abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 15:44 | Nová verze

    Byl vydán Mozilla Firefox 126.0. Přehled novinek v poznámkách k vydání, poznámkách k vydání pro firmy a na stránce věnované vývojářům. Vylepšena byla funkce "Zkopírovat odkaz bez sledovacích prvků". Přidána byla podpora zstd (Zstandard). Řešeny jsou rovněž bezpečnostní chyby. Nový Firefox 126 je již k dispozici také na Flathubu a Snapcraftu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 15:22 | Nová verze

    Grafana (Wikipedie), tj. open source nástroj pro vizualizaci různých metrik a s ní související dotazování, upozorňování a lepší porozumění, byla vydána ve verzi 11.0. Přehled novinek v aktualizované dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 14:55 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 24.0 linuxové distribuce Manjaro (Wikipedie). Její kódové jméno je Wynsdey. Ke stažení je v edicích GNOME, KDE PLASMA a XFCE.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 13:00 | Nová verze

    Byla představena oficiální rozšiřující deska Raspberry Pi M.2 HAT+ pro připojování M.2 periferii jako jsou NVMe disky a AI akcelerátory k Raspberry Pi 5. Cena je 12 dolarů.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 2
    dnes 12:44 | Pozvánky

    V Praze o víkendu proběhla bastlířská událost roku - výstava Maker Fair v Praze. I strahovští bastlíři nelenili a bastly ostatních prozkoumali. Přijďte si proto i vy na Virtuální Bastlírnu popovídat, co Vás nejvíce zaujalo a jaké projekty jste si přinesli! Samozřejmě, nejen českou bastlířskou scénou je člověk živ - takže co se stalo ve světě a o čem mohou strahováci něco říct? Smutnou zprávou může být to, že provozovatel Sigfoxu jde do

    … více »
    bkralik | Komentářů: 0
    dnes 12:33 | Humor

    Kam asi vede IllllIllIIl.llIlI.lI? Zkracovač URL llIlI.lI.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 22:00 | IT novinky

    Společnost OpenAI představila svůj nejnovější AI model GPT-4o (o jako omni, tj. vše). Nově také "vidí" a "slyší". Videoukázky na 𝕏 nebo YouTube.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 15:44 | Zajímavý článek

    Ondřej Filip publikoval reportáž z ceremonie podpisu kořenové zóny DNS. Zhlédnout lze také jeho nedávnou přednášku Jak se podepisuje kořenová zóna Internetu v rámci cyklu Fyzikální čtvrtky FEL ČVUT.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 14:22 | IT novinky

    Společnost BenQ uvádí na trh novou řadu monitorů RD určenou pro programátory. První z nich je RD240Q.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 20
    včera 13:00 | IT novinky

    Byl aktualizován seznam 500 nejvýkonnějších superpočítačů na světě TOP500. Nejvýkonnějším superpočítačem nadále zůstává Frontier od HPE (Cray) s výkonem 1,206 exaFLOPS. Druhá Aurora má oproti loňsku přibližně dvojnásobný počet jader a dvojnásobný výkon: 1,012 exaFLOPS. Novým počítačem v první desítce je na 6. místě Alps. Novým českým počítačem v TOP500 je na 112. místě C24 ve Škoda Auto v Mladé Boleslavi. Ostravská Karolina, GPU

    … více »
    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    Podle hypotézy Mrtvý Internet mj. tvoří většinu online interakcí boti.
     (73%)
     (6%)
     (11%)
     (11%)
    Celkem 251 hlasů
     Komentářů: 16, poslední dnes 11:05
    Rozcestník

    Bojí se změnit značku

    8.1.2012 00:52 | Přečteno: 2196× | poslední úprava: 8.1.2012 05:50

    Od roku 1991, kdy jsem se naposled rozvedl, zjišťuji jednu věc. Nemám zájem o vztahy, kde by bylo společné bydlení. Vždy se tvářím, že jako jo, ale nakonec udělám vše, aby ne. Mám čtyři děti, už jsou velké a mohu se zcela klidně starat jen o své zájmy. Ženy přicházejí, odcházejí a mě zůstává můj příjemně zařízený byt, který jsem si koupil, zařídil po svém, dobře se mi v něm bydlí.Žádná příchozí kráska mě z něj nemůže vyhodit, nedovolím ji aby do něj cokoliv investovala, tím pádem aby si dělala jakékoliv nároky. Moje děti ho jednou zdědí, a co s ním udělají je jen na nich. Ovšem dokud jsem naživu, nerozhoduje tu nikdo jiný než já.

    Služka mi uklidí, vyžehlí, zaplatím ji za práci, většinou ji ani nevidím, když něco potřebuje, napíše mi vzkaz na lístek, co mi nechá na stole, pak nakoupím potřebné a mám klid. Což se jinak o soužití s manželkou, nebo partnerkou, vždy říci nedá. Většina starších žen má nároky jako krásná dvacetiletá, ačkoliv už dávno tuhle normu nesplňuje. Občas si pletou pojmy a dojmy. Zdá se tedy že od určitého věku ženy, je mnohem výhodnější si platit služku, než se zabývat nějakou manželkou, která je věčně nespokojená. Nespokojená klidně může být i služka, ovšem pokud projeví služka svoji nespokojenost příliš často, lze ji mnohem snadněji vyměnit než manželku. Výměna je rychlejší a snazší. Služka je si té skutečnosti velmi dobře vědoma, Pokud není, stačí jednou připomenout a pak už jen řešit.

    Ženy od určitého věku neradi tohle zjišťují. Bojí se samoty, bojí se ztráty smyslu, která jim nastává tou samotou. Dost často nejsou potřebné a nejsou ani vítané v rodinách svých dětí. Mnohé se pokoušejí dál určovat život svých dětí, jejich dětí a většinou narazí na odpor. Potřebují někoho cepovat a nemají koho. Kdysi dávno se shromažďovali v různých ženských spolcích, které by se mohly hravě nazývat „Liga drben„ Dnes zakládají feministické spolky, tváří se jako bojovnice za ženská práva a klidně by se mohli nazývat: „Opuštěné a už nesvedené.„ Pár takových znám. Bloudí světem a hledají oběť, na kterou by se mohly přisát. Většinou se naštěstí už nechytají. tedy u mne v žádném případě. A zuří. Ne všichni chlapi se chtějí dát od nich cepovat, vychovávat a klidně si žijí po svém a bez nich.

    Jsou si ty ženy vědomi té skutečnosti, že osamělí starší muži celkem snadněji seženou jako partnerku mladší ženu, o mnoho mladší, která má sice velké nároky, ale na soužití je podstatně voňavější, než stará odkvetlá kopretina. Snaží se toho muže přesvědčit, že bez ní by nebyl nic a nakonec se ukáže, že bez ní je jen klid. Nebývají rády. Pokud mě opustí mladší žena, zatím mě jiná, než mladší žena neopustila, tak časem zjistím, že jedna odešla a druhá už čeká. Koloběh přírody a života.Tohle většina starších, osamělých žen nezažije.

    Mnohé ženy s tímhle nepočítají, když se bezhlavě ve středním věku rozvedou. Zdá se mi, že samotu snášejí emočně podstatně hůř než muži, že se mnohem tížeji srovnávají s tou skutečností, že už nejsou plodné, užitečné pro své děti a že ztrácejí moc nad svými muži. Mnohé podlehnou jakési iluzi, že někde na ně čeká princ na bílem koni a vydají se ho hledat. Protože ho nenacházejí, vylévají si své mindráky na mužích. Libovolných mužích. Viní je ze svého neštěstí a vůbec si neuvědomují, že se dostávají do těch pozic osamělých, většinou chudých, bohatými jen na potíže a negativní emoce, sami. Svou nesnášenlivostí, nároky a požadavky.

    Občas, když si tak čtu chlubení některých mužů, že mají pořád jednu ženu, říkám si. „myslí to vážně a nebo jen zakrývají, že neměli nikdy odvahu vyměnit značku?” Chudáci, mnozí se otravují tam, kde mohou žít v klidu a bez potíží. Jo jo.

           

    Hodnocení: 34 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    8.1.2012 01:22 w4rr10r
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jsem sám, komu to připadá jako nářky starého dědka, který kolem sebe akorát plive jedovaté sliny, protože nepochopil podstatu partnerství?
    cezz avatar 8.1.2012 06:06 cezz | skóre: 24 | blog: dm6
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    +1 - napriek tomu ze Jilekove blogy rad citam s tymto commentom musim suhlasit.
    Computers are not intelligent. They only think they are.
    8.1.2012 06:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Tak hlavně, že jste ji pochopili vy dva a že budete podle svého pochopení žít a jednat. :-) Uvidíme.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    cezz avatar 8.1.2012 08:07 cezz | skóre: 24 | blog: dm6
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ja teda skor dufam, ze uvidim uz len ja ;-)
    Computers are not intelligent. They only think they are.
    8.1.2012 12:46 Hrabosh | skóre: 26 | blog: HBlog | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Mám z toho stejný pocit ... i to "Jo jo" na konci je správně "dědkovské".

    Občas, když si tak čtu chlubení některých mužů, že mají pořád jednu ženu, říkám si. „myslí to vážně a nebo jen zakrývají, že neměli nikdy odvahu vyměnit značku?” Chudáci, mnozí se otravují tam, kde mohou žít v klidu a bez potíží. Jo jo.
    Myslí to vážně. Na "značku" si nestěžují, měnit ji nepotřebují a žijí v klidu a bez potíží. A zřejmě by je ani nenapadlo napsat odstavec textu, který srovnává manželku a služku ...

    To jsem psal já ... to není bordel, to je modulární!
    8.1.2012 17:34 pc2005
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    +1 Na mě to taky působí tak, že chce, aby mu všechny jeho partnerky dělaly služku.
    belisarivs avatar 8.1.2012 21:47 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Tak nejak. :-/ Nasvedcuje tomu i zminka o opoustejicich mladsich zenach.

    Taky me prekvapuje absence pochopeni pro lidi, kterym stabilni vztah proste vyhovuje.
    IRC is just multiplayer notepad.
    8.1.2012 21:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Až budu psát blog o výhodách stáleho vztahu, neopomenu to zdůraznit. Zatím jsem psal o ženách určitého věku a typu, kterým se úspěšně vyhýbám, protože pochybuji o jejich schopnosti v takovém vztahu žít. Viz slinta :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    belisarivs avatar 8.1.2012 22:12 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Na me ten zapisek spise pusobi dojmem: Nabrnknu si mladsi. Ta odejde. Tak si nabrnknu dalsi. Ta taky odejde ....

    Nic ve zlem, treba vam (a jinym) to tak vyhovuje. Ale degradovat ty, co to vidi jinak mi neprijde spravne.
    IRC is just multiplayer notepad.
    8.1.2012 22:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No, ony odejdou, já se nezhroutím, což většinu z nich vytáčí, protože pak si nejsou samy sebou jistý. :-) Většina žen potřebuje chlapa omotat, aby měl pocit, že bez ní to nejde. Moc jim vadí, když zjistí, že jde
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 22:21 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Většina žen potřebuje chlapa omotat, aby měl pocit, že bez ní to nejde.
    Většina? A co tím myslíš tentokrát, má to být opravdu většina všech žen, nebo to je zas většina jen z určité sorty žen, nebo to většina vlastně vůbec není?
    8.1.2012 22:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Většina, bez rozdílu vah a věku :-), dokonce je to dané evolucí.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    gtz avatar 8.1.2012 22:30 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Až budeš ženat tak zjistíš tu životní pravdu. Ony prostě chtějí mít to poslední slovo a vždy se celé musí točit jen dle toho co oni chtějí.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    30.1.2012 21:28 Sebasytán Plameňák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    "Většina? A co tím myslíš tentokrát, má to být opravdu většina všech žen, nebo to je zas většina jen z určité sorty žen, nebo to většina vlastně vůbec není?" - hahaha, dobře kladená otázka, šitá na míru intelektu tázaného. :)
    30.1.2012 21:24 Sebasytán Plameňák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Můj postřeh je dosti podobný. ))
    Bedňa avatar 8.1.2012 01:23 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Keď používaš kvalitnú značku nemusíš ju meniť :-) Prv som mal ttiež ten pocit, ale kvalita je kvalita. Sluška je určite fajn, keby som to mal pred tým, určite by som bol tiež spokojný :-)
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    8.1.2012 01:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Tak, hlavně ať ti ta značka vydrží :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 09:36 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    "Milačku mužu ti sundat košilku?"
    "Mužeš."
    "Milačku můžu ti sundat podprsenku?"
    "Mužeš."
    "Milačku můžu ti sundat kalhotky?"
    "Můžeš, ale količky nech na snůře."
    8.1.2012 13:58 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Keď používaš kvalitnú značku nemusíš ju meniť :-) Prv som mal ttiež ten pocit, ale kvalita je kvalita. Sluška je určite fajn, keby som to mal pred tým, určite by som bol tiež spokojný :-)
    sluška = od slova slušnosť, slušný,-ná? To by sa Ti, operátor, podarila pekná parafráza. Nebude to skôr asimiláciou?
    8.1.2012 01:23 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    di uz do 707264656c65, ty 6b726574656e65 ...
    8.1.2012 01:31 billgates | skóre: 27
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Je to celkom zaujimava zivotna filozofia. Sam som este mlady, takze nemam velmi skusenosti, ale napriek tomu zacinam okolo seba sledovat ludi, ktori sa hrnu do manzelstiev len preto, ze uz nechcu byt sami. Pritom pred desiatimi rokmi boli ich poziadavky na partnera priam nesplnitelne. Dnes to je uz "no a co, ze pije a bije ma, aspon ma berie do spolocnosti". Samota asi vazne dokaze liezt na mozog, ak na nu nie je clovek pripraveny a s takymi emocionalne labilnymi stvoreniami, ake zeny vacsinou su, to musi teda poriadne mavat s pribudajucim vekom.
    8.1.2012 08:14 eks
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Jen mě tak napadlo:

    Občas, když si tak čtu chlubení některých mužů, jak pořád střídají ženy, říkám si: „Myslí to vážně a nebo jen zakrývají, že neměli nikdy odvahu se usadit a společně s ženou vychovat děti?” Chudáci, mnozí se otravují tam, kde se mohou zcela klidně starat jen o své zájmy a bez potíží. Jo jo.

