shánět duševní potravu, Rita šla za těmi méně důležitými věcmi, jako je strava, atd. Čekala pak na mě v KFC. Já do Bontonu a Datartu , shlédnout jaké mají nové filmy a potřeboval jsem pouzdro na iPhone, staré už slouží omezeně a v iStyle, co je značkovou prodejnou Apple, měli jen na iPhone 4. Což mě překvapilo. Mám iPhone 3 G, nemíním ho zatím měnit, služby, které potřebuji poskytuje, takže budu muset dát očko na internetu. Jo jo, někdy se rychle mění sortiment.Ale můj starý iPhone slouží dobře, tak není nutné vyhazovat peníze, za něco, co bude sloužit podobně, nic víc na něm než surfovat po internetu, psát maily, volat a psát SMS, stejně asi nebudu. Muziku si z něj občas ještě pouštím..

    Nakonec Macbook mám také víc než dva roky a zatím nemíním jej měnit. Slouží skvěle. Tolik k produktům Apple. Ještě se vrátím k tomu obědu. Moc po restauracích nechodím spíš vůbec, občas do pizzerie, si dát pizzu, teď co jsem změnil způsob stravování, většinou pastu. Což mi náramně prospívá a evidentně stále hubnu. Za poslední týden jsem shodil opět kilo a půl, takže celkem od 24.4 osm kilo, plus mínus. Zrcadlový efekt se nedostavuje, a úbytek váhy nepřestává. Tuky ubývají. Bylo mi jasné, že někteří vševědové, se musejí nutně vyjádřit ke všemu, i přesto, že o celé věci vědí tak maximálně jen co si přečtou na netu a musí se vyjádřit aby bylo vidět jak mají přehled. Ale kdyby někdo měl zájem jak na hubnutí, zdravě a efektivně, klidně mu poskytnu informace. Konečně pár let s tím nějakou zkušenost mám.

    Právě mě vždy nejvíc baví takové ty rádoby intelektuální poznámky, tvářící se zasvěceně. Tak zasvěceně, že by jeden skoro věřil, že ti lidé mají přehled o všem co se děje. „Vědí všechno o psychologii, lidském chování, filozofii, pedagogice,” akorát jim některým ten život nevychází jak by si představovali. Radí jak psát, radí jak mluvit, vykládají o tom kdo má, nebo nemá kamarády. Dokonce vědí, kdo kdy umře. Tak jsou úžasně informovaní. Moc se mi líbí. Mám je rád a jsem šťastný, že nepřestávají se svým poučováním jak na život. Se svými hlubokomyslnými úvahami.

    Nutno říci, že někteří diskutující jsou skutečně erudovaní, skutečně mají přehled, ale moc jich není. Tak asi dva, až tři, jak jsem vypozoroval. Zbytek je takový, no jak bych to řekl. Takhle, připomínají mi korektory mých knih. Každý ten korektor je přesvědčen, že jeho korektura, jeho redakce je skvělá, úžasná, bezchybná. A každý hovořil o gramatických chybách zanechaných v textu, mých knih, které redigoval a dělal jim korekturu někdo jiný. Já jsem se dávno smířil s tím, že česká gramatika, je věc záludná a že „sebevětší machři,” co házejí upozorněním v komentářích nejen mě, ale i jiným, prostě mají mezery. A někdy dost značné.

    Takže s tím počítám jak ve svých textech, tak v cizích. Jednoduše, chyby se dělají, dělaly a dělat budou. V gramatice, v životě, kdekoliv.Naposledy jsem tohle zažil, když si jeden korektor, pročítal příručku o relaxaci, kterou vydala ilegálně firma Coren, na základě mých textů z internetu. Tvrdil, že je tam hromada gramatických chyb. V tiráži je uvedena jako korektorka p. Valdaufová, tedy zřejmě by asi neobstála v jeho pohledu na redakci a korekturu. Ona sama, když dělala korekturu první knihy, byla na svůj gramatický výkon patřičně pyšná.

