abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    31.5. 23:55 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 24.05 linuxové distribuce NixOS (Wikipedie). Její kódové označení je Uakari. Podrobný přehled novinek v poznámkách k vydání. O balíčky se v NixOS stará správce balíčků Nix.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    31.5. 17:33 | Nová verze

    Byla vydána nová verze 1.48.0 sady nástrojů pro správu síťových připojení NetworkManager. Novinkám se v příspěvku na blogu NetworkManageru věnuje Fernando F. Mancera. Mimo jiné se v nastavení místo mac-address-blacklist nově používá mac-address-denylist.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 16
    31.5. 17:11 | Komunita

    Před 25 lety, 31. května 1999, započal vývoj grafického editoru Krita (Wikipedie). Tenkrát ještě pod názvem KImageShop a později pod názvem Krayon.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 3
    31.5. 12:55 | Nová verze

    Farid Abdelnour se v příspěvku na blogu rozepsal o novinkám v nejnovější verzi 24.05.0 editoru videa Kdenlive (Wikipedie). Ke stažení brzy také na Flathubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    31.5. 11:22 | Zajímavý článek

    David Revoy, autor mj. komiksu Pepper&Carrot, se rozepsal o své aktuální grafické pracovní stanici: Debian 12 Bookworm, okenní systém X11, KDE Plasma 5.27, …

    Ladislav Hagara | Komentářů: 9
    30.5. 22:44 | Nová verze

    Wayland (Wikipedie) byl vydán ve verzi 1.23.0. Z novinek lze vypíchnout podporu OpenBSD.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 21:22 | Zajímavý článek

    Craig Loewen na blogu Microsoftu představil novinky ve Windows Subsystému pro Linux (WSL). Vypíchnout lze GUI aplikaci pro nastavování WSL nebo správu WSL z Dev Home.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 12:44 | Pozvánky

    V sobotu 1. června lze navštívit Maker Faire Ostrava, festival plný workshopů, interaktivních činností a především nadšených a zvídavých lidí.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    30.5. 12:22 | Nová verze

    Webový server Caddy (Wikipedie) s celou řadou zajímavých vlastností byl vydán ve verzi 2.8 (𝕏). Přehled novinek na GitHubu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 17
    29.5. 22:11 | Nová verze

    Byla vydána verze 3.0 (@, 𝕏) svobodného softwaru HAProxy (The Reliable, High Performance TCP/HTTP Load Balancer; Wikipedie) řešícího vysokou dostupnost, vyvažování zátěže a reverzní proxy. Detailní přehled novinek v příspěvku na blogu společnosti HAProxy Technologies.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 7
    Rozcestník

    Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    22.3.2009 13:42 | Přečteno: 1480× | Linux | poslední úprava: 24.3.2009 16:32

    Aktualizován link pro stažení svn JA2 pro Linux.

    Po dlouhé době jsem se rozhodnul obohatit svůj "kchůl blogíseq" o další snůšku ptákovin. Je o hledání poskytovatele internetu v Libni a o JA2 a BG2 v Linuxu.

    V Libni jsem si našel podnájem a rád bych si pořídil ethernetovou přípojku. Jakého poskytovatele byste mi doporučili?

    Moje požadavky jsou poměrně nízké. Datový tok mi stačí cokoliv nad 1 Mbit zarozumnou cenu. Veřejnou IP adresu asi bez příplatku (pokud vůbec) nedostanu, na IPv6 asi taky mohu zapomenout (udělám si tunel, ale přece jenom ...), ale rád bych měl poskytovatele, se kterým je rozumná domluva kdykoliv, ne jenom když ptáčka lapají. Tohle je ovšem dost subjektivní záležitost. Takže se proto tážu na vaše názory s tím, že si pak podel nich snad někoho vyberu.

    S tou komunikací asi bude u UPC problém. Jinak by to byl žhavý kandidát ačkoliv bych uvítal něco pomalejšího než 10 Mbit (jak moc je to agregované?) za menší peníz. Ale zas až taková palba 490 Kč není. Teď platím skoro to samé za 2Mbit, který ale teoretických 250 kB/s nedosahuje nikdy. V místě mého budoucího podnájmu je UPC dostupné.