    8.1.2012 08:28 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Kolik si jich vychoval a kolik jich máš?, Jen tak mimochodem. A říkají ti aspoň táto? :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 11:31 AMD Phenom Alien
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No ono to je asi jednodušší nasekat fakany, chlastat Na růžku a pak si to v předkremačním období sám před sebou obhájit. A ještě se pochválit, jakej že jsem to byl jura. Což o to, to je tvoje věc, dědku. Ale ještě se s tim chlubit na internetu po všech prdelích iheutech atd., mi přijde poněkud perverzní. Jojo.
    8.1.2012 18:22 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ty nemáš na to ani nasekat ty fakany, maximálně jen kydat hnuj na abíčku. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:32 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To si tvoje berušky počtou, jakým způsobem nazýváš svoje potomky. Že se nestydíš, nebo sis na žal a opuštěnost trošku zakalil, než jsi tohle zplodil, dědku jeden nepovedený :-(
    8.1.2012 20:34 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ale vozejku, "nasekat si fakany" je tvůj výraz, jen tě kopíruji. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:52 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Asi máš v hlavě po tom fetu trochu guláš a pleteš si v diskuzi nás, kteří tě tak chválíme. Pamatuješ si vlastně všechny, co jsi v tom nepřetržitém rauši nasekal, nebo se teprve teď postupně obnovuje paměť?
    8.1.2012 21:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    vozejku, tebe si nepletu i když "mazaně" měnís nicky, ty jsi jen omezený vozejk. :-) Co si není schopný podle své řeči ani nasekat ty fakany. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 22:13 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ty to máš dědulo celkem jednoduchý, mazaně odhalíš, že všichni jsou vlastně jenom jeden.

    Jenom porozumět tvé větné skladbě není až tak snadné, když jsi zase pod parou, ve své panalákové klícce sám, jen se svým chatem a nenávistí vůči všem, kteří na rozdíl od tebe dokážou žít dlouhodobě s partnery.
    8.1.2012 22:25 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je tvůj problém čemu vozejku rozumíš a co umíš, ale zdá se že ty dlouhodobě neumíš žít ani sám ze sebou :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 22:51 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Kudrnáči ztepilý, přiznávám svou slabinu, neumím žít sám se sebou jako ty v abstraktním světě. Dávám přednost normálnímu prostředí, rodině s dětmi a přátelům, kteří nejsou postiženi opileckou minulostí či přítomností jako tvůj omezený okruh zákazníků.
    8.1.2012 22:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To sis hezky vysnil vozejku, že až budeš dospělej, chytrej, tak to budeš mít. Prostě nemáš a zbývá ti stejně jako slintě, jen tohle prostředí na diskusi. :-) Nikde jinak nic, bloudění po netu a shánění, co jsem kde napsal a řekl :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 09:00 Sandokan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Podle předchozí reakce se zdá, že jste zamířil správným směrem. Nemusí jít o nedostatek odvahy, může to být třeba jen nedostatek schopnosti.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 09:24 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Na tom prvnim komentu něco bude, respektive na jeho první části. Zbytek bych přehodnotil spíš jako momentální frustraci z dlouhodobýho nezasunutí... :-D

    ...ale já pochvopytelně nejsem psycholog :-D

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    PS: Kde se scháněj služky a kolik to stojí?
    8.1.2012 09:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ty hlídáš moje zasunutí? Zřejmě žiješ podle hesla,"podle sebe soudím tebe." :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 09:55 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Služka se nepočítá! :-D
    8.1.2012 10:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Se služkama a klientkama nešukám :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 10:22 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Fakt by mně zajímalo, na kolik taková služka vyjde a kde se sháněj. Ona totiož podle mejch výpočtů ženská vyjde na 12-15k měsíčně bez kosmetiky a dodatkovejch výdajů, nehledě na to, že musíte poslouchat kecy typu "Co to má znamenat ty smradlavý ponožky vopřený o televizi?", nebo "Já jsem tady, né v monitoru". :-D
    8.1.2012 10:32 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    1500 - 2000 Kč
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 11:30 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    za den? :O
    8.1.2012 17:32 pc2005
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Za hodinu ;-).
    8.1.2012 18:12 JPEG
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Platí ona ;-).
    8.1.2012 18:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Měsíčně, pokud chodí jednou týdně.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 21:23 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Tak to je dobrý :-D jenže ode mně by utekla, nebo by chtěla aspoň bůra :-(
    8.1.2012 21:26 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No jo, třeba by ses naučil žít jako člověk. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 22:25 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Zřejmě tím má Jenda na mysli, žít jako on, sám jako kůl v plotě, jediný styk s světem na chatu nebo oblíbeném kvalitním westernu - když vynecháme jeho alkoholické kamarády a živitele na podloudní živnost.
    gtz avatar 8.1.2012 21:59 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Escort Servis?
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    8.1.2012 17:45 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Fakt by mně zajímalo, na kolik taková služka vyjde
    Asi dost záleží na tom, jak která :-D
    8.1.2012 11:59 loki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Souhlas.
    8.1.2012 12:00 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Majgot, to je projev debila. No alespoň se pořádně odkopal.

    Jak to už někdo napsal, to není o odvaze měnit značku, ale schopnosti mezilidské komunikace, kterou teraprd nikdy neměl, proto ho všechny ženský odkoply, proto mu nikdy nedovolily vychovávat spratky, které v opileckém rauši vyráběl jak na běžícím pásu. A i v jeho velmi pozdním Faunově odpoledni ženské dříve nebo později přišly na jeho charakterové schopnosti. Pochopitelně s výjimkou těch zbylých slepic na chatu.

    Ale léčení už není potřeba shánět, už je pozdě, neboť jak správně uvedl koment na jeho poznámku 'uvidíme' - to už se ho netýká.
    8.1.2012 12:03 loki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je zase zasti. :-) Proc by se ho to nemelo tykat? Muj praded splodil sve posledni dite v 65 letech. A dozil se 101.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 12:14 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ...schopnej soused :-D
    8.1.2012 12:18 loki
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    :-) Ja myslim, ze ne. I kdyz vsechno je mozny. Pradeda mel o 22 let mladsi zenu a zenil se snad az kolem 50 let. Vizualni podoba vsech jeho deti je dost podobna, ale clovek nikdy nevi :-)
    8.1.2012 12:25 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ja teda skor dufam, ze uvidim uz len ja ;-)

    To byl tenhle odkaz. Jinak si skutečně nemyslím, že tohodle narcise se může týkat jakákoliv změna.
    8.1.2012 13:08 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Pochopitelně s výjimkou těch zbylých slepic na chatu.

    milé:)
    AsciiWolf avatar 8.1.2012 12:28 AsciiWolf | skóre: 40 | blog: Blog
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ženy od určitého věku neradi tohle zjišťují.
    Kdysi dávno se shromažďovali...
    klidně by se mohli nazývat...
    Jsou si ty ženy vědomi...
    O kom, že to píšete? :-D
    8.1.2012 12:59 Ondra
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    na Idnes jeden napocital 18 chyb. Musim rict, ze tolik sem jich skutecne nenasel.
    8.1.2012 16:40 sad | skóre: 10 | blog: sad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já jsem jich zde napočítal "jen" 16. Nicméně na dospělého člověka, který napsal několik knížek, je to opravdu pozoruhodný výkon.
    8.1.2012 12:36 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Dost smutné...

    (No ale alespoň motivace pro nás ostatní snažit se nedopadnout tak špatně...)
    8.1.2012 17:11 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No, s trochou cynismu ale musím dodat, že na tom na druhou stranu na tom něco je. Tak například služebná je jistě mnohem levnější než manželka/přítelkyně :-D
    8.1.2012 18:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Pokud si kdokoliv pod pojmem "služka" představuje, něco jiného, než to, že ta žena vykoná práci, za kterou je placena, v mém případě úklid a žehlení, pak to vypovídá jen o jeho představách o roli těch žen.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 19:46 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Pokud si kdokoliv pod pojmem "služka" představuje, něco jiného, než to, že ta žena vykoná práci, za kterou je placena, v mém případě úklid a žehlení
    Však jo, nepředstavoval jsem si pod tím nic víc...
    9.1.2012 04:02 Odkvetla kopretina.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Žehlím, peru, vařím, opravuju, zvelebuju domov po večerech po praci, co nestačím doháním na weekend. Mlčky a zadarmo. Vdaná žena je nejlacinější služka, pánové. Nenechte se mýlit.
    belisarivs avatar 9.1.2012 15:39 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    IRC is just multiplayer notepad.
    gtz avatar 9.1.2012 19:06 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    sám si žehlím, peru, že se na to nevyseru :-)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    8.1.2012 13:14 frdrx | skóre: 29 | blog: frdrx
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nemluvíte spíš o změně modelu. Pod změnou značky bych si představil přechod z ženských na muže, nebo něco ještě exotičtějšího.
    Patička mi slouží k tomu, abych si lépe poznal svoje příspěvky.
    8.1.2012 13:33 L_ asi_ca
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Chcel by som byť taký báči
    čo sa všetkým ženám páči
    aby na mňa stáli v rade
    a bolo by po paráde

    Keby som bol Gary Cooper
    nik by pre mňa nebol súper
    Keby som bol Alain Delon
    klamal by som ženy telom
    Keby som bol Valentino
    plakalo by celé kino
    Keby som bol Robert Redford
    ty si kráska a ja netvor
    Keby som bol Steve McQueen
    bola by si do mňa hned hin
    Keby som bol Paľo Newman
    kto by už bol väčší lumen?
    Keby som bol Jean-Piere Cassel
    prekonám aj čierny kašeľ
    Keby som bol Jean-Claude Brialy
    do zväzu žien by ma prijali

    Chcel by som byť taký báči
    čo sa všetkým ženám páči
    chcel by som mať raz a prevždy
    aspoň kúsok z každej hviezdy

    Lenže ja som iba komik
    neviem žiadnej srdce zlomiť

    Bedňa avatar 8.1.2012 15:40 Bedňa | skóre: 34 | blog: Žumpa | Horňany
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Keby som bol Kryštof-Veselý jáj

    ženy tie by šalieť museli
    KERNEL ULTRAS video channel >>>
    8.1.2012 16:16 L_ asi_ca
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    google? Hviezdolavov Kubín? :-)
    8.1.2012 18:24 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No jo slinto, ti říkám pořád, nekopíruj z googlu, lidi to poznají.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 8.1.2012 19:36 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je otřesné psaní, tohle co jste tu vyplodil za úvahu o ženách a o partnerství. Cítím z toho dost ošklivý projev pýchy.

    Za jedinou pozitivní věc na tomto blogu považuji odezvu od ostatních chlapů. Což mě utvrzuje, že svět se nezbláznil.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.1.2012 20:26 abc
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je otřesné psaní, tohle co jste tu vyplodil za úvahu o ženách a o partnerství

    Dokazu byt spravedlivy - souhlasim s vasim nazorem na tento vyplod. Mam z nej stejy pocit. I kdyz halekana pycha casto kryje pocit samoty a zakryva zpackany zivot.

    Pozn. - nejsem ten jiny abc, co tu uz byl.
    8.1.2012 19:38 JPEG
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Hodnocení písemných prací - ZŠ: (diktát, doplňování)

    Počet chyb/známka

    1 chyba /1

    2 – 4 chyby/ 2

    5 – 7 chyb/ 3

    8 – 11 chyb/ 4

    12 CHYB/5

    vlastikroot avatar 8.1.2012 19:42 vlastikroot | skóre: 24 | blog: vlastikovo | Milevsko
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nejlepsi na tom je, ze ja si nevsimnul jediny chyby a cely text jsem bez problemu precetl a pochopil. Nechapu, proc tohle nekdo resi.
    We will destroys the Christian's legion ... and the cross, will be inverted
    8.1.2012 19:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Protože, když si s textem nevím rady, začnu hledat formální chyby.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:06 Ondra
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    treba je to tim, ze jste gramaticky na jeho urovni.
    8.1.2012 20:54 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nejlepsi na tom je, ze ja si nevsimnul jediny chyby

    A jsi si skutečně jistý, že to je to nejlepší :-)?
    8.1.2012 19:55 manasekp | skóre: 29 | blog: manasekp | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ja teda nemam dojem ze bi tam bili nejake chybi. textu jde rozumnet -> zadna chiba
    BIOKOMP | Cas od casu se pokousim nekoho srazit k zemi abych se tam nevalel sam.
    8.1.2012 19:48 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Teší ma, že som mala na Jílka od začiatku taký dobrý odhad. Ako ten pes čo ho oňuchal a odišiel! Urazil si sa, chodec, keď som napísala článok Starší muž a mladšia žena po tom, ako si urážal ženy , vulgárne im nadávala a chvastal sa, ako na teba starého smradľavého idú mladé a voňavé( a peňažité:)). Toto tiež sedí http://danielin.txt.cz/clanky/96703/moja-genderova-studia/ a som nesmierne rada, že my tu nezávisle dávajú za pravdu - čo sa týka - mnohí. A teraz môže začať SLINTAŤ.