    Mě osobně zajímá obsah, pokud v textu nejsou až tak závratné chyby jako třeba bili jsme s kámošem na obědě a on potom zbyl svojí ženu protože se mu pošklebovala... tak mě ty chyby, plus překlepy, zas tolik neberou. Chápu, že zamindrákovaným jedincům, co nemají ani talent ani nápad vystačí k podpoře sebevědomí, neustálé upozorňování na něčí gramatické chyby. Případně vzhled, plus důraz na věk. Nakonec, když na to přijde, stačí jim oplatit stejnou mincí a je klid, oni sami ze strachu aby někdo nezjistil jak na tom sami jsou, nikdy neukážou, kdo opravdu jsou. Což svědčí o jejich nízkém sebevědomí. Jinak být sebevědomý doslova znamená, být si vědom sebe sama, být si vědom svých možností a vycházet z nich. Jen tak na okraj.

           

    Hodnocení: 27 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    Bedňa avatar 22.5.2011 01:16 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Jeden čas asi tak pred dvoma mesiacmi a staršie, si držal štandard polovičných blogov, vždy som si to rád prečítal ako oddychovku. Rád som čítaval poviedky ale na papieri v malom viazaní, ide to super do ruky a dobre sa to číta v posteli. Na nete ma tak dlhé čítanie nebaví a myslím že hovorím za viacerých. Napíš si to ,potom zostrihaj a bude to stráviteľné pre viac ako štyroch ľudí :)
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    22.5.2011 02:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    no jo, ja mam rad dlouhe texty.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 12:02 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Jinými slovy - není mi dáno se stručně a jasně vyjádřit.
    22.5.2011 08:03 Franta Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    22.5.2011 08:05 Franta Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Hele, v kódu abclinuxu.cz je chyba. Ono to ukazuje samo na sebe. Fakt.
    22.5.2011 08:08 Franta Uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    22.5.2011 08:32 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Takhle se na me vofrnuje muj kocour kdyz si ho nevsimam a pak vsimnu.:-)
    22.5.2011 08:27 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    K tomu hubnutí a stravě. Kdo tě viděl pochodovat, pochopí proč shazuješ tak rychle. Vzala jsem si Jane z tebe příklad. Obden chodím 5 kiláků rychlým pěšourem, dejchám jak lokomotiva, doma padnu na gauč celá upajdaná, hodinu se z horké vany nehnu. Jsem celá ztuhlá, bolí mě celá člověčice. Kdy to sakra přestane bolet? Měsíc sténám jakmile se pohnu. Pár let jsem se stravovala v restauracích, potíž je v tom ze dávají příliš velké porce. Byla jsem vychovaná že se jídlo nevyhazuje, zbaštit se má všechno. Ukázalo se to na mě tak jsem přesedlala na domácí stravu-ovoce, zelenina, maso, rýže, vlastnoručne peču celozrný chléb s prisadou různých semínek, ořechů, ztratila jsem 2 kila, mám správnou BM, padaj se me sukně, kalhoty ale videt to na mě není.:-)
    22.5.2011 10:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Milado, já zas tolik nechodím, rozhodně ne tolik co loni. Taže ten úbytek váhy je skutečně z devadesáti procen díky změně stravy. Ano jídlo se nevyhazuje a naučil jsem se ho kupovat a připravovat jen tolik co sním.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    24.5.2011 09:14 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Dekuju, Jane. ted uz vim kde delam chybu. Mam lednici narvanou. Nechodim rada po nakupech, udelam jeden velky, na tyden, dva, v mrazaku to vydrzi. Popadne me mlsna, nechce se mi cekat nez to rozmrzne, jedu na nakup.
    Dalibor Smolík avatar 24.5.2011 10:09 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Já jsem začal jíst racionálně, okolnosti mě donutily :-). Výsledkem je už 8 kilo dole. No, víc už snad potřeba ani není.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    =^..^= AmigaPower® avatar 22.5.2011 08:47 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Tak mně to docela zajímalo, protože jsem pár vegetariánskejch restaurací prolez, ale po přečtení...
    Chtěla na Václavák, jenže tam se státní lehkoživkové brali za svá zaměstnanecká práva.
    ...už se nic nedozvim a se znechucenim číst končim.