    Našel jsem taky společnost České elektrokomunikace. Jejich ceník vypadá lákavě. Máte s nimi někdo zkušenosti? Případně jakou jinou společnosti byste mi doporučili? Co GTS Novera?

    A teď k JA2 (Jagged Alliance 2) v Linuxu. Ano, Sirtech JA2 pro Linux už dávno vydal. Taky ovšem vydal zdrojáky této parádní hry.

    Toho se chytili nadšenci a začali JA2 dále vyvíjet ve verzi 1.13. Tato již v Linuxu nejede, ale ve WINE jede poměrně pěkně. Občas to sice trochu zaskřípe, ale v principu je v pohodě hratelné, byť poměrně dost zatěžuje počítač.

    Toto rozšíření přináší spoustu novinek. Jelikož se jedná pouze o jakousi source base, nečekejte nový příběh. Na tom se nic nemění.

    Přibyla ovšem spousta skvělých věcí. Mezi hlavní změny patří bezesporu multiplayer, možnost hrát JA2 v rozlišení 1024x768 (toto ale bylo patrně už ve Wildfire), nezkutečná kvanta výzbroje a výstroje (najdete tam Škorpiona, Sa vz. 58, SCAR a hromadu dalších včetně takových obskurností jako Kalasnikov na NATO munici, spousty vest, helem, přídavných bazmeků, raketomety a mraky dalších věcí), možnost řízení domobrany v boji a další.

    SVN verze:

    svn co https://81.169.133.124/source/ja2_v1.13_data

    Pravděpodobně ještě budete potřebovat původní JA2.

    Zdrojáky Linuxové binárky: svn co https://81.169.133.124/source/ja2/branches/Lesh/lpja2/ Kompilujte podle návodu v /doc/install.txt

    UPDATE: Výyojář mě upozornil, že verze JA2 1.13 pro Linux je stará. Svn příkaz byl aktualizován. Nyní se používá autotools, takže by měla býkt kompilace a nastavení jednodušší.

    Chyby hlašte na ja2113bugreports@googlemail.com

    Nahlásil jsem problém s libexpat.so.0, která při linkování není nalezena a pak problém při spuštění, kdy dojde k vnitřní chybě. Uvidíme, kdy bude oprava.

    Fanoušky her založených na Infinity Engine (Baldurs Gate I a II, Planescape Torment a Icewind Dale I a II) jistě potěší, že jeho náhrada GemRB umožňující běh v Linuxu se má čile k světu.

    Stahovat můžete svn verzi: svn co http://gemrb.svn.sourceforge.net/svnroot/gemrb/gemrb/trunk gemrb

    Pokud by vám náhodou nešla zkompilovat, je tu možnost, tento problém obejít. Je to kvůli tomu, že autoři v configure.in nastavují na řádku 194 příznak -Werror. Toto je úmyslné aby nebyly ignorovány potenciální chyby.

    Nicméně, pokud chcete GemRB zkompilovat stůj co stůj, můžete tento příznak odebrat (s rizikem, že se vám to pak vrátí). Pokud vám ani tak GemRB zkompilovat nepůjde, je chyba na vašem přijímači, protože mně to šlo.

    O varování, které způsbilo zastavení kompilace u mně (je to nová věc v SDL, která pokud není použita má nahlásit varování) jsem už tvůrce engine informoval.

    Pokud chcete projektu pomoc, autoři uvítají programátory v pythonu 2.2-2.6 i beta testery.

    Tak to je ode mně vše. Snad se vám moje info bude hodit.

    PS: Chtěl bych si poskládat nějaký lepší počítač v ceně ~25k komplet včetně monitoru. Mám to dát do dalšího blogu nebo to je leší dát sem? Díky.

           

    Hodnocení: 83 %

            špatnédobré        

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    22.3.2009 13:52 slush | skóre: 9 | blog: slushuv_koutek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Mam UPC, papirove 10/1 Mbit/s. Bezne to jede 800kB/s down a 120 kB/s up. V noci se dostanu i pres ten megabyte. Linku zatezuju prakticky neustale a dle meho skromneho odhadu protocim vic nez 200GB/mesic, ale zadneho FUP jsem si nevsimnul.