    8.1.2012 19:49 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    MI:-) FUJ... čo všetko od teba človek nenachytá
    8.1.2012 19:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ta slinta si myslí, že její slinty snad čtu. Nebo, že si ten její hnuj budu otevírat. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:02 Ondra
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    nekazte si to, prece _nejste jako on_

    Klidne si v tichosti vychutnejte jak se tady znemoznil a nechte to byt.

    Do mrtvol se nekope.
    8.1.2012 20:25 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    máte pravdu
    8.1.2012 20:27 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já už jsem se takzvaně znemožnil víckrát, jenže nakonec se ukázalo, že to znemožnění je zcelaqněkde jinde. U někoho jiného. Ale tak už to chodí. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:07 sasula
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Taky vám Jílek tolik připomíná Radka Hulána? Mně se zdá ta podoba až neskutečná.
    8.1.2012 20:19 frdrx | skóre: 29 | blog: frdrx
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Co Hulána, ale Milana Buričina ...
    Patička mi slouží k tomu, abych si lépe poznal svoje příspěvky.
    8.1.2012 20:28 AMD Phenom Alien
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Hmm, ale zápis na exotopedii ještě nemá. Věru divné...
    8.1.2012 20:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Mnohé ženy s tímhle nepočítají, když se bezhlavě ve středním věku rozvedou. Zdá se mi, že samotu snášejí emočně podstatně hůř než muži, že se mnohem tížeji srovnávají s tou skutečností, že už nejsou plodné, užitečné pro své děti a že ztrácejí moc nad svými muži. Mnohé podlehnou jakési iluzi, že někde na ně čeká princ na bílem koni a vydají se ho hledat. Protože ho nenacházejí, vylévají si své mindráky na mužích. Libovolných mužích. Viní je ze svého neštěstí a vůbec si neuvědomují, že se dostávají do těch pozic osamělých, většinou chudých, bohatými jen na potíže a negativní emoce, sami. Svou nesnášenlivostí, nároky a požadavky.

    Tohle je realita. Bohužel. Soudy a později sociálka jsou plné rozvádějících se žen, které si skutečně myslí, že na ně čeká nekonečné štěstí. Nečeká. A ještě jednou, znám jich hodně, co jsou samy, protože mají nároky jako dvacetileté a dvacet jim dávno není.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:29 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ono ti v LDNce sklapne, a pochybuji, že ti tam budou chodit fandit bývalé manželky, nebo dokonce předchozí milenky, když o nich dokážeš tak bezelstně napsat tak hnusné urážky v blogu. Taková Rita-Gabriela si musí mnout ruce, že se tě zbavila, pokud si ty tvoje chorobné výplody někdy přečte.
    8.1.2012 20:41 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Komu kde sklapne se uvidí. Tedy pokud nejsi elf a nemáš nárok na věčné mládí. Zřejmě asi nemáš, takže je docela možné, že v tý ldn skončíš ty sám. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Dalibor Smolík avatar 9.1.2012 13:37 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Souhlas .. nárok na věčné mládí a zdraví nemá nikdo. Ani ten, co si to třeba v současné chvíli myslí. Cesty života jsou nevyzpytatelné ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    9.1.2012 14:54 Aminux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já myslím, že ajtymanovi šlo o něco kapku jiného. O to, že až bude nemocný, nebude se mít kdo o něj postarat. Milenka se o nikoho starat asi nebude. Případně, až pude někam do nemocnice nebo ldn, tak ho nikdo ani nenavštíví. Možná děti jestli nějaké má. Zkrátka hrozí, že zůstane sám jak kůl v plotě.
    9.1.2012 17:13 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    http://www.csfd.cz/film/241289-muz-a-jeho-pes/

    je mi skoro ľúto dať sem toto prirovnanie, pretože Jean P. Belmondo (krásny - večne mladý starý pán) a ten citlivý film s hlbokou myšlienkou si to nezaslúži, ale je to príbeh starého muža, ktorého na staré kolená opustila mladšia žena kvôli ešte ,,perspektívnemu" partnerovi, pretože jej bolo jasné, že musí využiť šancu- a tak sa starý muž, nezvyknutý žobrať o pomoc, ocitol sám na ulici... je to nielen film o vzťahu k starým, ale aj o láske ( nie o ,,šukaní"!), aj o sebectve,ľahostajnosti, odcudzení... krásny

    9.1.2012 19:04 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    spravne pochopils :-)
    8.1.2012 20:32 AMD Phenom Alien
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Přestaň citovat sám sebe, okecávat to rádoby intelektuálními žvásty. Probůh tys vážně exot. Ale odkopal ses pěkně, dědku.
    8.1.2012 20:36 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    jediný argument tvůj, tedy na víc nemáš , je že jsem dědek, no jsem, mám dva vnuky, čtyři dcery a vycházíme. :-) M
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:42 AMD Phenom Alien
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    A co jako bys chtěl slyšet? Že si vychcanej hajzlík, co považuje ženy za služky a ještě se s tím hrdě chlubí všude možně na netu? To už tu řekli jiní. Dědek si samozřejmě taky a pěkně nadutej.
    8.1.2012 20:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já se tě na nic neptal, a tvůj názor na mne, je mi celkem fuk, na to jsi zřejmě nepřišel. A jestli neumíš číst a tvrdíž, že ženy považuji za služky, pak zřejmě nejsi schopný rozeznat povolání služky od povolání třeba asistentky. Jinak jaký je mezi tím rozdíl? Víš to? Trubko hloupej :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 21:02 hihi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    A jestli neumíš číst a tvrdíž

    :-) :-) :-)
    9.1.2012 10:57 AMD Phenom Alien
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Sem se tě taky na nic neptal, dědouši :-). Pod pojmem služka si představuju někoho, kdo žije trvale s rodinou, stará se o děti, atd. prostě je s nimi 24 hodin denně.

    To že si línej si vyprat podělaný trenky a smradlavý fusekle a jednou za měsíc ti je přijde někdo vyprat, to neni žádná služka, ale řekněme nájemná uklizečka. Takže tak, dědku.

    Max avatar 8.1.2012 20:46 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Vycházet != mít se rádi a být spokojeni (ve vztazích mezi sebou), což by měl být znak rodiny. Vycházet, to je jako vzájemně se tolerovat, stejně jako třeba se sousedem apod.
    Tak jaký vztah mezi sebou máte, jestli se smím zeptat, když už tady občas něco osobního vytaháváte? :)
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 20:49 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Chodí mě navštěvovat, zvou mě na návštrěvu, starají se jak se mi vede, svěřují se mi ze svými starostmi, očekávají ode mne pomoc. :-) Co myslíte, jaký máme vztah?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 21:01 ajtyman
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je opravdu těžko srozumitelný jazyk od pana spisovatele :-).

    Jinak dědulo zapomínáš, že jsi na sebe už vypráskal úplně všechno, tak moc nemaluj na růžovo ty vztahy s tvými potomky, které jsi objevil až v důchodu, a ještě podle svých slov přes Fejsbuch. A to jenom některé. Jak hodně ses dítkám věnoval v době, kdy tvým hlavním koníčkem byl chlast, fet a ošukávávní děčínské paroplavby? To bys mohl trochu rozebrat se svým spisovatelským talentem pro ty, kteří si naivně myslí, že není potřeba střídat partnery jak ponožky (tento příměr se netýká tebe, ty máš jistě jedny na celý týden, a pak je jenom otočíš).
    8.1.2012 21:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ale vozejku, to že to říkáš, tak jen popisuješ své poměry a pokoušís se je styjně jako slinta navlécty na druhé. Tak se uklidni, jak jsem dítkám věnoval o to víš ty zcela hovno a žiješ jako slinta ve svýchg představách, podle sebe soudíš ty druhé. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 21:44 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To máte zbytočné.Keď už nevie kam z konopí,začne prehadzovať svoj hnoj do cudzieho dvora.A potom to ešte raz obráti naruby a bude tvrdiť, že tí druhí súdia jeho podľa seba.Všimnite si, že vyvoláva podobné pocity ako hysterická žena(jeho obľúbená téma),ktorá vytvára pre ostatných neriešiteľné situácie.Vyzerá to ako obratná premyslená manipulácia- ale možno je to naozaj polouvedomené naučené správanie,nedoriešené konflikty, ktoré sa stále opakujú v každom jeho vzťahu, v komunikácii s ľuďmi (virtuálne nevynímajúc).Bojí sa pripustiť si to, hoci radí klientom, aby k sebe boli tvrdí.O chvíľu bude zas v polohe krotkej obete, a niekto ho začne ľutovať. Potom vyskočí ase na koňa...a dá si záležať, aby vyprovokoval k reakcii, pretože jeho problém ostal stále nevyriešený... a tak dookola.
    Max avatar 8.1.2012 21:39 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Zní to dobře, takže si myslím, že dobrý :).
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Max avatar 8.1.2012 20:29 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Překvapuje mne na začátku porovnávání služka vs. manželka/přítelkyně. To jsou přeci dvě úplně rozdílné věci, nechápu, jak zrovna vy toto můžete porovnávat :-/.
    Pokud v přítelkyni vidíte jen jakýsi druh služky, tak se ani nedivím tomu věčnému střídání žen (pokud je to pravda).

    Taktéž projevy o značce mi přijdou jako velmi povrchní názory :-/. Nemohu si pomoci, ale je to tak :-/.
    Závěrečné prohlášení, že muž, který je věrný jedné ženě, je srab a chudák ...., promiňte, je to myšleno vskutku vážně?
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 20:30 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Už jste někdy sledoval chování některých žen ke svému muži? Na veřejnosti?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Max avatar 8.1.2012 20:41 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ano, sledoval. Některé jsou rozkazovačné, některé opatrovnické, některé nic netrápí, je to velmi rozdílné. Prostě stejné jako s muži. Ovšem nechápu, co to s tím má co dělat? Všechny ženy nepatří do jednoho pytle. I rozkazovačná žena může být milována atd. Je to jen o vztahu těch dvou a je úplně jedno, jak to z venčí vypadá.
    Nebo na co je naráženo?
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 20:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No má to dělat s tím, že většinu rozvodů, iniciují ženy, zhruba ze sedmdesáti procent. Většina těch rozvodů je zcela zbytečných a jsou realizovány právě z pouhého rozmaru těch žen. Aby nakonec zjistily, mnohé z nich, že potkají posléze muže, který jim řekne. Známost ano, žít spolu ne. Už mi jedna zkušenost stačila. A přesně o těhle ženách mluvím. Ty potom vytvářejí ony nátlkakové akce, čerpají z veřejných prostředků, dožadují se speciálních zákonných úprav.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 20:55 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nechápu, proč tohle na ženách kritizuješ, když přitom si zároveň v zápisku pochvaluješ, jak je to super. Že ženy přicházejí a odcházejí, že ti vyhovuje nebydlet s nimi a na domácí práci mít služebnou atd., že klidně zbalíš nějakou mladou...

    Proč teda ty ženy tak kritizuješ, když se v podstatě chovají podle tvých představ?
    8.1.2012 20:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já je krituzuji? Jen konstatuji daný stav, nic víc. Jen ukazuji na to co se děje. Jinak ani ty ženy nehodnotím, to že se bezhlavě rozvádějí, očekávajíce, že to bude jako kdysi, když byly mladé, tak to je mi celkem k smíchu.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 21:05 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jinak ani ty ženy nehodnotím, to že se bezhlavě rozvádějí, očekávajíce, že to bude jako kdysi, když byly mladé, tak to je mi celkem k smíchu.
    Říct v jedný větě "nehodnotím je", a hned ve stejné větě je zhodnotit? Ufff... To doufám není myšleno vážně...
    8.1.2012 21:12 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To není hodnocené, že očekávájí, pouhé konstatování. Očekávají, žijí v nerealistických představách, sní o velké lásce, která se většinou nedostaví, ztráty jsou větší než zisk. :-(
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 21:29 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Aha, pouhé konstatování,... hmm... Takhle můžu klidně někomu říct, že je úplnej magor, ale ať to rozhodně nebere jako nějakou kritiku, že to jen tak konstatuju :-D

    No nic, měj se fanfárově,...
    8.1.2012 21:54 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Pokud je tak diagnostikovaný, pak ano, pak je to na místě. Ovšem pokud se někdo nějak chová, a popisuji jeho chování, nehodnotím ho. Jen popisuji chování.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 22:16 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ano, striktně logicky vzato opravdu jen popisuješ. Jenže člověk není nikdy 100% objektivní, navíc lze snadno na někom popsat takové vlastnosti, že ačkoli člověk "jen popisuje", ví, že ty vlastnosti, které někomu přisuzuje/vybírá, jsou negativní (alespoň z hlediska většiny společnosti), a tím pádem o dotyčném vytváří negativní obraz. Může to být shodou okolností, anebo taky schválně, cíleně.