    Pevně doufám, že jednou svá ústa neudržíte před některým z těch "lehkoživků", vypadne z Vás podobná sračka a dostanete přes ně.
    22.5.2011 08:58 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Já je nijak extra nedržím. Mohou si vzít živnosťák a zkusit bez všech těch výhod co mají.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 11:46 Aminux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Těmi lehkoživky myslíte koho? Hasiče, záchranáře, lékaře, policisty kterým ještě sebrali peníze a mnozí mají problém vyjít (snad krom těch lékařů)? Jistě, mohou jít do soukroma. Takže místo policie tu budou bezpečnostní agentury a chránit budou toho, kdo si zaplatí.
    22.5.2011 12:01 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Dáváš vypitému feťákovi (prý bývalému) příliš těžké otázky. Zeptej se ho na něco, čemu rozumí, zum Beispiel - kdo je nejkrásnější a nejchytřejší státní příživník na Linuxu? To by mohl teraprd vědět ;-)
    22.5.2011 12:26 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Těch policajtů je zbytečně mnoho, a ti hasiči se záchranáři jsou jediní, co by jim měli přidat, zbytek nikdo nepotřebuje, rozhodně ne v takové míře, protože potom nezbývá na ty potřebné.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 17:47 Aminux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    No aspoň že tak. Tady zajímavý postřehna toto téma: http://www.pehe.cz/Members/redaktor/jak-stat-zradil-svoje-zamestnance

    Zbytek sice nikdo nepotřebuje, ale díky narůstající unijní byrokracii těch úředníků bude čim dál víc.
    22.5.2011 18:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    No jo, tenhle stát potřebuje zákon o státní službě, potřebuje několik tisíc kvalifikovaných, pečlivě vybraných úředníků, kteří vládnou státní správu, nikoliv statisíce nicnedělajících, jen práci si vymýšlejících nemakačenklů. těm skutečně není nutné přidat, ani je podporovat.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 20:20 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    První by mohl stát vyrazit parazity, co si ve státním zařízení shánějí melouchy pro svoje podloudné podnikání, co Jendo - že bys šel konečně příkladem :-)?
    22.5.2011 09:16 homonym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem

    Pevně doufám, že jednou svá ústa neudržíte před některým z těch "lehkoživků

    Doufáte marně. Pan kapitalista se s takovým póvlem nepaktuje. Ze svého vozu, míjeje :-) dav lehkoživků, jen pohrdavě pokyne svému řidiči, ať jede dál.

    Smyslem, když jste to teda nedočet, autorova příspěvku bylo asi tohle:

    Podívejte se, jak už jsem štíhlej! ( A to ještě, kreténi, počkejte, až povyrostu!

    Zatím co na Václaváku probíhá hladová demonstrace lehkoživků, můžu si dovolit jídlo v restauraci. (Kdo to platil, nevíme, možná ten kamarád kuchař...)


    Já, já a jenom já jsem přínosem pro zdejší diskuze. Kromě mé velikosti ještě nanejvýš 2 - 3, kteří mají téměř mou inteligenci a erudici. Jinak je to zde samá blbá lůza, kreténi vypatlaní, nezajímaví a netalentovaní.

    Jo, a ještě : :-).

    22.5.2011 09:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Milý vole, ti lehkoživkové nemusí nic vydělat, nemusí plnit žádné plány zaměstnavatele, nic je netlačí ušetřit. Vždycky jim nějaký homonym, lehce přechytralý, málo moudrý dá úplatek. Jejich potřeby vždy daňový poplatník zaplatí. Nikdo jiný, než ten daňový poplatník. Proto jich tolik přibývá. Těch lehkoživků. Ne těch tvrdě pracujících. Tvá reakce na blog mě baví, ano ty nepatříš do té kategorie erudovaných, ani náhodou. Pokud mluvíš o povlu, zřejmě mluvíš o sobě.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 12:18 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Ze svého vozu, :-) :-)

    To jsi mne pobavil, Jílek a auto, ani přes korupci by tahle nesvéprávná osoba nemohla dostat oprávnění k řízení motorového vozidla. Plus jeho kapitalistické příjmy takový nákup ani provoz nepokryjí. Plus jako parazit má ve zvyku se nalepit na někoho, kdo mu ten servis bude zdarma dělat, teď zrovna panička ze Kbel, než jí dojde šťáva a chuť a trpělivost.