    Co se tyce komunikace, tak za cca tri roky, co UPC mam jsem potreboval komunikovat asi dvakrat, z toho jednou to skoncilo "servisnim zasahem". Je fakt, ze mi tehdy nejel asi tyden net a i kdyz jsem jim tvrdil, ze maj chybu oni v siti, posilali mi technika. Ten pote, co zjistil to same, co jsem jim tvrdil do telefonu, zkonstatoval, ze to maj rozbity oni. Jeste ten den, co odesel, to zacalo fungovat. Takze je pravda, ze kvalita komunikace je marnost nad marnost, ale vypadky a vubec jakekoliv problemy jsou tak vzacne, ze za tu cenu se to imho vyplati.

    22.3.2009 14:29 Drew | skóre: 15 | blog: Supi_hnizdo | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    Nám vypadává tak dvakrát do roka (většinou tak na půl dne), zákaznická linka za peníze je dost otřesná. Přípojka v Holešovicích.
    =^..^= AmigaPower® avatar 22.3.2009 17:20 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    Mam UPC, papirove 10/1 Mbit/s. Bezne to jede 800kB/s down a 120 kB/s up.
    Mam to samý, ale běžně se dostanu i na 6,5MB/s (den i noc), upload mam reálně okolo 400kB/s. Jednou jsem někde čet, že u UPC je to závislí na tom, kolik lídí v baráku (na uzlu) je připojenejch...
    22.3.2009 18:50 slush | skóre: 9 | blog: slushuv_koutek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    To je moc hezky. Mozna taky zalezi na tom, jak moc tahas. Ja taham denne opravdu tuny dat (Tor, zalohy serveru, torrenty), takze mi mozna pridelujou mensi prioritu :-). Ja tady v baraku mam podle technika netypickou infrastrukturu, protoze mame po baraku rozvedeny UTPcko a ze zdi mi trci RJ45. Pry to tak ma uz jen jeden barak v Praze (pres ulici) :-). A je fakt, ze tech pripojek bude taky hromada. Jen tady v baraku je pres 400 bytu s prevazne mladymi obyvateli...

    =^..^= AmigaPower® avatar 22.3.2009 19:01 =^..^= AmigaPower® | skóre: 30 | blog: BLB | Praha
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    Hmm, to je v pr..., to bude tim. :-( Můj barák je "domov důchodců", holt mam kliku. Reálně to dokážu změřit jen přístupy na ftp, to které mám v práci (10/10MB) mi letí tak jak jsem psal, u ftp mojí strany je to podstatně horší (tak do 1.7, max 2MB), ale tam je to zas limitovaný více userama, tak jak zbytek těch veřejných...

    PS: Tobě fakt trčí ze zdi erjéčko??!! Jak to je po tom baráku rozvedený??!! Co toje za městskou část?? Já mam v Praze normální kabel (Lhotka/Kamýk).
    Jendа avatar 22.3.2009 17:38 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    Já jsem "věrný zákazník" a UPC mi ještě neráčilo zvednout upload na 1Mbit, teď jsem rád za 30kb/s :-(. Bohužel tady kromě O2 nic jiného není...
    22.3.2009 13:54 hajoucha | skóre: 22
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    A co to "BG2" ? Na to jsi zapomenul? Potažmo co to znamená? Baldur's Gate 2 ? 

    belisarivs avatar 22.3.2009 13:57 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Jo. To je ten GemRB. Ja myslel, ze BG2 a Infinity Engine jsou dost notoricky zname. Doplnim to.

    IRC is just multiplayer notepad.
    Martin Stiborský avatar 22.3.2009 15:06 Martin Stiborský | skóre: 26 | blog: Stibiho bláboly | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    JA2 pro Linux ? O tom vůbec nic nevím, to zní moc dobře. Moc rád bych si to zahrál, kdysi dávno jsem to já barbar hrál s cheaty, takže teď by to nebylo marné projet znovu.

    Ice Wind Dale jsem hrál taky kdysi, ale jenom do půlky, BG a BG2 mě taky teprvé čeká, mám se aspoň na co těšit. Planescape jsem dostal jako plnou hru ke Score, jedna z nej her co jsem hrál.