    Ať si každý posoudí sám, o co jde v případě tohohle zápisku...
    8.1.2012 22:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    pokud je realita negativní, je životu nebezpečné se tvářit, že je pozitivní. I v holém popisu. Na iluze dojelo mnoho lidí.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 22:25 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jenže ty nepopisuješ realitu, ale svůj názor na to, jaká realita je. (Nic proti tomu, to dělá každý.) Realitě to odpovídat může, ale nemusí.
    Max avatar 8.1.2012 21:10 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já znám zase několik rozvedených žen a našli si partnery a jsou s nimi zase velmi spokojené. Pak znám ženy, které se rozvedli a už o muže nestojí, zůstávají doma a jsou to pohodové maminky (a pohodovými nemyslím, že jsou přehnaně starostlivé a dusí své děti ;-) ...).
    Ty samé zkušenosti mám s ženami, jenž o muže přišly (zemřeli). Jedny už nestojí o to, starat se o muže (třeba v případě, že muž zemřel na nějakou dlouhodobější zhoubnější chorobu), tak nedovolují společné bydlení (mají strach, že zažijí dejavu) a jedni zůstávají doma a uživají si života s dětmi.
    Když nad tím přemýšlím, tak mám asi zcela opačné zkušenosti, než vy :-/. Ovšem narozdíl od vás to nezobecňuji a nesnažím se někoho strkat do jednoho pytle.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 21:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já znám zase několik rozvedených žen a našli si partnery a jsou s nimi zase velmi spokojené.

    Já jich znám za osmnáct let praxe tisíce.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Max avatar 8.1.2012 21:15 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Viz reakce níže.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    Max avatar 8.1.2012 21:01 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Tento názor s vámi nesdílím. Přijde mi, že jste něco zažil, možná víckrát, a máte snahu nějakou minoritu žen zobecňovat a strkat do jednoho pytle :-/.
    Jinak si myslím, že důvod, proč o rozvod žádají více ženy, jsou jasné. Většinou jsou to totiž ony, které více ve špatném vztahu trpí.

    Jinak ač nerad, tak zalinkuju na né moc chvalný web :
    Dvě třetiny žádostí o rozvod podávají ženy
    a další kvalitní rozbor prblémů :D :
    Nevěrní muži jsou hloupější a zaostalejší, tvrdí psycholog
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 21:09 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je skutečně "relevantní odkaz" kdybych měl vycházet z těhle studii, nikam bych nedošel. Jinak milý pane, ja se tou terapii živím a partnerské vztahy dost podrobně sleduji. To jsou ty zkušenosti ze kterých vycházím. Když s e klientky ptám: "Trváte na tom, že se rozvedete? Uvědomujete si, že pak přijdou chvíle, kdy začnou působit přitažlivé síly a budete se chtít vrátit a ono to nepůjde, protože rozvodem ztrácíte oba?" Ony ty dámy myslí, že rozvodem získají, nakonec zjistí, že ztráta převážila zisk a opravdu se jich mnoho chce vrátit a bud to neumějí, nebo už nemají kam. Obsazeno.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Max avatar 8.1.2012 21:14 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Proto ten smajl :). Každý říká něco jiného, každý odborník má pravdu atd. Již jednou jsem říkal, že nemůžete mít objektivní názor, jelikož se seznamujete asi jen s lidmi, kteří si své problémy neumí vyřešit sami a tak vyhledají vás. Tzn, že za vámi chodí omezená sorta lidí a máte pochopitelně jen tu špatnější zkušenost, kterou se snažíte zobecňovat.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 21:17 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Také hovořím jen o určité sortě žen, jestli jste z textu nepochopil, myslím, že je to tam jasně řečeno. Takže kdo zobecňuje a kdo nechápe?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Max avatar 8.1.2012 21:33 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Zřejmě nepochopil. Měl jsem to pochopit z tohoto ? :

    Většina starších žen má nároky jako krásná dvacetiletá, ačkoliv už dávno tuhle normu nesplňuje. Občas si pletou pojmy a dojmy. Zdá se tedy že od určitého věku ženy, je mnohem výhodnější si platit služku, než se zabývat nějakou manželkou, která je věčně nespokojená ...

    Nebo z tohoto? :

    Ženy od určitého věku neradi tohle zjišťují. Bojí se samoty, bojí se ztráty smyslu, která jim nastává tou samotou. Dost často nejsou potřebné a nejsou ani vítané v rodinách svých dětí. Mnohé se pokoušejí dál určovat život svých dětí, jejich ...

    Nebo z tohoto? :

    Mnohé ženy s tímhle nepočítají, když se bezhlavě ve středním věku rozvedou ...

    A v tomto duchu to pokračuje v dalších odstavcích. Takže ne, nepochopil jsem, že mluvíte o svých stovkách pacientech / klientech. Pochopil jsem to tak, jak je to v textu řečeno. Pokud myslíte něco jiného a píšete něco jiného, tak očividně není dobrý nápad něco psát ;-).
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 21:44 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Když se mi něco zdá, není to fakt, který se nedá zpochybnit, je to jen zdání a dá se o něm polemizovat. Když je rozvedených žen středního věku většina, tak to nejsou všechny ženy , když jsou to některé, pak jen některé a opět ne všechny, když je něco dost často, není to pořád, záleží na tom jak chci číst, Jinak, komunikaci a psaní blogu tohoto typu neprovozuji ve stylu programátorského myšlení. A ani nehodlám.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Max avatar 8.1.2012 21:50 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nejsem programátor a programovat neumím, takže ani v takovém případě bych to nepochopil. Bohužel, zdá se, že mé dedukční schopnosti jsou čím dál horší :-/.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 21:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je zcela normální, že lidé něco slyší a vytvářejí si o slyšeném své předsatavy, nebo čtou a dělají totéž. V psychoterpii se tomu říká: "rozdíl mezi řečeným a slyšeným, rozdíl mezi napsaným a četným." Interpretace pak nemají konce.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Max avatar 8.1.2012 22:24 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Vím o tom, ale to bývá většinou v případech, že je již člověk vůči dané osobě předzaujatý (v případě psaného textu), což si myslím, že jsem nebyl a doufám, že stále nejsem.
    Osobně si myslím, že způsob vysvětlení (politického vysvětlení) článku uvedený ve vašem předchozím komentáři, se dá aplikovat na jakoukoliv věc a tak si cokoliv ohnout pro sebe.
    Nicméně, dál bych už raději nezacházel a spokojím se tedy s tím, že nemám hlavu nato, abych pochopil váš text tak, jak byl vámi zamýšlen.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    8.1.2012 22:45 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Wow, máš můj respekt za takhle trpělivé+inteligentní komentáře...
    10.1.2012 00:01 RapMan | skóre: 14 | blog: RapMan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    jsem si rikal presne to samy...
    Marcela* avatar 8.1.2012 22:27 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Mluvíte mi z duše a už jsem to i dříve panu Jílkovi říkala. Přesně to co píšete si myslím taky. Viz z vláken výše:
    Jinak si myslím, že důvod, proč o rozvod žádají více ženy, jsou jasné. Většinou jsou to totiž ony, které více ve špatném vztahu trpí.
    že nemůžete mít objektivní názor, jelikož se seznamujete asi jen s lidmi, kteří si své problémy neumí vyřešit sami a tak vyhledají vás. Tzn, že za vámi chodí omezená sorta lidí a máte pochopitelně jen tu špatnější zkušenost, kterou se snažíte zobecňovat.

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.1.2012 22:48 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ano, trpí, to konečně trpí každý, kdo má pocit, že se mu děje újma. Otázkou je, zda se mu skutečně děje a zda je to na rozvod, jestli ta újma nebude nakonec rozvodem mnohem mnohem větší. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 8.1.2012 23:20 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Pokud trpí, zřejmě se újma děje, to je pochopitelné. Rozvod je zvlášť pro ženu hodně riskantní krok do neznáma.

    Já ze svého okolí, přátel, z doslechu, atd. znám převážně případy, kdy ženy byly k rozvodu spíš donuceny. Tím nechci říct, že neexistují žádné ženy, co se rozvádějí z pouhého rozmaru, /je i dost vrtošivých potvor/. Jenže naprostá většina je takových, co je muž buď podvedl, opustil, nestaral se o děti, vytuneloval rodinný majetek,dělal dluhy, pil, ženu psychicky týral, byl chorobně fixovaný na matku, ponižoval či ji dokonce fyzicky ubližoval. /Příp. kombinace několika uvedených věcí/

    Protože vdaná žena, která má navíc děti, je natolik zainteresovaná a "zapřažená" rodinným životem, že nemá na nějaké rozmary ani pomyšlení. A rozvod - ztráta partnera, patří k jejím nejhorším nočním můrám.

    Takže zřejmě skutečně přicházíte do styku s nějakou specifickou sortou žen ;-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.1.2012 23:35 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    natolik zainteresovaná a "zapřažená" rodinným životem, že nemá na nějaké rozmary ani pomyšlení.

    Vy jste mě rozesmála. Zřejmě chcete vidět jen ty neštastné oběti. Kolik já znám nevěrných žen, co mají domácnost, děti, hodného muže a nevěra jim jde bez jakýchkoliv zádrhelů. :-) Nakonec moje poslední knížka "Paralelní manželství" je zčásti právě o tomhle.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 8.1.2012 23:51 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Asi znám převážně jinou sortu lidí.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.1.2012 23:56 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Znáte stejné lidi, jen se vám se vším nepochlubí. Já znám lidi i z té horší stránky, ale pořád si myslím, že je s nima většinou dobře. Nekladu na ně žádné požadavky, jací by měli být. S těmi co mi nevyhovjí se nestýkám a jinak ten zbytek nechávám sobě samým. Musí s tím každý žít sám za sebe.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.1.2012 00:01 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Manipulace ;-)
    Marcela* avatar 9.1.2012 00:17 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Znáte stejné lidi, jen se vám se vším nepochlubí.
    Já myslím, že pokud jsem s někým v častém kontaktu, znám jeho rodinu, běžný život, svěřujeme se i s leckterými intimnostmi, mám možnost dlouhodobě vnímat určité procesy v osobním životě, které se svým partnerem prožívá, vím dost na to, abych si utvořila názor.
    Já znám lidi i z té horší stránky, ale pořád si myslím, že je s nima většinou dobře.Nekladu na ně žádné požadavky, jací by měli být.
    Tak to mám nachlup stejně :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.1.2012 00:23 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    V terapii časem lidé říkají věci, které s ebáli říci i sami sobě. Casem, takže se nebavíme o názoru, ale o míře sdíleného tajemství.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 9.1.2012 00:26 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já mluvím o názoru, že určitá tajemství by za dlouhý poznávací čas dávno vyplula na povrch.. A končím.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 10.1.2012 10:11 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Některá tajemství si člověk s sebou nese třeba celý život - a trpí tím. Skupina lidí, kterou spojuje podobný problém, trochu uvolňuje napětí a lidé se časem rozhovoří. A to pomůže leckdy odblokovat problém a tím pomoci sobě a druhým. Mám též čerstvé zkušenosti s podobnou skupinou, i když zaměřenou na jinou oblast lidských problémů.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    8.1.2012 20:32 sasula
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    On nechápe, co je to rodina.
    8.1.2012 21:49 hihi
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jedna z věcí, co nechápe, ale má ještě čas, táhne mu teprve na sedumdesátku :-).

    Na výběr partnerky nemůže jeden pospíchat.
    8.1.2012 21:18 otev
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Poradím Vám jednoduchou pomůcku na tu nešťastnou shodu podmětu s přísudkem, se kterou pořád tak zápasíte - ženy neradY (to Y připomíná ženský klín) a muži neradI (to zas připomíná to, co se nám oběma - jak věřím - houpe v kalhotách). Někdy si to po sobě před odesláním alespoň přečtěte - vždyť to "Ženy od určitého věku neradi" by Vás přece muselo praštit přes čumák, no ne? Můžete mě šmahem označit za "grammar nazi", ale když se nad tím zamyslíte...můžete při psaní další knihy alespoň trošku ušetřit práci korektor(ce|ovI).
    8.1.2012 21:20 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    já celkem vím, kde se píše tvrdé y a měkké i, zkuste napsat dlouhý text a požádejte někoho aby vám v něm našel chyby..Zcela určitě najde, a budete se divit kolik. Korektorovi platím za stránku, ne za počet chyb a nemám potřebu ho šetřit. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    belisarivs avatar 8.1.2012 21:59 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Narazil jsem na nejakou statistiku, ze 87% zen v USA lituje toho, koho si vzaly. U muzu je to pry jenom 23%.

    Googlim a nemuzu to najit. Snad nekdo bude miot vetsi stesti.