    Že to jídlo teraprd neplatil, je na sázku limitně se blížící 100%. Výdaje ma pouze na svou vlastní spotřebu, ostatně celý blog je o tom, co si kde našel a pořídil pro sebe, ještě jsem nezahlédl poznámku o tom, co pořídil své přítelkyni. Zdálky ten mrňavý panáček vypadá jako sobecký zakomplexovaný skřet, který si dobíjí sebevědomí svými kydy na webu.

    Jenom mu nějak nevadí parazitování na státním zdravotním podniku s podvodným soukromým poradenstvím na živnosťák, protože mu ten blázinec dohazuje chudáky na soukromé okrádání závislých.
    22.5.2011 12:24 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Jasně, opět ses projevil jako póvl, o kterém ses zmiňoval, zřejmě asi más sebou zkušenost. A tu sázku si dvěstěprocentně prohrál, takže naval prachy. Ale sem zapoměl, žebrota jako ty žere u popelnic. Cos měl dobrýho k obědu? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 12:33 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Čtu co píšeš Jílku, a připadáš mi prázdný a vulgární :-(.
    22.5.2011 12:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Co ti taky zbejvá šmudlo upocená, zamindrákovaná. :-) Na co se ještě zmůžeš?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 19:11 homonym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Jílku (ty, s tím velkým J, což je taky to jediné, co je na tobě velkého) jsi na omylu, jilek a já nejsme tentýž, nejsi schopen rozeznat, - ty, expert přes komunikaci - kdo je kdo). To není pro Tebe nejlepší reklama.

    22.5.2011 19:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    mě je jedno kdo je kdo, stejně blbý, stejně málo nadaný. Na co se namahat rozlišováním. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    23.5.2011 17:53 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Těžko můžeš čekat od registrovaného alkoholika nějakou větší citlivost rozlišování, než na světlo a stín. Expertem je podle dokladů na klempířinu, tam rozdíly v gramatice roli nehrajou a komunikaci nebrali.
    22.5.2011 13:50 homokláda
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Smyslem, když jste to teda nedočet, autorova příspěvku bylo asi tohle:Podívejte se, jak už jsem štíhlej!
    +1 s obsahem příspěvku. On ten blbeček si snad myslí, že to je snad pro někoho zajímavé když po stopadesaté napíše že zhubnul a že má doma Apple.
    Já, já a jenom já jsem přínosem pro zdejší diskuze.
    Ano, toto bylo kromě trapného pokusu o flame s lehkoživky nosným tématem. Nejhumornější na tom je, že ten čurinek si to nejspíš doopravdy myslí. Teď budou následovat obvyklé cancy o popelnicích a o tom, jak se autor baví zdejšími příspěvky. To už ale není dávno zajímavé ani zábavné.
    22.5.2011 14:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Ty nejsi přínosem pro nic. A škoda že tě nemám po ruce, humorně bych tě proplesk, určitě by sme se zasmáli. :-) Komiku od popelnic. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 17:29
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    skrytý komentář Náš administrátor shledal tento komentář závadným.

