abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 10:44 | Nová verze

    MicroPython (Wikipedie), tj. implementace Pythonu 3 optimalizovaná pro jednočipové počítače, byl vydán ve verzi 1.23.0. V přehledu novinek je vypíchnuta podpora dynamických USB zařízení nebo nové moduly openamp, tls a vfs.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 10:22 | Nová verze

    Canonical vydal Ubuntu Core 24. Představení na YouTube. Nová verze Ubuntu Core vychází z Ubuntu 24.04 LTS a podporována bude 12 let. Ubuntu Core je určeno pro IoT (internet věcí) a vestavěné systémy.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    dnes 01:00 | Nová verze Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 19:55 | IT novinky

    Intel na veletrhu Computex 2024 představil (YouTube) mimo jiné procesory Lunar Lake a Xeon 6.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:44 | IT novinky

    Na blogu Raspberry Pi byl představen Raspberry Pi AI Kit určený vlastníkům Raspberry Pi 5, kteří na něm chtějí experimentovat se světem neuronových sítí, umělé inteligence a strojového učení. Jedná se o spolupráci se společností Hailo. Cena AI Kitu je 70 dolarů.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 13:22 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 14.1 svobodného unixového operačního systému FreeBSD. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:55 | Zajímavý software

    Společnost Kaspersky vydala svůj bezplatný Virus Removal Tool (KVRT) také pro Linux.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    včera 12:33 | Nová verze

    Grafický editor dokumentů LyX, založený na TeXu, byl vydán ve verzi 2.4.0 shrnující změny za šest let vývoje. Novinky zahrnují podporu Unicode jako výchozí, export do ePub či DocBook 5 a velké množství vylepšení uživatelského rozhraní a prvků editoru samotného (např. rovnic, tabulek, citací).

    Fluttershy, yay! | Komentářů: 4
    včera 12:00 | Nová verze

    Byla vydána (𝕏) nová verze 7.0 LTS open source monitorovacího systému Zabbix (Wikipedie). Přehled novinek v oznámení na webu, v poznámkách k vydání a v aktualizované dokumentaci.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 11:11 | Nová verze

    Organizace Apache Software Foundation (ASF) vydala verzi 22 integrovaného vývojového prostředí a vývojové platformy napsané v Javě NetBeans (Wikipedie). Přehled novinek na GitHubu. Instalovat lze také ze Snapcraftu a Flathubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    Rozcestník

    Profesionální školení Stickfish 2011 včetně vSphere

    12. 8. 2011 | Reklama | Různé | 1612×

    Koncepce profesionálních školení Stickfish postavená na základě učeben s virtuálními desktopy byla zásadně rozšířena. Jsme dodavatelem ucelených virtualizačních řešení pro Datart, Burzu cenných papírů, Akademii věd, Magistrát Prahy a mnoho dalších.

    Naši specialisté spravují rozsáhlé infrastruktury pro ČEPS, VŠB a SV Agency a virtualizaci serverů i desktopů ovládají nejen při pohledu na promítané prezentace. Dokáží problémy řešit a mohou pomoci i vašim řešením díky konzultacím v v rámci každého školení. Účastník školení pracuje s bezúdržbovým terminálem a samotný desktop nebo operační systém běží na serveru nebo ve virtualizované infrastruktuře a zajišťuje provoz všech aplikací potřebných pro výuku. Účastnici jsou fyzicky odděleni a nehrozí přetížení serveru jedním nezkušeným správcem.

    ZA ÚČAST NA VYBRAÝCH ŠKOLENÍCH 2x TENKÝ KLIENT ZDARMA

    - 2x repasovaný tenký klient Sun Ray 1 nebo WYSE Sx0 dle vlastního výběru
    - 8GB USB flash disk s předinstalovaným virtuálním serverem pro VMware ESXi obsahující Linux OS, virtuální desktop Raydesk a Sun Ray Server Software (30 denní trial)


    VMware ESXi vSphere High Availability, cluster HA, migrace serverů a zálohování

    19.-21. září 2011

    Ve vysoce pokročilém a na míru připraveném školení pro pokročilé správce rozvinuté infrastruktury VMware ESXi / vSphere 4.1 a verzi 5 Vám předvedeme jak zajistit vysokou dostupnost HA a DRS cluster a zejména Disaster Recovery při provozu velkého počtu virtuálních serverů na heterogenních platformách. Jako velmi pokročilý správce konsolidované infrastruktury VMware máte ve své odpovědnosti nepřetržitý běh kritických serverů a správu sdílených datových úložišť. Dokážete zvládat běžné zálohovací mechanizmy, obnovu dat a kontrolu jejich integrity. Máte za úkol migrovat a převádět servery z původních fyzických do virtuálních. Objednáním školení získáte také učebnici Mastering vSphere 4 (Computer/Tech) by Scott Lowe v rozsahu 700 stran.