    Co myslite? Je to blabol nebo to neco vyjadruje?
    IRC is just multiplayer notepad.
    8.1.2012 22:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Není to blábol, je to i moje zkušenost a o tom píši. Ženy, ted mluvím obecně tohle nerady slyší, ale je to tak. Ženy mají obrovské nároky a málo smyslu pro střídmost.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    gtz avatar 8.1.2012 22:13 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Je nutné změnit značku? Co když se vymění jen starší model nový model :-)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    8.1.2012 22:21 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já sem pro kompletní změnu. Stejný model už nic nového nenabízí. Maximálně rozšířené funkce. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    gtz avatar 8.1.2012 22:33 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No znám jednoho pana ředitele ten vyměnil svou ženu za mladší model (jeho sekretářka) a po nějaké době si naříkal ach to mládí ... jak rád bych si lehl s pivem k TV a měl klid a to prostě nějak nyní nejde :-)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    Marcela* avatar 8.1.2012 22:22 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jestli dobře chápu, vyznění vašeho blogu zní asi takto: Vím, jak vztahy fungují, umím v tom chodit, ale stálý vztah vlastně nechci, protože ženy mají moc velké nároky? (Ty urážlivé slogany, jimiž je text protkán, jsem vypustlila, i když jsou odporné)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Marcela* avatar 8.1.2012 22:26 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Anebo to může být ještě prostší: "Z ženy nad 35 se mi zvedá "kufr"" :-). A jelikož roky neubývají, obměna po 2 letech nutná...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.1.2012 22:29 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Marcelo, co vy vše z toho nevyčtete. :-) Ony odejdou, já je nedržím a najde se jiná. Nic víc.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 22:33 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No po tom co sem si přečet se jim ani nedivim :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 22:32 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ste nějaká vstahovačná, ne? Podle mně má jen mindrák že ho nemá kam strčit a nijak konkrétně to fňukání nad svym osudem nemyslí... :-D
    8.1.2012 22:34 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Budu ti muset ukázat svůj nový model :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    gtz avatar 8.1.2012 22:36 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Z ženy nad 35
    a proč? vždyť od takových žen se člověk dočká toho nejlepšího možného servisu. Spousta žen v tom věku vypadají lépe než mnoho 20-tek.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    8.1.2012 22:42 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jinak marcelo, mé předposlední ex-favoritce bylo 37, odešla a nebylo to proto, že jsem ji vyháněl, nebo se mi zvedal kufr. Jen jsem nechtěl už děti a společné bydlení. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 8.1.2012 22:47 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jak snadné někoho vypudit...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    8.1.2012 22:56 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ano, nechci v jedna šedesáti děti a nechci žít mimo svou domácnost, nechci se vzdát svobody. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    gtz avatar 8.1.2012 22:59 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jenže pak musíte brát ohled na někoho s kým to celé sdílíte. Nesmíte zapomínat na biologické hodiny, které tikají a tikají. Skoro každá koc v tom věku ví, že již je to tak akorát, aby měla děti, protože za chvíli již prostě bude stará.
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    8.1.2012 23:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To věděla od začátku, tak se později rozhodla odejít a já ji to nemám za zlé. :-) A pokud neměla důvod mít děti do doby než jsme seznámili, tak asi měla své důvody, nakonec vdaná byla, předtím.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 05:20 Odkvetla kopretina.
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nechtít dítě v 60, to chápu. Vychovávat postiženého potomka není snadné. Nechápu neochotu společného bydlení. Společná domácnost je levnější než dvě. Docházet za někým na zavolání jako kurtizána nebo naopak bez výhledu na společnou budoucnost je dost ponižující.
    Marcela* avatar 9.1.2012 09:53 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nechápu neochotu společného bydlení. Společná domácnost je levnější než dvě. Docházet za někým na zavolání jako kurtizána nebo naopak bez výhledu na společnou budoucnost je dost ponižující.
    K tomu se připojuji, Milado /aspoň myslím, že jste to vy :-)/

    Každopádně férové by bylo, dát přečíst případné budoucí "favoritce" tento blog, aby věděla, do čeho jde a byla smířena se svým osudem :-). Srozuměna s tím, že bude po nějakou dobu hrát roli luxusního předmětu pro potěšení. Něco jako nový auťák, než se ojede.

    Jen přemýšlím, kdo by /při všech fungujících smyslech a alespoň minimální sebeúctě/ do něčeho takového šel? :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    belisarivs avatar 9.1.2012 10:24 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    aby věděla, do čeho jde a byla smířena se svým osudem
    S osudem cloveka, ktery se ma stejne dobre jako partner a ma i stejnou svobodu?

    Proc nema byt pro muze problem ztrata svodody zatimco pro zeny jeji udrzeni problem byt muze/musi? Vysvetlite mi to nekdo?
    Srozuměna s tím, že bude po nějakou dobu hrát roli luxusního předmětu pro potěšení.
    Dovolil bych si podotknout, ze zde jste tezce neobjektivni.

    Proc predpokladate, ze ve vztahu nebudou mit oba stejne poteseni?
    Něco jako nový auťák, než se ojede.
    Tohle je ponekud hloupe prirovnani. Treba uz jenom proto, ze ojete auto jde do srotu.

    Taky bych chtel dodat, ze se ve vztahu ojizdeji oba. (tak schvalne kterou variantu tohohle roztomileho dvojsmyslu si vyberete ;-)).
    IRC is just multiplayer notepad.
    Marcela* avatar 9.1.2012 10:50 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    aby věděla, do čeho jde a byla smířena se svým osudem
    S osudem cloveka, ktery se ma stejne dobre jako partner a ma i stejnou svobodu?

    Proc nema byt pro muze problem ztrata svodody zatimco pro zeny jeji udrzeni problem byt muze/musi? Vysvetlite mi to nekdo?
    Já si opravdu neumím představit normální ženu, která by přistoupila na dané podmínky. Možná nějaká nymfomanka, netoužíc po zázemí. Ve vztazích však zpravidla kromě sexu jde i o city, lásku, vzájemnost, příp. budování rodiny. Což se /kromě sexu/, když někdo hlásá "Nebojte se vyměnit značku" + "Nechci s nikým bydlet", nějak vylučuje.
    Něco jako nový auťák, než se ojede.
    Tohle je ponekud hloupe prirovnani. Treba uz jenom proto, ze ojete auto jde do srotu.
    Jukněte do bazaru, tam je spousta atraktivních ojetin a za dobrou cenu :-).
    Taky bych chtel dodat, ze se ve vztahu ojizdeji oba. (tak schvalne kterou variantu tohohle roztomileho dvojsmyslu si vyberete ;-)).
    Nechci se pouštět do takových pikantností, ale řekněme, že žena takříkajíc morálně stárne, mnohem rychleji ;-). Stačí se podívat, jak vypadají prostitutky po pár letech služby...
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    belisarivs avatar 9.1.2012 16:55 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Možná nějaká nymfomanka, netoužíc po zázemí.
    Jako ze si zena sama neumi vytvorit zazemi a potrebuje k tomu muze?
    Ve vztazích však zpravidla kromě sexu jde i o city, lásku, vzájemnost
    V tom nevidim problem.
    příp. budování rodiny
    To uz bude horsi, ale nemalo lidi uz deti ma a dalsi nechce, nebo je proste jenom nechce.
    IRC is just multiplayer notepad.
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.1.2012 18:46 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jukněte do bazaru, tam je spousta atraktivních ojetin a za dobrou cenu :-).
    Tak co s tim kafem? :-D
    belisarivs avatar 10.1.2012 20:54 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    You don't get it. You're friend-zoned. Forever. ;-)
    IRC is just multiplayer notepad.
    belisarivs avatar 9.1.2012 10:14 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nechápu neochotu společného bydlení. Společná domácnost je levnější než dvě.
    Tak tohle zrovna problem pochopit neni.

    Clovek ma svobodu rozhodovani co udela, kdy a jak to udela. Naklada se svym volnym casem podle sveho uvazeni...

    Ze ho to muze vyjit draz je sice mozne, ale ze to muze prevazit ztratu svodoby je diskutabilni.
    Docházet za někým na zavolání jako kurtizána
    Myslim, ze tahle veta je cela spatne a spise odrazi vase odlisne ocekavani od vztahu.

    Jednak to neni "dochazeni na zavolani" protoze na to zavolani zena taky nemusi kyvnout a jednak mate i cas sama na sebe a sve zaliby a zajmy.
    nebo naopak bez výhledu na společnou budoucnost je dost ponižující.
    Ja bych, jako muz, vnimal jako ponizujici peskovani od zany (respektive od kohokoliv). Proto dost dobre dovedu pochopit muze, kteri se snazi prave pred timto branit.

    Ono se ne nadarmo rika: "Zenaty muz zije jak pes ale umira jako kral a svobodny muz zije jako kral ale umira jako pes."
    IRC is just multiplayer notepad.
    Marcela* avatar 9.1.2012 10:30 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    a jednak mate i cas sama na sebe a sve zaliby a zajmy.
    Dojíždění, pendlování plus starost o 2 domácnosti ten čas spíš bere..

    nebo naopak bez výhledu na společnou budoucnost je dost ponižující.
    Ja bych, jako muz, vnimal jako ponizujici peskovani od zany (respektive od kohokoliv). Proto dost dobre dovedu pochopit muze, kteri se snazi prave pred timto branit.
    Tady byla řeč o výhledu na společnou budoucnost. Ta přeci nemusí nutně předznamenávat peskování /ať od toho či onoho/ :-).

    Každý má o vztahu jiné představy, pochopitelně. Ovšem bydlet zvlášť, to je o ničem. Vy znáte nějaký dlouhodobý vztah, kde by tohle fungovalo? Ale vlastně, tady není perspektiva dlouhodobého vztahu. Proto, jak říkám, neumím si představit, kdo by do tohoto šel. :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.1.2012 11:04 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To, že si něco neumíte představit, ještě neznamená, že to neexistuje. Znám dlouhodobé vztahy, nakonec jsem i takový měl, kdy se lidé navštěvují, jezdí za sebou a jinak mají společný a zároveň každý svůj život. Dokonce jsou to velmi hluboké vztahy. Lidem vyhovují i jiné vztahy, než si umíte představit a než by jste si přála.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    belisarivs avatar 9.1.2012 11:27 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Dojíždění, pendlování plus starost o 2 domácnosti ten čas spíš bere..
    Tak ja osobne bych si z partnerky sluzku nedelal a navstevy bych videl spise vzajemne, nejake spolecne vylety a tak.

    Clovek se alespon ma na co tesit a neni to takovy stereotyp.
    Tady byla řeč o výhledu na společnou budoucnost. Ta přeci nemusí nutně předznamenávat peskování /ať od toho či onoho/ :-).
    Nemusi. Ale opravdu nepredstavuje?
    Ovšem bydlet zvlášť, to je o ničem.
    Proc?
    Vy znáte nějaký dlouhodobý vztah, kde by tohle fungovalo?
    Priznam se, ze neznam, ale to jeste neznamena, ze tak nemuze fungovat protoze na nej zeny proste nepristoupi.
    Ale vlastně, tady není perspektiva dlouhodobého vztahu.
    Proc by nebyla?
    IRC is just multiplayer notepad.
    Marcela* avatar 9.1.2012 17:35 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Clovek se alespon ma na co tesit a neni to takovy stereotyp.
    Ovšem bydlet zvlášť, to je o ničem.
    Proc?
    Mám to vyzkoušeno. V nějakých 25 jsem měla dost podobný názor jako vy. Pak přišla velká zamilovanost, vlastně první pořádná láska. Nedopadlo to dobře, možná i proto, že jsme se neodhodlali zařídit si společný domov. Shodou okolností /i když nevěřím na náhodu/ jsem se dneska před pár hodinama dozvěděla, že tenhle muž, který pro mě tolik znamenal, umřel.

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    belisarivs avatar 9.1.2012 20:39 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Mám to vyzkoušeno. V nějakých 25 jsem měla dost podobný názor jako vy. Pak přišla velká zamilovanost, vlastně první pořádná láska. Nedopadlo to dobře, možná i proto, že jsme se neodhodlali zařídit si společný domov.
    OK.
    Shodou okolností /i když nevěřím na náhodu/ jsem se dneska před pár hodinama dozvěděla, že tenhle muž, který pro mě tolik znamenal, umřel.
    Hm. To je dost blbe.

    Vzpomnel jsem si na pribeh jednoho naseho stihace.

    Po valce utekl pred rudoblaznama, vratil se k RAF a poslali to do tehdejsi Rhodesie. Cetl si dopis od maminky.

    Mimo jine mu psala, ze se ji rychle horsi zrak a tohle je posledni dopis co mu kdy napise. Pak jsem na chvili radsi prestal cist.

    Uz si ani nepamatuju co to bylo za chlapika a knihu. Ale tahle cast mi utkvela v pameti.
    IRC is just multiplayer notepad.
    Marcela* avatar 11.1.2012 09:35 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Díky za pochopení. Už jsem tu smrt malinko strávila, i když to bude ještě chvilku trvat než to přijmu..

    Já taky takové srdceryvné příběhy těžko snáším. Nedávno jsem náhodně zapnula tv a běžel tam nějaký hraný dokument o Karlu Hašlerovi, hrál ho Viktor Preiss. Na konci pak moderovaný hlas vyprávěl, jak umřel svázaný v kotouči, když mu dávali po x-té studenou sprchu na gestapu. Dostalo mě to, dodneška se mi ta představa vrací...

    Ale dost smutku, ještě jsme neumřeli :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    belisarivs avatar 11.1.2012 10:33 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ale dost smutku, ještě jsme neumřeli :-).
    To je fakt. To nas teprve ceka. :-D
    IRC is just multiplayer notepad.
    Dalibor Smolík avatar 11.1.2012 11:47 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Doufejme, že ne brzy. Za dva týdny budu mít výsledky krevního rozboru ;-))))
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    belisarivs avatar 9.1.2012 13:12 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ale vlastně, tady není perspektiva dlouhodobého vztahu.
    Tak me napadaji jine otazky.