    Osobní útok

    Zobrazit komentář
    22.5.2011 18:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Ty jsi skutečně intelektuální perla na tomhle intelektuálním fóru. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 19:29 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    A co teprve píšící klempíř......
    22.5.2011 19:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    To si piš slinto, uslintaná. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 19:52 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Tak si píchni další dávku, ať zase můžeš strávit plodnou noc pruzením národa na bezpočtu různých chatů, než se za státní peníze půjdeš zase válet do blázince a vyprávět o kapitalismu. Holt v tomhle věku už asi jediná zábava ošumělého dědka, zamčeného v panelákové kobce před normálním rychlíkem mladých, krásných a inteligentních lidí, do kterého jsi evidentně nikdy nemohl nastoupit, a evidentně tě to užírá. Od konečků prstů :-)
    22.5.2011 19:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Ty jsi tak mile zamindrákovaný slinto uslintaný. A dokonce to musíš dát najevo tak výrazně. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 20:18 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Klídek dědulo, lepší už to nebude, zatím se ještě můžeš houpat balkóně, tak si těch chvilek važ.
    22.5.2011 20:21 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    jasně, myslíš jako že ti půjdu na pohřeb? No když budu mít čas, tak jo, ze soucitu s tebou. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 20:36 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Pálí ti to závisláku, trochu zvolna, radost si s tebou poplkat. Přeci jenom, po dvou dnech na bezvadný vodě s výbornejma lidma, jsi zcela ideální na návrat do reality, typický produkt tupého panelákového davu, ze kterýho nemáš úniku, snad jenom sledováním slaboduchých westernů s potkanem na klíně ;-)
    22.5.2011 20:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    ty jsi byl dva dny vožralej u vody? No jestli tomu říkáš skvělej život proč ne, užij si to už to máš za pár. :-) Ty výborný lidi jsou ti bezdomovci co jsem potkal cestou do města? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 20:59 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Jeníku, je vidět, že jsi nikdy žádnou vodu nejel jinak, než vožralej na nějakým kolesovým parníku, když jsi byl placenej bolševikem za vekslování a šmelinu. Takže ani netušíš, co znamená pořádný víkend na raftu - v reálu, dědulo, ne jen tak u kompu.

    Připadáš mi, že máš trochu úchylku, že ve všem vidíš chlast. Prostě celej svět je pro tebe asi jedna flaška, to by se divil, že normální lidi to maj trochu jinak. Ale co bych vysvětloval alkoholikovi, kterej jen pídí, kde by sehnal další pohon.
    22.5.2011 21:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    já tě chápu. ležel si zlitej na hrázi a díval se na ty bohatý, co se vozej a občas ti něco hoděj, ze soucitu. Nepij tolik to krabicový a najdi si lepší kámoše na tý ubytovně na lodi, kam občas chodíš přespat, když něco vyžebráš na Národní třídě. Tak si to hezky maluj. Pomáhá to v depresi.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    22.5.2011 22:07 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Kudrnáči, vyvoláváš si v poloplešatý kebuli docela zajímavý vzpomínky na svý prochlastaný mládí v minulém století. Bylo mi potěšením nechat se trochu pobavit, ale už jsme skoro dorazili zpátky domů, tak zase někdy, živnostnickej kapitálisto :-) :-) :-)
    22.5.2011 22:16 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Jo pozdravuj tu tvoji kámošku, co ji včera sbalili na Smíchově, docela pěkná holka, ale vyřid ji že si má dát spravit zuby a ty už si konečně vyper trenky. Jako, že už jste pod mostem? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    23.5.2011 18:00 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Hele basketbalisto, nezkusil sis někde naštudovat rozdíl mezi raftem a kánoí? Podle tvého sebechlubného blogu na Chodci to evidentně nepoznáš, stejně jako ti zůstala poslední znalost o řekách v Evropě u Sázavy a Lužnice (ono jich je docela víc, krasavče odulý, a na nich by ses se svou kánoí uplatnil tak na deset vteřin).

    A moc jsem obdivoval, jak ti tvoje celoživotní psychologické a psychoterapeutické, řádně doložené vzdělání umožnilo vydedukovat věk diskutujícího na 35 let :-). Blonďák, to seš pašák, kdybys nebyl tak starej a vošklivej, tak by ses mohl živit v TV po půlnoci jako exotický esoterik.
    23.5.2011 18:07 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Píše mi na abíčku jeden takový, prý mu je asi třicet pět let,