    Kdyby jsi se zmínil o tom jaké jsi zvolil komponenty pro nové PC, obzvlášť výběr monitoru, tak bych byl velmi vděčen. Budeš řešit i věci jako redukci hluku atd. ? Chci si pořídit nové stolní PC, takže mě to zajímá. Málo se v aktuální nabídce HW vyznám.

    Kvík ..
    belisarivs avatar 22.3.2009 15:39 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Ja jsem JA2 nedal na vyssi obtiznost nez na Novice. Ale bez cheatu. A i tak mi to prislo obcas dost tezke. Fakt je, ze jsem nemel vic nez 6 lidi.

    Byli tam jenom: Ja, Ira, Scope, Shadow, Maddog a Shadow. S tim jsem prochazel celou mapu. Jestli je to moc nebo malo, nevim.

    Ale byla to paradni kalba. Kdyz jsem vsechny namazal kamuflazi, a v noci nekam nabehl, mel jsem porad interrupty a dokazal jsem porazit i nekolikanasobnou prevahu.

    IWD bylo moje prvni RPG. Fakt se mi libilo. BG2 jsem dohral, ale ToB uz jsem nedal. Ten finalni souboj je fakt hodne tezky.

    Nasel jsem na BG2 nejake rozsireni, ktere mi slepilo dohromady obe BG i s datadisky a prihralo mraky addonu. Adresar s BG pak mel asi 15 GB. To uz byl fakt masakr, ktery by dal malokdo.

    Samotne BG2 je dlouhe jako prase, a kdyz jsem videl, jak se dialog.tlk, coz je soubor obsahujici dialogy, nekolikanasobne zvetsil, rekl jsem si, ze to asi je na me fakt moc.

    Napisu druhy blogovy zapisek s tema komponentama. Aktualne ma czc nejake posrane stranky ci co a tak se nezobrazuji obrazky. A kdyz ja bych treba grafarnu za 4k s heatpipe docela chtel. Bez obrazku se ten model blbe hleda.

    IRC is just multiplayer notepad.
    Martin Stiborský avatar 22.3.2009 15:52 Martin Stiborský | skóre: 26 | blog: Stibiho bláboly | Opava
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    V době kdy jsem hrál JA mi šlo jenom o to si zahrát, takže podvádění cheaty bylo akorát prostředek k hrání bez starostí, teď spíš ocením když to prolezu s trochou přemýšlení ..

    Jsem zvědavý, co vybereš, moje požadavky jsou aby to bylo tiché, monitor aspoň 22 palců a co se týče výkonu, tak aby jsem si zahrál Fallout 3 ve slušném rozlišení, ne na low detail. Fallout 3 je snad jediná hra, kvůli které jsem ochoten jít do nového stolního PC s dostatečným výkonem, jinak by mi nejspíš bohatě vystačil notebook co mám a externí monitor ...

    Kvík ..
    belisarivs avatar 22.3.2009 16:02 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    No, o grafarne uvazuju o GF 9800 GTX ~4000.

    RAM tak 4 GB, tihnu spis k AMD (ale nechal bych si to vymluvit). Nicmene ovladace Radeonu jsou, co jsem tak cetl, priserne, takze me proto daleko vic laka Nvidia, se kterou jsem zadne problemy zatim nemel, nez ATI. Uz jsem se dal neco sepisovat.

    Ja bych si zase rad zakalil na poradne detaily Zaklinace. Taky bych rad delal s virtualizaci.

    IRC is just multiplayer notepad.
    belisarivs avatar 22.3.2009 18:36 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    S tou sestavou to o tyden odlozim. Jeste to kupovat nebudu a kdo vi, co se za tu dobu stane.

    Jestli chces, tak mi napis mail a ja ti poslu v priloze sestavu, kterou jsem si spichnul.

    IRC is just multiplayer notepad.
    belisarivs avatar 22.3.2009 18:41 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Chtel jsem tu sestavu hodit do prilohy komentare ale zkoncilo to chybovou hlaskou. Uz jsem to reportoval.