    Co je to ten vztah a proc je tak strasne dulezity? A proc musi byt dlouhodoby?
    IRC is just multiplayer notepad.
    9.1.2012 11:13 AMD Phenom Alien
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Třeba se už zvedal kufr jí, dědku, co ty víš. Ale pravda, to je velice podivný a řekl bych až zvrácený požadavek. Vezmeme-li v úvahu, že by případný potomek, až by začal hledat po dvaceti letech taťku na Fejsbúku zjistil, že taťka je už dávno v urnovém háji, to mi přijde opravdu jako hodně ujeté.
    9.1.2012 11:19 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Neprožívej tak ten svůj mindrák, klepne tě z toho, umřeš a ani se nedozvíš, kdy umřu já. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 22:56 Platonix | skóre: 20 | blog: FUD: Férový Uživatelův Deníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Každý máme na svoji životní filosofii jistě nárok. Ale napadlo tě někdy se zamyslet, kolik bolesti a utrpení jsi tímto svým přístupem ke druhým způsobil?
    Když já tomu prostě nerozumím. Kdo si neváží svobody, je na půli cesty o ni přijít
    8.1.2012 22:59 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    O jaké bolesti mluvíš a o jakém přístupu? Jakou bolest sem způsobil tobě?
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 23:01 Platonix | skóre: 20 | blog: FUD: Férový Uživatelův Deníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Myslíš, že je to v pořádku opustit ženu a děti?
    Když já tomu prostě nerozumím. Kdo si neváží svobody, je na půli cesty o ni přijít
    8.1.2012 23:08 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Na tu otázku si jistě odpovíš.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 23:18 Platonix | skóre: 20 | blog: FUD: Férový Uživatelův Deníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Mě zajímala tvoje odpověď.
    Když já tomu prostě nerozumím. Kdo si neváží svobody, je na půli cesty o ni přijít
    9.1.2012 00:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Není důležité, co tě zajímá, důležité je, v tomhle případě, co se rozhodnu ti dát.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 00:45 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    zpusob tve diskuze je ponekud nestastnym, ponekud obnazujicim tvou prazdnotu a neschopnost argumentovat.

    chybi jenom vysvetleni, proc jsi takovy grafoman, kdyz nehodlas svoje blaboly take podporit argumenty - pokud ovsem nejake mas. Nebo jenom zustanes u amaterske manipulace na urovni dlazdice s vecernim kurzem v lidove skole umeni.
    9.1.2012 19:01 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Prober se kretene, ty nejsi schopny urcit, co je relevantni diskuse. Tvoje schopnosti konci u koupi parku v rohliku, ale to ti mama musi dat presnou castku do ruky a zopakovat ti jak to mas prodavaci rict. Trubko vymastena. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 23:02 Platonix | skóre: 20 | blog: FUD: Férový Uživatelův Deníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já nemluvil o sobě, ale o tvých blízkých.
    Když já tomu prostě nerozumím. Kdo si neváží svobody, je na půli cesty o ni přijít
    8.1.2012 23:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Až s tebou budui chtít mluvit o svém životě, udělám to, zatím jsme nenašel k tomu důvod. Vybírám si k tomu schopnější než jsi ty. Jestli mojí blízcí chtějí mluvit o svém životě se mnou a o své bolesti, a vyberou si tě k tomu, pak se s nimi o tom bav. Ale napřed se starej o svůj život, jistě mnáš v něm spoustu nevyřešeného.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 8.1.2012 23:13 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Vy už ste normálně jak Tomeš! :-D
    8.1.2012 23:15 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je možný, mě Tomeš nijak neuráží ani nepopuzuje.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 23:17 Platonix | skóre: 20 | blog: FUD: Férový Uživatelův Deníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No já na svém blogu nezačal rozvádět ideová východiska své životní filosofie. Ty ano, tak se teď netvař, že ti vadí diskuse o nich s ostatními uživateli portálu. Docela se divím, proč se teda rovnou nejdeš svěřit těm "schopnějším lidem".
    Když já tomu prostě nerozumím. Kdo si neváží svobody, je na půli cesty o ni přijít
    8.1.2012 23:20 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já se svěřuju jen s tím o čem uznám za vhodné, pokud mám pocit, že ty nejsi ten pravý, tak se ti holt nesvěřím, takže se smiř s tím, že jsemn si tě za důvěrníka nevybral a píši jen co uznám za vhodné, bez ohledu na to, co se ti líbí nebo ne. A co budu dělat, nech na mě. Nepovažuji tě za natolik schopného a kompetentního abych tě žádal o souhlas.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    8.1.2012 23:32 Platonix | skóre: 20 | blog: FUD: Férový Uživatelův Deníček
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Svěřil ses nám tu všem ve svém blogu, tak se teď netvař, že ti druzí neoprávněně lezou do soukromí. Pokud ti zdejší publikum nepřijde jako schopný partner pro svěřování se, proč tady publikuješ blog? Máme svobodu projevu, o souhlas mě žádat nemusíš.
    Když já tomu prostě nerozumím. Kdo si neváží svobody, je na půli cesty o ni přijít
    8.1.2012 23:43 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    A co je ti do toho, že si píšu o čem chci, jsi snad ten co dává svolení? Pokud mám důvodu, blog napíšu, ovšem to neznamená, že se budu každý nule svěřovat se vším o čem si myslí, že bych se svěřit měl. Zřejmě to máš v té hlaqvě lehce popletené. Navíc jsme nepsal o důvodech rozvodu. Do těch ti nic není, to je věc mezi mnou a mojí bývalou ženou.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 00:51 mich | skóre: 16
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já vím, že nenapíšu nic nového, ale vy jste vážně idiot. Přidal bych i nějaké argumenty, ale jak je vidět, vy je stejně ignorujete (což je zároveň jeden z těch argumentů, ale nedělejme to složité;-)). Soudný člověk to doufám pochopí například po přečtení tohohle vlákna s Platonixem.
    je to teď v módě, na žive o tom furt píšou
    9.1.2012 00:53 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No, že odmitnu se svěřovat jsem idiot ve vašich očích, to je mi celkem jedno, argumenty kdo z nás je větší idiot těžko najdete, pokud se do nich pustíte, stanete se idiotem :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 02:50 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jinak, pokud se mnou chce někdo diskutovat z pozice žalobce a vyslýchat mě jak mi je, když jsem se tak "provinil", vůči svým dětem. Tak já si nenechám líbit v tomhle bodě, jeho podsouvání o mé vině. Možná on má pocit, že jsem se provinil, ale to ještě neznamená, že s ním o míře své viny, je-li jaká, budu diskutovat. A nebo si možná chce vyřídit své trauma opuštěného dítěte s někým, koho mu připomínám. Jenže ani to si nemusím nechat líbit. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 00:40 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    proč se teda rovnou nejdeš svěřit těm "schopnějším lidem"

    zadny nezna :-).

    A na otazku ti neodpovi, protoze by mu muselo bejt ze sebe samotnyho stydno. I kdyz takovou miru sebekritiky asi jeste smluvne s nama nepodepsal.
    9.1.2012 00:45 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Se stydíš zxa sebe, že z toho samého podezzříváš ty druhé, zřejmě máš za co. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 00:05 Kvakor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To, že starši ženy jsou v tomto ohledu na tom špatně je pravda, ale svým způsobem si za to mohou trochu samy. Zatímco v minulosti byli osamocecně žijící muži spíše vyjímka (většinou to byli "samotáři vlastní volbou"), protože pro ty ostatní většinou nebyl zas tak velký problém sehnat novou ženu, už z toho důvodu, že v důsledku rozdílného průměrného věku připadá na jednoho muže mnohem víc než jedna žena a společenský tlak vůči svoboným byl celkem silný. Navíc muži nebyli nuceni dělat domácí práce sami, takže po ovdovění, popř. rozvodu, bylo pro ně znovuoženit se téměř životní nutností.

    Jenže dnes ženy o tuto výhodu přišly v důsledku zrovnoprávnění. Muži, co jsou od začátku nucení starat se částečne nebo zcela sami o domácnost (což je v důsledku pokroku techniky mnohem jednodušší než dřív) už nemají takovou potřebu si zvát novou ženu do domácnosti, protože jsou shopnmí si domácí práce obstarat sami a to "ostatní" seženou bez problémů i mimo manželství. Za to druhé může i sexuální revoluce a hlavně vynález antikoncepce a tím důvody typu "žení se, protože musí".

    Pamatuju na článek (který se mi nedaří vygooglit), kde to bylo rozvedeno ještě podrobněji, spolu s konceptem tzv. "okna příležitosti" (v orig. window of opportunity). Zatímco na začátku je okno příležitosti mužů relativne malé, ženy začínají s mnohem větším - např. pro osmnáctiletého mladíka jsou snadno v dipozici jen dívky srovnatelného věku, stejně stará dívka má na výběr od vrstevníků až po muže mnohem starší, než je ona sama. Jedním z následků je to, že se část žen naučí že si mohou vybírat a zvyknou si na to.

    Jenže s věkem se to začne velmi rychle měnit a ke konci je stav přesně opačný. Ty, které si nevybraly ze začátku, mají teď velký problém, protože jejich okno příležitosti se začíná rychle zmenšovat, ale dostupní muži nejsou v dispozici, protože i ti, kteří neprošli na začátku jejich přísným testem (zmiňovaný ideál "rytíře na bílém koni"), jsou "uloveni" jejich méně náročnými koleginěmi.

    Nejhoší je čeká v okamžiku, kdy jejich biologické hodiny. eufemisticky řečeno, začnou odbíjet, protože zjišťují, že muži vhodní pro ženění jsou už ženaží, ale vetšinou ještě nerozvedení (protože krize středního veku je teprve čeká), takže zbývající rozvedení muži většinou nejsou moc vhodní pro manželství a zbytek mužů se ženit většinou nehodlá, protože buď nechtějí, nebo k tomu nemají důvod (viz výše).

    Po tomto období se to sice trochu zlepší, protože část mužů se rozvede, jenže většinou chtějí partnerky, které jsou mnohem mladší. Pokud se ženy rohodnou trochu slevit ze svých nároku, pak mohou být úspěšné, jak u rozvedených, tak u těch, které přestalo staromládenctví bavit. V opačném případě zbývají jen už v blogu zmíněné ženské spolky, případně chov koček.

    Je to smutné, ale je to tak, protože proti nim stojí jak kulturní tradice ohledně "staropanenství", které stále ještě dlí zasunuty kdesi hluboko v kulturním podvědomí (v jiných kulturách je to ještě horší, např. v Indii), tak "dvojí metr" jak společenský, tak samotné přírody (rozdílná délka života, délka reprodukčního období, způsob detekce "vhodnosti" partnea a pod.). Navíc se to dá brát jako důsledek zásahu do systému, kde je po vnějším zásahu nastolena nová rovnováha, která se liší od té staré - bylo by bláhové domnívat se, že takové velké společenské změny, jako jsou plná rovnoprávnost a schopnost regulace vlastní plodnosti se nikde neprojeví.

    PS: A bude hůř ... Japonci už mají roboty, schopné zvládat většinu jednoduchýcgh domácích prací. Pokud budou dále postupovat, tak to bude další rána pro vdavekchtivé ženy, protože fešná robotka vyjde dlouhodobě levněji, může vypadat jak chcete a hlavně se může vypnout. Na druhou stranu, i pro robotické firmy bude nejspíš segment trhu "robot(y|i) pro starší osamělé ženy" zajímavý, takže i pro tuto skupinu budou produkovat své výrobky. A tím nemyslím jen robotické kočky :-)
    9.1.2012 00:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    +1 :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 00:37 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    (A to jsem myslel, že to nebudu mít v seznamu příspěvků :-D. )

    Jinak vzpomněl jsem si na tuhle povídku.

    BTW takže to vlastně znamená, že za daný stav si může Jílek nepřímo sám, když preferuje mladší, tak daný stav podporuje. Nechápu teda proč si stěžuje...

    9.1.2012 00:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já nsi nestěžuji, to není stížnost, pouze jen popis stavu :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.1.2012 00:51 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No, řek bych že si ten stav ve kterym ste skejsnul prostě vokecáváte a sám sebe ujišťujete, že ste pánem situace i když víte, že to neni pravda... autosugesce. :-D
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.1.2012 00:53 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jdu spát, máte to přehodnotit za domácí úkol :-D
    9.1.2012 00:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Zatím o svém životě rozhoduji. Takže jsem skutečně pánem své situace. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 01:00 jilek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    rozhodovat v situaci, kdy je jeden sam jak kul v plote, je zaroven nejlehci a nejsmutnejsi. A nezavidim to.
    9.1.2012 01:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To mluvíš o sobě, protože pak jsi k lítosti, já v té situaci nejsem :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.1.2012 05:45 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Sebemanipulace! :-D
    9.1.2012 23:49 pc2005 | skóre: 38 | blog: GardenOfEdenConfiguration | liberec
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No já osobně bych váhal, zda se tím mám chlubit na blogu :-/.
    9.1.2012 23:57 limit_false
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Asi nejsi narcis.
    =^..^= AmigaPower® avatar 9.1.2012 00:47 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    chov koček
    To jako že sem stará bába s prťavim voknem, jo?!?!?!?
    Marcela* avatar 9.1.2012 10:05 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Víte, že máte dvojníka, drahouši? :-)

    Ale jestli chová kočky, to nevím.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.1.2012 18:55 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ...no sorry, tohle kebab-koště?

    Víte co odděluje človeka od zvířat?