    Že by tvoje bolševický stbácký archívy měly nějaké trhliny - z čeho jsi dědulo vyvodil svoje 'prý'? Hoď sem odkaz, rád se poučím, jak špičkový teraprd a práskač analýzuje z textu :-(
    23.5.2011 18:36 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Raft? Ses precenil ty tak na neckach na rybniku. Vybornej clovece. Mam z tebe fakt prdel jak se snazis. :-) pozdravuj u splavu.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    23.5.2011 04:57 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Zajimavy ukaz. JJ napsal ze zhubnul, pozval damu do restaurace, vyhnul se demonstraci ktera stejne k nicemu nevede-diskuze plna jedu. Unie je dobra akorad k tomu ze neuniove podniky zvysi platy aby se jim tam unie nevkradla. Pracovala jsem pro oboji podniky, lituji let ktere jsem v uniovem podniku pracovala. Mizerne pracovni podminky, naschvaly z vedeni. Na schuzi jsem se zeptala: Co pro nas, Unie, delate za nase poplatky? Odpoved: 'Zarucujeme vam vase mista u zamestnavatele, stavku nedoporucujeme. Podnik zamestnance propousti podle delky zamestnani u podniku'. Odhlasovali jsme ze na stavku nejdeme, propustili tretinu shora, tretinu zespoda, zbyla tretina zamestnancu prisla o mista za pul roku, podnik zavrel dvere. Se tretinou zamestnancu nestacil plnit objednavky, otevrel jiny, neuniovy podnik pod jinou hlavickou. Skoro vsichni jsme meli rodinu, hypoteky, starost jak bude dal. Vsichni do jednoho se umistili v jinych, neuniovych podnicich s lepsim platem, lepsimi pracovnimi podminkami. Od chvile kdy jsem zacala delat jinde jsem konecne mela radost z prace, prima lidi, splacenou hypoteku jedna dve, podnik mi na ni pujcil, 2% interest oproti 12% z banky.
    23.5.2011 09:37
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    pozval damu do restaurace

    vrku, vrku, vrku, abyste si pred nim neukapla - kde je psano, ze to platil :-)?
    23.5.2011 14:01 homonym
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    pozval damu do restaurace

    jeho zval kuchař a Jenda si řek, že když už je to jednou grátis, veme sebou i "dámu" - jak té paní korektně říká jílkova milující tetička MVM nebo VMV - aby "dámě" oplatil ty stohy řízků a kýble segedínu
    23.5.2011 14:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    žebrota tvýho typu popisuje svoje zkušenosti. Prostě tebe někam pozvat, tak přijdeš s celou rodinou, ale ne každý je tak hlady jako ty. My co vyděláváme, máme i na restauraci. :-) Na rozdíl od tebe. Ty smíš chodit leda kolem a zadem k popelnicím. Ti tam něco zase nechám. Abys věděl, že mám dobrý srdce. Třeba trochu segedínu. :-) Když seš takovej vopuštěnej.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    23.5.2011 20:44 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    vrku, vrku, vrku, abyste si pred nim neukapla - kde je psano, ze to platil ?

    Kde je psano ze nekolikrat pozvany host kdyz konecne pozvani vyhovi, svym prichodem restauraci pocti, ma platit? Nikdy bych si nedovolila hostitele takhle urazit, to by me uz nikdy na vybornou tortilu nepozval.:-) Kdo zve, plati.
    24.5.2011 10:09
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    vrku, vrku, vrku
    24.5.2011 12:06 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    ses nějak nazobal moc zrní holoubku. Nebo slípko? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    25.5.2011 07:22 MVR
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Vrku vrku jde slavit. Canuks vs Sharks-3:2 druhý presčas. Na tohle jsme čekali 17 let-šance na Stanley Cup. Arena řvala po vyhernim golu jak tornádo, led plný ručníků.

    V US tornado, vinik El Nino. Scotland, Germany zrusena letecka doprava dva dny. Proti prirode se neda nic delat.
    Dalibor Smolík avatar 25.5.2011 08:40 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Nojo, v Americe tornáda, v Evropě sopky. Nevybereme si :-)
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    25.5.2011 08:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Jen tak mimochodem
    Raketou na Mars, poletíme zas ty a já a ty...

    Raketou na Mars
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.