    IRC is just multiplayer notepad.
    houska avatar 22.3.2009 16:46 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    Příloha:
    Našel jsem taky společnost České elektrokomunikace. Jejich ceník vypadá lákavě. Máte s nimi někdo zkušenosti?
    Ano jsem pres ne pripojen ve Vysocanech.
    pingy:
    --- seznam.cz ping statistics ---
    100 packets transmitted, 100 received, 0% packet loss, time 99727ms
    rtt min/avg/max/mdev = 5.158/7.312/25.724/2.757 ms
    
    test rychlosti na dsl.cz:
    Rychlost připojení k internetu:	2,483 Mbit/s
    Rychlost stahování dat:	317,8 kByte/s
    Rychlost odezvy (ping):	min 1,277 ms
    max 1,509 ms
    Ø 1,409 ms
    
    test rychlosti na rychlost.cz:

    Co se tyka komunikace ... 16.3. jsem jim psal dotaz ohledne podpory IPv6. Zatim nikdo neodpovedel.

    houska avatar 22.3.2009 16:48 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    vysledky z testu na rychlost.cz jsou na obrazku v priloze
    belisarivs avatar 22.3.2009 16:54 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Jaky mas tarif? Ptam se, protoze v tom ceniku maji jenom 20 Mbit z cehoz, jak pozoruju, dosahujez jenom zlomku.

    IRC is just multiplayer notepad.
    houska avatar 22.3.2009 18:08 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    zapomen na tarify ... bud jsi k nim pripojenej a nebo nejsi :)
    ta cena 450,- je papirova ... kdyz nebudes chtit ucet tak to mas za 400 ... at zije podnikani ...
    22.3.2009 18:15 Miloš Kozák | skóre: 18 | blog: jentak
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Na webu nemají uvedeno kde všude je možné se připojit. Nevíš, kde bych mohl získat nějakou takovouto informaci?

    dik

    22.3.2009 19:20 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    Mají to na webu - http://www.radiokomunikace.cz/domacnosti/internet-a-vyhodne-volani/premium-adsl-volani/mapa-dostupnosti.html
    Quando omni flunkus moritati
    belisarivs avatar 22.3.2009 20:03 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Ten název České elektrokomunikace trosku mate, což?

    IRC is just multiplayer notepad.
    22.3.2009 22:31 trekker.dk | skóre: 72
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    Nepatrně ;-)
    Quando omni flunkus moritati
    houska avatar 22.3.2009 20:03 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    mluvis o koze a my o voze ;)
    houska avatar 22.3.2009 20:02 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    zkus mrknout jestli vidis sem, nebo si pujc nekde wifi sitovku a zkus se podivat co chytnes okolo
    belisarivs avatar 22.3.2009 20:09 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    To je bezdrát?

    IRC is just multiplayer notepad.
    houska avatar 22.3.2009 20:23 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    jj, cos myslel?
    Jendа avatar 22.3.2009 20:33 Jendа | skóre: 78 | blog: Jenda | JO70FB
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    tady vidím "Optický kabel".

    OT: "Veřejná IP adresa: 200 Kč/měs. (vč. DPH)" - dělaj si srandu? Přemýšlel jsem o migraci od UPC, ale tohle ať si strčí... Jenom kdyby měli nativní IPv6.
    houska avatar 22.3.2009 20:51 houska | skóre: 41 | blog: HW
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu
    tak o tom nic nevim, za zeptani nic nedas ...
    22.3.2009 18:41 Neexistující uživatel
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Kdyby sis chtěl zahrát originální JA2 (ne 1.13), tak existuje projekt JA2 Stracciatella, který opravuje stovky bugů a přidává podporu pro další architektury a operační systémy.

    belisarivs avatar 22.3.2009 18:44 belisarivs | skóre: 22 | blog: Psychobláboly
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Hledání poskytovatele internetu a JA2 1.13 a BG2 v Linuxu

    Jo. Ten jsem zapomnel zminit. Problem je, ze 1.13 prinasi dost lakavych veci a jeden namakly mod. Ale ten je docela drsny a dostjsem se v nem ztracel a taky byl dost tezky i na Novice.

    IRC is just multiplayer notepad.

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.