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    *

    Středozemní moře...
    9.1.2012 23:02 Kvakor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Chov koček je u starých žen naprostá klasika, viz např. šílená Kočičí dáma z Simpsnových. Na druhou stranu, mužští chovatelé koček jsou ve světě fikce většinou (super)padouši :-)
    9.1.2012 06:38 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Chýba vám v tých oknách jeden nie nezanedbateľný detail - opýtajte sa ,,starších žien", či by chceli pri sebe ,,cudzieho" muža porovnateľného veku. Nechceli.Z rôznych dôvodov.Najmä ak to s tým predošlým vzťahom dopadlo zle, alebo ak ovdoveli a boli silne viazané na manžela. Podstatne mladšieho tiež chce len máloktorá. Muži nie sú tak úplne stredobodom ich vesmíru, ako si to predstavujú.Aj mnohá rodinne založená žena, ktorá z nejakého dôvodu ostane sama si po nejakom čase nový stav pochvaľuje.Zistí, že to má mnohé +. Dnes má žena mnohé záujmy a príležitosti robiť aj niečo iné,než variť a upratovať. Aj keď niektoré sú opatrovateľské typy a potrebujú sa o niekoho starať už i zo zvyku. Ale také boli skôr naše staré mamy. U tých potom ten starší muž nájde neraz zázemie, bez ktorého by bol stratený.Toto je malé mesto, ale pomaly každý rok najmenej jedna samovražda muža, ktorý ostal sám.S jedným som takto vlani či predvali rozprávala deň predtým, ako to spravil. Niesol si malý nákup... mlieko,chlieb a tak...iba pre seba.Nepovedala by som, že sa obesí.Žartovali sme.
    9.1.2012 06:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Když si představil, že by ho chtěla slinta, raději se oběsil. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 9.1.2012 10:17 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Přesně tak. Mně se taky nezdá, že by se starší ženy nějak hrnuli cizím dědečkům do náručí a bůhvíjak toužili vzít si nějakého na péči. Spíš se mi zdá naopak, že starší muž hodně těžko shání partnerku, ač by chtěl. Mojí tchýni musel jeden dědeček hodně přemlouvat, aby se o něj dostarala. A to rovnou nabídl, že ji odkáže byt. I tak váhala, ale nakonec ze soucitu ho nechala u sebe dožít, pečovala o něj v době nemoci až do konce. Anebo příhoda s mojí mámou /68/. Chodí plavat do plaveckého stadionu, kde ji pravidelně nadbíhá jeden fešný děda. Vysloveně jí balil :-).

    Mám pocit, že starší ženy, co zůstanou samy, se raději starají o vnoučata, zahrádku, chodí na pokec za kamarádkami, pořídí si pejska apod.

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.1.2012 22:36 Kvakor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Měl jsem asi víc zdůraznit, že stejně jako existují "svobodní mládenci z přesvětčení", existují stejně i "staré panny z přesvědčení", případně vdovy, které se už po neblahých zkušenostech vdávat nehodlají, protože to nemají prostě zapotřebí. Jedna moje příbuzná to jednou v hovoru na podobné téma shrnula větou, že její několik destítek let trvající manželsví sice bylo nádherné, ale teď už si jako vdova na stará kolena nehodlá přivazovat na krk žádného "plesnivého dědka", ani kdyby jí zlatem platili.
    9.1.2012 09:44 a
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    může vypadat jak chcete
    a hlavne sa da jej podoba menit kazdy chvilu - a to nielen farba vlasov, ale kompletne cela fasada...
    Marcela* avatar 9.1.2012 10:03 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Pane Kvakore, to, že ženy jsou v nevýhodě oproti mužům, už vzhledem k podstatně kratší reprodukční schopnosti, většímu počtu žen, a dalším faktorům jako např. tíha zodpověnosti za péči o děti, to všechno je všeobecně známo. Co se týče tzv. emancipace, robotizace, to jsou věci osamostatňující jak muže, tak ženy. Ženy hravě zvládnou samy posekat zahradu a muži se na oplátku celkem v pohodě v domácnosti taky obstarají /když musí :-)/.

    Lidi jsou tedy svobodnější. Jak muži, tak ženy. Ženy to mají pochopitelně těžší. Proto jsou většinou ochotny snášet leccos, aby vztah zachovaly.

    Přes tyto zvykové proměny spolu leckteré páry zůstávají po celý život a jsou rádi, že se mají. Z důvodů, že si dávají něco, co jim, řekla bych, robotci nikdy nahradit nemohou :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.1.2012 12:53 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Podstatne kratšia reprod.schopnosť žien je vlastne výhoda, po odrastení detí je žena opäť slobodná a má čas aj na seba, ale ten starý chlap, ktorý má na krku ďalšiu generáciu puberťákov(alebo alimenty) a už na to nemá nervy, je ozaj chudák.Viac ako generačný rozdiel medzi rodičmi a deťmi má tiež dosť záporov.

    Chlapi chátrajú telesne a duševne nie menej ako ženy- skôr ženy za nimi v tomto dosť zaostávajú, taká Marie Rotrová napr. je o niečo staršia ako JJ a vyzerá ako jeho vnučka.
    belisarivs avatar 9.1.2012 13:03 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    taká Marie Rotrová napr. je o niečo staršia ako JJ a vyzerá ako jeho vnučka.
    Vekove je mozna rozdil maly, ale v make upu a botulotoxinu uz asi bude dost diametralni.
    IRC is just multiplayer notepad.
    9.1.2012 16:54 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No áno, všetky herečky a speváčky sú botulotoxínové;-).Rotrová to s make upom nikdy nepreháňala a videla som ju celkom zblízka, keď mala asi 56. Žiaden make up nepotrebovala. To nie je vo vonkajších úpravách- to je vnútorné vyžarovanie, to, čomu sa hovorí pôvab, elegancia, noblesa.Mnoho žien sa aj vo vyššom veku vyznačuje prirodzenou krásou(Květa Fialová, alebo naša maliarka Ester Schimmerová, ktorá aj skoro storočná pôsobila stále ako krásna žena).To sú zatiaľ veci nad Vaše pochopenie(čím nijako nechcem znižovať Vašu schopnost chápania- len na pochopenie istých vecí treba trochu času).A pritom to boli silné a samostatné ženy, mali kvalitné partnerské vzťahy a žiadneho ďalšieho partnera okrem svojho by nehľadali.Život dal, život vzal... asi tak... a to stačí.
    belisarivs avatar 9.1.2012 16:58 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Vezmete par zen a pak reknete mnoho ...

    Tech chlapu je IMHO stejne procento. Akorat ne kazdy ma to stesti, ze nemusi makat manualne ale proste jenom zaspiva par lidem (coz o to, to je taky potreba, ale proste se u toho clovek nenadre). Mrknete na jine zpevaky a herce. Taky nevypadaji az tak strasne.
    IRC is just multiplayer notepad.
    Dalibor Smolík avatar 9.1.2012 18:15 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ale proste se u toho clovek nenadre
    Dovolil bych si oponovat. Jen trochu jsem do toho světa nahlédl. Je to nesmírná dřina, fyzické vypětí, zaprášené prostředí na prknech, světla do očí, věčně na cestách. Vyžadována je neustále perfektní forma, neuznává se nachlazení nebo něco jiného, vyprodaný sál si nikdo nemůže dovolit pustit domů ..
    Mně stačilo, když jsem moderoval dvouhodinový koncert a to jsem nezpíval ani nehrál.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    9.1.2012 19:15 whistleblower
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    nepovedala by som, stačí zájsť na pár stretnutí spolužiakov... "chlapci" nám zujkovatejú skôr,"dievčatá" sú poväčšine v slušnom stave
    9.1.2012 22:53 Kvakor
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Pane Kvakore, to, že ženy jsou v nevýhodě oproti mužům, už vzhledem k podstatně kratší reprodukční schopnosti, většímu počtu žen, a dalším faktorům jako např. tíha zodpověnosti za péči o děti, to všechno je všeobecně známo. Co se týče tzv. emancipace, robotizace, to jsou věci osamostatňující jak muže, tak ženy. Ženy hravě zvládnou samy posekat zahradu a muži se na oplátku celkem v pohodě v domácnosti taky obstarají /když musí :-)/.
    Ano, to je známo, já upozorňoval na to, že ženy, které se dobrovolně a s nadšením vzdaly části své kulturní role, vytvořili skupinu mužů, kteří se bez nich obejdou a tím se samy o tyto muže připravily, tedy alespoň co se tradičního rodiného modelu týče.
    gtz avatar 9.1.2012 19:13 gtz | skóre: 27 | blog: gtz | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No ono se tomu i říká, že ji začíná ujíždět ta poslední tramvaj :-) +1 :-)
    - nejhorší jsou trpaslíci ... Ti Vám vlezou úplně všude
    9.1.2012 12:10 Ondra
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    videl jsem pred lety takovou reportaz o lidech co slavili zlatou svatbu (tedy 50 let nenasli odvahu zmenit znacku). Jeden z tech paru byl z Tyrolska.

    Ten den je pro celou vesnici velka oslava. Svatebcane (ano, je to svatba) se svatecne obleknou (v reportazi ukazovali, jak si babicka pro tu prilezitost koupila pekny novy satek) a i svatebcanovi vykartacovali sako a vzal si ciste polobotky. Pak ti dva starici jdou pesky ruku v ruce ke kostelu a vsichni obcane jsou na ulici a tleskaji jim. Spolecne se pak sejdou v kostele, kde je mse a na zaver je ten obrad.

    Je to tedy bez svatebnich prstynku, ale je to usmevne, kdyz se farar pta zenicha i nevesty, jestli chteji skutecne potvrdit ten slib manzelstvi, ktery si pred 50 lety dali a jestli i nadale chteji zustat spolu dokud je smrt nerozdeli. A stareckove tam sedi, drzi se za ruce a kdyz odpovidaji ano, tak se divaji vzajemne do oci a vsichni v tom kostele citi tu atmosferu nevyslovitelneho stesti, ktere ty dva stare obcany potkalo.
    9.1.2012 12:18 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Muži, kteří nenajdou odvahu změnit značku, jsou ti muži, kteří jsou přesvědčováni takovými různými nespokojenými slintami, že bez nich by nebyli nic, že bez nich by byli chudáci a že mohou být štastni, že se jich zrovna ona ujala, protože je asi jediná ta "blbá" na světě, co s takovým volem je. :-) Pak se taková slinta rozvede a najednou s e ukáže, že bez toho chlapa je ona nic. :-) A ten "neschopný" chudák si v klidu najde dámu podle svého gusta a ta slinta jen slintá vzteky.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    masožravá palma avatar 9.1.2012 15:06 masožravá palma | skóre: 6 | blog: Agnes | Matka měst
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Tohle uz je trochu moc.

    Mam pred ocima vztah svych rodicu a rekla bych ze ani jednomu z nich by sis neco, co tady pises nedovolil rict do oci. Nedovolil by sis to rict ani tem stareckum, o kterych pise Ondra.

    Mamu by ses pravdepodobne snazil, jako mnozi jini dedci a mladici sbalit. Ta se jim jen smeje, a rika jim ze je jiz pres petadvacet let stastne vdana a ne v deseti letech se nevdavala a tricet ji uz davno neni.

    Tata by te nejspis ignoroval, protoze nepatris k lidem, kteri mu mohou neco prinosneho sdelit. Mozna by z povzdali sledoval jak se snazis lepit na mamu a tise se smal, protoze vi ze mama je jeho. Protoze nema potrebu nekomu neco dokazovat a je si jisty sam sebou.
    Mám městečko, podpořte průmysl a dopravu. Snižujte kriminalitu.
    9.1.2012 17:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nevzpominam si ze bych mluvil o necich rodicich. Jestli bych chtel tvoji mamu sbalit nevim, protoze ja zensky nebalim. Zensky bali me. A jinak, az toho uvidis a uslysis tolik co ja, budes mit zrejme mene optimismu a vice realismu. Slint, hysterickych, zlych, nevernych jsem videl moc a moc. Vetsina z nich vypadala celkem slusne. Kdybych mel realne popsat, co vsechno se deje mezi "slusnyma" lidma, tak se ti obrati kufr. Takze zrejme budes muset trochu prozrit. A pak mozna pochopis. Tedy jestli toho budes schopna.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    masožravá palma avatar 10.1.2012 12:04 masožravá palma | skóre: 6 | blog: Agnes | Matka měst
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nevzpominam si ze bych mluvil o necich rodicich.
    Opravdu ne? Mluvíte tady o rodičích mnoha lidí. Shazuješ tady všechny otce, kteří se nerozvedli s matkou svých dětí, všechny ženy, které svého manžela nijak neutiskují a nechávají ho být takovým mužem jakým on potřebuje být.
    Jestli bych chtel tvoji mamu sbalit nevim, protoze ja zensky nebalim. Zensky bali me.
    To vysvětluje mnohé o Vašem postoji k ženám a jaké ženy jste měl šanci potkat…
    A jinak, az toho uvidis a uslysis tolik co ja, budes mit zrejme mene optimismu a vice realismu. Slint, hysterickych, zlych, nevernych jsem videl moc a moc. Vetsina z nich vypadala celkem slusne. Kdybych mel realne popsat, co vsechno se deje mezi "slusnyma" lidma, tak se ti obrati kufr. Takze zrejme budes muset trochu prozrit. A pak mozna pochopis. Tedy jestli toho budes schopna.
    Myslíte si, že realitu nevidím? Já ty "slinty", "zlé" a "nevěrné" vidím taky, vidím i "idioty", "kruťasy" a "slabochy". Jenže já vidím také "tiché", "podporující" a "pokorné". Vidím "ochránce", "rádce" a "hrdiny". Dobrého není ve světě méně než špatného, jak se mi zdá, že se domníváte. Je ale bohužel pravda, že to nepěkné je křiklavější a aby člověk viděl to dobré musí vynaložit více úsilí.
    Mám městečko, podpořte průmysl a dopravu. Snižujte kriminalitu.
    10.1.2012 12:39 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Co v tom vidíš je jen tvůj problém, vkládáš do nenapsaného, co tam chceš vložit, jenže to se dá udělat s čímkoliv. Aby viděl člověk dobré, musí napřed umět rozeznat, orientovat se a pak rozpozná. Zatím vidíš zlo tam kde není. Pokud mluvím o těch co jsou zlí, tak neříkám, že všichni, jen ti zlí. Tak se prober.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 15:11 kralyk z abclinuxu | skóre: 29 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Muži, kteří nenajdou odvahu změnit značku, jsou ti muži, kteří jsou přesvědčováni takovými různými nespokojenými slintami
    No, anebo taky nemají za manželku žádnou slintu, ale normální rozumnou ženu se kterou mají vztah bez potřeby přetvářek nebo úskoků. Znám takových párů celkem dost...
    belisarivs avatar 9.1.2012 15:35 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ono se taky rika: "Jakovej sel, takovou potkal."
    IRC is just multiplayer notepad.
    Dalibor Smolík avatar 9.1.2012 12:39 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Občas, když si tak čtu chlubení některých mužů, že mají pořád jednu ženu, říkám si. „myslí to vážně a nebo jen zakrývají, že neměli nikdy odvahu vyměnit značku?”
    To je značně individuální a otázkou priorit .. každý člověk využívá adrenalin v jiné oblasti svého života, většinou stejně na to dojede, tak jako tak :-)), já jsem otázku ženských nijak neřešil, kdybych měl problém tak s tím něco udělám. Sice mě těší, že je v oblasti třicátnic o mě docela zájem :-)), ale to je asi tak všechno. Řeším aktuálně úplně jiné problémy.
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    9.1.2012 14:15 stan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ale ty hrubky, Hujere, v Tvym veku ????
    9.1.2012 16:21 Aminux
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Prudící MSwidlák by prohodil asi něco jako, nojo, typickej zastydlej pubertální uhrovatej linuxák neschopný soužítí ve vztahu s někym jiným než svým PC (jen tak si rýpu).