    31 000,- Kč

    Pokročilé školení VMware ESXi vSphere High Availability a cluster - jeden den

    22. září 2011

    V tomto velmi důležitém školení pro správce infrastruktury VMware ESXi / vSphere 4.1 a verze 5. Vám předvedeme jak zajistit správné zálohování. Backup a obnova ze zálohy jsou základní pojistkou fungování a přežití každé organizace. Naučíte se nastavit a monitorovat consolidated backup, zálohovat pomocí console i vCentera, stejně jako zálohovat na úrovni souborových systémů virtuálního serveru. Zjistíte co je to disaster recovery a také to jak si ověřit, že obnova ze zálohy opravdu funguje.

    15 000,- Kč

    Školení programování v Perlu - 3 dny + 2x tenký klient zdarma

    19.-21. říjen 2011

    Tento kurz pro správce a administrátory operačních systémů Linux a Unix Vás seznámí se základy programování v Perlu. Jako správce se naučíte automatizovat a lépe řídit Vaše servery pomocí oblíbeného programovacího jazyka Perl kam patří tvorba funkcí, spouštění příkazů a kontrola návratových kódů, zpracovávání souborů, import a práce s moduly.

    13 000,- Kč

    Školení VMware ESXi vSphere pro správce - 2 dny a 2x tenký klient zdarma

    12.-13. říjen 2011

    Ve speciálním odborném školení administrace VMware ESXi / vSphere 4.1 a verzí 5 Vás naučíme jako správce pokročilé infrastruktury, jak zvládat každodenní provoz virtualizace serverů. Získáte potřebné znalosti pro konfiguraci a správu populárního hypervizoru a migrace stávajících serverů do virtuálního prostředí.

    21 000,- Kč

    Školení VMware ESXi vSphere zálohování a disaster recovery - 1 den

    14. října 2011

    V tomto velmi důležitém školení pro správce infrastruktury VMware ESXi / vSphere 4.1 a verze 5. Vám předvedeme jak zajistit správné zálohování. Backup a obnova ze zálohy jsou základní pojistkou fungování a přežití každé organizace. Naučíte se nastavit a monitorovat consolidated backup, zálohovat pomocí console i vCentera, stejně jako zálohovat na úrovni souborových systémů virtuálního serveru. Zjistíte co je to disaster recovery a také to jak si ověřit, že obnova ze zálohy opravdu funguje.

    12 000,- Kč

    MNOŽSTEVNÍ SLEVA VE VÝŠI 20 % JIŽ ZA DVA ÚČASTNÍKY!


    Výhody našich školení:

    • školení vedou zkušení správci na projektech z reálného života
    • každý účastník kurzu má svůj individuální virtuální desktop a Sun Ray klient
    • školíme na komerčními VMware Enerprise, Red Hat, Solaris
    • nemalou část osnovy školení si můžete uzpůsobit při účasti dvou a více lidí

    Mohu měnit obsah školení? Základní osnovu školení měnit nelze. Okruhy se ale dají rozšířit o specifický problém, který právě řešíte ve vaší organizace. Můžete také využít zdarma konzultačních hodin, které jsou nedílnou součástí každého školení v závěru.

    Je součástí školení také ubytování a jídlo? Součástí ceny školení je nadstandardní ale lehký oběd dle výběru z ověřené pannerie nebo pizzerie a nealkoholické nápoje.

    V případě zájmu o více informací volejte 267 108 381 nebo objednávejte online na www.64bit.eu/skoleni-a-kurzy/

    Stickfish, s.r.o.
    Tel: +420 267 108 381
    email: info@stickfish.com
    www: http://www.stickfish.com
    IČO: 26729687 DIČ: CZ26729687

           

    Hodnocení: 100 %

            špatnédobré        

    Nástroje: Tisk bez diskuse

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.