    Ale zajímavý je, jak se mínus dá proměnit v plus. Tedy z nemožnosti/neschopnosti dlouhodobějšího soužití v dlouhodobém vztahu udělat přednost. Ne, neberte mě vážně (jen tak si rýpu).

    Docela to i chápu. Ale neni to škoda takto rezignovat na nějaký trvalý vztah?
    Marcela* avatar 9.1.2012 17:42 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Nemůžu si pomoct, ale jsem toho plná. Umřel chlap, co jsem ho kdysi hodně milovala. Něco se mě natrápil. Byl vám pane Jílku podobný v tom, že se s ženskýma moc nepáral, nebyl žádný Delon, a ony ho přesto milovaly. A v posloupnosti času se ani s ním osud nepáral.

    Poslední 3 roky bojoval s rakovinou, a za tu dobu ještě stihnul natočit nějaké večerníčky. Blbé je, dozvědět se o smrti někoho, kdo vám byl hodně blízký, z internetových zpráv a zmeškat o týden jeho pohřeb. Nějak jsme se životem minuli. Uvažovali jsme o dítěti, sešlo z toho. Dnes říkám naštěstí. Asi to tak všechno mělo být.

    Tak tady písnička pro Pavla.

    Sbohem Pavle.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    Dalibor Smolík avatar 9.1.2012 18:35 Dalibor Smolík | skóre: 54 | blog: Postrehy_ze_zivota | 50°5'31.93"N,14°19'35.51"E
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Prostě zřejmě správný chlap, vůbec není důležité, kolik žen se objevilo v jeho životní dráze ..o tom to vůbec není. Jinak ovšem nesmírně obdivuji lidi s těžkou nemocí, kteří dokáží ještě vytvořit velké dílo, rád se nechávám inspirovat ..
    Rozdíly v řeči a ve zvyklostech neznamenají vůbec nic, budeme-li mít stejné cíle a otevřená srdce.
    Marcela* avatar 9.1.2012 20:44 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Já to taky obdivuju. Jak ho znám, nevzdal to do konce a měl ještě velkolepé plány, pro něž dokázal nadchnout i ostatní.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.1.2012 18:52 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ja jsem se take dozvedel behem 24 hodin o trech blizkych lidech. Jedne umrelo dite, druha, co ksem s ni byl sest let v psychoterapeutickem vycviku, umrela a svagr ma zrejme rakovinu krku. Tak to bylo trosku narocnejsi.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    9.1.2012 19:15 hmm
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Ty magore, ty musis ostatni porazit i v tom, kolik ti umrelo znamych. Ty uz to mas vygumovany na druhou. Klaus je proti tobe neduzivy introvert, narcisi :-(
    9.1.2012 19:46 JPEG
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    +1 :-) :-)
    9.1.2012 20:10 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No na tebe se nikdo neobrati aby ti neco takoveho sveril. Tak si s tim nedelej starosti. Ty tohle nikdy resit nebudes.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    =^..^= AmigaPower® avatar 10.1.2012 18:42 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    LÓÓÓÓl!!!! Když sem si to přečet, napadlo mně úplně to samý!!! :-D :-D :-D
    Marcela* avatar 9.1.2012 20:48 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Co naděláme. Nějak moc lidí v poslední době odchází a to lidí, kteří mě v životě ovlivnili. Pavel měl rakovinu nosu, co vím odmítl operaci, zkoušel alternativu a nevyšlo to.

    Ovšem, když umře dítě, nic horšího se už člověku stát nemůže.

    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.1.2012 21:00 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No jo, nasypalo se to na mě najednou za 24 hodin, krásné dny před tím a najednou tohle všechno v jednom tahu. Tý Zuzany je mi nejvíc líto, táta a dítě v během krátké doby.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 9.1.2012 21:02 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No tak se taky držte, já jdu truchlit.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    9.1.2012 21:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No jo, běžte, truchlení je dobrý, pomáhá. Vyplačte se z toho a když tak dejte vědět.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 11.1.2012 09:37 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Už je mi líp, i když to sevření žaludku a vnitřní chvění odchází pomalu..
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    11.1.2012 09:40 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Tak truchlení musí mít svůj čas, není nutné se snažit se ho zbavit, prostě čas se vyplakat, a pak už zbývají jen vzpomínky, ty nejsouy vždycky smutné. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 11.1.2012 09:50 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    To je na tom to nejzvláštnější, že když někdo umře, začnou se vynořovat převážně ty hezčí vzpomínky.. To není spravedlivé :-).
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    11.1.2012 10:03 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    V životě žádná spravedlnost neexistuje, jen náznaky, které náš uvádějí v omyl. Když jsme mladí, myslíme, že najdeme recept na všeobecnou spravedlnost, nakonec se ukáže, že recepty neexistují, nebo nefungují, případně fungují velmi omezeně a s vedlejšími účinky.
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 11.1.2012 10:04 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    V životě žádná spravedlnost neexistuje,...
    Tak já v Boží spravedlnost opavdu věřím.
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    11.1.2012 10:07 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Boží ano, ale to je Boží, nikoliv lidská :-) Mluvil jsem o lidské spravedlnosti
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    Marcela* avatar 11.1.2012 10:09 Marcela* | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    OK :-)
    Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje radost...
    10.1.2012 18:23 mad
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Mám čtyři děti, už jsou velké a mohu se zcela klidně starat jen o své zájmy.

    Podle všech informací, které jste o sobě v dosavadní tvorbě o sobě poskytl, jste se nikdy dětem nevěnoval, ať ze subjektivních nebo objektivních důvodů. Takže tato informace nemá žádnou vypovídající hodnotu a má nulovou validitu pro obsah příspěvku.
    10.1.2012 20:55 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Podle všech informací, které jsem o sobě poskytnul jsme se stýkal se svými dvěmi dětmi nepřetržitě, což činím dodnes a s tou třetí jsem navázal kontakt před více jak sedmi lety a loni došlo k setkání, a setkáváme se velmi často. Takže jen lžeš jak červená veš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.1.2012 21:03 jhgvjhgvjhgv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Žádné děti nevychoval,ale pořád lže, že má 4 děti.Pořád si plete vyživovací povinnost s výchovou a zapomíná, že za neplacení výživného je vězení.

    Nebyl JJ za neplacení výživného snad trestně stíhán?

    JJ byl sociální případ,neměl ani kde bydlet,soud mu jistě vyměřil alimenty v zanedbatelné výši.Pořád řeší ty rozvedené ženy, protože to placení minimálního výživného je z jeho hlediska nespravedlnost!Od někoho, kdo žil jen ze sociálních dávek,minimálního příjmu, nevlastnil žádný majetek, neměl porádně ani kde bydlet, matka dluhy na výživném nevymohla. Vzhledem k průměrnému platu při průměrném výživném platí muži na své děti několikanásobně méně než by měli,kamuflují výši mzdy, různě se vyhýbají placení a exekucím a pak falešně prohlašují:"Mám čtyři děti, už jsou velké a mohu se zcela klidně starat jen o své zájmy." ( Nebyl snad JJ nikdy trestně stíhán za neplacení výživného a vystaven exekučnímu konání? ;-) )

    Jílek možná uměl udělat dítě, pak ho nezaopatřit a nakonec psát jízlivě o matkách, že jim "zbudou jen oči pro pláč", protože se musí samy o dítě starat a řešit ekonomickou situaci. On neřešil.
    10.1.2012 21:13 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    No, takže jistě předložíš všechny důkazy, když si ta žalující strana. :-) Jinak vidím, že už ti skutečně dochází humor. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.1.2012 21:18 jhgvjhgvjhgv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    existence takových hovad je spíš tragedie
    10.1.2012 21:26 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    jako takových hovad jako si ty? No pro mne ne, pro tebe to musí být tragedie. Já jsem smířený s tím, že blbce tvého typu potkám i na webu, kde převažují lidé s vysokým IQ, ty jsi výjimka, co potvrzuje pravidlo a ještě k tomu s mindrákem. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.1.2012 21:42 jhgvjhgvjhgv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    "Na webu, kde převažují lidé s vysokým IQ" vetřelci s nízkým IQ a EQ tvé úrovně nemají co dělat.Ale s tvým EQ rozlišovat pocity a emoce, které vyvoláváš u inteligentních lidí nelze.
    10.1.2012 21:47 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Až ti ten web bude patřit, budeš rozhodovat, kdo sem nepatří a kdo patří, do té doby se musíš smířit s tím, že mě neunášíš, máš se mnou problémy a bud mě nebudeš kontaktovat a nebo budeš pořád zažívat frustraci z mé přítomnosti. Musím říci, že mi jsou tvé emoce zcela lhostejné, nezajímáš mě, nejsi můj příbuzný, kamarád a nemám žádný důvod ti poskytnout jakoukoliv laskavost. Nechováš se způsobem, který by mě k tomu motivoval :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.1.2012 22:00 jhgvjhgvjhgv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Mohl bys informace o emocích jiných lidí využít ve svém vlastním myšlení a jednání, ale ty jakýmkoliv informacím nejsi schopen porozumět správně. Je pěkné, že znáš slovo frustrace; ještě abys pochopil, o co jde.Pak možná začneš řešit své problémy u příslušného psychiatra a ne s nima na různých webech všechny otravovat.
    10.1.2012 22:02 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    nezajímáš mě, nejsi můj kamarád, nic od tebe nechci, a je mi lhostejné, co mi nabízíš, co si myslíš a co říkáš. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.1.2012 22:11 jhgvjhgvjhgv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    tvůj zájem - nezájem je mi lhostejný, nabízet ti nic nehodlám, a co si o tobě myslím si budu psát bez ohledu na to, jestli chceš nebo ne
    10.1.2012 22:14 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    ale jo, to dělej, klidně ukazuj svůj mindrák, já s tvým psaním nemám žádný problém, stejně jako nemám problém ze slintou a jinými. :-)
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    10.1.2012 22:43 jhgvjhgvjhgv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Můžeš tvrdit cokoliv, obelhávat sebe a jiných.Není ti to nic platné, opakování lží tvůj problém nezažene.
    10.1.2012 22:46 Jan Jílek | skóre: 6 | blog: Strider
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    :-) Jak říkáš šmudlo
    Čas od času jsem sražen k zemi. Ale vždy vstanu a nedovolím nikomu držet mě na zemi.
    11.1.2012 11:20 alanos | skóre: 24 | blog: alanos
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku

    Přečetl jsem si pozorně ten text. A dlouze uvažoval jestli tady něco napíšu. A jediné co mě napadlo bylo :

    "Na každé prase se vaří voda"

    A nepomůžou ti ani uklízečky za 10 000,-Kč na hodinu-

    multi avatar 11.1.2012 11:48 multi | skóre: 38 | blog: JaNejsemOdsut
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    zmena je zivot at uz jde o zenu nebo tema blogu

    PS: mam dojem, ze v mensim to plati i pro mladsi rocniky
    30.1.2012 21:05 Sebasytán Plameňák
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Bojí se změnit značku
    Jste prvotřídní žvatlal - píšete o staromládeneckém životě stylistikou a rafinovaností dítěte ze základní školy.

    Velice vám přeji váš údajný bezproblémový život džigola, daleko spíše je to ale asi tak, že vést si blog bylo jedinou cestou ze slzavého údolí. :)

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.